Fulltupp.


Halloj,

idagens är det kallt ute, fy sjutton. Va ute å gick med Catherine vid tio. Brrrr säger ja bara... Gick å handla lite å sen drog ja mig hemmåt... Ska göra mig lite mat å sen damsuga här hemma. Egentligen helt onödigt för de kommer bli skitigt imorn igen men man vill ju de ska se fräsht ut :)
Anyway, blev lite i sista minuten men tydligen ska ja på personalfest ikväll. Blev lite dumt när inbjudan till de inte kom fram :S mobilen e inte riktigt okej tydligen... Men de ska bli skitkul iaf, träffa mina underbaringar från jobbet å bowla å käk.. kanske björnes för dem, men ja tror ja skippar de.. vill inte vara dålig imorgon :)



ne nu ska ja köra igång.

se ya.

Det närmar sig...


Längtar som en tok tills helgen å nästnästa helg, ska bli så roligt å bara klä ut sig :) Massvis med kort ska tas! Wey. Får hoppas förkylningen å allt har lagt sig lite då bara, men tyvärr kan det ju hålla i sig ett tag... Uuusch för höstförkylningar!
Igår var jag Josse Angie å Pems i skövde å kollade efter behövliga saker tills halloween... Hitta lite smått sådär. Sen åkte ja å pemelie hem å testade hennes outfit :) tror det kommer bli perfekt...

Håller på å tvättar, har ju bara en tvättmaskin nu. Ska tydligen komma en ny nästa vecka, hoppas de.. fan det tar ju sån jäkla tid med en. Å varje tvätt tar typ en timme.
Syrran kommer förbi på kaffe, så ska vi testa lite grejjer inför lördagen :) å i eftermiddag blir det plugg, ska sätta igång med mitt excelarbete..


Så ser de ut ida :)

have a nice day!

vackert.

H Ö S T





Tog en mysig promenix i skogen ovanför området.


Jävligt läskigt.



Ja kommer då aldrig ta ett influensavaccin som inte är ordentligt testat.
jävligt läskigt! Fyfan. Den tjejens liv är förstört!







Vaknade tidigt idag med, fortfarande inte kry. Men bättre i kroppen....halsen svir dock. Men ja ska faktiskt ut på en liten promenad sen, måste ut ur lägenheten å få lite luft. Blir ingen långis. Bara komma ut lite helt enkelt. Å vid tre tiden kommer trina å annelie hit på en kopp kaffe. Vi ska kika lite på utklädnad.. Ser verkligen fram emot helgen. Ska bli sjukt roligt... först blir vi ett litet gäng här hos mig, ska fira min babe Angelicious som fyller 27 år nästa helg :) men hjärtat du ser inte ut å va en dag över 20 ;) . Efter lite bål å mys hemma hos mig bär det av till systeryster. Hon ska ha halloween fest uppe hos sig, nice att vi bor så nära varandra. Å sen får vi väl se om det blir utgång eller inte. Buffen eller Björnes... ja e så sjukt trött på björnes...så är inte alls sugen fast ja inte varit där på några helger. Usch, blir skönt när statt öppnar! Men vi ska ha kul iaf :) Sen har man ännu en helg att se fram emot efter de... mer Maskerad :D:D

Men först har man en hel vecka att ta itu med, massvis med pluggning.

Ne nu ska ja byta sängkläder :) sen gå ner å boka tvättid å så ta lite frisk luft.



Summertime is officially over!

Hamen, då ställde man om till vintertid inatt. Sjukt va de har gått fort i år. Alldeles för fort! Kan inte förstå att för ett halvårsen var jag nere på GC. Det har varit ett ganska bara år än så länge iallafall tycker jag. Får hoppas att det forsätter så :)

Är fortfarande sjuker, febern går upp å ner å ja knaprar alvedon för att hålla den nere. Så det blir vila vila vila. Ska dock försöka få lite pluggnade gjort idag. Och även ta tag i städning lite grann, helt sjukt va två katter skitar ner alltså.
å på tal om de där två små monstrerna. Bara den senaste kvarten har ja fått gå upp ur sängen å se vad de har ställt till med. Det låter som dom ställer till med jordbävning när dom jagar varandra, slår i väggar å välter ner lampor. Tröttsamt, men busa måste dom ju. Önska dom kunde lugna sig lite bara, den lilla har ju energi som en raket. Helt sjukt va hon springer runt å grejjar.

Så nu har ja fått mina glasögon, haha de e väldigt ovant måste ja säga. Ska ju bara ha dem när ja sitter vid datorn å läser. Lägger in bild senare :P så får ni säga vad ni tycker. Syrran passar skitbra i sina iaf. Ser riktigt sofistikerat ut. Ja passar inte särskilt bra i det dock. Men vill ja inte bli skelögd så är ja ju illa tvungen å använda dom :P

Här kommer lite bilder från i fredags.
   
 

Trina hade verkligen superfin lägenhet med :) Så glad för Er skull gumman
Att ni har fått ordning å har något eget.








ne nu ska ja ta å fixa lite med bloggen. Sen dra mig upp å äta frukost & ta en låååång dusch.
Hade så bra!


trevlig kväll.

Ja det var det verkligen igår. Lite lek med Erlinda, mat, spel sharader å ett par glas vin. Mkt bra kväll!
Dock vart det sent och idag mår kroppen lite värre, fast ja vill bara att de ska bryta ut nu. Så ja slipper skiten sen... hellre sjuk några dagar å sen mår bra än går runt å känner mig halvkass hela tiden, så trött påt! så nu hoppas ja fan i mig att det bara kommer...

