Between the Minds

I've never been the one to shout because I listen
I don't like to raise my voice
Maybe I should learn to lose my inhibitions
and let my feelings make some noise
You don't know what I'm going through
When silence is all I give to you

So hear me, if you're out there
Take these words and try to understand
That I want you, and I need you, to take the hand of a quiet man


Hear me

untamed heart.

måste bara säga de, jag såg nog världens vackraste film igår.
"Untamed heart" med Christian Slater, från 1993. underbar kärlekshistoria verkligen.
Gillar man drama så rekomenderar jag den. En riktig snyftare.
Likaså "A walk to remember", också en sevärd film. Fast så gillar ja ju de där riktiga kärleksfilmerna :)


.
happ de blev ingen dvdträning...tog en 45 min promenad istället.
Nu är det frulleee.


burr burr


God morgon

Idag är det fan inte varmt ute alltså. Öppnade fönstret och höll på och frysa ihjäl direkt. brrrr, ska ju ut på promenad nu egentligen. fan men måste hitta min andra jacka annars kommer jag ju skaka sönder. Annars får jag köra på träningsdvdn nu och promenad ikväll. Det går ju det med :P Igår var det en seg dag, usch ångest över det. Men idag ska jag försöka få lite mer gjort.

Helgen, halloween. Ah ska jag vara ärlig så känner jag inte för att gå ut för fem öre. Det har blivit mycket fest de senaste och nu kommer en sån där "trött på skiten" period igen. Haha varför kan jag inte bara festa lagom istället. Sen är min ekonomi väldigt illa just nu, måste fixa passet och det kostar ju 400 kr. Sen är det inte mycket kvar i kassan. Tycker det skulle vara så mysigt med lite god mat, en suverän film och en flaska vin hemma på lördag? Någon som är på? Let me know ;) Sen kommer de ju garanterat bli mkt fest i spanien , så behöver nog vila upp mig innan dess :P haha.

Idag; arbetsförmedlingen, fika med natha och alexandra kanske, Promenad, tvättid kl 14.

Ne nu ska jag ta tag i saken och köra lite dvdträning.


pussochhej.




miss me when I´m gone



.


promenix

aaaa kom precis hem efter en promenad på 2 timmar med nathalie.  Skönt men får sån jäkla värk i benen. Ätit frullebulle precis. Ska hoppa in i duschen nu blev ju helt genomsvett av promenaden. Sen blir det fika med malpe o co kl 13 när hon slutar. Ska slå gelica en pling med sen och se om hon vill komma på en kaffe hos mig i eftermiddag kanske! :)

sen måste jag även ringa till polisen, skaffa pass.
ohh det är mycket som ska fixas nu.  och inte långt tid kvar , weiii
Karin, kompisen från falköping...vars förtjänst det är att jag sökte jobbet...var här igår. Hon ska kanske hänga med mig ner första veckan, ta ut semester... vore helt underbart. Vi skulle ha grymt kul ihop där nere ;)
Kommer åka en vecka innan ja börjar så ja kan fixa allt där nere i lugnt och ro. så typ 5e eller liknande blir det..


jiihhaaa, känns helt overkligt jue.

:D:D:D:D


spanien...here I come!

Jaa..gud det känns inte verkligt än. Jag ska verkligen åka. I lördags hade jag fest här hemma, och vid nio tiden ser jag att det ringer från spanien...så var det Andreas, chefen där nere. Och han bad om ursäkt för han inte ringt när han skulle...haha jag trodde ju han inte ringt för ja inte fick de. Hamen, så vart de me det. Fick dock säga att jag behövde lite tid och se om ja kunde fixa den ekonomiska biten. Och det löste sig på en halvtimma då min älskade malin erbjöd sig att låna ut pengar till mig. Hon förändrar mitt liv, utan henne skulle det antagligen inte gått.. tack gumman, jag är dig evigt tacksam! :) <3. så den 12:e januari tar jag mitt pick och pack o lämnar sverige...Har suttit och kollat på lite bilder där nere från. Ska till Gran Canaria, playa de ingles. De ligger långt ner så det är varmt året runt.... weiiho jag kommer ligga på playan i januari när ni andra går runt i snöslasket ;) hihi. Jag behöver verkligen detta...Jag går runt med ett fånigt flin på läpparna hela dagarna...men det är mycket som ska ordnas. Lägenheten, pass, försäkringar m.m så jag har att hållas med om man säger så. men men det ska nog gå bra, jag har ju redan sagt till att jag ska dit. så nu finns det ingen återvändo! wie

