not a very good day, at all

Jess väckte mig imorse.. vi hängde lite innan hon drog.. sjukt jobbigt alltså! Sen kom Johanna och sa hejdå en timme senare... redan imorse kände jag att denna dagen inte kommer bli en bra dag...
Känner mig ledsen, nedstämd! Inte så konstigt kanske...
Man har oxå en liten orokänsla i magen, måste hitta ett jobb.. måste göra någonting nu.. Vart ska man? Ska man bo kvar eller flytta.. utbildning eller ej? 
Många frågetecken... Just nu måste jag erkänna att jag bara vill dra täcket över huvudet och sova bort denna dag. 


Men så är det ibland, man kan inte vara på topp jämt...känns dock som det här halvåret har varit ett riktigt "topphalvår" :) Så mkt skratt... <3

Nu ska ja vila lite, och hoppas att jag vaknar lite gladare!
Love


TOUGHER THAN THE REST


Känns inte helt okej..

..att mina tjejer lämnar Trollis... Imorgon åker jess & johanna..
både jag och Jess kommer säkert grina som två små barn :P Inte okej , fjantigt kan säkert vissa tycka men vi har blivit som en liten familj här... Jess och jag har i stort sett setts varje dag i ett halvårs tid...så det känns allt lite jobbigt det här... Å när Michis , min söta lite michis åkte så kunde jag inte heller hålla tillbaka tårarna.. jag har tydligen blivit rejält fäst vid de här tjejerna :) <3
Sen är det klart de är lite extra jobbigt då jag faktiskt stannar kvar här ensam, efter att alltid haft någon att va med till att inte ha någon, iaf nu den första tiden innan utbildning eller jobb påbörjas.
Men men, dom flyttar ju inte till månen! :) Det har redan snackats om reunion i samband med Jennies bröllop uppe i norrland, sommarvecka på gotland i Johannas sommarstuga och en tripp till Fiiinnelandet! Sen kommer jag våldgästa hos michis och camilla så ofta ja kan då de bor hyffsat nära :) <3
Så här ska då inga kontakter brytas eller glömmas av... Er kommer jag hålla hårt i ska ni veta!

Friends for life!











Haha sorry tjejer va tvungen å ta me de här två klockrena grimarserna!




























Artikel om modevisningen :)

http://ttela.se/ung/latte/1.1102919-modevisning-for-stylister

Nu är det över...

Ja, nu är det roliga över...min utbildning är färdig, modevisning gick superbra..Dock flera veckors förberedelser för en 30 minuters show. men Jag är nöjd iallafall :) har nog aldrig varit så nervös som jag var innan jag skulle upp på scen och prata inför massa folk. haha, men nu har man gjort det oxå. Jag klarar allt ;)
Ligger i min säng och tänker tillbaka på det senaste halvåret, hur mycket skratt det har blivit och vilka underbara människor jag lärt känna. Vänner för livet!
Det är först nu när man för första gången slappnar av på två veckor som man verkligen fattar att vi inte ska tillbaka till skolan, utan att alla faktiskt åker hem nu..förutom jag. Kommer sakna alla så mycket... jag har planerat att låsa in allihop på vinden så att jag har dom kvar :P haha. Jag önska att dom inte åkte alls... Men jag får använda tiden här själv till att jobba med mig själv, hitta ett jobb och sen får vi se vad som sker..impulsiv som jag är så vet man ju aldrig med mig ;) Kanske blir en språkresa någonstans? London , New york? Madrid?
Men en sak i taget...


Först ska jag bara krama om mina älsklingar här, gråta en skvätt och njuta av lite ledigt :)
Ska lägga upp bilder senare :)

Är med i denna tävlingen :) Älskar armbandet!

http://lindshe.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-armband-och-halsband-fran-vissl.html

Golden Globe awards.