Har lov i veckan som kommer, men plugga måste ja ändå. Har ett par samhälls uppgifter å kika på, sen måste ja verkligen börja me excelarbetet. å Läsa mera i Engelskan. Dags å göra lite planering för de sista två månaderna. Så man blir klar i tid :)

Men inte idag, utan idag blir det film å mys. Ska även till bror min å ge lilla majken hennes presenter, om dom vill ha mig där sjuk vill säga.. annars blir de bara täcke å kudde i soffan hela kvällen.

hoppas ni andra får en rolig kväll! :)


Kreativ dag.

Gomorron.

Inatt sov jag hur skönt som helst verkligen. Underbart Ja tror jag behövde de.
Idag ska jag göra massvis med saker är tanken, Jag å syrran ska iväg å köpa present till min brorsdotter majken som fyller hela två år imorgon :) Får se vad vi kan hitta för kul. Sen ska jag hem å försöka få ihop något roligt födelsedagskort i photoshop. Så mkt roligare å få sånt än ett vanligt.. Ska försöka göra lite mer me designen på bloggen. Å sen känner ja verkligen för å göra mig fin idag :) Har typ inte sminkat mig å fixat håret ordentligen på jäättelänge. Men tills ikväll när ja ska till Trina på middag så ska jag fixa mig! Wei, använda min nya locktång tror ja!

Det är nog allt jag hinner med idag, måste kanske börja kika lite på vår samhällsuppgift också. Så ja iallafall har lite kött på benen, nu är det ju lov en vecka men det betyder inte lov för pluggnadet för min del. Ne massor att göra.

Kurserna är valda för våren:

EngB (halva kursen går jag denna terminen)
Matte B
Multimedia A & B
Php programering A B C
Näthandel B


Det blir en tuff termin :) But It´s worth the pain. ;P
Ska försöka hinna klart med webdesignen lite tidigare denna termin så ja kan smygstarta me php kursen.



Ne nu ska jag luska lite på födelsedagskortet här :)


Film&Mysdag

Idag har jag myst till det rejält. Imorse var jag i skolan och gjorde provet. Hoppas verkligen att det gick bra. Å nu är den kursen alltså avklarad. Så underbart... En sak mindre att tänka på. Gick till Pemsie en lite sväng innan jag åkte hem, va trevligt. Satt å diskutera lite utklädnader osådär. Längtar faktiskt :) Ska bli skitkul.


När ja kom hem vart jag helt slut, fortf hängig och sjukt trött. Så jag burrade ner mig i soffan med täcket och satte på "fast & furious" fjärde filmen, å jag måste säga att den va jääättebra. Åh ja vet inte vad det är med Vin Diesel. men damn he´s hot!






Efter den såg jag även på "my sisters keeper", väldigt rörande film med Cameron Diaz. Otroligt sorglig men vacker. Rekomenderas! Fast var beredd på tårar.

Nu börjar jag bli riktigt trött i ögonen.
Så jag säger godnatt och hoppar i säng med min Engelska Roman.


Planer för framtiden.

gokväll.

Mår lite bättre efter ett varmt bad med tända ljus. Fick brev från A.kassan förut så jag höll på att åka i taket. Så otroligt jobbiga. Aldrig mer! Men men nu slipper jag dom iaf. Har inte haft den bästa dagen idag...men försöker allt vara positiv iallafall :) Har fått en del pluggande gjort...Hoppas verkligen att det går bra på provet imorgon. Ska läsa lite innan sängdags med tänkte jag. Bläddra igenom lite snabbt. Ska även gå och välja kurser för nästa termin imorgon. Måste prata lite med min ena datalärare först bara...jag har kikat över lite kurser och program för framtiden. Och jag tror faktiskt jag har hittat något som skulle passa mig perfekt. Som jag brinner och känner för. Men vi får se, en sak i taget :) Matte B är klart för i vår iallafall.

att jag skulle tycka det var såhär kul att plugga trodde jag aldrig, men det känns sjukt bra alltså. Motivation och lust. Det känns underbart att sträva mot något :) Förhoppningsvis blir det bara ca ett år till i M.stad. Är sugen på Karlstad, Örebro, Gbg? ja, ja vet inte.. :) ja vill iväg iallafall.

Ne nu ska jag se på Greys. Blir sängen efter det.

Natti


sjukhuset.

Då har jag iaf ringt till sjukhuset, berättat om hur jag mått de senaste veckorna. Och hon sa det absolut inte var något ovanligt, det är många som går runt å har infektion i kroppen utan att det bryter ut. Att man mår dåligt någon dag här och där.. så sa hon att jag skulle låta bli träningen en vecka framöver och bara ta de lugnt. Om det inte blir bättre ska jag in för provtagning, uuusch ja som hatar blodprover. Men men förhoppningsvis går det över om jag låter bli träningen en vecka nu då, eller att det bara bryter ut så ja blir av med skiten. Så blir väl kanske till att inte festa i helgen då antar jag :/ trist. Men jag vill bara att det ska försvinna. Kan ju inte gå runt å må dåligt en gång i veckan i all evighet. Så skumt, att ena dagen känna att man har jättehög feber och dagen därpå må prima. hamen, har ju fått lite svar på mina frågor nu iaf. Skönt å höra att det inte va ovanligt iallafall.

Får helt enkelt vänta med party party tills halloween!
Måste börja beställa lite grejjer tills dess nu med, någon mer som har tänkt beställa över internet? Hojta till!


XOm


Stor frukost :)


Godmorgon allihop!

