mjaauu

Min underbaring så söt!
.
Fika på lundis
.

Söndagsstäd

Yes idag måste jag städa och diska. Ser ut som ett bombnedslag. En bakfylledag och diskberget är tillbaka :P Men men, det var trevligt i fredags...iallafall ett tag! Mådde rätt bra igår ändå, lite trött och illmående bara. Men nu är jag på topp igen :)
Ska strax sätta igång med disken, jippie! 
Pappa kommer in till stan klockan ett och tar med mig och lillsyrran för lite lunch på lundis :) Alltid lika trevligt; söndagsmys med familjen. I eftermiddag måste jag dock plugga.. Engelska! Men jag känner fört idag faktiskt!
Såg äntligen Transformers filmerna igår...riktigt bra tycker jag! Ohhh hon är ju så jävla snygg ; Megan Fox!
Har ju fört över nästan alla syrrans filmer till min dator, så jag har en del att se på :) Nice!
I veckan ska ja börja packa :) jippieee

Social och trevlig dag :)

Yep, idag har jag haft fullt hus här hemma.
Bakade kaka imorse, kladdkaka utan socker...istället hade jag i sötningsmedel! Jag tyckte den smaka kladdkaka men proffsen tyckte inte det, men dom tyckte det smaka bra iallafall :) Huvudsaken! Så malpe kom alltså hit efter hon och micke vart på ultraljudet, så himla kul att se det lilla trollet där inne i hennes mage. Otroligt egentligen!

Sen kom nathalie förbi en snabbis oxå, sen syrran och tillslut även Josse.... hon bjöd på mat för att jag slängde i lite slingor i hennes hår :) Bra deal! ;P


Är jäättevinsugen, så ikväll ska jag gå 100 meter bort till Ewa och ta ett par glas med henne Nathalie och Sus(?). Mkt trevligt, men som det ser ut nu blir det nog ingen utgång för mig. Vill vara pigg och glad imorgon... Känner för att lyssna på en massa gamla låtar och dansa loss på vardagsrumsgolvet hemma hos Ewa.... vart väldigt nostalgisk senaste dagarna. Minns gamla tider med ett leende! Och ser på framtiden med ett lika stort leende.. Life is quite good, is'nt it? Vissa saker önska man ju man kunde ändra på...att mamma vore här! <3

på ströget igår; vaniljlatte YUMIE!

Intressant bild :P men ville visa min hallonsmoothie som ja gjorde idag. MUMS verkligen. Tack syrran för att du inte ville ha din mixer! :p

Snygg som alltid!

Soon to be mother Malpfisken!

can't sleep!

gokväll där ute . ja har försökt sova sen nio typ, omöjligt...frös som sjutton så nu har ja tagit ett supervarmt snabb bad. ska väl försöka sova igen. men nu e ja inte ens speciellt trött...hmmm what to do! ja går upp tidigt. äter inte kolhydrater till kvällsmat så ofta längre. lägger mig när jag är trött, innan tolv. men inte då, MITT jeeevla huvud vill inte varva ner o stänga av. tusen saker på en o samma gång. ja grubblar så de räcker på dagtid liksom, fattar inte hur ja ska fixa de. har testat d mesta.. antar att de bara e att acceptera, eller vad säger du Angelica? :P  VET INTE VA SOM HÄNDE MEN NU BLEV DE STORA BOKSTÄVER Å JA KAN INTE STÄNGA AV DE.. SÅ JA SÄGER VÄL GODNATTEEN DÅ MINA SMÅ TOMTAR! 

så nöjd me min frill igår :)


skutt skutt

:P ja har hoppat hopprep här hemma... helvete va jobbigt det va! Svetten rann, haha. Detta ska jag fan fortsätta med. Räkna ut att på sex minuter ( med småpauser:P ) har ja bränt ca 100 kcal.... lättförbränt!!! Så det kör jag på... perfekt!
inte blivit mkt plugg idag, men det gör inte så mkt! :) Ligger bra till nu faktiskt....
Imorn blir det staden och fika me sis och trina! Och plugg!
nu ska ja duscha bort svetten och hoppa i säng å läsa snabba cash, blir ju aldrig färdig!

Underbara vackra sol!!!

