Sparkle in the eye

It´s time to get it back!


Söndag, ligger i sängen och drar mig. Är verkligen inte helt hundra i kroppen, fick feber i går kväll och frossa inatt. Det är bättre nu på morgonen, men nästan så jag hoppas jag blir sjuk nu, har gått och känt mig halvkrasslig i evigheter. Det bryter aldrig ut, bättre om det bara kommer så slipper man det sen.

I går var tanken att jag och Angelica skulle ha myskväll, men efter en lunch på stan med becca och michelle ändrade vi oss. Haha, som vanligt blev vi bra sugna på utgång. Dock var det nog inte menat för mig..för febern satte in innan jag ens hunnit göra mig klar. Så jag var smart nog att stanna hemma. Slängde mig i säng och kollade på The Proposal, helt okej film. Sen släckte jag vid elva.
Idag ångrar jag verkligen inte mitt beslut att stanna hemma.
Ska snart lägga mig och läsa lite Engelska, skriva klart reccensionen. Blir till att laga lite middag efter det, och bara vara hemma och kurera mig idag.

Pratade med pappa förut, och vi ska fira jul ute i stugan i år. Gud va mysigt det skulle vara med snö då! Man kan ju alltid hoppas, men det kommer antaligen inte komma då :( Men blir mys där ute iallafall! Ser fram emot det..

Tiden har verkligen sprungit i väg det senaste halvåret, eller egentligen ända sen jag kom hem till Sverige igen. Det har gått alldeles för fort. Sommaren gick alldeles för fort!
man hinner knappt med




thoughts all over the place'


I want to go back..

Saknar folket å värmen på GC som en tok.
Vill tillbaka, och helst nu med en gång! Suttit å kollat efter flygbiljetter i ett par månader nu. Förra veckan fanns de sjuuukt billiga. men vad gör man när ekonomin ändå inte tillåter att man åker.. Ne ja får hoppas det fortsätter komma in billiga biljetter, å försöka spara lite nu efter jul, så jag iaf kan komma iväg ett par eller tre veckor! Vore så härligt.

idag är det lördag :) å jag har bestämt mig för å strunta i statt.. så ikväll blir det mys med angelica. Vi ska laga något gott å sen blir det ett par filmer. Ska bli mysigt! Fast nu på dagen ska jag plugga...å ta en tripp ner i tvättstugan å se om de finns tid. Behövligt!


Mariette åkte ju igår, men ja tror vi kommer höra mer från henne...underbar röst! Gillar henne starkt. Så tråkigt men alla fyra är ju jättebra. Men ja tror att Erik kan ha störst chans att vinna faktiskt... å det är han värd oxå för den delen. Han e grym!
spännande.

Hepp om man skulle dra sig ur sängen å göra sig lite frukost då kanske
:)


Fredagsmys.




Har precis käkat köttfärssås å spagetti. Å nu sitter jag här å chillar lite innan ja ska sätta igång å plugga. Har inte gjort så mkt idag. E rätt seg faktiskt...Men ett bad ska jag ta idag å sen ikväll blir det Idol å mys hemma med mig själv. Skulle egentligen till Josse å se på Idol, men känner faktiskt för å bara vara hemma :)
I veckan har det varit plugg, Bio ( new moon ) å spontan utgång... New Moon var jättebra, inte på samma nivå som ettan men fortfarande underbar. Vackrare filmer får man leta efter! Sen blev vi lite sugna på ett par öl, så vi drog upp till Gottan först, satt å tjöta massa skit å kollade lite på Michel jacksson filmen This is it. Blev buffalo och sen efterfest faktiskt :P haha de var några år sen man var på efterfest en onsdag tror ja.. Men det var kul!

I helgen är det ju statt, och jag ska inte dit! Det var meningen först...men jag har verkligen inte tid eller pengar till det. Så det får bli lite film å mys hemma imorn kväll.. tänkte även göra hemma gjord thaimat eller något annat gott med kyckling. Blir en trevlig helg i vilket fall, träning imorn och på söndag ? Har lite ont i halsen så får hoppas det inte bryter ut till något mer :)


Har ändrat bloggen igen... :) Nöjd faktiskt.. lite kvar å fixa med.

ha en trevlig fredag allihop!

 


Min fina Wilma!


Dream BiG

Keep on dreamin'

Sitter här å knaprar på ett äpple å ska strax fortsätta med min Engelska. Måste bli klar så jag kan skicka in det imorn. Å nästa vecka har jag Engelska prov... får se till å inte festa för hårt på lördag så ja kan börja plugga på söndag :P

Ikväll blir det då New moon, äntligen. Tillsammans med angie...ska bli mys!
å imorn blir det förhoppningsvis lite skövde å husaren... Syrran e shysst å hämtar mitt i natten :)
Ska bli kul å bara komma utanför stan lite, träffa lite annat folk å ha kul med mina babes.