Nu sitter jag å käkar en stor frukost. Kaffe, fil, mackor å ägg. yummie! tänkte jag skulle hålla mig ett tag...det blir plugg hela dagen lång idag. Känner mig som sagt inte riktigt kry, men imorn är det prov så då måste jag va påläst. Blir till å läsa kapitlena i sängen idag... tända ljus åså för lite extra stämning :) Vädret utanför är ju inte direkt något att hurra för. Fy sjutton va rått å kallt det ser ut...brrr!
Jag hoppas ja känner mig bättre till helgen, skulle va jäkligt kul å festa till det lite efter några lugna helger. Så håller tummarna för att detta bara är något tillfälligt. På fredag är jag bjuden till Trina, vi ska käka tacos å ha de mysigt i hennes nya lägenhet. Sen på lördagen ska Mickes 25 årsdag firas hemma hos hans föräldrar. Så ja ska allt se till å vara frisk i helgen... :)

Om jag skulle ta å sätta igång med pluggandet då! :)



Min Frukost :)



Här är inbjudan till Emelies&Karros fest :) sött!



XOm


Snälla.


Nu slog det mig som en slägga, huvudvärken, tröttheten och feberkänslan. Suck, jag hoppas nästan de bryter ut så jag slipper skiten sen. Flera gånger i veckan kan jag få den här känslan, sen dagen efter är det bra igen. Nu verkar det dock vara många som är sjuka, å förkylning har ja på G. Så skulle verkligen inte förvåna mig om de kom nu. men men, blir inget ledigt för de... viktig vecka i skolan, har lektion imorgon bitti och på torsdag har jag prov å inlämning av uppgifter. Bara å bita ihop!

Drog fram damsugaren förut å körde ett varvi lägenheten, känns skönt å bli av med dammråttorna. Sen har jag gjort klart två av tre uppgifter. och ska precis börja på den sista här nu, vore skönt å kunna lämna in det imorgon. Späännande å se vad man får för betyg i religion. Jag blir nöjd för ett G , men visst vore det skönt med iaf ett VG :) Jag känner jag har lagt ner mkt energi på uppgifterna så får vi hoppas det går bra på provet.

Nu ska jag vila lite, å hoppas att jag mår bättre tills jag ska till malpe å se desperate ikväll.


Ha en fortsatt trevlig kväll!

XOm

Godmorgon i kylan.


Ligger kvar i sängen, det är så kallt man vill ju verkligen inte gå upp. Men snart måste jag..Hade tänkt köra pilatesen idag men känner att jag inte har tid till det, hela dagen dagen kommer jag att tillbringa hemma i mitt kök med Religionsböcker framför mig. Provet är på torsdag, och jag vill få så bra som möjligt på det! plugg plugg plugg. Men en liten promenix ska ja nog hinna med lite senare. Måste städa oxå, katterna e ju så gulliga å välter ner krukorna i köket, jord överallt. Suck, måste verkligen köpa dubbelhäftande tejp. Lillan har ju kommit på hur man kommer upp där med nu.


lgår körde jag å malpe ett funktionellt pass igen, lika kul denna gången. Ja längtar tills man klarar alla övningar, tills man känner att man förbättrat sig och orkar passet ut. Vissa av övningarna är sjukt svåra. Jag har ju inte mycket till balans längre tyvärr, så detta passet är ju suveränt för mig. Det blir till att fortsätta varje måndag :)
Josse kom förbi på en kaffe efter träningen, vi satt å kikade på utklädnader. Det kommer behövas två stycken nu :) En utklädnad till Halloween helgen då vi ska fira Angie! Och även en till helgen efter, då Emelie & Karro har sin födelsedagsfest/maskerad. Båda två ska bli skitkul. Fick värsta söta inbjudningskortet till maskeraden :) Tack tjejer, detta ser jag fram emot!

Såg att mina hörlurar till Ipoden har gått sönder, därför ljudet har varit så dåligt de senaste. INTE bra, måste köpa nya. Klarar mig inte utan min älskade musik. Har iof mobilen jag kan lyssna oxå. Får använda den så länge iallafall. Ååå jag är ju så otroligt sugen på att köpa ny mobil, MEN jag får inte. Helt omöjligt med en studentekonomi, och mer på kredit vore väldigt dumt. Så jag får glatt sitta å beundra dessa vackra ting på håll... haha, jag & mina mobiler, Gillart!

Ikväll blir det Desperata hemmafruar hos malpe. 
Nu ska jag käka frukost sen dra igång med städning....kan inte koncentrera mig med all skit runtomkring mig.
Hörs senare! 

XOm
 


Lyxigt.


Malpe bjöd mig på pannkakor till frukost :) supergott. Tack babe! <3
Satt å snacka å hade trevligt som vanligt. Nu är jag hemma, redo att åka iväg till skolan för möte.. vet inte riktigt vad ja ska välja för kurser till VT. Men ja funderar iaf på matte. Ja gillar faktiskt de , trot eller ej. Men får... undrar hur många poäng som behövs. Hamen, efter mötet å så ska ja plugga religion. Å sen ska ja å malpe på funktionell träning kl 17. Angie är sjuker stackarn :( så hon får tyvärr skjuta upp träningsstarten.

Nu har ja grejjat lite me bloggen. Vill bara säga att den är långt ifrån färdig :) Fixar å trixar med massa olika saker. Jag har i huvudet hur ja vill att de ska se ut men ja måste bara luska ut hur man gör de.. de löser sig nog :P kul är det iaf.

ne nu ska ja snart gå ut till bilen å möta angiespangie.

XOm


Bloggdesign.


