Motivation.


Idag har jag inte haft så mycket pluggmotivation, men jag har tillåtit mig själv en behövlig paus från skolan denna helgen. Men lite matte har jag allt fått gjort. Det har för övrigt varit en lugn och skön helg med träning och tv-tittande. Var en sväng hos Nathalie igår men jag var inte riktigt på "party"-nivån så jag tog en väldigt kall promenad hem vid 19.tiden :P
Börjar känna att en förkyldning är på gång i kroppen, så det har blivit väldigt lugn träning i helgen. Lite halsont, hosta och snuva - så känns bättre att dra ner på tempot lite istället för att bli liggandes och inte kunna träna alls.
Ikväll blir det tidigt i säng för imorgon bitti ska jag till sjukhuset kl 08. på ett möte om Kognitiv Beteende Terapi. Det ska bli intressant. Efter det ska jag till skolan och få lite Php gjort :) Sen har Pems erbjudit sig att köra mig hem - söt som hon är! Och på tisdag har hon gett mig tillåtelse att släppa mina händer och saxar i hennes hår ;P kommer bli kanon, och kanongulligt att hon vill att jag ska klippa, övning ger färdighet! Så det ser jag fram emot.

Ååå det bara spritter i kroppen på mig - det är så himla mkt jag vill göra men jag vet inte vart jag ska börja :P
Men jag ska se till att få tid till alltihopa! Efter allt mitt positiva tänkande ser jag så mycket möjligheter. Jag gillart!

Väntar just nu på ett brev, med ett kontrakt från svenska stylistskolan i göteborg. Pengarna är fixade så när jag skrivit på och betalat in första 20.000 så är platsen min! I can't wait'





Grattis till malpe&micke som skrev på för radhuset idag. Ser fram emot massa grillning hos er i sommar och ett gästvänligt rum till mig när jag kommer å hälsar på i höst ;)


Just say yes.



Snow patrol är sjukt bra
Vet inte varför jag inte lyssnat mycket på de förut :)



Har varit i skolan - klippt mig - flummat hos natha - tränat

 


Städ - tvätt - och plugg dag imorgon och en jääävligt soft helg.


Seee yaa


Leave the past in the past

Intressant morgon. Missade bussen med några sekunder typ, frustrerande.
Ja ne det fick bli en ombokning av mötet och reccensionerna. Ska till skolan imorgon istället. Inte på humör fört idag, men jag har parkerat mig vid köksbordet, med photoshopen och matten :) Ska få en hel del gjort idag tänkte jag.

Ikväll blir det träning :) abs och gym.
Ser jag fram emot.





Jag passar inte i glasögon - men jag måste ha dom när ja sitter vid datorn
annars kanske mina ögon far åt alla håll i framtiden :P




Pictures.

Nu äntligen kommer lite kort från en vecka tbax. Min mobil har inte velat skicka över korten till datorn.




Fika med angie i freedags



Filmkväll med Angie&beccs



Spadag med josse



Klippte lugg igen :) NÖJD



Josse är blondie numer ;) ( hos catat )


Födelsedagsbarnet innan rhodos. Bjöd på gottit :)

'

En "dragen" nathalie joina oss på rhodos!






Sådärå :)

Nu ska ja plugga!


hajrå!


Happy monday


Jag gillar måndagar :)
Speciellt måndagar efter en sån här bra helg.
Lördagen var kanon, Josse och jag lyxade som sagt till det rejäl där med hemmaspa. Så man kände sig riktigt fräch inför kvällen. När vi kom till födelsedagsbarnet så fick vi fördrink ett mousserande vin och sedan moijito. Och lite tilltugg. Jättetrevligt. Sen körde Oskar oss till Rhodos där vi åt tills vi storkna :P Iallafall jag...fy sjutton va gott det var men man rulla nästan ut genom dörrn sen. Jag och Catherine dela på en flaska vitt, å senare blev det ngn god drink. jag och josse var sugna på att fortsätta festa till det så vi drog upp till Kia och Frida där det var smått, man åkte tillbaka i tiden en sådär 6-7 år. Flaskor överallt - folk överallt - halva lägenheten revs ner - kaos :P haha na inte så farligt men det kändes som en typisk hemmafest från man var 16. Å hälften av de som var där räckte mig inte ens upp till axeln, och jag kan ju tillägga att jag endast är 1.67. Men men det var intresant. Vi drog till statt, där rockade jag :) fyfan va kul jag hade. Fick en sån där perfekt fylla som man bara lyckas med ibland, och var precis lagom hela tiden. Kvällen avslutades med en promenad hem i kylan med högklackat. Det gick bra mkt bättre än mina senaste promenader hem med 10 vurpor.