Ja när vädret är som idag så är det nästan okej med snö, men bara NÄSTAN! Idag är det inte ens kallt ute, hade på mig en tunn kofta och vårjacka förut, riktigt skönt! Gud va jag längtar tills våren. Ska bli så underbart härligt
Har precis käkat lite tacos till lunch :) va sjukt sugen på det... yum! Men nu är jag proppismätt! choklad sugen e jag med, o har en 70% choklad raspberry i skåpet :P men får bli en bit ikväll sen istället.. Så jäkla god!
Syrran skulle till tandläkarn vid elva idag så ja drog med till skolan en sväng, fixade fram lite inlämningsuppgifter i photoshoppen och fick tillbaka referatet G+ / VG- blev det... fattar inte varför hon alltid ska sätta två betyg! Så svårt å veta hur man ligger till då ju! Jaja, ja blev nöjd iallafall...var lite grammatik fel bara!
Har en engelska uppsats till på fredag.. har inte kommit på vad jag ska skriva om än. Hmm tips någon ?
Så himla skönt att allt e klart med flytten nu, att veta säkert :) Och igår fick jag ett samtal från försäkringskassan och besked att jag får bostadsbidrag .. så nästa vecka ramlar det in pengar för jan feb mars! välbehövligt!!!
Idag ska jag rensa lite bland all skit man har hemma... annelie har haft storrensning :P Hon har slängt hur mkt skit som helst, och jag har fått massa örhängen o annat som hon inte använder. Det lönar sig att ha en syster som älskar att köpa på sig massa skit :P
ååå hon hade hittat massa gamla kort, på mamma och mig, gamla bilder på mig och på sandra, å massa annat kul :P haha herregud va man såg ut! Minnen minnen minnen...
saknar mor min <3








Thinkin' about the future, with a smile on my face :)

Promenad!

Promenad med angiebabe ute i solen! :)
har konstaterat att min webcam inte är mkt att hurra för :)
men men de ser hyffsat ut på långt håll iallafall

Delirious

Suck suck suck - aldrig mera COMHEM!
Försöker hitta någon som kan ta över de tre sista månaderna av mitt abbonemang, efterssom jag flyttar till ett hus utan "tre hål i väggen". Annars åker ja på att betala 299 kr i månaden. KUL!
Hamen, får la hoppas ja hittar ngn som är intresserad.
Ringt runt till en jäkla massa ställen, och EN person på kundservice av kanske 5 var trevlig. Herregud... va fan e det för idioter som tar jobb som kundservice personal om man bara ska vara otrevlig. usch, ILLA!
Det är iallafall klart nu att killen flyttar in 1.a april.. Så jag ska skriva kontrakt på min lilla etta i veckan. Ska bli skönt o ha allt gjort sen och kunna spara lite pengar. Kommer flytta in redan 20 eller 21 mars som det ser ut. Pappa ska ju hjälpa mig så han ville ha de gjort där.. Så har ja iaf en dryg vecka på mig att städa och grejja här. Men jag ska börja redan nu att grejja.. Har redan gjort rent ugnen en gång och avloppet...skönt att bara kunna dra igenom de ställena sen. Så Ska ner med lite skit i syrrans förråd sen med.
Så om 3.5 vecka lite drygt blir jag ullervadbo :P Kan ju bara hoppas att snön är borta då!
Nu ska jag sätta mig och göra lite indesign, sen även php :) Fick instruktioner av min lärare hur jag kan arbeta med det hemifrån, så nu är det bara att tuta och köra!

new week

Härligt att solen tittar fram, tycker ni inte det? :) Vaknade av att solen strålade in i mitt sovrum...riktigt mys!
Övertala syrran att gå ut och gå med mig....det var dock svinkallt så en halvtimma fick räcka. Olidligt iskallt var det. Håret blev vitt tillochmed... haha
Nu sitter jag och kikar på entourage nu, sen ska jag diska och börja plugga! :) Få massa gjort..
Ha en trevlig dag!

Cuuurls

Skitsnyggt blev det...dock ska jag inte ut längre så ja får känna mig snygg hos malpe ikväll!