Ja är inte riktigt nöjd med denna heller, vet inte riktigt hur jag vill ha de. Skulle vilja göra så mkt mer avancerat. Ska nog ta å kika runt lite på bloggarna, å se om ja kan fixa något snyggare :) Kul faktiskt.

åå mina katter har blivit jättebra vänner, jag har inte sett till dom på hela eftermiddagen...dom ligger å sover tillsammans i sovrummet :) såå söta, dom ligger tätt intill varann å myser. å de märks att Hugo är som storebrorsan nu, han tvättar henne åsådär. supergulligt :) Gla ja blir!

Ligger å slöar i soffan, ska väl ta å kika lite på bloggen iaf!



Söndag.


Har tagit mig en riktig slappar morgon. Kunde inte sova längre än till halv åtta men låg kvar å grejja med datorn :) med båda katterna brevid. Mysigt!
Lördagkvällen tillbringades hos Catherine & Oskar som sagt, slingade hennes hår. Tog lång tid trots kort hår :P Men resultatet blev bra. Vi åkte å hyrde film, "En Shopaholics bekännelser" blev det. Men den var inget vidare, den var bara för mkt. Satt å snacka ett antal timmar om allt å inget :) jättetrevligt.
Men framåt halv tolv där kände jag att det var dags å sluta ögonen snart, riktigt trött vart jag. Somna som en stock när ja slängt mig i sängen. 

Idagens, jag ska fixa lite här hemma. Sen blir det plugg, och senare träning :) Boxning med Malpe. Ska bli kul.
nu ska ja sätta igång.

XOm

saknad.

Idag är det mammas födelsedag. Kan inte förstå att det är 4 år sen du lämna oss.
Saknar dig <3
Blir en vända förbi minnelunden sen innan jag drar till Catherine.





Lördagmorgon.


morrn morrn!
Ligger å drar mig i sängen lite innan jag ska upp å käka frukost. Ska iväg å träna vid 10. Ska bli skönt, sen blir det bara plugg efter det, och vid fyra ska jag till catat. Slinga håret på henne, å Josse kommer dit ikväll me så ska vi se på film :) Mysigt lördag kväll. Känner verkligen inte för att festa.. två lugna helger i rad :) Men nästa vecka blir det party, Micke fyller 25 så det ska firas. Å sen är det halloween helgern efter det... så kan va bra å chilla lite nu innan!

Igår såg jag och olsson på Idol, kan inte säga annat än att jag är rätt nöjd med vem som åkte ut. Tyckte inte om Camilla alls faktiskt. Kändes verkligen som "den nya" Carola. Och det behöver vi verkligen ingen ny. Nej tack.
Dock gillar jag inte han Niklas heller, men om han inte gör något riktigt bra nästa vecka så åker han nog då. Jag tror starkt att Mariette, Erik, Tove och Calle kommer vara kvar tills islutet.

Snart kommer nog snön, brr man fryser ju ända in i själen redan. å man känner hur svårt det börjar bli att lämna sängen på morgonen. Men men det är ju bara för ett tag sen kommer våren och sommaren igen.

Blir nog till att gå till gymmet, och även till Catherine sen. Dels för att ja har verkligen börjat gilla promenader :) Och sen blåser det så fruktansvärt så cyklar man kommer man nog ingen vart :P Så det får bli å pälsa på sig halsduk å mössa å knalla iväg. mysigt å gå bland alla färgade löv.


Ska nog ta en sväng förbi secondhand butiken på vägen till gymmet, kika lite.


Ne nu ska jag sega mig ur min underbara säng, suck.
Xom


Skelögd.


Jag är tydligen "dolt skelögd" haha, jättekul! tss, det syns ingenting. Men hon frågade om mina kompisar nånsin sagt att jag ser rolig ut när jag är trött... har ja ? :P hahaha, hamen ett litet brytningsfel vart det oxå, så nu är läsglasögon beställda. Behöver dom bara när jag läser pluggar å sitter vid datorn. Om jag inte skulle använda dom , så skulle det kunna bli så att mina ögon tillslut inte orkar hålla emot, å dom kommer dingla omkring som dom vill. Tydligen har jag väldigt ansträngda muskler i ögonen, de ville inte slappna av på långt håll , vilket de ska...man ska inte använda musklerna alls när man tittar på längre avstånd. Så de var nog bra att jag tog tag i detta nu. Okey, jag gillar inte hur jag ser ut i glasögon, men hellre det än skelögd om tio år :P Å för det första, Hellre glasögon en ständig huvudvärk. Kommer ha mkt enklare att koncentrera mig när ja pluggar, slippa ha ont å allt. Det är helt klart värt det! tack kära pappa som betalar, hade aldrig haft råd själv :/


Här kommer en bild till på luggen :)


Å kära syster å söta Kia



Förut idag så hitta jag inte katterna, dom va puts väck..
så tänkte jag, GARDEROBERNA.
Där låg dom tätt tillsammans som bror å syster :) Glad jag blev.





Tillslut en bild på minishopping i skövde.
Efterlängtad locktång, letat efter den minsta.
Pensel, ska måla en hylla å sätta upp i köket.
Rundborste
Kattmjölk till goingarna.
Å sen fick ja faktiskt fyra böcker utav pappa som han fått på jobbet :) Tack.
Just de sen köpte ja äntligen en kajalpenna me :)  




hej hopp nu blir det lite provlockning me tången å sen käk å chill framför tvn. Tänkte även dra över till olsson en sväng senare. Säga hej :) Så ha en fortsatt bra fredag

 XOm


21 guns.

Green Day - 21 Guns. Super.