Någon mer än jag som inte tycker hennes tatuering på armen passar henne? Men i övrigt är hon ju DropdeadGorgeous som vanligt! :)
Megan Fox
Inte den snyggaste klänningen Angelina haft på sig kanske..
Angelina Jolie

Just a Dream

http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg&ob=av2em
De vill inte funka å lägga in videon men länken har ni här iaf... Älskar låten, Nelly - Just a dream

Det tar på krafterna..

ja, efter sista veckan är jag helt uttömd på energi.. Men det har varit en sjukt produktiv och effektiv vecka...Supernöjd med mina kreationer.. :)
Men nu ska jag bara chilla idag..äta någon god mat och bara ha det nice! Känns som det är behövligt.. ta igen sig lite innan stressen inför modevisningen sätter in ordentligt.
Ska sätta mig och läsa igenom mina 230 inlägg på bloglovin.. Missat en hel del bloggar sista veckorna pga tidsbrist.

Pusspåer!

två dagar gjorda, en dag kvar!

Ja nu är det endast en dag kvar av första provveckan..Det har gått SUPER :) Är så nöjd, och mina underbara modeller har skött sig exemplariskt! Tack kära ni! <3
Nu har jag min Angelica här, min brud tills imorgon ;) Ska bli helt jättekul verkligen..och på kvällen blir det ett par glas vin med de andra tjejerna.. Så himla kul att hon är här min Angie! :)
Ser även fram emot helgen då Ewe kommer... då blir det massa sminkning, hårstyling och fotografering med kläder från myrornas ;) Plus övning till modevisningen såklart.. så det blir full rulle heeeela helgen.. Ingen paus här inte ;) Men jag gillart!
Har förövrigt fått sjukt bra respons av Myrornas( ni som inte vet vad det är så är det typ secondhandbutik )...då jag lånat kläder av dom till veckan...de har älskat det och de vill ha mitt visitkort och fick tillochmed höra " Vi skulle verkligen behöva en tjej som dig här" ;) hur härligt är det inte att höra? Dock får dom inte anställa, men jag behöver bara få in en fot...och jag ÄLSKAR det jag gör, så får jag grejja med deras kläder , klä skyltdockor och göra annat för att få erfarenhet.. så gör jag det mer än gärna gratis... Som min lärare sagt, första året får man göra nästan allt gratis...man måste skaffa sig ett namn och mer erfarenhet! Och det ska jag göra :) Jag är sjukt pepp!
Men nu är det dags att skölja ur inpackningen och hoppa i säng , imorgon är det brud och bröllop som gäller! Kommer bli fabulous! :)
.
PUSS på er!

Stress och press...

Ja de känner jag av mycket nu.. det är mycket press, vi betygsätts ju på precis allt vi gör, säket även allt vi säger! Sen stressen, min inre stress är inte att leka med.. ja tror fan ja behöver jobba på den! MEN det har gått sjukt bra idag, Emelie är som vanligt helt underbar som modell, och ja kunde inte vart mer nöjd! Tack älskling <3
Bilder kommer senare :)
Nu ligger jag helt utslagen i min säng, har så jäklans ont i fötterna så ni kan inte ens tänka er :P Känns som ja stått i en vecka.. Så nu ska ja ligga här, bara vila.. men det kan jag inte göra länge för jag har massa saker att planera inför bröllopsredovisningen på tordag...varför är ja alltid ute i sista minuten???? VARFÖR? haha , alltid samma sak
men men, så är det..antar att jag jobbar bäst under press :P
Ja köpte faktiskt en flaska vin förut, ska ta ett glas sen och bara slappna av!
ne nu har ja inte tid här mer..
Har förövrigt typ 200 olästa inlägg på min bloglovin :P märks det att jag varit jävligt upptagen lr?:P

Glad jag blir :)

Vilken fin respons jag fick på nya blogg designen :) Tack! Jag måste hålla med om att det är den bästa jag gjort hitills, är väääldigt nöjd :) Så såhär blir det nu.. men med mig vet man ju aldrig, dramatisk och impulsiv som man är ;) 
Min dag har bestått av stress, tror inte det är bra för mitt hjärta de här :P Mitt eget fel dock, ja stressar alltid upp mig själv.. jag sov som en kratta i går natt och idag har min hjärna knappt varit med mig.. men de gick bra på proven ändå tycker jag. Emelie & Ela kom ju till mig vid 18 tiden, käka kebab i bröd till kvällsmat och sen drog jag igång med planering och förberedning för imorgon.. Tror de kommer bli suveränt ja... mkt nöjd! Vi ska ta och dra tidigt ner för att käka frukostbuffe på caféet precis brevid :) mums!

