The Paranormal Activity?

Se eller inte se? Fan ja kan inte bestämma mig...är lite småskraj för å se den för ja tror på sånt där...vissa säger den inte e så farligt läskig, men syrran som ÄLSKAR skräckfilmer säger att den är äcklig som fan. Har den iaf på datorn nu, och en annan psykologisk thriller som heter Disturbia, som vi ska se ikväll:)
Blir mys kväll med AngieSpangie å mollypolly... Choklad å spännande film.

Helgen har varit kanon :) Fredagen så satte vi i angies hår, som blev hur fint som helst btw. Sen fixade vi iordning oss, molly kom och senare även Mia. Ja å angie dansa runt här hemma i vårat långa hår , på skitbra humör! så drog vi till buffalo vid elva, drack champange å hade det bra trevligt där... Hemgång efter det stängde och sen satt vi å drack hemma ett bra tag.. blev ganska så sent, så lördagen var inte piggast :P men men det var det värt, vi hade skitkul!
Gårdagen spenderades mestadels i sängen med serien "vampire diaries". På kvällen satt vi å glodde på tv käkar thai mat å hade de mys , ja becca angie å molly. Tog en cider å en grogg men de blev inte mer än så för mig... va bra sliten.

Idag har vi slappat, fixat lite här hemma.... nu ska angie fixa mitt hår lite, å sen blir det film!
Ska ja våååga se den?:P


I veckan blir plugg, å så ska ja å angie gå på "new moon". Som vi har längtat!!!!
Weyhoo.


Ne nu ska vi köra igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0