Har varit å stor handlat idag oxå, å betalt alla räkningar. Får se vad det blir över på kontot.
å imorn förmiddag blir det ett gympass skulle ja tro... skööönt, å lördag blir det power
så härligt!


eh, har inte mkt å skriva!

see ya


Jason Walker - Down

I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.

Not ready to let go
Cause then I’d never know
That I could be missing
I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for

I shot for the sky
-


The Paranormal Activity?

Se eller inte se? Fan ja kan inte bestämma mig...är lite småskraj för å se den för ja tror på sånt där...vissa säger den inte e så farligt läskig, men syrran som ÄLSKAR skräckfilmer säger att den är äcklig som fan. Har den iaf på datorn nu, och en annan psykologisk thriller som heter Disturbia, som vi ska se ikväll:)
Blir mys kväll med AngieSpangie å mollypolly... Choklad å spännande film.

Helgen har varit kanon :) Fredagen så satte vi i angies hår, som blev hur fint som helst btw. Sen fixade vi iordning oss, molly kom och senare även Mia. Ja å angie dansa runt här hemma i vårat långa hår , på skitbra humör! så drog vi till buffalo vid elva, drack champange å hade det bra trevligt där... Hemgång efter det stängde och sen satt vi å drack hemma ett bra tag.. blev ganska så sent, så lördagen var inte piggast :P men men det var det värt, vi hade skitkul!
Gårdagen spenderades mestadels i sängen med serien "vampire diaries". På kvällen satt vi å glodde på tv käkar thai mat å hade de mys , ja becca angie å molly. Tog en cider å en grogg men de blev inte mer än så för mig... va bra sliten.

Idag har vi slappat, fixat lite här hemma.... nu ska angie fixa mitt hår lite, å sen blir det film!
Ska ja våååga se den?:P


I veckan blir plugg, å så ska ja å angie gå på "new moon". Som vi har längtat!!!!
Weyhoo.


Ne nu ska vi köra igång.

Same old brand new you!

Halloj!

Äntligen fredag och helg :) Härligt.
Försökte sova ut idag men vid åtta gav jag upp. Gick inte mer, men tror ja har sovit ganska okej inatt faktiskt. Igår kväll låg jag i sängen hela dagen verkligen, såg på vampire diaries å bara tog det jävligt piano :) Skönt det med ibland måste jag säga.
Idag så ska Angie komma hit vid tolv, vi ska fixa hennes hår. Sen blir det Idol mys med henne å molly ikväll, dricka lite gott vin å sen en sväng till buffalo. Perfekt fredag :)
Men imorn blir det ingen utgång för min del, har jag nämt jag är trött på björnes?:P haha

Så imorn blir det nog bara film å mys skulle jag tro. Å söndagen blir det boxning med angie! Äntligen ska vi komma iväg på de. Wey!!!

Så stolt över Angelica, som nu har klarat av sina kurser till bestämd tid. Och dessutom har hon fått kanon betyg; 3 MVG å 1 VG. SUPER. Så jädrans bra gjort babe <3 Love you.


Ne nu ska ja diska å fixa lite här innan hon kommer....


Ha en trevlig helg allihop!

Don´t EVER...

..take your friends for granted



LOVE YOU


Dosen´t mean anything


streess
fast ja jobbar tydligen ganska bra under stress, när det börjar knipa sig med tid så fokuserar jag och får mer gjort än vad ja kan få på veckor annars.. skumt det där! Viktiga är att det blir gjort.
Håller på med FN arbetet, går fint.
Sen ska jag skriva en engelska reccension också tills på fredag. Puhh
Så det blir inte mkt mer än plugg träning äta å sova denna veckan
but I like it
Skönt å känna sig upptagen tycker ja.
Ikväll blir det afrodans, yeho. träningsvärk sen igår på funktionella :P sjukt jobbigt, men kul!


liten uppdatering bara :)
nu måste ja fortsätta

as daylight fades

En sån där dag
då gråten sitter i halsen
å man inte riktigt vet varför
har jag haft denna eftermiddagen
Det kommer å går , men ja mår bra!
Jag känner att jag faktiskt mår väldigt bra,
å det ska fortsätta så
Ja tror att de här dagarna är nyttiga, sätta på
lite lugn musik, å bara gråta
fast man inte vet varför ... det bara känns
som något behöver komma ur mig!
Efteråt känns det alltid så mycket bättre

Jag ser fram emot framtiden


Let Go



Just a little bit more

Tjena,

Sitter just nu å småler åt mina småttingar som springer runt som två huliganer här hemma, SOM VANLIGT! Wilma har problem att ta sig upp på fönsterbrädan å hennes försök får mig att skratta så ja tjuter :P Ho är ju för söt!
Sitter med böckerna framme, så snart ska ja sätta igång å läsa lite om Sudan. Å så blir det lite Engelska efter det. Det känns att det börjar närma sig slutet, så nu är det hålligång som gäller!

