tröttish

jaa, det har man varit efter lördagens bravader. Det vart ju lite fest här hos mig, lite är nog helt fel ord. Det var bra med folk, bra hög musik o en del ostadiga steg :P men kul var det inte sant?
Man mådde som man förtjänade dagen efter, det är bara o svälja. Va bra seg igår med faktiskt... men idag är man tillbaka.
Spenderar min dag vid köksbordet, med lite engelska, excel och religons arbete. Resten av veckan blir till o va i skolan. Nästa vecka har jag prov i samhäll. Så ja känner att jag behöver gå på båda lektionerna nu i veckan. Lite nervigt faktiskt. kommer knappt ihåg hur man läser till prov... ;P

hepp nu får ja fortsätta me religonen här.

i helgen blir gangsta´s in tha house ;P wooohh.

Brrrr

Jaa, fy va kallt det börjar bli ute alltså. Men det är härligt, snart börjar man ta på sig tjocka gosiga mössor och halsdukar... finns inget snyggare mode än höstens mode tycker jag.

Gårdagen var stressig, först var jag och handlade med sis. Stressa hem med allt för att den åka till skövde med Elin och Josse. Hittade en hel del faktiskt, 1 linne, 4 toppar, 2 par skor, benvärmare, leggins, örhängen, o lite annat smått o gott som ja behövde. en bra shopping dag vart det iaf:)
Fick rusa hem o fixa mig lite innna bion, tror förväntningarna för den filmen ( flickan som lekte med elden ) var lite för höga, ja blev lite besviken faktiskt. Jag tycker att ettan är bättre, helt klart! men den va helt okey.
Ja lääängtar tills NewMoon filmen kommer ut, woooh...eller va säger du angie?;P
Ëfter bion gick vi till öltälten o tog en öl, knökat med folk verkligen. De andra gick vidare till buffalo, men ja va helt slut så det blev hem o sängen för min del.

Idag är det lördag, härligt! Ska sätta igång o ordna lite här hemma, sen blir det plugg hela dagen. å ikväll blir det fest. Blir ett gäng alltså. Det kan nog bli superroligt! Men innan de drar igång ska ja laga hemmagjord potatisgratäng och kött till mig o angie... :) tänkte göra ansiktsmask o inpackning o grejjer.... :)

Hepp nu måste jag å hugo busa lite här, så han blir av med lite energi...

hade fint!

slutkörd.

jaa, slutkörd i huvudet är jag nu.
Så nu tog jag och angie en paus ikväll, ett glas vin och bara chill. Det behövdes kan jag säga.
Imorgon ska jag till skövde med Elin & Josse och shoppa, sen blire som sagt bio på kvällen och lite
käk. Sen blir lördagen en massa plugg och på kvällen lite fest(?).

nu ska jag ta o fixa och trixa lite med bloggen, om det vill fungera!

hej!

plugg plugg plugg


weii, nu har jag gjort klart alla fyra häftena i Webdesignen, det sista var bra krångligt alltså. Men kul är det, nu återstår bara "provet". Ska göra en helt egen hemsida, och ju mer avancerad den är desstu bättre betyg. Jag satsar på MVG :) Sen har jag bara ett häfte kvar i Programhantering kvar, sen är det ett arbete där med , man ska göra en egen kalkyl, typ bokföring o grejjer. tänkte köra temat frisörsalong på både hemsidan o excelen. Min power point inlämning är klar, ska bara finslipa lite :) man blir ju alrig nöjd. men ska nog lämna in den i slutet av veckan..

Gud va hungrig jag är, vi ska snart ta en paus o gå å käka.
Längtar tills heeeelg,det blir skövde o shopping på fredagen  bio med josse angie o elin , å ska ut o käka lite mat innan osådär. Lördagen blir det massa plugg me angie, laga lite gott käk, och senare på kvällen blir det lite vinslurplande :) blir en bra helg, känner jag på mig...och vi är värda att ha lite kul efter dessa veckor gumman;) stolt över oss! 

ne nu kurrar magen

Tjingeling!


I skolan!