Igår hade jag dock sån fruktansvärd rödvinshuvudvärk, sjukt! Men det blev sån blandning igår med vin drink vin drink rödvin grogg , så ja får skylla mig själv :) Slappa framför datorn mestadels - nya avsnitt av OTH Thevampirediares och heroes låg ute så jag var överlycklig! Drog mig över till malpe vid halv sju och kollade på 'the stoning' som handla om en amerikansk flicka som blir anklagad för otrohet i afganistan(?) och blir dömd till stening. Jag tyckte inte den var så bra. Sen kan man ju bara sitta å bli förundrad att det landet fortfarande har sådana straff. det var inte längesen jag läste om en kvinna som fick 75 piskrapp för att hon druckit en öl. Helt jävla sjukt skulle jag vilja säga. U S C H

Jag gick och la mig vid halv tio med flaggan i topp då ja lyckats undvika både fet mat och godis hela bakfyllesöndagen ;) Inte dåligt för mig må ja säga. riktigt stolt, haha!


Idag vakna jag med tuppen som vanligt, och har precis ätit risgrynsgröt. Ska fixa iordning mig och knalla ner till bibblan. Plugga! Och vid ett ska jag och malpe iväg och handla. Vid tre möte på banken ( håll tummarna för mig ) . Och sen ska man svettas lite på gymmet :) Skönt att det är nu vecka - nya tag!


Lite bilder från lördagen kommer senare :)

/ marros

Finally!


Godförmiddag!

vaknade faktiskt lite senare idag, halv åtta :)
Det var skönt det. Så jag orkar va vaken ikväll när vi ska fira Catatbejben.

Grattis vännen


Igår kollade jag angie och beccs på film ; Adrift. Jävligt störande film kan jag säga, så vill man inte bli irriterad så se INTE den. Sen satt vi å skratta lite åt min flumkatt wilma :P Blev sängdags vid halv tolv, å jag somnade faktiskt fort för en gångs skull.

Idag är det hemma-spadag:) Josse kommer hit vid tolv, och antagligen angelica också. Blir inpackningar, fotbad och ansiktsmasker. Ett glas rött till det ;) ska bli superhärligt verkligen. Jag fick för mig att klippa lugg förut, så jag tog tag i saxen och började klippa, blev rätt bra faktiskt. Får väl se hur det ser ut när ja duschat å blåst håret.


Ser verkligen fram emot ikväll!



pusspåer

 


Until You



Sååå jäkla skön låt alltså. Tack sis för tipset!





Lite orange skiftningar här o var :) men det blir nog bra med silvershampot!
Annars blir det bara lite lite ljusare med slingor längre fram, sen är jag nog nöjd! :)



Nu ska ja ner å fika me angie


ciao


Looking forward to this weekend!


Yes!


Jag ser fram emot denna helg jättemycket verkligen. Imorgon blir det pluggning på hemmaplan, sen blir det en sväng till staden och fika med Angielicious. Å på kvällen får jag besök av henne och Beccs, vi ska se på film och bara ha det mysigt :) Sen på lördagen blir det lite fest för min tös Catherine. Ska bli mycket trevligt, lite vin och käk på rhodos. vi får väl se vart det bär av efter det!
Jag och josse ska ha hemmaspa på lördag också, ansiktsmask fotmask inpackning måla naglar å allt där till. Ett glas rött blir det till det med. Det blir riktig lyx det! :)



Jag hämtade ut mina nya produkter idag -
Tigi bed head shampoo och balsam och Paul Mitchell - heat seal.
Å shampoot och balsamet var kanon, luktar underbart! Imorn blir det till att prova värmeskyddet.



Drog på lite för mycket på benpressen igår mitt smarto. Så mitt knä svullnade upp och nu är det stort som tusan och jag kan inte gå normalt. Inte så bra, men nu har jag lärt mig en läxa :) Så något bra kom det ju ur det iallafall. Jag hoppas bara att svullnaden och det försvinner tills lördag så jag kan ha mina nya fabulous skor.