Helgen har det vart festande både fredag och lördag...bakfullt har det vart oxå. Men helt okej, inte gjort av med så mkt pengar alls faktiskt. Känns bra. I helgen är det halloween och jag har inte råd att köpa ngt speciellt iallafall. Det får bli lite mer smink och så istället :P har egentligen inte råd att gå ut, får väl se hur ja löser de. eller om man bara förfestar sen går direkt på efterfesten haha. tycker ju inte statt va ngt speciellt, som sagt hatar jag när de e så mkt folk att man knappt kan röra sig. det tappar liksom hela poängen me att gå ut .

oj nu fick jag ett mess från nautilus, fri träning hela veckan. det ska ja allt utnyttja, verkligen.


nu ska jag laga mig lite kyckling.

pusspuss


nope

blir nog inget spanien än iallafall...
imorn blir det stan, sen kommer malpe hit.
Lördag partie, statt. Ska bli kul o se hur de ser ut där.

nu ska jag sova, e jättetrött


gonatt

kanske blir det annorlunda nu

Fick ett samtal från utlandet precis. Fingers crossed!

Denna dagen har varit seg, förkylning. Men har fått lite gjort... banken, arbetsförmedlingen och apoteket. Annars har jag bara slappat...malpe var här en snabbis. Hoppas på jobb imorgon iallafall...och gärna fredag med! Måste ha pengar...måste måste...får iallafall så jag klarar denna månades räkningar. Blir dock inte mkt till övers. jaja...


stay with me
the angels can wait for a moment

Forgive me

Jag är inte alltid världens bästa dotter, syster eller vän. Men jag försöker göra mitt bästa.


.

usch, jag vaknar för sent. Eller ja, det är mitt eget fel för jag vaknar vid nio men bestämmer mig för att sova vidare. Då blir hela dagen trög. Ska jobba på flugsvampen imorgon istället för på svampen. 5-6 åringar, gillar när dom är lite äldre. Funkar bättre för mig iallafall.. Hoppas på jobb varje dag denna veckan. Men det blir det nog inte. Jag ska iallafall till arbetsförmedlingen idag och skriva in mig..skulle jag gjort för längesen men det har alltid kommit någoyt emellan.

Helgen var rolig, men slitsam. Fredagen haha ja vad ska man säga, jag och Nathalie äger och Elin var kanon! Tjaffs med ett ex som vanligt, så trött på dig! Knallade hem från Nathalie vid 03 somnade som en stock. Inte spec bakis dagen efter som tur är för sandra och jag hade karatefylla planerad på kvällen. hihi och visst blev det så, för oss båda! Så full har jag inte varit på ett tag.. hade problem med både tal och gång. Hade tydligen pratat med syrran på vägen hem från henne och de hade dom spelat in, ser inte fram emot att höra detta :S haha. Igår mådde jag dockk värre än någonsin. vin bakfylla..huvudet sprängde och ja mådde verkligen S K I T ! Men jag Oskar och pemsan knallade ner till valentino och käkade pizza. Sen hem till nathalie...ja oskar och nathalie låg intrasslade i soffan haha alla lika sega..medans pemelie slumrade i mariestads skönaste säng. :)

Orkade inte göra något mer den dagen...va helt slut!
Idag ska jag till arbetsförmedlingen, vidare till nathalie på kaffe. Sen kommer malpe hit vid tre med mat till nemo och så blir det lite snack ;) hihi. Vilket förjävla tråkigt väder det är idag lr? usch usch, man blir ju lite höstdeprimerad alltså.

Halloween, jag vet inte vad ja ska göra, e bjuden på fest i skövde hos becca...men de kostar pengar o åka dit och det är ju tyvärr något jag inte har...men ja vill så gärna.. suck!

vilka problem man har haha


ne nu måste jag sätta fart. Man har ju redan sovit bort halva dagen.

Hejru

Heartbeats

Det har varit en jobbig dag, både fysiskt och psykiskt. Började med illamående och magkramp så blev ju inget jobb som det var tänkt. Ångest, sån fruktanvärd ångest. för att jag inte jobbade, och sen fortsatte de hela dagen och nu är ångesten ännu värre, ja la mig i sängen och vilade ett par timmar till min älskade musik. men de hände inget i huvudet för de. fortfarande rasande ångest inuti mig....tankar som inte borde finnas där inne, snurrar runt runt runt. Va längesen jag hade en sån här dag, det känns riktigt jobbigt.

men det går väl över, det gör det alltid.
hejdå!


I walk through the Valley of the Shadow of Death

"I spend so many nights wondering when will it end?
When will the day come, when happiness begins?
I'm running the race, but it seems so hard to win.
I'm sick of mourning, my stomach throwing up in the morning.
I'm calling for help and watching it melt away.
My heart has been put on display, and put away,
And many ways, many times I told myself it was okay.
And anger was the price that was paid!"



magsjuk.
suck.

nu är jag nervös!

