someday I will

ååååå jag har hittat massa massa ny musik, min älskade musik. massa nytt från 3 doors down, Nickleback mfl. Och även massa One tree hill soundtrack syrran skickade, typ 40 st lr något :P så jag har och lyssna på nu.. Skönt att jag iallafall har syrran att diskutera min musiksmak med :) inte många av mina vänner som diggar den.... Jag vet inte vad ja skulle göra utan den iallafall... :)

Ja idag är det sista dagen hos Mia, katten har precis börjat lita på mig. Så jävla skygg..så det är lite trist! Men ska bli skönt att komma hem oxå, men har gott ovanligt bra att sova borta. Funderar på hur jag ska komma hem med all packning bara. Aja jag får kanske ringa ultrim :P haha... han e så snäller sååå..

Helgen har vart mkt rolig, träffat nya goa människor.
I fredags var det ju personalfest, min sista på det där stället. Tråkigt, väldigt tråkigt! Gud vad jag kommer sakna alla mina vänner jag fått där. Det är nog fler som kommer hänga med långt in i framtiden :) vi började på bowlan, det var fan skitkul! Borde vi dra ihop ett gäng o göra här i stan någon gång tjejer? bra förfest jue :P Ölen slank ner lite väl lätt så den sista halvtimman vart de rännan för mina klot hahaha. Sen fick vi gå in i V.i.p rummet där vi serverades tacobuffé, som var väldigt smaklös...men det gick o äta! När vi var klara där drog jag rebecca malin meti machmod mfl till carro... där vi fick drack massor med alkohol och spelade spel.. Skitsnygg lägenhet!
Jag och machmod vinglade ner till station strax innan två, satt med massa fjortisar i bussen. Usch ville bara skrika "hållkäft".  uuuää fast vilka roliga konversationer man kan lyssna på, mellan flick och pojkvän. haha.

Lördagen var seg, men de va bara o klänga på sig partykläderna och dra iväg till oskar runt sex. Va riktigt kul faktiskt, sen blev de björnes...va helt okej, mådde illa senare fick inte i mig min cider, undrar varför..hmm.. blev iallafall en pizza för mig och Karin från falköping :) cool tjej! Hon kanske tillochmed har hjälpt mig förändra mitt liv ;)

Nu är det gjort, bara att vänta och se ;) hoppas hoppas

måndag, ja va händer? Har skickat in ansökan till ett jobb igen, ska väl surfa in på ams.se med weiiii :( aja, det e så det är. Malpe och Emma kommer nog förbi på en kaffe senare. treeeevligt


ne nu ska ja fortsätta lyssna på min underbara musik

några tips om ni vill ge de ett försök: :P
3doorsdown - It´s not my time
Nickleback - Someday
David  Cook - Innocenct


beutiful music.



det var allt ett tag sen..

har inte skrivit på ett tag...det har vart mycket, i huvudet och runt omkring. Nu börjar det kännas bättre, jag mår bättre! Som de flesta vet så har jag valt att lämna mitt jobb...efterssom mitt psyke inte klarade de. Det är svårare än man tror att palla. Jag är igång och letar jobb, men det är ju inte alltid lätt. Har ju denna lönen som kommer sen en till innan jag e helt pank...Tänkte jag skulle jobba på dagis som vikarie iaf, ska bli kul o testa på faktiskt.

I helgen hade vi glitter&glamour kväll hos mig, alla var jättefina verkligen. Och emelie var supersnygg i sin glimmrande klänning , alltid lika het! Det var kul o lägga ner lite tid på sig själv faktiskt... Sen blev det björnes...Har alltid lika trist, men men det var ju nästan 2 månader sen ja va där sist så jag gav det iaf en chans. Men nu dröjjer de kanske lite ? ahh man vet ju aldrig va man känner för... haha jag och catherine hade kul efteråt iallafall..haha Nudlar och köttfärssås. MUMS. Va allt annat än nyktert iaf.

På fredag så ska jag till skövde, ska bowla och käka tacobuffé med jobbet...jag är fortf anställd tills sista sept. Så blir som sista natten me gänget...kommer sakna alla mina arbetspolare grymt mkt. Vet inte om vi ska ut efter eller om vi drar till carro och festar vidare med lite roliga spel. Iaf vi från miljonen får hålla ihop . weii.

Sen får nog resten av helgen bli lugn...? eller? haha man vet ju aldrig. Det är ju faktiskt löning på torsdag...

Jaja, ska se om man kan fixa ngn snygg design på den här bloggen iaf om jag orkar fixa :P

Puss&kram marros


min stackars Annelie

Syrran har efter många veckor med smärta fått reda på vad som e fel, hon har njursten. Och jävla sjukhusen har låtit henne lida så länge. Så nu ligger hon inne, det kanske till och med hade blivit blodförgiftning.. Blir ju orolig för min lilla ängel. Hoppas hon blir bra snart! <3

Har iallafall vart på ikea idag...blev lite grejjer, har satt ihop och satt upp allting de senaste 5 timmarna. Så nu är jag helt slut... Blir sängen snart, upp med tuppen och iväg till Nautilus imorgon bitti. Sen är det jobbet :( men ska ner i halvtid nu iallafall. förhoppningsvis kan man få lite jobb på dagis lr liknande. Är iallafall på gång med mkt jobbsök. motiverad till max att hitta ngt så.