Nu sitter jag och kikar på "Made in Sweden". Tjejerna sjunger ju helt okej



Snart blir det sängdags med min engelska bok :)



/ Marrebarre


Vill ha...

..denna lipcaremix från Makeupstore. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam. Precis vad jag behöver för mina torra läppar!!! Helt klart värt pengarna.
Kanske blir en efter pengarna kommit på måndag :D


Make it on my own.

Godkväll:)

Sitter som vanligt i min fotölj med wilma i knät. Har varit en lång och givande dag. Hade möte hos syon idag, prata lite utbildningar och sådär. Känns jäkligt bra för tillfället - ser fram emot framtiden! Mycket ska fixas och trixas.
Satt iallafall i skolan och fick en hel del gjort. Va på mattelektionen och nu förstår jag mycket bättre. Jag och Angelica drog hem och bytte om och sedan direkt ner till gymmet. Det var bra härligt!
Imorgon bitti blir det gymmet med malpe och troligtvis Angelica, blir bara lite lätt kondition för sen blir det power på kvällen.

Mina produkter från Baresso har kommit :) jihaa, va glad jag är. Så imorgon ska jag hämta dom. Sen blir det en hel del pluggande imorgon. Kör stenhårt från början denna termin. Vill inte ha så mkt kvar i slutet som förra terminen. Har en Engelska reccension som ska vara inlämnad om en vecka, då blir det två Muntliga redovisningar också.



Life is really good '



Skönt låt!


Flying high

Godkväll :)

Det har varit en kanon dag faktiskt, trots min trötthet har det knallat på som bare den. Katterna fick lust å spela "krukfotboll" här imorse vid halv fem. Så då vaknade jag... och efter det kunde jag inte somna. Men ja slumrade nog till en liten kortis innan klockan ringde vid sju.
På sjukhuset gick det jättebra, bara positivt :) happyhappy.
Och nu har jag kommit igång med Php kursen, än så länge väldigt lätt. Men kan tänka mig att B och C kursen blir en utmaning sen, men jag är taggad! :)

Jag tog mig en svängom på stan förut också...och vad hittar jag :) ett par kanonsnygga stövlar som det var halva priset på. Jag blev helt kär, så jag köpte dom. Jag tyckte allt att jag var värd en liten belöning! :) Köpte även ett skissblock och skisspennor i olika hårdhet så nu kan jag göra lite mer seriösa teckningar. Det är så kul, ritade upp lite av hur jag vill ha min tatuering. Tror det kan bli riktigt bra!

Sitter nergosad i fotöljen med min lilla wilma i knät. Hon är bra goo' den katten, (när hon inte spelar fotboll med mina krukor). Men när man tittar på henne nu när hon ligger här och slumrar så kan man inte annat än att le. mina snuttebollar!

Ja just , slingade håret idag... Det blev nog rätt okej, har ju ett kanon silver schampo här hemma så om det e orange skiftningar så ska det nog hjälpa. Jag vill verkligen inte ha så blont jag hade i sommeras. Jag vill ha en mer naturlig blond. Slutresultatet kommer att vara massa olika slingor med ask/sand/platina. Men jag låter det ta sin tid. Jag tänker inte slinga mer nu på ett tag. Längtar så tills mina hårprodukter komma, dröjer nog inte så många dagar nu. Mitt hår behöver verkligen riktiga grejjer...

Och idag beställde jag mitt smink med, ska bli spännande och se om det är bra när det var så billigt! Wey :)


Ser fram emot helgen, Catherine ska firas :) Ska bli riktigt trevligt.
Å då ska ja använda mina nya stövlar...wohoooo :D:D:D



ne nu e klockan över 21.00 :) dags för sängen och twilight ljudboken... LOVE!



Pusspåer


Beautiful


The lilly of the valley


Mammas favorit blomma var liljenkonvalj.
Det är en väldigt vacker blomma tycker jag, med de stora skyddande
 bladen runt blommorna.
v
Ligger hemma och slöar i soffan, det e då otroligt att denna magen inte vill ge sig. Sån fruktansvärd mensvärk, det är som det blir lite värre varje månad. Förr hade jag inte mkt ont utav det men nu...ojojoj, svag och orkeslös i hela kroppen och smärtan är näst intill olidlig.
Det är tydligt att man inte kan se ngt positivt i precis allt iaf :P Haha.
Imorgon blir det upp med tuppen för att ta bussen bort till sjukhuset för lite blodtryck å sådant, därefter ska jag slå mig ner vid en dator på komvux och gå igenom Php kursen för å se hur jag ska upp den kursen. Ska försöka vara kvar några timmar å få lite gjort tänkte jag. Förutsatt att min mage börjar skärpa sig :P proppat den full av vitaminer idag iallafall... yum!