Conical Curling Wand

JAG VILL HA

snökaos

Ja dom höll vad dom lova - snöoväder!
Fysjutton, det är inte lockande att ta sig någonstans idag. Får väl se vad som sker ikväll, lite fest blir det iallafall skulle jag tro. Ååhh jag verkligen hoppas att det försvinner snart det här!
Igår såg jag på precious och den var helt okej faktiskt...väldigt hemsk och sorglig film. Det får en att tänka till, det finns de som verkligen lever i ett helvete. Man ska vara tacksam att man har det så bra som man har det.
Så jäklans dålig kvalite på snabba cash så ja väntar hellre med den och läser ut boken först!
Ska plugga nu på förmiddagen, lite indesign och photoshop. Sen kommer Angie senare och då ska ja klippa henne. Hon har ju tagit ur sina extensions. Ska bli spännande å se na i kort igen :) Ovant! Å efter det är klart ska jag börja fixa mitt hår....looooockigt! :D vet precis vad jag ska testa. Pems kommer vid fem, så ska jag även fixa hennes hår. Blir lite fest ikväll, får se vart det bär av!

Åååå denna jävla snö

Jaaa blir så trött påt! Visst det hjälper inte att gnälla över den. Men man blir sjukt irriterad. Gick till madlyckekiosken och tillbaka för o köpa mjölk. Tog dubbelt så lång tid för trottoarerna är helt omöjliga att gå på. Ett steg och mitt högerknä hoppade nästan ur led för jag halkade till. Fick gå i snigelfart...fy va jag tycker synd om alla gamlingar som inte kan ta sig någonstans. Ne man får verkligen hoppas att det är över snart.

Verkar som det kanske kan bli utgång med pemelie imorgon, dock beror det helt på vädret. Jag har då ingen lust att gå hem klockan 02 i snöstorm och isvindar. Nej så roligt är det faktiskt inte på björnes :P
Nu ska jag skicka iväg mitt engelska referat och hålla tummarna för att hon blir lika nöjd som jag! Sen ska jag ta helg, ett bad med tända ljus...ansiktsmask, skrubb å inpackning. NJUTA helt enkelt , och vara nöjd över att jag är i kapp i skolan ! Sen blir det film och choklad ikväll, har laddat upp med "snabba cash", "daybreakers" och mer "Entourage" avsnitt... :D:D
That's nice!
Have a nice friday folks!

Entourage

Goodmorning :)
Har precis käkat frukost och sitter och kikar på ett avsnitt av entourage. Riktigt bra serie, ganska glad att jag inte sett de förut för nu har jag 6 säsonger att se fram emot! Mm Adrian Grenier är sååå het tycker jag!
Yumie
Idag blir det till att plugga i vanlig ordning, så himla skönt när man känner att det kommer någonvart och man kan beta av allting man måste göra denna terminen. Riktigt nice :) Ska ta mig neråt ica sen och inhandla lite choklad till ikväll. Det blir filmkväll för hela slanten

Krångel!


ni får ursäkta om inläggen där man kan kommentera ser konstiga ut för det krånglar lite med mig. Och nu orkar jag inte sitta och greja mera idag. Håller på och steker köttbullar och kokar ägg :) Sen ska ja slänga mig i soffan och se på film. Precious, ska tydligen vara bra! Får väl se!

Vad är grejen?

Jo det undrar jag... sett ett par stycken skriva på Facebook och klaga på folk som gör update ofta. Jag undrar hur folk kan sitta och störa sig på det? Om någon nu vill skriva "nu ska jag damsuga" eller "nu ska ja koka kaffe" eller kanske båda två med en timmes mellanrum. Det kan väl omöjligen störa? Det är ju knappast så att den här personen är hemma hos dig och gör detta :P Jag uppdaterar ibland många ggr per dag.. och personligen tycker jag att det är ett kanonsätt - och jag tycker att det är kul å läsa uppdateringar. Om man nu stör sig så mkt på en person som uppdaterar "för" ofta, så ta bort människan från face då! Ärligt talat, onödiga saker att skriva i uppdateringarna är däremot att klaga på folk som gör just det: uppdaterar! Likadant med blogginlägg; jag skriver inte meterlånga inlägg(tycker absolut inte att det är fel att göra det heller!), det blir updates om min vardag, musik, åsikter, ja allt möjligt helt enkelt! Jag läser gärna bloggar som uppdateras varje dag med mkt bilder och lite allmänt. Det behöver inte alltid vara en halv bok eller något lärorikt. Svamla på bara :) Jag skriver ju inte blogg för andras skull - utan för mig själv! Bara en tanke!