Nu har jag klippt lugg, det blev bra faktiskt. Blev väldrig nöjd iaf, mitt ansikte
blir inte lika avlångt med lugg :) Visst är det jobbigt å sköta den, men vill man vara fin så. 
Snart bär det av till skövde med pappa å syrran, ska ju på synundersökning. 
Får hoppas det inte är något fel... 
Ska kika runt lite med å se om man kan hitta något till halloween :) Fast vet nog
redan vad jag vill vara för något. Woho. 


Lugg?


Godmorgon allihop!
Ligger kvar i sängen å myser, det är riktigt kallt i lägenheten å ja hör regnet utanför. Så jag valde att ligga kvar under mina varma täcken. Underbart! Har sovit bra inatt, så känner mig utvilad. Vaknade en halvtimme före klockan ringde som vanligt men det är nice, finns ngt värre egentligen än att störas av den där hemska gälla tonen? usch.

Jag har funderat lite på lugg, Jag är väldigt sugen på en sån där rak tjock lugg. Det är ju mycket jobb med det dock, men ja tycker ju sånt är roligt. Tror jag ska försöka mig på å klippa den själv kanske? spännande. Får väl se vad jag bestämmer mig för. Men något blir det iallafall :) Det är ju så snyggt med lugg, men alla passar inte i det.

 


Kanske något liknande som Rachel Bilson?



Vid tolv tiden kommer far min och hämtar mig och syrran, vi ska åka till skövde. Han har bokat synundersökningar för oss allihop. Han hade fått hem något paketerbjudande. Ska bli så skönt å få den kollad. Jag har ju känt av mycket huvudvärk och ansträngda ögon sen jag började läsa. Hade ett litet litet brytningsfest förra året när ja kollade. Men ja behövde inga linser eller glasögon för det. Tyvärr kan ju sånt där bli värre!

Annars blir det spinning eller gymträning idag, blir i eftermiddag istället efterssom jag ska iväg vid tolv. Måste hinna plugga några timmar innan det. För min fredag kväll ska vara fri från plugg :)

Nu ska jag dra mig upp, brygga en kopp kaffe och käka frukost!
Hörs senare!

XOm


underbara höstväder.


Jaa man kan ju inte säga annat än att detta höstvädret är perfekt. Klarblå himmel, frisk och kylig luft och solen skiner. Underbart helt enkelt. Fast det var bra kallt å cykla till skolan halv åtta imorse. Dagen har alltså tillbringats inom skolans väggar, har haft sista religonslektionen. Om en vecka är det prov, och sen är den kursen färdig. Hade även samhällslektion. Det är ju rätt intressant faktiskt.

Kom hem vid halv tre, käkade å satte mig till rätta i soffan. Har kikat på mina älskade serier :P Gossip girl och One tree hill. Ja tröttnar aldrig. Det är ju så spännande nu i de nya avsnitten! Känner inte för step idag, jag är lite smått nervös för att köra det. Knät förvarnar inte innan de hoppar ur led. Det går så snabbt å man märker knappt att man satt foten lite fel, så vet inte om jag kanske ska vänta en vecka till. Köra lite mera spinning å så för att stärka. Så ja, det får bli lugnt idag. Jag sitter bra här i soffan min :)

Tog lite kort när jag var ute å gick igår.
Vattnet ser bra kallt ut alltså. Men va glad jag är att há vänern här, mysigt å promenera vid sjön.





Sitter å lyssnar på det vackra soundtracket till Twilight, Bella´s lullaby. Så otroligt vackra pianospel i den filmen. Jag kan lyssna om och om igen. Gud va jag längtar tills New moon kommer ut. wohooo

Tror jag ska ta tag i lite disk här hemma, fixa iordning tvätten sen igår och sen sätta mig å göra klart religonsarbetet. Å ett bad ska jag ta mig, så frusen. Blir nog lite läsning ikväll med :) Tur att Engelska romanen är så bra, har svårt å slita mig faktiskt. "The kite runner" heter den, rekomenderas. "Flyga drake" heter den på svenska, och författaren till denna har även skrivit "Tusen strålande solar". Suverän bok det med.

Ne nu hoppar lillan runt här vid datorn :)


XOm


Cashew and a glas of Wine.

Ja hade lite vin kvar sen helgen så jag och malpe tog oss ett glas var, som vi sitter å smuttar på nu :) Å cashew nötter till det. mys. Vid nio kommer Josse oxå, då blir det Greys.

ooops, det blev visst lite shopping på promenadrundan :P gick förbi stan å in på veromoda. Hittade en jättesöt skjorta på rean som passa jättebra till leggins. Så va bara tvungen, fy mig säger ja bara :P Skulle inte shoppa mer denna månan...men hittar man något så gör man :) Sen hitta jag gardiner å lite smågrejjer på funnyshopbutiken (som egentligen heter något annat)
När ja kom hem gjorde jag lite tacos, malpe kom å käka hon me.... vi håller på å tvättar oxå, skönt å ha de gjort!

Ååå jag fick ju hem mina prov på mineralsminket, det var skitbra! Känns inte ens att man har på sig något, å det täckte jättebra tycker jag. Ser naturligt å fint ut, så det kommer nog bli en riktigt beställning på lite foundation, concealer m.m. Så roligt med smink :)

Ne nu ska jag vara lite social här

XOM

pancakes and studies.



Hallu

En väldigt väldigt vacker dag, solen skiner och löven har massa olika färger. Finns nog inget bättre promenad väder än detta. Så i eftermiddag blir det till att gå ut och gå... förhoppningsvis med Josse :) Igår kväll mådde jag inget bra, fick feber känsla och var bara allmänt dålig. Gick å la mig vid tio men sov inget vidare alls. Men idag mår jag mycket bättre, förutom huvudvärken som kom efter dålig sömn. Konstigt de där! Men jag tackar för att jag inte blir sjuk, dock känns det som att något är i kroppen och behöver komma ut. Vore ju skönt å bli kvitt skiten.

