Ibland blir jag förvånad

mm, så är det. Men men, jag har några riktigt goa och underbara vänner som
visar uppskattning och som älskar mig för den jag är. 
och jag ÄLSKAR er av hela mitt hjärta. Ni är verkligen guld värda.
You know who you are!
all kärlek till er.


Snart ska jag fixa iordning mig lite, sen kommer josse babe och hämtar mig. Vi ska åka och storhandla på willys
och efter det åka o luncha någonstans. Kul, alltid lika trevligt att umgås med henne! :)
Sen vid halv fyra börjar jag ännu en arbetsdag. Men tiden bara springer iväg på jobbet, då jag har otroligt roliga arbetskamrater. Slutar ju inte förän nio ikväll så blir bara lugnt.
Men imorgon, då ska jag Elin och lilsis dra till pappas sommarstuga. Sola bada(?!) och grilla sen framåt kvällen. Det slinker nog ner några glas vin där med skulle jag tro. Sen bär det av emot stan, hem till min kisse o umgås med han lite innan jag drar vidare. Vet inte om jag är så sugen på o dra ut, eller jo jag är väl det. men vet inte om ja e så sugen på björnes dock. Hamen, det blir som det blir helt enkelt.

Min underbaring springer runt här o leker, nu sover han hos mig hela nätterna. Ligger i min famn gör han. Såååå underbar, man kan ju inte låta bli o bli helt förälskad i han. min gooos.

Ne om man skulle ta och sätta på sig ansiktet kanske.. o dra i håret , så man ser presentabel ut iaf! :)


ha en bra helg i solskenet!

Dom där jävla rören!

Grannens rör går mig på nerverna!


Kom precis hem från jobbet, har gjort något med min fot. Svin ont gör det! får gå på tårna. suck, alltid är det något.
Imorn o fredag kvar, sen är det heeelg. Åå på lördag ska ja o elin åka till pappa o sola, bada o grilla. mums, det gillar vi. sen blir det nog fortsatt party i stan.

trivs superbra på mitt jobb, alla e så otroligt goa! Längtar tills personalfesten ;) blir nog riktigt roligt.

Nu sitter jag här med min gnälliga hugo i knät. sötast i universum är han, Lite crazy sådär oxå. hihi.

ne nu ska ja prata lite skit med min josse :) sen blir det sova tidigt.
kanske ta o läsa lite ur min bok, blir ju aldrig utläst annars.

pusspuss!


everything feels great! woho.

Snart är sommaren här!

godmorgon

Guuud, vad skönt det är att börja halv fyra hela veckan. Jag gillar inte att ställa klockan o stressa iväg tidigt på morgonen. Som tur är behöver jag bara göra det varannan vecka. Sover fruktansvärt kasst nu med, dels för att någon av mina grannar har problem med sina rör när de sätter på kranen, det låter som någon står med en motorsåg vid örat på mig. Mitt i nätterna o imorse blev jag väckt 05 och ännu en gång vid 0630. Ja får ju nästan hjärtinfarkt. Har ringt till hyresvärden så hoppas de kan lösa det.
Sen är ju min lilla bebis igång mitt i nätterna med, leker med minsta lilla grej han kan hitta. Men han är så söt, så han får leka hur mkt han vill min lilla goding. Han har blivit jättejättemysig, ligger hos mig hela tiden o sover. spinner som hjul. Får hoppas det går bra nu när jag ska vara borta ca 6 timmar ikväll.

Helgen har varit bra, jag tog det lugnt i fredags och sen festade jag och nathalie mfl i lördags. var mycket trevligt att festa med min babe igen. Vi är helt enkelt bäst ;) Va hos nathalie först, sen drog vi till Ewa. De andra gick ut sen, men ja mötte upp syrran o hennes polare så gick vi till mig o spela lite spel o drack äcklig likör. ;P Jag mådde hyffsat bra igår men det kändes allt att man druckit.
Ser fram emot en vecka med jobb. Så skönt att komma igång. Dröjer väl några dagar sen vill man bara att det ska bli helg igen. Man får väl hoppas det blir bra väder så man kan få lite färg i veckan med. åååå jag vill bara att det ska bli varmare så man kan baaaaaaaada!