Miss understood!

Nu har jag diskat och plockat ordning all tvätt som jag ska börja med klockan två... Gosat med min lilla lite, blev lite arg förut på na och så kände jag mig så dum efteråt, bra mjäkig jag. Men känns som hon blir ledsen när jag skäller. Försöker kontrollera mitt humör, men fan dom är ju överallt och ska välta ner saker :P Hoppas hon blir lugnare med steriliseringen jag ska boka tid för snart. Nathalie kommer nog hit på en kopp kaffe om ett tag, vi ska även ta på katterna selar och gå ut i snön så dom får leka lite :) Undrar om dom ens kommer våga gå ut.. haha Hugo är ju världens största fegis!
Vattensprutan - INTE katternas bästa vän :P


Fan va härligt att solen skiner, blir nog en promenad sen.. Man blir så glad när man får lite sol i denna jäklans vintertid. Blå himmel sol och gröna träd hade ju inte varit fel? Men far min snacka om att han hört : om två veckor börjar det försvinna och våren ska iaf ta en början.. Men det kommer väl ta evigheter innan vi blir av med all denna snö så vi får väl räkna med slask ett tag först... suck, sverige väder är inte mkt att hänga i granen!
Det kommer en kille och kikar på lägenheten vid fem , så jag ska dra fram damsugarn här nu och köra ett varv. Sen blir det plugg. Ska skicka in mitt Engelska referat imorgon så jag behöver fila lite på det. Borde även sätta mig med matten, men det lockar INTE! Så jag funderar på att vänta med den tills imorgon :P Ska bli skönt att få sätta mig ner med läraren nästa vecka och be honom förklara precis allt jag inte fattar för just nu är det ett stort frågetecken i mitt huvud!
Ne men om man skulle sätta igång med damsugarn då! 


You are gonna miss when I'm gone

me like

Så glad jag inte tog svininfluensavaccinet!

Hänvisar till Angelicas blogg : http://angieliscious.blogg.se/
Hon har skrivit ett inlägg om utredningen angående influensan.
.

Partysugen

jaaa.. som sjutton, förstår inte varför dock :P för jag är svintrött!
Men det riktigt drar i partymusklerna och vintarmen.

Otroligt vackert - för Haiti


Nu får jag ge mig...

Jaa nu måste jag fortsätta plugga... men lite annorlunda blev bloggen iaf :) Känner mig nöjd med headern!

Plugga som en liten igel


Jag vill ha en ny foundation.....


So you think you can dance?

Jag bara älskar det programmet, tråkigt att det är såhär sent bara för jag orkar nästan aldrig kolla färdigt på det. De är ju så otroligt duktiga, man sitter och rycker i hela kroppen och önska man kunde göra som dom. Någon gång i framtiden ska jag börja dansa street :) Det har jag velat i många år men mina knän e inte riktigt bra för det.
Someday...
Nu är det läggdags. Hade egentligen tänkt att jag skulle ner på stan en sväng imorgon men jag tror jag får stanna hemma och plugga istället. Programmen krånglade å förbannat med mig hela dagen idag. Men nu ska det fungera.
Nattinatti

En ny....

DATOR :)
hihi
...som jag är supernöjd med. Äntligen en riktig dator som går snabbt och smidigt.
Min andra har ballat ur totalt - lever sitt egna lilla liv. Stängs av och sätts på som den själv känner. Men ska lämna in den på lagning och hoppas det går å lösa sen sälja..
Sovit gott här hos käre far inatt, vid elva bär det av mot mstad igen :)
Och massa plugg hela dagen lång!
Pusspuss
Oh just det nu har jag fått ännu en idee för bloggen så snart ändras den nog igen. Iaf headern. :P