Jag och Angelica sitter i skolan, ska väl sitta någon timma till iallafall innan vi drar oss hemmåt! Sen blir det lite mera plugg och senare film. Imoen blir det långdag i på komvux, ska hit vid åtta redan. Och på kvällen blir det spinning/power. 30 minuters spinning :P mer pallar jag nog inte med min kondis. De e bra att börja med iallafall.

ååå vad jag längtar tills den 9 oktober, då får jag min lilla wilma. Hugo kommer bli jättelycklig. och jag med :) får hoppas dom inte river lägenheten bara. och sen tror jag min kattställning kommer i veckan. Hoppas det.

Ser fram emot helgen som kommer,
På fredag blir det bio med Josse...flickan som lekte med elden. Längtar som fan tills då. Alla snackar om hur bra den är, och jag tyckte ettan var grym så :) Sen på lördagen tror jag att det blir utgång i skövde, inte helt hundra men jag är bra sugen på husaren iallafall. Har inte varit där någon gång och alla verkar tycka det är kul:) skönt med lite omväxling.

Gör ett arbete om GC, och jag blir bara mer o mer sugen på o bara dra ner. Speciellt efterssom många av mina vänner har åkt tillbaka...så vore grymt kul o dra nu. Men det får nog vänta lite...roligare om man har lite pengar o spendera. Fast ja e nöjd bara ja får sitta där på seven med mina underbaringar å skratta å ha det kul som i våras! Saknar GC!
men ska ju dit iaf :) så det känns kul!


ne nu får jag fortsätta göra hemsidor.

Tjing!


Härlig höstdag!

Jaa gillar när hösten börjar komma, den kyliga luften. Och när solen skiner :)
Längtar tills alla löv har olika färger, så himla mysigt.



Gick upp vid åtta och slänge in en tvätt , nu har jag ätit frukost. Ska snart sätta mig i köket o plugga. Sen blir det boxning i eftermiddag med malpe :) Om det är rätt tränare. Annars blir det spinning och abs.

Det har varit en superlugn och skön helg måste jag säga. Har pluggat en del, fixat o donat hemma. Och igår kväll lagade jag en supergooo middag till mig och syrran :) Jag är rätt grym i köket faktiskt! Vi kollade på den sämsta skräckfilmen någonsin, haha sjukt dålig. Feardotcom. Rekomenderas Ej!
Sen kikade jag på music awards, och molly och angelica kom förbi en svängig :)

Ne nu är det dags att ta tag i den här dagen :)



Jag vilar under himmelen i Höst på min planet.

Varför är Lars winnerbäcks låtar extra mysiga att höra under hösten? Blir alltid så :)

Gårkvällen var mysig hos Josse, kollade Idol och en film. Kom hem ganska sent, vid tolv. Och hade skitsvårt att somna, jag är ju van vid att lägga mig vid tio nu för tiden. Så ja låg och vred o vände på mig tills tre typ :S skitjobbigt! Och imorse sov jag till 9.30. Det har jag inte gjort på flera veckor :P Men behövde det nog efter dålig sömn. Men jag är pigg och glad idag iaf!

Ja ska snart sätta igång o fixa ordning lite här hemma...Sen ska jag sätta mig o plugga hela eftermiddagen. Ta mig ett varmt bad med tända ljus ikväll, det är jag värd! Och ikväll ska jag bjuda Syrran min på mat :) sen ska vi se någon rysarfilm. Ska bli så jäkla skönt med en lugn helg... känner verkligen inget festsug alls. Skönt! Imorgon ska jag plugga som tusan, tvätta hela förmiddagen och träna :)

å ikväll är det ju repris för MTV music awards, ganska sent...men det ska jag se iallafall :)

Längtar tills nästa helg när jag får lön och csn , då ska jag allt shoppa något till mig själv! Jag behöver ett par skor... så det ska ja kika på i skövde tänkte ja . Wei!



Hepp nu blire disk o plugg då :)
Ha en supertrevlig lördag!

Godmorgon =)

Sitter och väntar på angie, vi ska dra till skolan. Blir en heldag där idag med. Man får så mkt mer gjort där än hemma. Iaf med datan. Det går riktigt bra faktiskt, ligger före i båda datakurserna :) Så det känns skönt!
Det blir även en visit hos Catherine och Oskar vid två tiden :) Jag har ju fan inte varit där sen Catherine flyttade in så ska bli kul att se vilka förändringar som blivit!

