The poodles!

Hela gänget :) tillomed Jessica som egentligen låg hemma och sov vid denna tidpunkt :P

natti natti

Nu ska jag sova, efter att ha målat naglar, färgat håret ( mörkare blond bara så ni kan va lugna ;) och donat med massa småsaker. GOTT NYTT ÅR PÅ ER! <3

Beslutsångest.

Jag funderar på att ha mitt hår såhär på nyår, vad tycks?


Eller såhär..?


Eller såhär snygga Taylor Swift lockar?


eller ska jag kanske köra lugg och rakt?


Hmmm blir tufft att bestämma de här :P

Shake up the happiness

Ja då har jag varit på sjukhuset, trodde jag fått luftrörskatarr igen men det är en virusinfektion... Och han sa att det inte är ovanligt att man går med det såhär länge som ja gjort, det är envist men det är bara att kämpa på som han sa. Så han skrev ut hostmedicin iaf, så får hoppas att den hjälper. Så trist att inte va på topp när det är nyår å allt..men men så kan de va...
Nyår är planerad hos Alle, Josse & Elin ska laga käket :) Mycket intressant ska de bli. Vet inte vad vi får för ngt gott :) Vi blir väl kvar där iaf o dricker lite, ingen som planerat att festa gärnet utan de blir nog ganska soft kan ja tänka mig :) Skönt det med, speciellt när jag inte är helt kry. Men sitta ensam hemma på nyår tänker jag då inte :) kommer få nog med ensamtid efter januari :( när alla mina klasskompisar drar hem för gott.... buuuuuhhuu SNYFT!! :(
Skulle gjort naglar å Annsofie nu klockan nio men fick flytta de iochmed sjukhustiden. Sen e jag inte på topp men ska väl försöka klara ett set senare när Maria kommer.
Nu ska ja äta frulle.

Nergosad :)

Ja nu ligger ja nergosad i syrrans säng. Men fasen va ja längtar hem till min egna nu :/ Men men, detta duger gott och väl så länge :) Dagen har varit i full gång. Gjorde lite naglar på mig själv i förmiddags. Mötte sen upp Catherine på ströget för en snabbfika och lite tjat. Tog en svängom i stadens affärer, på jakt efter en nyårsklänning dock hittade jag ingen. Så jag spenderade två timmar framför spegeln här hemma med mina gamla trasor, justerade med säkerhetsnålar, bände och böjde, stack ut armar på fel ställen i linnen och grejer, allt för att försöka få till ngn cool outfit OCH jag tror faktiskt att jag lyckades komma på ngt helt okej efter ett tag :) men får la se, hinner säkert ändra mig tusen gånger.
Just det, det viktigaste av allt... Jag har äntligen skrivit mig ett nytt CV :) superstolt att jag fick tummen ur och gjorde det nu ikväll. Så jag hoppas på en god natts sömn nu för det är jag värd tycker jag.

Godnatt

Emelie är riktigt störd ibland :P

Rooompa :P GOTT NYTT JUUUUUL

Förgrymmade förkylning.

jaa.. den vill då inte ge sig! :) har känt mig allmänt trög i huvudet efter helgen, men men de blir nog bättre snart får vi hoppas. Man blir ju lite tung i huvudet av att vara förkyld :/
Har precis beställt hem lite nya grejer från www.nagelgiganten.se . Nya tippar, vita och naturliga, glitter och lite annat smått och gott. Så nu kan folk som vill ha fransk manikyr bara höra av sig :D
Ska göra naglar på Maria & Annsofie på torsdag :) Så blir en hel dag med nagelfilande och limmande :P men det är bara bra, då ska jag försöka få upp tempot. Och imorgon ska jag göra ordning mina egna naglar med.
Ska tvätta och städa här hemma hos pemsan oxå, jag drar ju hem till syrran på onsdag igen då hon och killen drar till belgien. Får hoppas dom kommer iväg nu så Freddie iaf får fira nyår med sin familj!
Jag är lite glad iaf för jag saknar mina katter jättemycket :) Goooosa gärnet ska jag göra.
Men först ska jag och pemsan avsluta mitt boende här med en redig myskväll a'la Pems&Marre imorgon.. Ser jag fram emot <3 ho ä ju fö go !
.
Bilder kommer efter onsdag, har tyvärr glömt min sladd hemma hos Malin men på onsdag ska jag dit så :)
Ne nu ska ja slänga mig i säng och kika lite tv innan det är sovdags.
sov gott hörrni!