Ne nu måste jag sova... blir mer update imorgon! Nattiiii

opsieee

Ja va hände? 
Jo jag fick ett ryck och ändrade hela bloggen...igen :P
Men nu är jag hur nöjd som helst, fasen jag får ju så mkt nya ideer hela tiden :P
Om ni undrar varför min "sid" kolumn är borta, så ligger den just nu under alla inlägg...den ska bort helt egentligen! Jag tycker det är mkt snyggare utan, och så kommer allt kunna nås längst upp via de länkarna :) men nu har ja vart vaken allt för länge.. man fastnar ju när man tycker det är så kul :P
Dock har jag prov imorgon och klockan närmar sig två, så jag tror jag får tvinga mig själv avsluta nu..
Nattiii!

flätor är bara så snyggt!


Regn och rusk..

Ja idag är det då inte vackert väder :) Passar mig bra då jag har massa pluggning och planering att göra. Har hunnit med massvis redan, har bärt upp lite saker på vinden, damsugit, diskat, och kommit en bra bit in i planeringen :) Nöjd är jag och än är inte dagen slut.
.
Sitter och tittar på The Rachel Zoe projekt på 3:an..rätt intressant nu när man gått den här utbildningen...hon är ju störst typ inom styling...eller iaf en av de mest kända. Man kanske kan lära sig ett och annat :)


Nu kommer jess snart över en sväng sen blir de lunch och fortsättning med arbetena :)


Såhär ligger jessica hemma hos mig jämt och ständigt! :P

Scary ghosts?

Fyfan va rädd jag har varit hela natten.
För det första så börja toadörren knarra inatt när jag skulle sova, högt dessutom!
Sen fick ja nästan hjärtinfarkt när någon idiot ringde på min dörr typ halv tre inatt, vakna med ett ryck och visste fan inte om de va dröm eller verklighet så ja låg kvar och så hörde ja någon gå iväg :P 
Sen har ju Wilma kommit på att hon kan hoppa upp på mina garderober, och de låter som en ångvält när hon ska upp och ner där så jag vakna flera gånger av de, med rusande hjärta...Så nattens sömn har då inte varit vidare bra :) Men jag är gla för de...
Ska få massa gjort idag så hur gärna ja än ville sova vidare så tillåter jag inte det idag... En stressig provvecka har vi framför oss nu. Så idag är det enbart det som gäller, och en kaffe med Camilla senare..alltid bra att bolla lite ideér.
.
Vi hade en jättego kväll, jag och Camilla valde att stanna hemma istället för att gå ut...vilket kändes väldigt förnuftigt med tanke på proven. Draack en öl, käka popcorn och Alex var förbi med sin gitarr :P Oh jösses vilken röst han har killen! rysningar... Så vi hade vår egna lilla livemusik här hemma :) Sen såg vi på supersugen, den gick på tv... rätt B film egentligen :P men lite rolig är den allt!
.
Nu ska jag äta frukost, är hungrig som ett djur!
Men vi hörs senare
Pusspåer!

Tantrum To Blind

Grymt nytt band..

Lite tankar såhär mitt i natten...

..om glädje
Kan man välja? kanske inte alla, vissa sitter kanske i sitationer de inte har kunnat påverka som i sin tur gör en olycklig. Men jag tror ändå att de flesta kan välja...jag vet iallafall att jag slösar bort en hel massa energi och tid på att bli irriterad och sur på saker som jag inte kan förändra eller påverka, vilket jag försöker ändra nu! Jag vill vara en lycklig människa :) Någon som ser det goda i människor före de onda, ger alla en chans och lyssnar. En som inte blir irriterad/stressad på köer, på folk som står i vägen i affärer, på katterna som springer runt, väsnas och välter saker... för att bara nämna några av sakerna som kan irritera mig :) saker ja inte kan påverka... helt onödiga att lacka på , eller hur?
Att jobba bort sånt här är då inte lätt, men ett steg i taget ska jag ta mig till en lycklig(are) nivå i mitt liv, ett harmoniskt liv fyllt med kärlek och glädje!
.
för fem år sen skulle jag aldrig tänka såhär, då hade jag precis mist min mamma..och att ens klara av livet då var en pers. Men efter att ha bearbetat den sorgen, och tagit tag i livet under de senaste åren så känns de som jag vill ta det till "nästa" nivå... just nu är jag glad och framåt, men jag vill vara lycklig på riktigt, jag vill tänka bra och fina tankar om människor.. nu säger jag dock inte att det inte finns onda människor, som faktiskt förtjänar onda tankar.
Men ja tror att kan man förändra tankesätt hos sig själv, hur man ser på andra människor, på saker som händer och sker runt omkring, så kan man nog leva ett gladare och bättre liv.
.
I början av förra året fick jag en kick och bara bestämde mig för att bli positiv... Den månaden mådde jag så otroligt bra, jag var mycket gladare, mindre tjafs , mindre sömnproblem, maten funkade bra, allt va bara bra helt enkelt... dock föll jag tillbaka i mitt gamla tankemönster efter ett tag, och de var väldigt enkelt att göra det tyvärr. Men jag är helt övertygad om att jag kommer tillbaka till de glada positiva tänkandet :)
Det är bara att sätta upp målet, se det och kämpa mot det!