Annars blir det myskväll hos Josse ikväll, med henne och Elin.
Och imorn blir det en jäkla massa plugg, och även städ. Känns som jag inte hinner med något på veckorna nu när man pluggar så inni. Tänkte köra power passet imorn bitti och sen blir det Box me malpe på söndag :) Hoppas vädret håller i sig som sagt, så blir det nog en promenix med. Lugn och skön helg ser jag fram emot..


Tror jag gjorde helt rätt i att börja plugga, känns verkligen skitbra! Att sträva mot något...använda hjärnan :P
Life feels very good! 

Ne nu ska jag göra mig redo
Men ha en bra fredag allihop!





Somethings are just meant to be



Ååå va liten min bebis var där. Nu är han en stor pojk :) snart kommer Lillasyrran oxå! weiii


Hello!


Äntligen hemma efter en tuff dag i skolan. Jag och angie kom in genom portarna kl åtta imorse. Kom hem vid halv fyra... det känns mer nu när man verkligen pluggar oxå. Haha inte som när man gick på vadsbo. Det var inte mkt tittande i böckerna. Men nu är man helt slut i huvudet när man kommer hem alltså.. puh, men roligt är det faktiskt.

Har slängt i mig lite goo mat, och nu kom Angie. Vi ska fortsätta plugga lite här hemma. Ikväll ska ja slänga mig i badet, tända ljus o grejjer. Sen slänga på en film..bara slappa gärnet. Det behövs. Känner mig spänd och konstig i både kropp o själ... Mycket o tänka på just nu bara med skolan o allt... Så det ska bli skönt med lite egentid, utan varken engelska eller religonsböcker :P
I helgen blir det mycket plugg , jag vill känna att jag ligger lite före, det känns bättre så. blir lite städ och sen tvättning på söndag morgon . Hoppas de e fint väder , så kanske det blir någon promenix.

För två dagar sen så lämnade lille Nemo oss :( Så jäkla tråkigt och hemskt, när en så ung och fin katt blir så sjuk. Men han fick det bästa hemmet de två år han levde. Med en underbar matte som älskade honom över allt annat.
Malin gumman... vi lider alla med dig. <3



Ne nu blir det allt lite powerpoint och excel

Gokväll!



If today was your last day.

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life
.

underbar.




Tack tjejer för en rolig helg.
Fredagen spenderades i josse underbara soffa, tittade äntligen på män som hatar kvinnor. Den var verkligen skitbra. Längtar tills den andra filmen kommer... Känns som det kommer bli mycket bio tittande nu framöver. Det kommer många bra filmer :) mysigt..
På lördagen vart det lite förfest hos josse. Jag elin och ewe... en massa prat, singstar och skratt! Sen blev det buffalo, och efter det björnes... en blöt kväll. Men roligt hade vi. Varannan vatten är något jag verkligen måste börja med hahaha.

Så idag, tänkte jag plugga hemma. Få klart lite religonsarbeten, läsa samhällskapitlet, och även börja på min powerpoint presentation. Sen blir det jobb förhoppningsvis ikväll... Henke visste inte om det fanns plats idag men ja ska dit vid fyra och kika iaf. Kommer bli mer när de två grupperna kommer igång.
Annars får jag väl passa på o plugga extra mycket ikväll helt enkelt... och kanske ta ett träningspass.
Imorgon kväll ska jag Ewe Catherine och Josse på kalas hos Elin :) Hon fyller 23 min lilla tösabete. Det ska bli jättetrevligt!

Nu ska jag sätta igång och plugga...

pussochkram

Webdesign.

Har jag suttit o jonat mig med på skolan ett antal timmar nu :) men snart klar me första häftet. Och det är faktiskt ganska roligt...kan ju göra egna hemsidor sen :P Ska väl ta något o käka snart, blir nog fast till tre iaf här.
Sen hem o fixa lite innan jag drar till josse :) vi ska laga taco och hyra film! mys.

får la se vad som sker imorgon, inget klart ännu ! men men det blir nog bra i slutändan.


nu ska ja plugga vidare!

seeeyaaaa


Pluggs.