Take it Off

God måndag på er :)
jag har haft en kanon helg verkligen, i fredags var jag i skolan hela dagen och fick klart första häftet i Indesignen plus en hel del i phpn. Kändes bra innan lovet! Sen tog jag det lugnt på kvällen. Lördagen pluggade jag och städade. Sen blev det en sväng till Ewa på kvällen - där även Nathalie och hennes besök var. Blev hämtad av Josse och två killar så drog vi till Björn och förfestade. Jag drack endast några glas vin :) Stolt över att jag faktiskt höll mig nykter och framför allt att jag klarade att hålla mig från det trots att jag avnöjt lite på förfesten. Humöret var på topp hos Björn kan jag säga, alla var superglada! :) Gratis inträde på björnes hade vi ju så vi drog dit och rockade loss till drängarna. Dock är inte björnes lokaler alls roliga , speciellt inte när man är nykter och försöker stå och njuta av musiken som spelas, man blir nästan omkull vält av alldeles för fulla 18åringar, som självklart måste stå och hoppa runt som idioter bland folkmassan. SUCK på er! :P Men det gick iallafall.
Josse fick en hel del komplimanger för håret - MY WORK ;)

Drog med Frida och Vector hem till Frida och tittade på när han tatuerade henne. Jag är bra sugen själv nu kan jag säga... Fick sova hos Frida men jag ville hem till min säng så jag tog på mig och drog ut i kylan! Å på halva vägen ångrade jag mig nästan för jag höll på att frysa sönder. Brrr, somnade som en stock när ja kom hem ; vid halv fyra. 
Lite seg vart jag igår, men inget bakis :) Så jag drog bort till brorsan och umgicks med mina underbara brorsbarn. Va kul å träffa bror, bli tyvärr inte så ofta!
Här har ni min yngsta underbaring Majken
Sen gick jag hem och satte på kaffe - fick finbesök av Catherine & Oskar. Mycket trevligt, och mycket prat som vanligt när jag och Catherine träffas ;) Stackars oskar satt där i ett hörn hahaha.
När dom åkt så satte jag på en film och burrade ner mig i soffan - sen kom Pemsipu, så vi satt och kika tv och prata skit. mkt mkt trevligt att fira alla hjärtans dag med en av mina äldsta vänner :) <3 thank you sweetie. Kollade på jättegamla kort och prata minnen - saknar!
Jag är så otroligt glad att jag har mina vänner - de flesta av er har jag haft sen jag var i yngre tonåren , still going strong! Vi har hållt ihop i tio år nu de flesta :) milavstånd och annat har inte spelat någon roll. Det visar äkta vänskap enligt mig. Ser fram emot fler minnen med er mina guldklimpar! <3 Ni vet vilka ni är!

Ett väldigt suddigt kort på mig och Nathalie. fasen att jag inte tog något riktigt bra kort på mitt hår. Mkt nöjd med det då :)


sitter vid min vackra köksbord och pluggar :) Vid fyra kommer far och hämtar mig, ska hänga med hem till skövde och hälsa på. Blir kvar tills imorgon! Ska bli trevligt.
pusspåer!

How does it feel

IT FEELS GREAT! :P




Halloooo allihop!
Nu sitter jag i skolan - eller jag har gjort det sen tio. har fått en hel del gjort, är snart klar med första häftet i In-design. Går undan! Ska göra Php och näthandel idag med innan jag drar hemmåt vid halv fyra. Kommer ju inte kunna göra de på hela lovet nu. Blir till att satsa på Engelskan och matten en vecka framöver.

Helgen kommer bli lugn och skön utan alkohol. Dock fick jag ju gratis inträde på Björnes imorgon nu när drängarna spelar, så tanken är att OM jag känner för att göra något kul - gå ut heeelt spiknykter! Det är ju något jag måste lära mig, så varför inte :) Men det beror helt på vad jag känner för isf.

Ikväll blir det bara chill framför tv:n iallafall :)


Ha en underbar helg allihop!


äntligen

ja nu är jag glad igen :) Det tog några dagar
So not worth it.
But I'm back! ;)


Sitter i skolan och pluggar som en igel, har äntligen börjat förstå php;n lite . Det var ju inte det lättaste jag valde att läsa men det är kul när man får ihop det. Matten går segt, ekvationer och roten ur och allt sånt där är inte riktigt min grej. Men men det är bara att kämpa, tur min far är lite mer haj påt!
Vi ska iväg vid halv fem och kika på lägenheten i Ullervad, en etta med kokvrå - kostar hälften så mkt som min gör så det är helt klart värt det :) Plus att det är ett mysigt och rofyllt område . Och mina bebisar kan få va ute lite sen när de blir vår. Får hoppas killen som ska ha min lägenhet löser sitt så han kan flytta in 1:a mars. Det ultimata för mig skulle ju va att slippa betala någon mer dyr hyra liksom.
Det hade varit en helt annan sak om jag tänkt bo kvar i Mariestad en längre tid, då vill man ju bo stort och fint. Men iochmed att det bara gäller några månader så är det lika bra att spara så mycket pengar som möjligt. Vill gärna ha en buffert när jag bor i Gbg om man vill åka hem då och då osv. Vill ju ta så lite som möjligt i lån dessutom.