Helt underbar... Måste höras av alla!


Mys! :)

Ligger i sängen och myser med wilma brevid mig... Dock har jag sjukt ont i magen just nu, tror magkatarren som spökar. Får nog bli lugnt nu resten av helgen, även om de va tänkt att dra ut imorgon...Har ingen lust att bli liggnades pga det dock så jag får nog ta ett moget beslut och stanna hemma :)
Har ju en hel del att göra med, plugga till prov och fixa inför provveckan...
.
Nu ska ja hoppa in i duschen :)

Gooood morning

Jag vakna sju idag (?) Iof la jag mig väldigt tidigt så inte så konstigt... Har verkligen sovit bättre sen ja kom hem hit till TH. Hur skönt som helst. 
Igår var ja hemma och gjorde vår flyer som vi ska sätta upp överallt i stan.

Vad tycker ni :) ? jag är nöjd...
Jessica fick va med på bilden :)


Så idag ska vi till skolan klockan tio, men vi ska bara välja ut vilka som ska ha vilka affärer och sen ut och sätta upp massa flyers. Så blir nog en ganska soft dag, dock har vi massa att planera till nästa vecka. Plus att vi har teoretiskt prov på måndag. Så ingen lugn stund här inte.


Imorgon har vi dock bestämt oss för att dra ut och röjja, ska bli skitkul.. Ja är jättetaggad redan :P Så idag blir solning igen så man är fräsh tills imorgon.
Nu blir de frukost.


pusspåer

livsfarliga husdjur

..ser på ett program på fyran om det. folk som har tigrar som husdjur liksom...hur tänker man? å förra veckan var de ju om shimpanser som sliter av ansikten å fingrar . fysjutton... djuren är inte husdjur för guds skull.. ligger i sängen å bara chillar..ska sova snart. ska göra posters hela dagen imorn som vi ska sätta upp på onsdag, har kommit igång med planering av modevisningen nu... som är vårt största slut prov/projekt.. ska bli så kul verkligen: ) imorn tror ja att min datakabel kommer så ja äntligen kan använda datorn! nattipåer: )

underbara sömn...

god morgon alla glada: ) ja är superglad efter en goooood natts sömn. första gången på en månad typ, jag avgudar min säng nu efter att sovit borta flera veckor.. Igår kom michaela förbi en sväng.. och på kvällen kom camilla med en flaska vin så satt vi å tjöta fram tills elva: ) saknat dom såååå! g Glömde min data kabel i annelies lägenhet såklart, mitt minne allså. men de funkar ju när man har internet på mobilen.. får hoppas pappa kan skicka den i veckan.. jag som är sån datanörd :p kan faktiskt va bra med en paus från den.. haha nu ska ja dra ner å boka tvättid, å hade tänkt gå ner till stan å sola men de ser ut som rena isbanan ute..får väl se om ja vågar mig ut; p så vi hörs babes! puss

Dags för hemgång snart.