Jaaa, det har blivit mycket pluggande några dagar nu...men jag har iaf kommit någon vart. Det känns bra. Ligger före i datan iaf. Men idag blir det till att plugga hemma... kan va bra, har inte hunnit med något annat än bara plugg hela veckan. Städ disk o annat har fått vänta. så nu äre dags o få ordning på torpet. O umgås med min spralliga katt. Han har vart ensam mkt stackarn. Men snart får han sin lilla kompis :) längtar... ska bli kul! O kattställningen kommer om ett tag med! Wie. Hoppas han gillaren.

Anyway, helgen vet ja inget om ännu...kanske lite vindrickande med sandros någon dag. Bju igen :) Känner för o laga någon god mat oxå...men vet inte vad. Tacos föråt jag mig på förra helgen...så det är jag inte spec sugen på. Men får dra ihop något roligt :) Sen ska jag färga håret i helgen tänkte ja, får se vad de blir för roligt!

åååhh va jag vill att resan ska bli bestämd :) Kan inte boka eller så ännu , för skolan o allt. Men ja hoppas vi kan åka i december. Det skulle vara så jävla roligt..och nu har flera av mina vänner dragit tillbaka till GC igen. så det vore skitkul med en reunion :) saknar!


ne nu ska ja lala vidare till min underbara musik här hemma.
Diska o grejja sen över till syrran på en kopp te innan ja drar igång me pluggandet!

pussochhej

Hela huvudet snurrar..

Jaaa.. shit va mkt jag har att plugga nu, ligger ju lite efter nu med efterssom ja börja några veckor efter alla andra. woh, men det ska bli kul, har kommit igång bra med både programhanteringen och webdesignen. Ska alldeles strax sätta mig och skriva ett personligt brev i Engelska. Sen även läsa och klura ut en uppgift med religonen. Känner mig lite stressad med religonen för den ska vara klar redan i okt. men e bara en 50 p kurs så den e inte så stor heller. hamen
:) Imorgon blir det skolan hyffsat tidigt. Jag hoppas verkligen att jag får mina pengar. Ska köpa 3 böcker för 500 kr imorgon. dyyyyrt me kursmaterial. Sen blir det fika med catherine på mumma, och efter det träning med malpe. Boxning... det ska bli härligt!

Åååhh ja vill ha kattställningen snart så hugo slipper ha så tråkigt stackarn :)
blir såå mkt bättre när min lilla kommer oxå :) inte långt kvar nuu! weio.


ne nu ska jag la köra igång här, ner till tvätten först bara! kom ja på :P har ingen koll just nu! haha.


hajhaj!

Someday..

I will understand...
Britney Spears - Someday
så fin.



Vaknade 07.20 idag, skönt o vakna så tidigt utan att behöva ställa klockan. Lite seg e ja allt men det går över :) Idag är det skola som gäller, weiho. Saknar mina underbaringar på jobbet , så ska dit o tjöta lite me henke.
Annars har jag haft en super helg :) Tack alla sötnosar för lördagen, va skitkul!

Ikväll blir det äntligen träning, vet dock inte vad ännu. Hoppas det går power :) Det känner jag för!
Annars i veckan blir det till att leta böcker till alla ämnena ja ska ha, träna, fika med catherine och lite annat smått och gott. Kanske träffa sandra ngn dag, :) Hon ville ju så gärna låna mitt badkar :P så det ska ho få göra.

Ooo igår beställde jag en kattställning :) hugo kommer bli helt överlyyycklig!!! :D:D:D

Ne nu ska jag fixa och trixa här hemma,
ska slänga i en hårfärg tänkte jag med, sheet ser ju flint ut nästan:P



pusspuss

Ajajajaj...

usch vilken natt, Hugo har varit orolig och jag har vart orolig att han ska pissa överallt :P samtidigt har jag haft vääärldens mensvärk...så mkt sömn har det inte blivit...men jag pallrade mig upp vid halv åtta och drog med mig alla pissiga täcken ner till tvättstugan :P nuuu ska det bli rent!!!

Ska ner till DVR med min dator sen vid tio, och kanske ta ett träningspass!
Hemmåt och fortsätta tvätta och laga mat , och senare kommer sandra och hämtar mig!
Vi ska spendera vår lördag kväll hemma hos henne och tommy, i buschen :P Hade mys och sjunga
lite singstar möjligtvis. :) Ska bli riktigt trevligt.