Kanske tar en tripp ut till min käre far i helgen, få lite grillad mat och skratta åt pappa efter han tagit ett par glas vin :P Han är för rolig den "gubben" :P Annars blir det nog ganska lugnt, fast så säger man alltid när det är måndag. Sen börjar det närma sig helgen o då drar festhumöret i en. Hamen, man får ta det som det kommer.


DÖD ÅT DJURPLÅGARE!
Och till alla som bär päls, vad fan tänker ni med? Jag ryser av hat och ilska.
Ta en titt på videor som finns på nätet. vad de gör med de stackars djuren.
Låt dem få ha sin egna päls kvar. IDIOTER!

Min Lilla Bebis!

Jaapp, nu Har jag min lilla Hugo hemma. Hämtade honom i Onsdags. Han e så mini, en riktigt tanig liten katt. Men så underbart söt. Faaaast nu får jag snart knäppen på honom , han springer runt o leker med mina gardiner :P drar i dom har sig.. han vill inte riktigt lyssna på det örat haha. men men han e söt iaf! :) sov brevid mig inatt!

Så vad sker i helgen då tro, idag blir det supeeeeerlugnt. Men imorgon kanske det blir lite party med min kära vapendragare nathalie ;P men har inte helt bestämt något än. vore kul dock, men vill inte lämna min bebis hemma för länge. Ska ju jobba hela nästa vecka så...


whopwhop

känner mig inte helt hundra!

nee, jag är skakig och trött som en gnu. kan inte äta heller, usch.
Skriver lite kort... har vart på PEC idag, ska börja på måndag prov i tre dagar sen får ja se om ja får de.
men det hoppas jag.
Igår vart det lite vin hemma hos sandra, tillsammans med elin. Var en trevlig kväll
massa prat och mys till gammal go musik. thank uuu babe

Helgen blir lugn, imorn blir det kubb och eurovision hos jossan min.
Och på söndag ska jag till far min, blir lite käk och så.
ska bli trevlig, känns som de va längesen jag träffa min kära fader.



ne nu ska jag slänga mig själv i säng och hoppas jag mår bättre imorgon.

nattinatti

Härlig dag!

Hallo,
idag har jag suttit på min balkong i ett antal timmar tillsammans med Elin. Har vart riktigt skönt faktiskt, äntligen. Nu kanske det håller i sig! Man kan ju hoppas på det iallafall.
Annars så har jag diskat, lagat mat och försökt mig på att damsuga med min cpdamsugare. Det gick inget vidare kan jag berätta... den är verkligen helt fucked. Jaja, jag får helt enkelt vänta tills det blivit lite skitigare sen dra upp till syrran o låna hennes. Men att konka runt på den upp o ner för trapper är inte heller vidare kul, men framåt helgen blir det storstädning iallafall.
Har faktiskt tänkt jag ska ta det helt lugnt i helgen, ingen alkohol i vilket fall! Någon som vill va nykter med mig på lördag?:) pleeeaaseee. Haha, man kanske skulle ta o gå in nykter på statt för en gångs skull. Elin och Nathalie vart ju de i lördags, kan tänka mig vilka skratt man får sig.

Ikväll ska jag ta mig en promenix ner till nautilus, träna ett pass power..sen knalla hem igen. Äta någon god kvällsmat och sen ta ett låååångt varmt bad innan Desperate housewifes börjar. Kanske kilar över till malpe och kikar på det, det är ju det som är det perfekta med att ha min malpe som granne =)

Imorn ska jag väl soooola lite till om vädret tillåter. Sen blir det Boxning på kvällen med min käre vän Josse! Ska bli riktigt nice. Torsdagen, kommer elin hit en sväng på förmiddagen, sen ska eftermiddagen spenderas med sandros :) förhoppningsvis på min balkong i den stekheta solen!

jao så ser det ut!


pussmarros!