Hade tänkt å slinga håret idag men orken räcker inte riktigt till så jag gör det imorgon istället :)

Nu ska jag kika vidare på tv burken.


Ha en fortsatt trevlig kväll! :)


Future

Har suttit ett antal timmar och kollat igenom alla frisörutbildningar jag kan hitta. Det finns en del, dyrt dock. Men vad gör man när det är ens dröm? Man satsar :) Det är vad jag tänker göra. Dock vet jag inte än när eller vart. Min tanke var från början att gå en Ky-utbildning som webbutvecklare i Gbg sen jobba som det ett antal år för att spara ihop pengar till en frisörutbildn. Dock känns det onödigt, när jag måste ta csnlån för att överleva de två åren jag pluggar webbutveckling och få en hel del extra skuld. När jag lika gärna kan ta ett lån och gå en frisörutbildning isånnafall. Efterssom själva slutstation i min plan är frisör/stylist/makeupartist med egen salong i framtiden någonstans i världen. Så nu är det lite ändrningar här...har skickat efter lite olika infobroshyrer från olika frisörskolor och även från en intressant skola där man kan utbilda sig till Image-konsult, man lär sig allt från hårstyling till kläder och makeup. Det är en bredare utbildning och väldigt mycket billigare. Min tanke är att kanske ta den först, sedan ta en frisörutbildning efter det För att sedan gå ut som trainee några år tills jag kan göra gesällprovet. Eller tvärtom, ta frisörutbildn först och komplettera längre fram med makeup styling och dyl. Hmm ja det får vi väl se... det är mkt som behöver kollas upp.
Finansiering, boende, om man överhuvudtaget blir antagen :) men jag är positiv. Jag vet precis vad jag vill och det har jag vetat sen jag var liten. Det är solklart! Vägen dit är bara lite oklar än så länge.

Nothing is impossible.

The question is not IF - it's when :)

att förändras...

Man måste ändra mycket om man vill att det ska bli en stor förändring i livet...det kommer inte bara! Jag ska bli ännu bättre på att lyssna, säga vad jag tycker och stå upp för mig själv. Allt skitsnack och alla energi tjuvar kommer jag att stänga av för... vad är livet om man inte är lycklig?
Jag vet att jag kommer bli lyckligare om jag går ner i vikt och mår bra i kroppen, men det är inte allt. Utseende är bara en liten del i hur vi mår. Jag tror man måste börja på ett helt annat plan, i det psykiska och förändra hur man ser på saker och ting. jag har tagit det största steget nånsin i mitt liv mot en hälsosammare livsstil. Utan så mkt fest och alkohol, helt utan mediciner och självdestruktivitet som rakblad och bulimin. Det har tagit tid, allting tar tid, man kan inte förändra allting på en och samma gång. Jag började med att må bra i själen, att bli av med den självdestruktiviten jag levt med i så många år. Det var svårt och visst får man fortfarande känslor man inte riktigt vet hur man ska hantera .
det var inte längesen jag började dra ner på festandet, och det i samband med min viktminskning. som även den har börjat om hur många ggr som helst. Nu har jag äntligen hittat "mitt" sätt. Och det går hur bra som helst. Jag känner att nu är det bara mitt psyke och mitt tankesätt som ska följa med i detta oxå.. för ändrar jag inte det, då spelar det ingen roll om jag går ner 40 kilo eller 10 , jag kommer inte vara lycklig för det! Och jag kommer säkerligen inte hålla vikten heller.
Så nu börjar jag :) Med att vara glad för det jag har, leva i nuet. ta vara på dagarna och göra det bästa utav det. Och självklart har ju alla dåliga dagar ibland, men att ändå försöka göra det bästa man kan utav de dagarna.


Jag känner det...jag är påväg framåt!


/ En mycket postivare marros :)

EVERYTHING IS POSSIBLE'

Det bara är så :)
Jag är den enda som kan påverka mitt liv
.

rekomenderar att ALLA ser på "Jag AB".
Sjukt lärorikt och underhållande. Inte ens sätt klart den ännu, men jag är helt frälst.