Hamen :) Det blir nog bra - ikväll blir det att plugga engelska. Har en helt del att göra i det och har bestämt mig för att köra sten hårt så jag blir klar med den kursen snabbt. Mkt mkt mkt att göra - men nu är jag tillbaka till mitt positiva glada jag igen.



hade fiiint!

Fasen!

Blev inte alls som ja tänkt mig...
blir ingen flytt till gamla stan,
ngn som hittar en billig lägenhet i m.stad så hojta
godnatt!

unbeliveble

ibland undrar jag bara hur andra tänker?
yep - jag tror jag måste fråga faktiskt. Intressant!


Hugo har det bra han - sova äta leka sova äta leka
inga omöjliga onödiga eller frustrerande intriger att tänka på
eller vem vet?
- negativa tankar bort bort bort
fokus ;P
Förövrigt kan jag säga att min nya babyliss Icurl nu finns i mina händer, och jag var bara tvungen å prova. Otroligt enkelt att locka med och plattången e kanon den med. Inget slår min Gama , men den börjar ge sig så det är allt bra att ha en reserv. Jag rekommenderar verkligen Icurl till er som inte vet hur man lockar håret :) Hur enkelt som helst!
Gjorde bara ett par lockar nu för jag ska ta ett bad snart men imorgon blir det hela håret innan skolan ;P Ska även testa på min volymaster någon dag! Spännande :) Älskar sånt här! wey.

Grym!


Sleepy

Jaa det är jag fortfarande, trots hyfsat bra sömn inatt. Men man kan ju aldrig ta igen förlorad sömn. Jag räknar inte med att vara fullt pigg och normal fören tidigast imorgon :P Usch det får bli en rejäl nedskärning på mängden alkohol jag dricker vissa gånger alltså - när jag var på statt sist så hade jag en perfekt kväll, och dagen efter var ingen större katastrof. Just när det blir efterfest som i fredags och man slutar dricka så sent så är det kört ett antal dagar framåt. Inte värt det för fem öre, men av någon anledning så glömmer man ju bort det :P men gjort är gjort man kan bara försöka ändra tills nästa gång ;P
Nu ska jag snart gå upp ur sängen och göra lite frukost och sen sätta mig och plugga som en liten igel! Pga magsjuka förra veckan blev det inte sådär jättemkt gjort. Sen kommer ju då en person och kikar lägenheten senare - jag håller tummarna för att det går fort! Det skulle vara kanon att slippa betala en hyra till här. De är så dyrt. Kommer spara massa pengar på att bo med Nathalie. Ska bli otroligt mysigt att ha sällskap dessutom :)
Ha en trevlig dag allihop!

Foton från helgen!

The look

Av ngn anledning tog jag inga kort förens på efterfesten :P
Slirigt

spontan utgång

jaa ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig :P
I fredags så blev det spontan utgång. Förfest hos Nathalie med bl.a Ringström, Josse, Frida, Julia o en hel del andra. Sen blev det en snabb visit på buffalo - mumma - och till sist Hjorten. Sen blev det efterfest hos någon Linus i gamla stan så jag och Josse knallade inte hem till henne fören fyra. Och vi vaknade båda två igår av hemsk bakfylla. Fy sjutton - jag säger som jag ALLTID säger efter hårt festande; jag är för gammal för det här! :P Fjärde gången jag festat på över två månader vilket är väldigt bra, men jag blir bara mer och mer bakis för var gång jag dricker. Helt otroligt. Så nu blir det chill ett tag igen. Jag tappar lätt fokus på andra viktiga saker när man mår så kasst som jag gjorde igår.