Jaa, nu är väskorna packade...på lördag förmiddag drar jag tillbaka till Trollhättan.
Men det har varit underbart att vara hemma ett tag och umgås med älskade vänner, träffa familj och bara va "hemma".
Dock saknar jag nu min egna lägenhet och min säng grymt mycket, min sömn har ju som sagt varit katastrofal sen jag kom hit. förstår inte varför men så är det... Så det ska bli skönt, och självklart ska de bli superkul att träffa sötnosarna mina... mina goa stylister :) <3 ska umgås så mkt ja bara kan me alla de nu , för om en månad skiljs vi åt...och några är det inte säkert man ser så ofta , och knappast allihop på samma gång... Så jag ska ta vara på tiden ja :)
Får väl se hur katterna reagerar nu när det kommer hem till min fjuttiga lägenhet igen, här hos syrran har dom ju kunnat springa av sig mer efterssom det är lite större...men men :) Dom saknar nog också vårt hem tror jag :) helt klart!
Ska få upp sängstommen igen, pappa ska försöka sig på att borra fast brädorna som hela tiden vill hoppa ur :) Hoppas de går, har tröttnat på att ligga på golvet...
.
Ne nu börjar jag bli trötter, så hoppas på en god natts sömn :) haha troligt! men man ska ju va positiv så...
Nattinatti

Tips!

http://beautyplace.blogg.se/2011/january/vinn-presentkort-fran-eleven.html
Klicka på länken om ni vill få chansen att vinna presentkort på eleven.se :)
.

Bilder från dagens makeover med syster min!






<3

Just det..

jag vann faktiskt en blogg tävling häromdan, ett nagellack från O.P.I.
Det var på http://beautybytanci.se den tävlingen var! 
jättego blogg om smink och annat roligt :)

"Makeover" :)

Japp nu drar jag över till syrran, hon fick "gör om dig" i julklapp av mig bl.a. :) Ska bli roligt!
Mer update och kort ikväll sen..

Gillar mina vita tippar :)

Tråkigt att min nagelbädd är så kort bara för de vita ska ju egentligen sitta längre ut. 
Så klart, naturliga tippar på mig ser bättre ut egentligen :P men ja gillar de här ändå...

Sleeping sickness


JÄSP!

Jaa min dåliga sömn börjar ta ut sin rätt nu, zZzzzzoombie.
Men ska snart dra iväg till syrran för lite "Gör om dig", sen blir de sätta i extensions i Lenas hår i eftermiddag.
Får hoppas man klarar av dagen :P
.
Det är så frustrerande att inte kunna somna, jag är ju skittrött på kvällarna...men de tar flera timmar innan jag slumrar till ens och sen är det helt plötsligt dags att gå upp.....efter bara några timmar, ngn som har samma problem? Tips på hur jag ska bli av med skiten?
Egentligen har jag väl gett upp att få bra sömn efterssom jag haft det i så många år nu... men, tips är ju alltid bra :)
.
Ne här blire inga barn gjorda...
Pusspåer

Mádara Hudvård.

Jag tror jag hittat en passande hudvårdsserie för mig att testa.
Inte alltför dyr och den är helt naturlig och organiskt gjord.
Sen är ja bra sugen på att testa något plumping läppglans...någon som har provat?
Too Faced Lip Injection DuWop Lip Venom Flash

Fix&trix

Ja jösses vad tiden springer iväg när man sitter och trixar med bloggen..Nu fattas det en ny header :) Och lite annat. Börjar likna något iaf!
Ätit kvällsmat nu precis, ska väl ta och chilla lite nu :)
Pusspåer!

Att välja glädje av Kay Pollak har jag äntligen börjat läsa!


knas!

Om ni undrar varför bloggen ser lite knasig ut så håller jag på att ändrar en hel del :)

The reason


Sophie Zelmani - time to kill


Saknar min mamma väldigt mycket idag. Drömt en massa konstiga drömmar inatt, och direkt när jag vaknade kände jag av att dagen skulle bli en av de sämre. Hittade massa gamla kort i förrådet igår på henne &  mig, och tre små tavlor som mamma gjort, i en av de står det "Till Marie-Louise Från Mamma". Hade helt glömt bort de tavlorna, och jag fick tårar i ögona direkt... Saknar henne så otroligt mycket. Nu för tiden går ju livet på, och ibland kan jag komma på mig själv att få skuldkänslor för att inte tänka tillräckligt på henne.. men hon är egentligen med mig där inne hela tiden! Blir lite plock och dyligt hemma idag, känner bara för att lyssna på min vackra musik, va för mig själv och bara vara... När saknaden kommer såhär starkt så är det precis så jag vill ha det!