Dagen har rullat på, har fikat med nathalie, vart och tränat årets första träningspass (äntligen). Det var otroligt skönt att köra igenom hela kroppen. Blev även en promenad fram och tillbaka, härligt! Har inte varit ute mycket sen snön kom...men ska jag ut på promenad imorgon med. Det behöver jag :) Ut och få lite D.vitamin från solen. Nu sitter jag i min sköna fotölj med wilma i knät, hon spinner som en tok :) sötast.
Ska ta fram min engelska bok snart och plugga lite grammatik.
Sen blir det sängen tidigt ikväll igen och fortsätta lyssna på twilight boken...såå bra!


Ha en underbar kväll alla!



Let's do this!

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me
now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be

Do you know what it's like?
To feel so in the dark
To dream about a life

Even though it seems Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now




Första dagen i skolan idag efter lovet, en ny fullspäckad termin. Som jag faktiskt ser fram emot, det kommer bli tufft men det ska bli så kul. Har bara 1 lektion egentligen i multimedia, övrigt så är det bara handledartider...men det ska nog gå bra ändå. Mycket data, php-kurserna blir nog tuffast. Matten ska bli kul, får väl se om jag säger samma sak om ett par veckor dock ;) Kör igång redan idag ja, lika bra å ta vara på tiden. Vill inte göra om samma misstag som förra terminen, man tror att man har mer tid än vad man har. Är iof väldigt nöjd med min prestation i höstas, Betygen i vilket fall ; 2 MVG 2 VG. Helt okej :)
Idag kommer jag igång med träning också. Jag & Angelica drar ner och kör 60 min power ikväll, det ska bli riktigt roligt. Å vi har kommit överens om att inte göra som vi annars gör...köra igång för hårt. Vilket sen alltid resulterar i sjukdom :P haha så nu ska vi starta mjukt med tre pass denna veckan. Vägrar låta mig själv bli sjuk igen alltså. Orkar inte med det...så ska göra mitt bästa :)


Blir nog inte skolan igen förens på torsdag, då ska jag prata med matte läraren om planering. Så i övrigt i veckan blir det träning å plugg, ska även försöka dra mig ut på lite promenader. Fryser ju fötterna av mig ute efterssom jag har ett par tunna höststövlar, som dessutom har gått sönder i hälen efterssom de är för stora. Får nog ta på mig dubbla strumpor om ja ska kunna gå ut å gå en runda... svinkallt!
Ja, snön är vacker en dag som denna...när solen lyser på så det riktigt glittrar ute. Men jag är verkligen ingen vintermänniska. Har nog alltid varit en "mittimellan"-människa...ja gillar höst & Vår. Frisk luft och sådär lagom varmt så man kan gå ut och gå i bara tröja. Just nu känns det dock som att våren är långt borta. Men man kan ju alltid hoppas! :)


I min lägenhet är det lika kallt som vanligt, ja försöker vrida upp värmen men de funkar inte!! Ja håller fan på å frysa ihjäl... Får nog ringa hyresvärden snart... tur jag har mina små husdjur som man kan gosa med lite :) Dom e inte stora men dom värmer lite iaf!


Ne nu ska jag ösa på musiken, ta tag i damsugarn å dansa runt lite här hemma!


^^


Tröksöndag!

 

Jaa idag blir det inte många knop :) Ska bara chilla. Imorn börjar ju skolan och allvaret igen. Ska bli skönt å komma igång igen nu. Undrar bara när ja ska få besked från csn...  behöver ju pengar så man kan köpa studiematerial liksom.

Igår var pappa signhild å syrran här på fika, och fik då min efterlängtade fotölj...inget vackert överdrag men har lagt en svart filt över den..får sy något överdrag till den kanske. Men den är jääätteskön verkligen , perfekt mysfotölj. Så där sitter jag nu med morgonrock å försöker få värme. Så djävulskt kallt här.
Catherine kom förbi igår oxå, hon drar uppåt landet på tisdag för en termin på högskolan i uppsala :) Satt å snackade om allt å inget som vanligt!


Sen blev det en väldigt lugn lördagkväll med skumbad å ett litet glas rött.

Försöker vända lite på dygnet, komma i säng i tid å upp tidigt nu när skolan kör igång.. jobbigt å vara trött när man har mkt plugg. Sen tar de oftast några timmar för mig å somna så...