Juldagen :)

Ja då var julafton över, och idag laddar vi om för fest.
Dock är jag totalt genomförkyld så helt på topp är jag inte, men inget jag dör av ;) har proppat i mig massa vitamintabletter, två alvedon och bisolvon ihop om att det ska förbättra förkyldningen lite :P Lite alkohol fixart säkert! :P Så på med finklärna & shake some ass!!!
Blir förfest hos Ewe först, med bl.a Angie molly Josse Elin Catat och flera av ewe och elins vänner! Ska bli mkt roligt :) Sen är det björnes som gäller.
Ska bli riktigt kul att gå ut i stan idag.. har ju bara vart ute här en gång sen i sommeras. Hoppas på att få träffa på många man känner iallafall :)
.
Väntar på att Elin ska komma..ska fixa hennes hår, sen kommer pemsie hem så ska ja fixa hennes hår & smink. Och sen kommer även Angiespangie och ja ska då fixa det på henne med :) Märks de att ja tycker de e kul lr? haha. Emellan där ska ja hinna fixa mig med :) men de ska nog gå.. med vilja går allt ;)
.
Hoppas iaf att alla har haft en bra jul och myst till de ordentligt.
Ses i dimman ikväll folks ;)
<3

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA :)


morrn morrn :)

Sitter hemma hos malpe o kikar på tv. Oliwer e lite småkinkig efterssom han inte sovit så mkt senaste nätterna. Inte hans mor heller, stackarn :P Men Han är i utvecklingsfasen nu så det är mkt som sker i hans lilla huvud. Söt är han iaf goingen.
har ätit frulle och jag tänkte jag skulle packa ordning min väska. Idag bär det neråt syrran igen :P Sen blir det Emelies lägenhet och bo där tills nästa vecka någon gång. Så är det när man har flyttat från stan, man får hoppa hit och dit.

Har för övrigt blivit genomförkylder nu, typiskt. Men det är bara att se till att bli frisk tills juldagen, för jäklar vad jag ska festa då :) Längtar som bara den.
gammalt kort på mig och fisken! <3

SAKNAR mina älskade klasskompisar... massa massa <3 <3


Mariestad here i come. efter massa krångel...men gud va ja längtar efter mina sötnosar! <3


Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska läsa lite ur Kay Pollak boken. Gonatt alla söta :)


myspys!

Ja det ska jag ha under de kommande tre veckorna. Tillsammans med nära & kära... Längtar så efter er alla! <3
Blir hemma från 19/12 - ngn gång i början av januari iallafall. osäkert vilket datum ännu.
kommer ju självklart sakna mina goa grannar o vänner här i thättan, och jag fasar för hur tomt det kommer kännas när alla åker hem på riktigt efter utbildningen är klar.. usch, hemska tanke. Kommer tjuta som ett barn på avslutningen...
men men, det är ju inte än iallafall :)
Just nu ligger jag i sängen dårå, vart vaken 1.5 timme redan, suck..ja vill ju bara sova ut ngn morgon men det får jag tydligen inte.. ja somna sent men ändå går det inte. Sååå trött dessutom, men det är ju ingen ide att bara ligga här och slösa bort tid så ja får helt enkelt sova en stund senare! :)
.
Har börjat göra glasfiber naglar på mig själv nu, så man e fin tills man kommer hem ;)
.
Är det ngn som är intresserad av naglar? "GörOmMig" med make styling och foto? eller bara lite tips och trix för en billig peng så säg till.

Naglar Glasfiber/Extreme Akryl: 300:-
"GörOmMig": 500:- (då retusherar jag även och du får korten bara du har ett USB!)
Lite makeup tips: 50:-
Stilanalys: 350:-
Folieslingor färg: 180:- ( du köper egen färg )
Folieslingor Blekning: 200:- ( du köper egen blekning )
.
Kan komma upp fler saker men just nu är det detta jag gör. Så hör av er för att boka in tid :)
.
The curly stylist gang! :P
-
.
Haha ser ni min snygga bock i mitten med felvända horn:P hahaha! Röööf, har blivit ett vanligt uttryck här!
.
Den andra stylistgruppen.
.
Vår underbara Johanna kom och joinade oss på julbordet, hon gick den korta (stylist) utbildningen, så vi har inte sett na sen slutet av okt. skitkul :)
.
Afterschool på Olles ( olearys ) Perfekt avslutning på denna termin.. men än är vi inte klara :)
Har en stooor modevisning att ordna! Modeller sökes föresten som kan komma hit och träna några timmar den 22 & 23 januari , och som även kan va med 26 för passning av kläder... och den 27 smäller det..
Ngn som känner att de skulle va kul och kan lägga den tiden så tveka inte å säga till.. :)
Det blir en ganska stor grej, och vi kommer ha superkul :)
<3
pusspåer

såhär mysigt har ja det hemma hos mig :)

Ja gillar de blommiga o romantiska i hemmet men inte så mkt på kläder :)


Har man omöjliga betongväggar så får man helt enkelt ställa tavlorna på golvet :P


...eller i fönstret!


stack upp till vinden och hämta mina ritgrejer. Dags att ta upp de igen :)

Snart kommer det lite update :) Nu har ja nämligen JULLOV!!!