Helgen var kanon! I fredags åt vi middag på buffalo för att fira vår angelica, gick sedan vidare å drack ett par öl på mumma. Supermysigt vart det! Lördagen var det äntligen dags för den efterlängtade maskerad/födelsedagsfesten för Emelie & Karro. Jag å Josse drog dit som DiscoSisters :P Det var drag kan ja säga, haha! Riktigt roligt. Förvånad över att ingen ramla å slog halvtihjäl sig i den där trappan dock:P Vi klara oss.
Det blev iaf björnes, inget vidare där som vanligt. Jag får nog helt enkelt inse att ja inte gillar stället längre...varför gå dit å slösa pengar? Ne det var nog sista gången på ett tag iaf! Förhoppningsvis öppnar ju statt snart.
Det blev tidig hemgång så ja mådde rätt bra igår :) Trött som en get bara...

Men nu är det måndag, och ännu en ny vecka. Det går ju så otroligt fort...tiden bara rinner bort. Å man hinner alldeles för lite känns det som. Inte långt kvar på denna terminen nu så blir råplugg! Ikväll blir det förhoppningsvis ett funktionell pass :) riktigt kul!

Åååh nu måste jag ringa min hyresvärd ja, va nära på å glömma. Min spis & ugn har ju slutat fungera. Så om ja inte vill leva på mackor resten av veckan får ja nog ta tag i det :P


Ha en bra dag!


Run this town.


gokväll

Känns som man hunnit med en del idag, ställde klockan på sju å gick upp å gjorde klart min uppgift till skolan. Sen drog ja å Angelica till gymmet å körde ett pass. Personliga tränarn va sjuk så fick köra själva...men nästa vecka blir de med honom. Sen åkte ja hem å bytte om å i stort sett direkt till skolan, fick se en film om Sudan...usch den va hemsk. Man ska inte klaga på sitt liv här inte... Angie va så söt å skjutsa mig fram å tillbaka :) Blev en svängom på stan oxå.

Nu har ja chillat en stund...men nu måste ja dra igång me damsugningen :P annars blire aldrig av

Ser fram emot helgen, imorn ska vi till buffalo. Angie har bokat bord, lite käk å någon öl blir det :)
Å på lördag blir det fest!!! Maskerad, i mummas vinkällare :P Kommer bli skitkul tror ja! Känns som de kommer bli en kanonhelg!

Blir nog ett konditionspass i gymmet imorn :) härligt! Träningsvärk har man så de skriker om de men de e nice ;P


hade fint!


Jobba :)


Yes idag ska ja jobba, äntligen fanns de en plats ledig. Får väl hoppas de går bra, känner mig lite ringrostig!
Men de ska nog gå bra.

Helgen blev inte som den skulle alls :P inte för min del.... I fredags fick ja reda på i sista sekund att det var personalfest, så de va bara å dra sig iväg till Loppan å köra igång. Förfesta där sen drog vi till bowlan, käka å drack.. sen blev de björnes vid tio typ :P haha, fyfan vilket drag vi hade alltså. PEC gänget! Men annars var de rätt dött på björnes, som vanligt en fredag.

Dock blev ja jääkligt bakis i lördags, vilket ja inte skulle bli :P jäkla Loppan å de andra.. som tjata me mig ut hahaa. så dålig som ja va i lördags har ja nog aldrig vart... man brúkar ju kunna dricka bort bakfyllan, men de gick ta mig fan inte. Ja börja me en grogg vid halv tre, å fortsatte... vid nio gav ja upp alltså... de blev sängen å vila medans de andra fortsatte å festa.. usch kände mig skitdum men men , de händer väl alla någon gång ;) ja brukar då aldrig banga en fest hahaha.. men när ja vakna var det typ 1000 ballonger i mitt kök, färgglatt å vackert.. hahaha!

Igår kände ja mig ärligt talat oxå bakis, så ja angie becca o molly låg i soffan heeeela dan å bara softa. Blev två filmer på kvällen oxå. Mysigt... fan de e såna där låtsas spindlar typ överallt :P uuuusch. hoppar till så fort ja får syn på någon ja missat ta bort..


hamen, så kan de gå när inte haspen är på! :P

nu ska ja blåsa håret å fixa mig sen blir de promenad till jobbet...




RSS 2.0