Ska sätta mig å rita lite... känner mig väldigt kreativ nu för tiden :)


hade fint!

snoooow

Shit det blir bara vitare och vitare ute :) Nu är det riktigt fint när man kollar ut genom fönstret alltså. Dock gillar jag inte vintern...jag går knappt utanför dörrn nu när det är så kallt. Man får väl hoppas att våren kommer hyffsat fort! I april fyller man alltså 23...ojoj vad tiden går! Det är mkt man vill hinna med innan man fyller 30 :)

I veckan har ja inte gjort många knop, grejjat hemma i lägenheten mest. Rensa garderober å lådor tar sin lilla tid. Men vad behövligt det är, man har samlat påå sig mkt skit under åren! Josse var här en snabbis häromdagen, tjöta lite skit som vanligt :)

Går kvällen vart mkt trevlig :) de mest sociala dagen för mig sen nyår. Nisse och Pemelie kom med pizza å kollade på let's dance hos mig. Eller ja vi kollade inte mkt på tv, vi satt mest å tjöta hål i huvudet på varandra :P Blev ett glas vin var oxå ;) Det var goott!


På måndag ska jag till gymmet :) wéyho.
Jag var på sjukhuset i fredags. Jag har fått nog av att hela tiden må dåligt å känna mig sjuk. Så nu har jag tagit massa prover. Läkarn kände på magen å ryggen , lyssnade på hjärta å lungor å allt sånt. Och det var inget fel där iallafall. Symptomen jag har upplevt som feberkänsla, extrem trötthet, värk i kroppen, huvudvärk...kan tydligen vara kopplat till ångest, stress å utbrändhet. Jag har ju haft mkt problem med min ångest...andningen blir tung osv. Å enligt läkaren så tar det extremt mkt på kroppen och dom symptomerna jag känt är inte ovanliga. Sjukt vad psyket är starkt och vad det kan ställa till med. Ja hoppas nästan att proverna visar att jag har något virus eller så...för det är mkt enklare att hantera en fysisk anledning än en psykisk!
Men men, det är bara å invänta provsvar.
Om det är psykiskt...så vet jag inte vad ja ska göra åt det.... för min ångest, eller ja mina "andningsproblem"( som egentligen inte finns ) kommer ju bara, jag mår kanonbra i övrigt. Det är jäkligt frustrerande att känns av ångest trots att man mår så bra psykiskt...det är som det har blivit en vana?! Ahh ja vet inte... jag hanterar det bra iallafall :) ingen medicinering här inte... Sånt klarar jag mig utan.

Livet är tufft :) Men man kämpar sig igenom det, får hoppas att det kommer lite medvind snart!



Ja & syster på nyårsafton


ha en trevlig helg i vinterkylan!


John Mayer är Kung!


new year

Då var det 2010
helvete va tiden går fort lr?
Kommer ni ihåg -99/00? det är tio år sedan. Helt sjukt..då var man inte gammal. Om sju år är man snart 30. Jag hinner verkligen inte med. Känns som man slösat en hel massa tid på att...bara må dåligt å inte göra något alls. Men nu ska jag tänka framåt, inte bakåt.... det som har varit kan man inte göra något åt. Dags att göra något åt framtiden istället!

På måndag börjar en ny termin i skolan, ska bli kul! Så det blir en ganska slapp vecka för mig nu innan... det kommer bli en tuff termin. Men jag ser fram emot att få mitt slutbetyg till sommaren..

Nyåret var helt okej, bortsett från vissa saker. Dock hade jag den hemskaste bakfyllan någonsin, igår kände jag fortfarande sviterna. Haha jag säger ju de, jag är för gammal. De var annat förr... haha. Ne nu blir det en lugn period för mig igen här.. Det förstör otroligt mkt för mig iochmed att jag känner mig så sliten efter.
Nytt år nya möjligheter - som man alltid säger! Möjligheterna finns ju iof alltid där, men på något sätt känns de ju alltid bäst vid ett nytt år. Ja så är det...


Hepp nu ska jag fixa lite här hemma... disk å städ står på schemat! ska braka på med lite go musik här först bara.... har ju inte gjort annat än legat sen nyårdagen så man har blivit lite förslappad. Så får det ju inte vara...



Ha en fortsatt bra början på det nya året!
ciao



Love you sis <3


RSS 2.0