Tittar på idol 2008 på tv400. Vilka jon det finns alltså. Herregud, lyssna på er själva.
Helt otroligt faktiskt, tondöva till max.


hepp nu ska jag lägga mig

hej!

once gone always missing

Tänk om man kunde försvinna för en stund.. Bort från allt




jag önska jag var någon annan


all I need

"Well, all I need is the air I breathe and a place to rest my head"



Har varit ett par jobbiga dagar, mycket tankar hit och dit. Mycket som rör sig i huvuduet. Misslyckanden, ångest. Jag känner mig själv så bra nu, därför vet jag vad jag behöver göra...vad som måste göras! Jag är stolt över mig själv på många sätt...men samtidigt finns det något större, jag känner besvikelse. Över många olika saker, människor.

Det har iallafall vart lugnt på festfronten ett tag nu, inte varit ute på ganska länge. Det har varit skönt, man hör ju hur folk beter sig, vad folk håller på med egentligen. Jag är bara glad att jag sluppit se eller höra skiten! Va är det för fel på att växa upp och bete sig som folk? Verkar vara en del som tycker det är svårt o göra det iallafall. Jaja jag tänker inte bry mig om sånt iallafall. Går man ut och festar så gör man väl det för att ha roligt och dansa. Det är iallafall varför jag betalar 100 kr för björnes Inte för att gå dit och tjaffsa och diskutera oväsetliga saker hit och dit så det blir massa bråk. onödigt...så onödigt. Kanske blir utgång nästa helg? då hoppas ja alla bittra människor håller sig borta för jag ska ha roligt :) Om det blir då, får väl se om det finns pengar till det och om man känner för det överhuvudtaget.
Helgen där på blir det kul iallafall, bowling med jobbet, tacobuffé och feeest med mina underbara jobbkompisar. Weiiho. det ser jag verkligen fram emot.

Igår var jag och Nathalie ute och gick, puuhh mina ben bar mig knappt det sista. 1 timmar och 50 minuter blev de. Och imorse blev det Power på Nautilus. Riktigt skönt måste jag säga, att komma igång igen.. man mår ju så bra av det.
Ska ner och träffa Josse nu, vi ska ta en kaffe.

ha en bra dag


fucking looser

yes, ja känner mig sån. Usch, motivationen på jobbet är noll! Sorry, min blogg är inte den mest positvia nu men. Ni får ta det helt enkelt... Orkar inte sitta här med ett leende på läpparna mot den där jävla dataskärmen och få skrikande kommentarer i örat. För fan, ja förstår dom! Ja vill inte tjata längre...självklart tröttnar man på alla jobb. Men tvivlar på att det finns något som e så nertryckande och negativt som det här. Helt otroligt..
Min fredag är helt uppbokad, blir till att söka jobb hela dagen.

usch jag känner mig så konstig
ja mår inte bra i huvudet.
det känns inte bra det här..


apologize

Hade nästan glömt av den låten, lyssnade sönder den när den kom men nu hörs den ur mina högtalare och i ipoden igen.. den påminner om en väldigt jobbig tid i mitt liv. Samtidigt känns det så bra att lyssna på den.. den ger mig en sorts tröst!

Det har varit en jobbig dag på jobbet, det har inte gått så jättebra! Vet inte vad ja skulle göra utan min rebecca lena evelina mfl...det är dom som håller mig uppe där. Hade inte varit kvar om det inte vart för alla dessa människor som gör det så mkt lättare att stå ut. Jag måste dock ut på seriöst jobbsökande nu, vet inte hur länge mitt psyke pallar det här..Jag får stå ut, men jag vill verkligen göra något annat. Önska jag kunde plocka med mig vissa personer när jag slutar


Har känt en tyngd över mig de senaste, det är något...
ensamhet, tomhet, meningslöshet, rädsla
den där jobbiga känslan, som jag så väl känner igen


Ännu en helg flög förbi!

Skönt att äntligen slippa det tunga huvudet och nästäppa. Dock känner jag av tröttheten efter att ha druckit i helgen.. Det känns att man inte festat på några veckor. Hade väldigt trevligt igår, men nu blir det lugnt ett litet tag igen. Lite ont om pengar..iallafall till det, ska ju till ikea på lördag och har lagt undan 2000 tills dess. Jag har spenderat alldeles för mycket pengar på fest, dags och lägga det på något mer värt. Ser iallafall fram emot att jobba, har haft så otroligt tråkigt hela veckan. Så nu jäklar ska det säljas i veckan , ska bli kul o träffa alla mina underbaringar på jobbet med! saknar er ju.

ne nu ska ja borsta tänderna sen ska jag slänga mig framför teven.

släktträff

har haft en jättebra kväll, va skönt o samla tjocka släkten och festa till de lite.. det behövde vi nog allihopa. Tråkigt att visssa inte kan ge mer bara! men men, de e ju så det är. God mat, gott vin och skratt..kan man sammanfatta kvällen med. tack!

ja blir förvånad varje gång
att inte folk bara kan växa upp
va fan tjänar man på skiten ETT STORT INGENTING
suck, man har väl problem så det räcker i vardagen
varför skapa nya!?
tänk va underbart det skulle vara om folk var glada och goa istället.


yeah yeah
nu ska marre sova iallafall :)
heeeeeeeeeeeeeey

sometimes it´s to hard

känslor och tankar, hit och dit
jag klättrar på väggarna här hemma, det suger hårt att
vara sjuk verkligen
det förstör så jävla mycket

skulle vilja göra mig osynlig för omvärlden ett tag
semester lååångt borta där inget är som här

Hoppas verkligen att jag kan åka till jobbet imorn
jag behöver lite pepp


nu säger jag gonatt!

no no no no

besviken ah så besviken


jag skrev ett långt inlägg om hur jag känner mig idag...men ångrade mig , jag orkar inte visa..
ibland önska man bara att man kunde ta bort sin fasad och slänga sig själv i någons famn och gråta ut
men det går intee... det är bara inte jag.. det händer inte,


gonatt

RSS 2.0