Pappa och syrran var precis här och åt lunch. Jag åt tre små rätter - men blev en massa över så jag har mat imorgon med :P gött. Ja ska sätta igång och plugga lite nu, känner mig lite småstressad efterssom jag helt missat en av mina kurser. Men det går nog bra det här.
Imorgon blir det äntligen träning! :)

The wonderful sun

glädjer oss idag med sin närvaro. Love love love - man blir så otroligt glad!
Nu har jag grejat och fixat med min blogg en del, supernöjd med resultatet. Så nu ska jag försöka låta det vara, haha men man hittar hela tiden nya ideer som man vill testa och hela tiden blir det bättre. Men Nathalie ville ändra sin blogg så ja fick fria händer, såå kul :) Borde egentligen plugga men nu ska jag ta mig en dusch, behövligt efter denna natt. Fick hemsk smärta i magen och fick stå vid toaletten i evigheter för att illamåendet var över mig som ett moln hela tiden. Tillslut la jag mig i sängen och somnade efter många om och men. Det är mycket bättre idag - illamåendet är kvar men inte lika påtagligt, så idag ska jag nog ta mig ut i solen en sväng innan jag går till syrran :) Hon ska firas idag eftersom hon inte är hemma över sin födelsedag den 16e , hon är då i Belgien och hälsar på sin " vän " ;P
Övrigt ser helgen ut att bli lugn, är ju inte bra plus att ekonomin inte är alltför bra. Har ju fått shoppingfrossa när det gäller hår så igår skickade jag efter en babyliss-icurl och en volymaster. Längtar tills de kommer nästa vecka så jag kan prova det :) Så kul.
Min lägenhet är uppsagd nu, och så fort någon kan flytta in så tar jag mina resväskor och säng och flyttar till Nathalie. Så blir sambo igen - ska bli sjukt kul å bo ihop med någon. Saknar gemenskapen man har när man bor med någon. Och vi kommer ha min säng i vardagsrummet så man ändå kan va för sig själv. Gött med hur många tv.kanaler som helst dessutom :P Å bo mitt i stan är inte heller fel. Har en känsla av att vi kommer ha rätt kul. Haha
Det jag ser fram emot mest just nu är sommaren och Göteborg - vill att tiden ska gå fort nu! Har fått mitt kontrakt och allt nu så på måndag betalar jag in första delen. Då är platsen min till 100 %. Wooohooo!

Nu blir det dusch å fix med utsidan så man ser respektabel ut på kalaset :)

Glöm aldrig...

...att berätta för dina nära att du älskar dem
En dag kanske det är försent

Ta vara på tiden man har på bästa sätt och med de man älskar
Då kan man lämna jorden med gott samvete.

Hellre en gång för mkt , än en gång för lite.


just sayin'




happiness is so much easier
.


A BIG KISS TO ALL MY LOVED ONES
.

I miss you mami '


Mycket att fundera över...

Jaa..
ekonomi
mina sötkatter
bostad
hmm... jaa det är mkt att lösa - mkt att fundera på.

Kommer att säga upp min lägenhet idag iallafall.
Spara pengar, den är alldeles för dyr nu när ja behöver spara.


så blir nog sambo framöver , för ett litet tag iaf :P






Ligger i soffan o degar, men fram me matten nu - pluuuugg





Trötter

My work.

Igår klippte jag Pemelie :)
Och ni som inte trodde att jag skulle lyckas få henne att klippa av det långa håret trodde feeel :)
Å nöjd blev hon med!

Här kommer en bild!



Visst blev det snyggt? :)



Å en bild på mig från igår, ibland e de bra å ha självlockigt hår. I med lite mousse efter duschen å upp i en toffs tills de e torrt sen e det bara å göra ett par lockar me tången så e man klar!






men idag körde jag på platt



dock helt onödigt att fixa sig överhuvudtaget då jag är sjukt illamående och e nära på å springa in på toa å spy vilken sekund som helst ( intressant?) så blir ingen skola för mig idag :/ vågar inte om de visar sig att jag fått vinterkräksjukan eller ngt... de kom över mig för bara en halvtimme sen.. sådär snabbt som de brukar göra me magsjuka.. kallsvettas å mår sjuuukt illa!! Får verkligen hoppas de inte e de...

ska sätta mig och göra lite photoshop



pusshej


RSS 2.0