Yes, jag börjar känna av nervositeten över morgondagen. Ska nämligen på arbetsintervju. Puuh, jag hoppas på de bästa. Ja ja, helgen blev iallafall inte som jag hade tänkt mig, inte så nykter med andra ord. men har varit helt okej faktiskt.

ibland blir jag bara så trött på allt och inget
ibland undrar jag hur jag själv tänker, men men
så kan det vara.
I wish I was somebody else


nu ska jag försöka sova så jag är pigg och kry imorgon!
så godnatt då!

ibland orkar ja bara inte...

..uppdatera bloggen. sry ska försöka bli bättre på de :) Händer dock inte mkt intressant i mitt liv för tillfället. Jag har fått tre dagar i veckan på dagis iaf. Skönt att ha lite mer säkert så, sen hoppas ja på att få mer på andra dagis. Fått svar från spanien...dom behöver ingen just nu men ska höra av sig så fort de blir plats ledig , dom undra när ja skulle kunna åka isf. Spännande, jag håller tummarna verkligen!

Ja annars , jobbade igår...syrran ligger på kss hon har opererats för den där jävla njurstenen som ställer till de så för henne. Men nu e den tydligen borta iaf. Hon ringde förut, stackarn har ju dötråkigt där borta. Hoppas du får kommer hem imorn gumman min.

Helgen va grym, jag och nathalie körde verkligen vårt race. we are just so great together darling! You and me, remember? ;) aaa, vi började förfesta jag och nathalie hos henne...sen drog vi lite onyktra till oskar vid sju. Hade sjukt kul, men en rejäl fylla! fattar inte hur vi lyckades stå på benen. Kom hem sex på morgonen...haha ja , pinsamt.

Det går iaf jättebra att ha nemo här hemma, han e lite jobbig tidigt på mornarna bara. Han leker runt här klockan 6 liksom och ja ligger o försöker sova :P dummis. Naaa malin kanske inte får tillbaka han...hahaha jodå:) men ja kommer lätt sakna han som tusan när han väl åker hem till matte.

Ikväll ska jag vara med josse, hon kommer hit. Blir väl lite gurka och dipp hihi.
Helgen ska jag vara nykter är det tänkt... konstigt vad det blir i perioder.

Snart jul för fan, bara lite drygt två och en halv månad  kvar. Tiden går alldeles för snabbt, jag hänger inte riktigt med i svängarna. Jag får nästan ångest, det känns som man slösar så mkt tid. tiden bara rinner iväg...Jag hoppas på lite förändringar snart. Men endast jag som kan göra förändringar i mitt liv, only me.


nu ska jag fortsätta titta på Oz. Helvete jag är helt besatt av den serien. Laddar ner avsnitt på avsnitt :P säsong efter säsong. Den är grym. yummie finns en del hetingar. yeah

hade bra rå

Nemo är här!

Jajjemen, han springer runt här och busar den lille sötnosen. Har gått jättebra faktiskt, förutom att han river på soffan. Grrrr det tycker jag inte om. Kommer att ha honom här hos mig tills malpe hittar lägenhet. Fan va ja hatar att hon ska behöva krångla och ha sig när hon inte gjort något fel..alltid den som inte gjort något som drabbas värst! Hon förtjänar inte att bli behandlad som ni behandlat henne. Usch för er!

annars, har jag äntligen kommit igång och jobba igen. Igår jobbade jag på dagiset flugsvampen. Dock inte den trevligaste avdelningen. Blev fan skraj. Men har tydligen fått beröm för att det gick bra :) så det måste det ju gjort då. Hehe. Får hoppas jag får massa jobb nästa vecka..jag hatar att gå hemma...man sover för länge vaken för sent. trött hela dagarna... ne usch! Så hoppas hoppas. Pengar är ju behövligt med om man säger så..

Hmmm nu ska vi se, i veckan har jag haft filmkväll med jossan och lindwall. Jättetrevligt faktiskt! Sen åkte jag jossan och nathalie till malin olsson härom dagen kollade på idol och så. Och igår var angelica och malpe här :) vi e bra roliga jag och angie. weeeii.

Ikväll ska jag mysa med min malpe, blir nog en film och lite godis skulle jag tro. Och imorn blir det fullt ös medvetslös...woohoooo fast jag vill INTE till björnes. saknar statt gör jag...det öppnar snart! weiiiiihooooo då jävlar brudar blir det party!!!
Ne nu ska jag fixa lite frukost...sen blir det till att ringa angelous


pussochkram skumbanan

RSS 2.0