Igår blev det ett pass på crosstrainern, kondisen har nog bättrats lite iaf för stod i 25 minuter och det har jag aldrig klarat förut :P skönt å se att det ger resultat. Men idag blir det vila, har fortf träningsvärk i hela kroppen sen i måndags.
Har varit hos malpe å druckit en kopp kaffe innan hon börja jobba, å nu har jag gjort iordning en pannkakssmet :) yumie, blir det till lunch. Ska sätta igång å plugga strax, religonen måste jag bli klar med denna veckan.

Åååh förresten, jag fick G+ på mitt samhällsprov. Jag som var så nervös :) Jag är supernöjd kan ja säga. Känns riktigt riktigt bra. Nästa vecka är det religonsprov, efter det och inlämning av uppgifterna så är den kursen avklarad. Skönt det iaf! :) Det tar sig. Känner mig sjukt motiverad nu för tiden, så jäkla skönt verkligen. Jag gjorde rätt val som började plugga nu.

Vilken klätterapa till kattunge jag har här hemma, hon ska minsann sitta på axeln hela tiden. Men det är mysigt. Igår hade jag Wilma sovandes på axeln å Hugo i knät! Min lilla familj, haha. 



här är de sötungarna





Hoppas mitt smink kommer idag, mineral :)
så nyfiken på om det funkar täckande som de flesta säger.


XOM


bamsefrukost!


Efter min morgonpromenad åt jag en stoooor frukost, med nybakta frallor och havregrynsgröt med kanel å lite sylt! Sååå gott, nu håller jag mig ett tag :P

Heeelloo
Igår blev det inte spinning, den var uppskjuten för någon specialtränare var där. Så vi testade på Funktionell. Skitkul var det, å jobbigt som sjutton! Så det blir nog det på måndag igen :) Kul å testa på något nytt med..
Anyway, vi gick hem och duschade sen kom malpe till mig. Så åt vi min supergoda tonfisksallad, va riktigt mumsig. Men ja mitt pucko glömde ha i ägg...jaja de får bli nästa gång


Idag blir det ingen skola för min del, ja ska plugga hemma. Katterna har gjort om min lägenhet till slagfält :P Måste hålla ett öga på dom faktiskt, Hugo har börjat tuffa till sig lite nu med så det kan bli farligt! ne, men känner mig lugnare om jag är hemma en dag till med dom. Senare ikväll sen blir det ett spinningpass om det finns några platser lediga. Igår vart det fullt, annars får det nog bli gymmet faktiskt. å ikväll ska jag å malpfisken ha myskväll med nötter å desperate.

Åååhh ja e nervös...får reda på vad jag fick på samhällsprovet imorgon! HOPPASHOPPASHOPPAS!!!!

Nu ska leta efter bra försäkring till mina katter! å sen dra igång me pluggandet... Religon, jag har fastnat lite är det värsta! men men de går nog.


Ha en bra dag!
XOM

Vilket jävla liv

...mina kära bebisar gör här hemma. Haha iochförsig hade jag inte räknat med något annat. Men idag är det faktiskt lite bättre, dom kan vara breve varandra utan att börja bråka, men sen drar det igång igen. Tror det är lite skojbråk nu. Hugo har iallafall tuffat till sig :P söta som få är de båda två!

så igår kväll kom Josse&Elin hit, kikade på tvn och hade de allmänt skoj som vanligt. Känns skumt att Elin ska åka, men vi sa inte hejdå utan "vi ses". :) Det kommer gå fort, iallafall Ewe och Elin, dom kommer ha sjukt roligt! Ha en underbar resa tjejer! Ta massviiiis med kort!!! v

Imorse gick ja upp vid halv åtta, tog en promenix och vidare förbi Ica. Inhandla lite nybakt bröd å plägg och gick sen hem till malpe och åt frukost. Finns det något godare än nybakt bröd? Nu sitter jag här redo för att börja plugga :) Blir till att göra klart den sista uppgiften i religion idag så jag kan lämna in det på torsdag. Då kan jag fokusera på att läsa till provet sen. Måste även läsa lite Engelska.

Ska damsuga här hemma idag med. Och senare sen vid fem ska jag å malpe knalla ner till gymmet å köra ett 45 minuterspass spinning. Härligt, hoppas att det är en bra ledare bara.. Sen blir det tonfisksallad och sista avsnittet av hollywoodfruar ikväll. Gillar faktiskt det programmet, speciellt Maria Mantazami eller va hon heter. störtskön ju!

Har beställt lite prover av lite mineralsmink, hoppas att det ska göra min hy bättre :) De flesta säger att det ska vara riktigt bra, å även täcka. Men vi får väl se! spännande... hoppas de kommer hem fort!

Så det är vad som sker :)




Have a nice day
XOM


Wilma&Hugo!


Mina små bebisar!
Nytillskottet Wilma :)


Hugokillen



Haha han ser ganska läskig ut ju :P men go är han!





Godmorgon

Vaknade lite senare idag, 7.30 :P va skönt det iaf. Ja kan verkligen inte ligga kvar i sängen när jag vaknat. Ja måste gå upp. Nu sitter jag här å gosar med min bebis. Sååå söt! Kanske hämtar Hugo senare idag :) Så dom får vänja sig vid varandra... på måndag blir det ju skola så då kan jag ju inte vara hemma. Vill inte att dom ska döda varandra medan ja är borta!