Right round.


härliga känsla, så glad nu.


Helgen, i fredags gjorde jag inte mkt. Jag tog det lugnt och laddade för lördagen. Som blev bra slirig :P Jag angie och molly började med att äta lite gott, sen satte vi igång med alcoholen.. Josse Frida och Jocke kom hit, sen även Elin.
På statt, jaa..va hände där? haha, vet att ja och angie satt och prata med Jesper. Sen är det rätt svart. Usch jag gillar inte riktigt när det blir så... Ne nästa gång ska jag ta det snäppet lugnare, komma ihåg allt vill man ju iallafall.
Söndagen, igår alltså...var ja bra dålig, så sov nästan hela dagen. var nära ja missade onetreehill. Fy de får man ju inte, så pallra mig upp sen la ja mig vid tio igen. Sov dock inget vidare, har drömt en hel massa konstigheter. Vissa saker kändes verkliga. kanske flashbacks sen lördagen?:P haha.



Nu är jag iallafall på topphumör, jag ska sätta igång med städningen och diskning. Slänga in en tvätt där nere med. Det ser ut som fan här hemma.. alla glas är skitiga i stort sett, massa flaskor överallt. Ja det är väl sånt man får ta när man har fest , men måste säga det va bra mkt lugnare här hemma mot vad de brukar vara iallafall. Nu blir det inte fest hos mig på ett par veckor iallafall. Har ju inte haft en riktig inflyttningsfest med alla mina pärlor än, så kanske blir helgen efter min kisse kommit. får se lite längre fram. åå ska bli så mys med min lilla bebis här hemma.. längtar jättemkt!

I morgon ska jag finslipa på mitt personliga brev, sen be pappa skriva ut det och komma förbi med dom någondag. Ut o söka jobb! Jääättekuul, eller inte men ett måste. Tänkte träna power och möjligtvis spinning imorgon. Sen blir det nog lite box med josse och mer power :) weiho.

pussmarros


such a relife.

En liten Hugo?



Detta är min lilla kisse, som jag ska hämta om ca två veckor... Tror att han ska heta Hugo :) weii. sötnöt!





Suck, fortfarande skitväder... usch jag hatar det, jag vill knappt sätta foten ute, gillar verkligen inte det här. Ikväll blir det iaf mys och ett glas vin med lillsyrran. Trevligt med lite sällskap. Längtar tills imorgon, då blir det party med molly och angie...kan hända det blir statt innan elva, något annat har jag inte råd med. Kanske bara blir till o festa hemma. Kul ska det bli iallafall..
Pratade med min käre vän jenny förut, hon ska kika på campingar o så på öland för midsommar. Kan hända det bär av dit isf, hoppas att våra norska vänner kan komma med isf. Träffa Ida med :) weii, miss u all! Saknar GC nu kan ja säga, spec när vädret e så skit.. ser nya bilder på facebook hela tiden. då saknar man lite mer..

hepp ja ska väl ta mig ett bad och så innan syrran kommer ikväll, sen blir det soffan resten av kvällen. kanske är något bra på tvn. we will see..


catherine har dansuppvisning imorn, måste jag se :) sen kommer ju angie o molly på eftermiddagen så ska vi laga lite kyckling och så, sen drar det igång. på med massa bra musik bara o köööööööööör!!!


puss marros

Deprimerande väder..