Ha en underbar dag alla goa människor.

Ashley Greene är så jäkla snygg, å så som hon har håret här vill jag ha :)

Hon har ju åtminstone pojkvännen Joe Jonas att se efter henne i år!

Goooo kväll sötnötar :)

Idag har ja hållt igång och fått massvis gjort.
Gick och sola direkt när jag vaknade, Nathalie va på snabbvisit i stan så hon mötte upp mig, vi gick till Ica och sen hem och drack lite kaffe och tjöta...inte setts på skitlänge så de va trevligt :)



En bild på godingen :)
Ja har för övrigt haft ketshup i håret idag :P haha läste att de skulle vara bra om man har lite gröna nyanser i håret. Så får väl se om det blir någon skillnad. Kändes lite småäckligt dock att smeta i det :P
.


Ser på " Inte utan min dotter " på tv:n...så jäkla hemsk jue...fyfan! Man blir ju så förbannad!!!
Jag är verkligen inte rasist, men därimot har ja väldigt svårt att förstå muslimska religionen. Hur lite värd en kvinna är i deras ögon. Usch
.


Ne nu ska fixa med lite annat innan de blir chill :)


Soft music.

Här har ni en färdiggjord playlist från Spotify, SMOOTHIES dom har verkligen lyckats få med massa gamla godingar som Hero med Mariah Carey, och nyare som Dreaming people med Jay Smith.. Mysig music tycker jag allt :)

2011 :)

Tiden bara springer iväg.
Första dagen på 2011 är nu förbi. Den har gått åt till att äta bakfyllepizza och sova :P Men det var det värt, för vi hade en fantastisk kväll igår, med en helt underbar tre rätters middag och fabulous people! Vill tacka alla för en helgo afton... Jag & Elin orkade inte gå hem inatt så vi slaggade hemma hos Sarja, han fick soffan och vi dubbelsängen :P han insisterade , äkta gentleman...hahaha
.

Jag känner på mig att detta året kommer bli ett riktigt bra år, jag tänker se till att det blir det. Jag känner mig rätt lycklig faktiskt..Trots att jag inte har allting "ordnat" för mig så är ja nöjd med livet. Jag känner mig otroligt älskad av familj & vänner (NI är bäst!). Jag är snart färdig Imagekonsult/makeupartist, är redan klar stylist. Jag har tagit mig någonstans, och nu ska jag bara uppåt, framåt! Har redan lite planer som jag och en till ska spåna vidare på framöver :)

Jag har för första gången på flera år bestämt mig för att ha ett par "löften"...Dock inget stort utan små förändringar.
Att hålla mig till onyttigheterna på helgerna.
Att träna minst tre timmar i veckan.
Helt uppnåliga mål som kommer göra stor skillnad för mig.
.
Småsaker som jag i övrigt tänker bli bättre på är att äta mer frukt&grönt, jobba på att vara positiv och se möjligheter och lösningar, tro mer på mig själv, helt enkelt må bra och vara frisk!
Som sagt, jag tror det här året kommer bli kanon :) 2010 var ett bra år på många sätt, men det kan alltid bli bättre!



Nu har jag precis tagit ett bad, la inpackning, raka benen och bara njöööt :) Helt underbart! Är faktiskt rätt pigg , antagligen för jag sov några timmar i eftermiddags. Men ska ändå hoppa i säng i tid.. Imorgon har jag mycket på schemat, bl.a. jag ska sola - ner i förrådet och rota bland alla mina saker - tvätta(i handfatet, syrran glömde lämna tvättnyckel:P) - Städa - Skriva personligt brev - förhoppningsvis hinna fika med Jossan. Och en del andra småsaker.. Så det blir full rulle :) men det gillar jag!
Hoppas alla hade en lika bra nyår som mig, och se fram emot de nya året med positiva tankar och med glädje så går allting så mycket lättare...det ska jag satsa på iallafall!
Natti natti <3



Just ja, kort kommer...min sladd är fortfarande hos Malpe :)

RSS 2.0