Igår var det fredag, och idol dax. Tove&Mariette äger verkligen, och sen är calle & Erik bra med. Dom fyra kommer va kvar sist tror jag. Blir förvånad annars! Hamen, Ewe kom förbi en liten sväng å hälsade på Wilma. Trevligt! Idag ska jag göra en religonsuppgift, och lite senare i eftermiddag kommer Sjögren till mig. Ska bli kul å umgås lite med henne, miss you honey! :) Blir väl ett glas vin eller två kan jag tänka mig. Men INGET björnes. Usch, känner inte alls för det kan jag säga. Ne det blir nog bara hemma drickande. Mkt trevligare. Är bjuden på födelsedagsfest med, men får se om man kanske drar dit å visar sig iaf! Skulle träffat alexandra idag med men hon hade fullt upp, så vi ska nog ses en sväng imorgon istället :) Å sen kommer Pemelie imorn på dagen med, vi ska plugga tillsammans. Göra lite uppgifter å skit! Trevligt med sällskap.
På kvällen kommer min Elin hit, ska umgås en sista gång innan hon åker till Nya Zeeland, I´m gonna miss you bitch!!!


Fick en väldig lust att gå ut å gå nu, så det ska jag göra!
Så ni får ha en underbar lördag, för det tänker jag ha! :)

puss&kram


Vilken natt!



Ja fysjutton. Har sån mensvärk att jag tror jag svimmar :S Brukar inte ha såhär ont, men nu har det varit sjukt jobbigt i två dygn. Har bara voltaren hemma, å tydligen är inte det så bra för magen om man har lite magkatarr sen tidigare. Hamen, får hoppas det går över idag! Sen har mina små katter bråkat en del, eller ja Hugo säger ingenting verkligen, han är bara väldigt nyfiken å vill busa. men Wilma hon är en riktigt kaxig liten tjej :) Fräser & morrar som en stor karl :P tycker så synd om Hugo bara, han är lite rädd.

Hamen, Igår gjorde jag samhällsprovet. Hoppas på det bästa, att de räcker till ett godkänt iaf :) Ska sätta igång med religonsuppgifterna idag. Ska ha dom klara tills på söndag tänkte jag. Så man kan släppa det...

Helgen blir lugn, har ingen lust alls att gå ut. Ska kanske till Josse ikväll å se på Idol med henne och Elin. Men får se lite hur katterna är, vågar inte lämna dom ensamma såhär i början. Imorn lördag så kommer Alexandra hit på en kopp kaffe :) Ska bli trevligt, snart ploppar ungen ut :)
På söndag ska jag umgås med Elin iaf, hon drar ju till Nya Zeeland på tisdag med Ewe :) ni kommer hade underbart! <3


Ser fram emot en lugn å skön helg, någon som har ett bra tips på någon bra film?

Ne nu ska jag sätta på en film å tycka lite synd om mig själv! :P

pussochhej


Strawberry Sving.


Coldplay´s Strawberry Sving, härligt skön låt. Känner mig positiv och glad när jag lyssnar på den! Ärligt talar så känner jag mig glad i allmänhet, mer positiv än någonsin. Pluggandet går fint, fått lite bra tips utav Catherine ikväll. De ska jag ta vara på! Jag ser en framtid, och ett mål. Och det jag känner är en oerhörd lättnad. Jag har något att sträva efter. Jag vet vad jag vill helt enkelt.

Idag har jag varit i skolan, blev en hel del gjort på webdesignen. Tycker det är sjukt kul faktiskt, och jag har fått väldigt bra respons av läraren. Vilket känns helt underbart. De var ett tag sen man kände sig så stolt :) Efter skolan satte jag mig med samhällsboken. Gick till Malpe vid sju, vi åt en supergod kycklingsallad, tzatziki och baguett. Det satt fint de! Catherine kom vid åtta, satt och snacka innan desperate (äntligen!) började. Älskar verkligen den serien. Nu får man spänt vänta på nästa avsnitt :P.

Nu ligger jag i sängen min, lyssnar på musik och hör Hugo som springer runt i lägenheter. Han planerar säkert att välta ner någon kruka så jag blir tvungen att springa upp ur min varma säng. Den busen! På torsdag kväll ska jag hämta min andra kisse, min lilla Wilma. Jag hoppas verkligen att en kompis kommer göra Hugo glad! :) Ska bli mysigt med en liten här hemma.

Imorn blir det en morgonpromenad, en kortis. Jag håller på och går in mina nya skor, dom är lite trånga men det ska nog gå. Sen blir det till att ta cykeln bort till skolan för en sista samhällslektion innan provet på torsdag. Blir hemåt efter det, plugga som en tok hela eftermiddagen. Sen ska jag laga en redig middag till Ewe & Elin.

En bra vecka kommer detta att bli.
Det här med positiv inställning är något riktigt bra! :P
Jag gillart!









Ey yo
"Heter jag Joe?" :P


Life is what happens while you're busy making your excuses

Simple Plan - When I´m gone
Lika bra fortfarande! :)


Har precis pluggat samhäll ett par timmar, fick fan skrivkramp tillslut :P Lär mig lättare när jag skriver. Känns som det kommer gå rätt bra det här, ganska lätta kapitel. Annars har jag och Angie varit i skolan idag. Fick en del gjort med min hemsida! :) härligt när det går framåt.
Nu är jag bra trötter iaf, men blir chill framför tvburken och tidig läggdags. Imorgon blir det massvis med plugg igen!

Va hos malinO en sväng igår kväll :) välkommen hem igen! Jättekul å se dig så pigg & glad gumman! Vi bor ju grannar :) alltid kul med folk runt omkring.