YAY!

såhär vill ja ha de :)


Ja och mitt hår :P

Jepp I know, jag är otrolig! Men det är sån ja är ;) Så kul med förändring!


Älskar skolan dessa dagar.. De är så otroligt kul att göra slingor och effekter, får känna på frisöryrket lite!
Hoppas verkligen på att en lärlingsplats i Norge, på frisörsalong. De verkar som de har lite andra regler och så för det där.. Så ska söka iaf :) Man vet ju aldrig! Vore sjuuukt kul...


Nu har jag precis legat och sett på lite serier, har ju mina veckoserier, som jag alltid måste se. Gossip girl, OTH, Vampire diaries, DHW, 90210, Brothers&Sisters, Greys. Så jag har att göra i början av veckan såhär :P Haha!
Ligger och lyssnar på lite music nu, ska väl ta en dusch och sen lägga mig och rita lite. Lurar även på en hel del ideér till fotosessions med Evelina. Kommit på en hel del redan.. Längtar!!!! :)
Ska överhuvudtaget bli så jäkla kul att komma hem till Mstad ett litet tag.. träffa alla goingar! Saknar er.



Skänker en massa kärlek till mina vänner & Familj! NI betyder allt <3
ÄLSKAR ER MER ÄN NI ANAR!

In the Ghetto

helt fast vid Elvis låten nu alltså!

Hade en så jävla kul kväll med Michaela igår.. skratta så ja fick ont i magen! Satte på kommissarie Späck, men den fick en halvtimme sen bytte vi film.. Satt och kollade de 50 sexigaste männen 2010. Vet ni vem som va på 7:e plats? JUSTIN BIEBER! HAHAHAHAHAHAH ja döör... sen när är han en man över huvudtaget.. och sjunde plats? Please.
Fick sova till 10.15 idag. STORT KORS I TAKET, ja e helnöjd :) 
Nu ska ja ta med mig min tacopaj ner till Michaela , tråkigt å äta själv jue :P

wiiillyyys

Drar till willys me michis :)

Bloglovin!

Ni som inte har det än, skaffa det! Där hittar ni alla bloggar och kan se när man har updaterat genom att följa bloggen.
Följ min blogg med bloglovin

Somnade tidigt igår, det behövdes verkligen! Men gick in på face direkt och såg att Olle åkte ut igår, trist faktiskt. Men Jay kommer vinna ändå så. Minnah har inte en chans mot den kungen! I'm inlove!
Nu ska jag snart käka lite frukost, ta tag i städandet och disken här hemma och sen blir det tvättning klockan 12. Har ett helt berg med kläder som är otvättade :P
Ikväll blir det förmodligen lite filmkväll med tjejerna. Myspys! Jag tror ja ska göra mig en tacopaj idag. Sjuukt sugen på det! Eller kanske en köttfärspaj bara? Hmm, får kika påt!

såhär såg det ut hos mig i torsdags :P Sunes jul och alias! Så kul!


Blev helt fast i den här låten efter Jay sjöng den igår!

Hold my hand...

Med Akon och M jackson.. Bra låt! http://www.youtube.com/watch?v=PIxEISCUN3k

Ligger i sängen och har försökt sova..men som vanligt, no sleep! Förstår inte, det har verkligen varit så dåligt på den fronten de senaste. Inget roligt alls... förkyldningen är tillbaka som sagt, jag känner mig helt slut i både kropp och huvudet.. Det blir väl så med sömnbrist, kroppen trycks ner.. ikväll blir det nog sova tidigt, vet inte ens om ja kommer kolla klart idol, känns som jag måste prioritera kroppen och bli frisk nu.
Ja va på stan idag och kikade runt ett bra tag på Myrornas ( second hand ) Och ja hitta de här:
vet inte varför de ser ut som ringar på den men e kanske kamera blixten :P
En mysväst :):P
Mycket nöjd, 130 kr för båda liksom.. riktigt bra!
Anyway, tanken är att vi ska dra ihop gänget o se idol ngn stans ikväll, blir nog mys... men blir nog inte långvarig som sagt.. Imorgon ska ja dra fram damsugarn , damtrasan och så ska de tvättas och skrivas CV!
Så geeee miiig sööööömn inatt please!!

Vackra vinter!

Dock har ja fått tillbaka min förkyldning... fast tio gånger värre, hostar och snörvlar och nyser om vartanat :P men va göre.. Ja tar på mig dubbla leggings, extra tröjjor vantar och mössa och tar mig ner till stan för lite fönstershoppande :P seee ya!

RSS 2.0