På måndag börjar jag plugga :) fyfan va skoj det ska bli alltså! Jag känner mig sjukt motiverad.
Ska bli skönt o få allt klart, kursmaterial och dyl. Så man kan sätta igång :)
Man har ju lite kompisar på komvux med , alltid trevligt!

woho


Neee nu ska ja laga mig lite frukost
hungry!



If today was your last day





all kärlek

till mina underbara vänner
v



Det var en pärs!

Jaa.. det var sannerligen en pärs att gå upp och dra till komvux imorse på möte . Men jag ville så gärna dit och få det gjort! Och nu är det klart, börjar plugga på måndag :) Det ser jag fram emot , är så otroligt motiverad.
Har inte ännu bestämt vilka ämnen det blir. Men det blir iallafall på heltid.

Anyway, var helt slut när jag kom hem...ingen matlust har jag haft heller de senaste dagarna. Så magen kurrar och har sig men jag har inget matsug alls. Mår illa imellanåt oxå :( Fan, vet inte vad de är med mig...blir nog till o dra till sjukhuset imorgon om det inte blir bättre, att jag är så matt hela tiden är jobbigt. Huvudvärken har även den legat i ett par dagar nu. Men men,
nu är jag hos malin, vi ska se en film här och ska burra ner mig under hennes filt här och bara va...


Imorgon ska jag iaf till jobbet, och hoppas att jag är så pass bra att jag orkar ta i med allt jag har o sälja gärnet! Sen måste jag prata me chefen min... :)

hepp, nu ska ja fortsätta sippa på mitt tee här som malin gjort ordning åt mig!


hat gött!

Fysjutton

Jaaa...känner mig sämre idag! :( Kanske är bra att det äntligen bryter ut så man kan få må bra sen. Ska fråga syrran om hon kan köra till apoteket så ja kan köpa lite skit jag behöver. Vitaminer Järn m.m. Det kan ju va därför jag blir sjuk stup i kvarten. Får ju inte i mig något sånt som ökar imunförsvaret. Så nu ska ja börja pina i mig någon konstigt dryck pappa tipsat om!

Igår hade jag en jättemys kväll hos sandra. Tack gumman för du tog hand om mig i min ynklighet :P
Och igen för all motivation.


Sovit oroligt och konstigt inatt, drömt en massa knaserier i vanligt ordning. Tvingade mig själv att ligga kvar i sängen när ja vakna imorse vid åtta. Nu blir det myskläder , en kopp äckligt te jag har hemma och läsning i soffan.
Hungrig som tusan är jag oxå men har ingen matlust alls :/ ähh vad göre , jag har ju lite o ta av :P


Ser fram emot imorgon bitti iaf!
Så då , sjuk eller ej måste jag ta mig till andra sidan stan (:


nu ska ja kila.
pussochhej

Inte så pigg längre.

Nee, jag har något i kroppen. Det känner jag. Har känt mig matt, trött och konstig i ett par dagar nu. värk i kropp och huvud och kallsvettig hela jävla tiden. Suck, inte nu igen. Angie darling är oxå krasslig stackars, kanske smittade varandra i helgen när vi umgicks?:/ Eller så e det någon på jobbet.. jaja hoppas det bara är något kortvarigt.

Anyway, Sandra har varit här idag på en kopp kaffe. Det gjorde mig på bättre humör iaf :) Vi hade ett mycket givande och motiverande samtal! Tack för att du tror på mig gumman. Det betyder! Positiv respons är alltid skönt att få :D:D:D

Det känns skönt att ha ett mål, dit jag ska! Det jag vill göra och jobba med... Jag ska göra det! Jag tror inte bara att jag ska göra det... jag verkligen vet! Och någonstans måste man ju börja, med små och stadiga steg mot rätt riktning. Så det är vad jag ska göra!


Ska försöka ta mig ork till att damsuga lite här nu, sen ska jag med sandra en sväng ut till tidavad och fixa något. Sen ska vi till hennes mor och dricka te och bara mysa på altanen :) Myspys.


pusspuss

RSS 2.0