Jag tog mig en liten sovmorgon idag, och tur är väl det. Drog upp persiennerna och vad ser jag?! Grått, regnigt och jävligt. Fysjuttong vad tråkigt det är...depphumör direkt. Så ska hålla mig inomhus tills träningen ikväll. Bara mysa framför tv:n med kaffet. Kanske ska sätta på "The curious case of Benjamin Button" som jag har på datorn. Den ska tydligen vara väldigt bra.
Igår var jag med Angelica nästan hela dagen. Var riktigt trevligt, malpe kom över på en kopp kaffe också.
Fick skippa träningen igår, fyfan vilken träningsvärk jag har haft. Och har fortfarande, jag har nog aldrig haft så ont av de tidigare. De är hemskt, men idag måste jag iväg.
Imorgon blir det lugnt, men på lördag ska jag festa med min angie och molly. Ska bli riktigt trevligt, blir nog ingen utgång iallafall. Men man ska inte säga säkert...man vet aldrig vad som händer när man har lite alkohol i kroppen.
Hoppas verkligen att vädret blir bättre tills dess.

Hamen nu ska jag burra ner mig under täcket här i soffan!


puss marros

träningsvärk


Haha, japp...helt sjukt ont har ja i låren. Tränade power igår, la på lite mer än ja brukar för att utmana mig själv. Va precis på gränsen att ja inte orkade. Men man ska ja pusha sig själv så :) Efter träningen var jag hos malpe och kikade på CSI. Helt underbart att ha henne som granne, Satt o solade på min balkong på dagen... superskönt!
Imorse gick jag ut på 1 timmes morgonpromenix vid halv nio lite drygt, ätit frukost nu och ser på greys reprisen. Gud va skönt det är när man bara kommer upp och ut på morgonen.. Ska försöka lägga mig lite tidigare på kvällen så blir det lite enklare.
Annars på schemat idag, ska över till syrran och hämta hennes damsugare snart, skulle även behöva låna hennes mopp. Min gick ju sönder i gamla lägenheten och min damsugare är så kass. Men det behöver städas här inne, tro mig!
Angelica kanske kommer förbi på en kopp kaffe, sen ska jag träna spinning ikväll..oh det kommer bli jobbigt, har ingen kondis. Men den ska komma tillbaka nuuuu.. och ikväll kommer lilla sandra hit och ser på desperate med mig :) myspys.
förresten, jag ska skaffa katt :) Har aldrig haft en egen, och har bott själv i så många år nu. Ja känner jag vill ha en liten kisse som jag kan mysa med. Någon att ta hand om... hihi. jag trivdes jättebra med nemo som ja hade 3 månader i höstas, så det ska nog bli bra. Vet inte riktigt hur ja ska göra, finns inte så mkt kattungar just nu.. men ja ska ha en katt iaf :)


På lördag ska jag angie babe och molly festa till det lite hos mig. Blir nog en flarra vin iaf. Har inte ett överskott på pengar just nu, efter att ha handlat massa kött o kyckling till gi maten ja gör. Dyrt, men det är värt det i längden. Sen måste ja ha råd med kattsand och kattmat :) Syrran har ju alla kattgrejer som kattlåda, matskålar, klosax mm... så det behöver jag inte köpa förens ja har råd med de. Ååå ja vill ha en liten nuuuu...


Hamen om jag skulle ta o kila över till syster och sno hennes damsugare dååå


puss marros

lite småsliten sådär...

..jaa det har varit en hård vecka. Har inte mått jätteokej i början av veckan heller..
Hade lite grillparty hos mig i torsdags, mkt trevligt. Aftonen slutade på björnes med mina
vapen dragare Elin Josse Och Catherine mfl. skitroligt hade vi där iallafall!
Sen bar de vinglandes hemåt.
Igår vart malpe här heeela dagen, påå min älskade balkong. Ja pallade inte
att sitta i värmen så mkt så blev vila i sängen för min del. puh bakfylla e fan riktigt jobbigt

ne nu ska ja va nykter idag, med malpish. Står nog grillning på schemat.
Imorgon ska ja va duktig, storstäda hela lägenheten och träna spinning / abs.
Härligt, ja måste verkligen dra ner på ciggen, o upp med träningen. Min kondis är
noll. helt otroligt vad festlivet kan ställa till med, iaf ett ganska hårt sådant då.

men ser fram emot en nya vecka med träning o jobbsök.
jag är motiverad!


puss

RSS 2.0