På onsdagkväll ska jag leka kock :) Ska bjuda Ewe & Elin på lite mat. Dom åker ju snart, sååå avundsjuk är jag! Satt och kika på biljetter till GC förut, det finns massa billigt. så Jag hoppas ja kommer iväg innan jul! :)



neee nu blir det tvn

XO


Gangsta´s in the house!!!

Haha japp, igår vart det så. Min outfit ändrades en tredje gång, och det slutade med att jag oxå blev svart. Vi såg verkligen ut som fem mörka gangsters. Josses outfit var klockren :P Gjorde oss iordning hos josse innan vi drog vidare till catherine vid sjutiden, där vart det drag. De var jag josse elin ewe catherine mickan och malpe. Catherine som våran pimp:P och malin tyvärr inte utklädd efterssom det blev i sista minuten...men vilket röj vi hade. Skitkul! Tog det dock väldigt lugnt med alkoholen, så var bara salongsberusad när vi åkte till björnes. Där var det dock inte lika roligt. Alldeles för mycket folk IGEN! Det är helt sjukt att dom släpper in så många. Usch, jag var iaf alldeles för nykter för att palla. Blev lite svängom på dansgolvet med min gangstas men sen gick jag och malpe hem. Haha det regnade, så jag såg bra rolig ut när färgen började rinna av :P hahaha.
Men det var skönt, tog en dusch när jag kom hem, sen vid två så låg jag i sängen redo för att sova :) Och det känns skitbra idag, mår jättebra. å ändå hade ja en superrolig lördagkväll. Så tack tjejer!

å snygga var vi ;P


Idag sov jag till halv tio för första gången på flera veckor känns det som, sju har jag vaknat andra dagar. så det var skönt å sova ut lite grann. Pappa och syrran har varit här å ätit mat nu på dagen, å nu ska jag slappa, sätta på en film tänkte jag...Får se om jag kanske drar till Josse ikväll eller om jag bara stannar hemma.. är lite sugen på en promenix faktiskt...blev ju mycket bättre väder nu. 
det blir det tuffa tag i veckan med skolan, jag har mitt första prov på torsdag.

Ne nu ska jag slappa


Tjing

I brist på annat att göra...

Så sätter jag mig med samhällsboken å läser på lite till provet. Försökte verkligen sova ut imorse, men nej då! Prick klockan 07.00 vaknade jag utan en chans att kunna somna om, låg å drog mig en halvtimma eller så sen gick jag upp å åt frukost. Har fixat med outfiten tills ikväll, blir nog bra iaf! inte lika grymt som vissa andras ;) men så gott jag kan iallafall! Blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men men kul ska det bli :) Haha, får ju hoppas folk förstår att man är utklädd iaf.

Ska va hos Catherine & Oskar kl 19, så det är mååånga timmar dit. Ska Käka hos bigsis klockan två, men ja är rastlös som sjutton. Så jag kanske skulle ta en promenad innan ja pluggar... det vore ju något :) i mina nya promenix skor... assköna verkligen! jo men så får det nog bli..

usch jag är lite nervös inför provet i veckan, jag är inte bra på att läsa till prov. Hemuppgifter och sånt kan jag, men att memorera å sitta o skriva ner allt på en timme osv, Inte lika bra! ahh, jaja jag får ju göra mitt bästa helt enkelt :)

Åå va skönt det var med spinningen igår, visst att det inte är den roligaste träningen. Men 45 minuter på den där jäkla cykeln och man är helt slut... och det känns förjävla skönt efteråt. Blev ingen step i veckan heller, är lite nojjig för knät. Det knäpper å har sig, så jag får se i veckan om jag kan köra ett pass. Ja vill iallafall pröva, det är ju så jäkla roligt! :)





ha en trevlig lördag :)


Förresten , håret blev jättebra Sandra :) tack så mkt för hjälpen!


bad bad dreams

Hade en sjukt jobbigt dag igår, allt började med att jag sov dåligt. När ja vaknar går ja ut i köket i 1 minut och när ja kommer tillbaka till sovrummet har hugo pissat, å han sitter där brevid o ser så jävlig ut. Aja, de kom bara på lakanet och överdraget, som tur var inget på mina täcken. vet inte hur många ggr ja har tvättat allt nu! Hamen, satt vid datorn i köket senare på dagen. Och han går upp i fönstret o välter ner en kruka mitt framför ögona på mig. då brast det verkligen...tårar kom av ren frustration! så hela dagen gick ja runt å kände mig nere o grinig :/ så stängde in mig och kollade på "firedup", som faktiskt fick mig på bättre humör. Rätt rolig film :)

Idag ska ja iaf ner till apoteket å köpa någon som heter feloway, som tydligen ska göra så att katterna blir lugna hemma. Hoppas det funkar! Ringde även Tassarnas igår och de sa att han antagligen har testosteron kvar efter kastreringen, å att de e därför han fortf kissar i sängen och är så vild. får hoppas de, han e allt lite udda herrn här hemma.

Anyway, gick upp vid sju idag...utvilad, inatt sov ja rätt okey faktiskt! Ska ner o hämta min tvätt från igår om en stund, va inte riktigt torrt än, jävla skit torkskåp alltså. Sen vid halv tio tänkte ja dra ner till gymmet, antingen köra ett spinningpass eller så blir det gym.

Imorgon blir det partye :) fast kommer ta det hyffsat lugnt,
med utklädnaden å allt skulle de ju se ut om man va kanoners :P


Ne nu ska ja fortsätta äta mina flingor.
Ha en trevlig helg!

RSS 2.0