Man smälter ju bort...

..i denna värme. Finns ju fan inget syre. Känns som en bastu hela tiden. Speciellt på jobbet, helt otroligt att vi klarar o jobba ärligt talat. Men imorn hoppas ja vår AC kommer! yay.

Personalfesten var grym, vi åkte minibuss med elva personer dit :) En riktig partybuss kan ja säga. Hög musik o massa glada människor. Började vid halv ett o vi festa konstant tills två på natten. Va lite lekar o god mat, o sen hade de hyrt en dj som spela. De va riktigt riktigt kul, haha skandaler...

Idag var det mindre kul, tre personer på jobbet fick gå. O värst av allt, rebecca :( Kommer sakna o ha henne där. Va ju dessutom hennes förtjänst ja fick jobbet så snabbt o allt. Ja de va sorgligt. kommer sakna min "granne"...

Åå ja vill bada, men ja orkar inte gå en meter just nu..värmen gör att man blir så seg. I både kropp o huvud. Men imorn hoppas ja de blir lite bad eller ett par kalla cider. Vore nice!


hepp nu ska ja kika vidare på tvn som inte visar något intressant alls. men ändå!

puss

"The Lake Of Snakes"

Jag har självklart bränt mig, har ju ingen solskyddsfaktor. men trodde jag hade så pass bra grund att ja inte behövde. SMART. Men det var bra skönt ett tag iaf .
Mötte nathaie vid kvart i nio, tog en promenix till snapen. gick fortare än vi trodde, så va framme vid halv tio typ. La oss o sola, det va inte en människa där. Fast dom kom senare, tyvärr. Va ju så lugnt o skönt.
Men men, stekte på ett tag, sen skulle vi bada. Va SJUKT underbart skönt i vattnet, men såklart han vi knappt till knäna innan en kvinna sa till oss att en orm va påväg mot oss. Vi sprang som idioter o skrek o hade oss. haha de måste sett ut, ja gick o kolla efter ormen, o där va den jäveln. en lång sak som slingra sig fort i vattnet. haha, fyfan!
men vad hade vi förväntat oss, "the lake of snakes" haha.

Ja cykla hem sen o tog en kalldusch, de va hur skönt som helst.
Och nu sitter jag här o lider på jobbet, det svider i huden och det är kokhett i lokalen.
Åååå, jaja efter idag är det bara två jobbdagar kvar denna veckan.


ÄLSKAR de här underbara vädret.
v

Ja vill inte jobba idag!

Ne fyfan, det är som en bastu på jobbet. ja vill uuuuuuut o sola o bada.
men har iaf hunnit med lite solning och fika på balkongen idag. Dels med min gamla kollega Lena :)
Och sen kom josse på en snabbvisit innan ja drog till jobbet.
Det blir så sjukt hett på balkongen nu, nästan så man behöver köpa sig lite solskyddsfaktor. men tror ja ska köpa mig en sprayolja med solskydd 10 i lr något. Ja har ju en grundfärg så blir ju inte lika röd då.

Imorn ska iallafall jag och nathalie gå till snapen, ta med kaffe o fika o så ska vi ligga där o steka tills ja ska gå till jobbet.
Tar nog med cykeln om klockan rinner iväg så tar ja den direkt till jobbet sen. man vill ju gärna ligga kvar så länge man kan , blir nog underbart! Bada ska jag göra oxå, älskar de!

Längtar så ja dör tills på lördag. ska tydligen bli typ 30 grader, Perfekt väder för vår personalfest.
Blir nog till att sola o ta en kall på balkongen där innan man drar iväg

woho.

Life is good!

Kommer ha en vecka ofrivilig semester i juli, vecka 30. Ska bli skönt , jag och josse ska ta o packa vår väskor och dra iväg till Öland då är det tänkt. Så ska vi träffa min underbara ida :) Vi åker till borgholm isf, där strand är. Som tydligen ska va det bästa utestället på hela öland. Det kommer nog bli super, eller hur babe ;) Då har man iaf kommit iväg någonstans under sommaren.

Ne nu ska ja svettas vidare här i våran bastu o försöka få iväg ett par böcker till innan vi får gå ut i friska luften på rast.


Tjupp!


Äntligen är sommaren tillbaka

Hajjemen, nu skiner solen och värmen ligger som ett täcke över lilla mariestad. Och resten av sverige kan ja tänka mig :) Jag älskar det, och jag ÄLSKAR min balkong. Har solat massvis idag. Fick en bad´n baden av min käre far. så nu ligger jag bekvämt dessutom. Elin kom till mig vid nio tiden imorse, så åt vi en brakfrukost på balkongen. Sen blev det lite kaffe o fika. Mysigt :)

Nu sitter jag på jobbet, lite tråkigt att sitta här när det är så fint. Men jag ska verkligen inte klaga.. För man hinner med en del innan halv fyra iaf. Sen har ja ju mina underbara arbetskamrater som gör tiden på jobbet mycket roligare. Dessutom har vi en rolig personalfest att se fram emot på lördag. woha, kommer bli kanoners det. Och det vackra vädret ska ju faktiskt hålla i sig hela veckan ut så. :)

Ne i veckan får det allt bli att man tar ett dopp någon dag. Onsdag förhoppningsvis, ta en promenix ut till snapen , ta med kaffe o fika. woho. ÄLSKAR SOMMAREN!


ne nu ska ja ge bort lite böcker! :)
wish me luck


Underbara söndag :)

För en gångs skull känns de helt underbart me söndag... solen skiner. fåglarna kvittrar. Sitter ute med datorn på balkongen, me en kopp kaffe och en cigg. Slängt in en tvätt med. Så idag kommer ja sitta o steka på balkongen
o pappa har hittat en bad n baden hemma som ja ska få :) då sitter man ju lite bekvämare med.
så köpte ja en bra bok igår med:D
känns helt underbart att inte vara bakis, ja gick o la mig åtta igår.. så idag är man utvilad! :)

Gud va skönt att jobba eftermiddag i veckan. ska sola hela dagarna tills jag ska jobba.. färgen har verkligen börjat försvinna.

Så då har man en till helg att se fram emot, personalfesten på lördag :) ska bli hur kul som helst. haha skandaler kan ja tänka mig. hoho, ne ja ska inte skämma ut mig iaf! haha fyfan för o komma till jobbet på måndagen isf... usch...


hepp nu ska ja fixa mig lite frukost.

hoppas alla hade en bra midsommar!

puss

GLAD MIDSOMMAR!

Jepp, o solen skiner. weiho. Hoppas bara de håller i sig.
Har precis duschat o blåst håret.... äter ett par knäckemackor...
Pappa hämtar oss om typ en timme så e nog dags för mig o fixa mig ordentligt.
Ska bli riktigt kul , ska till signhilds släkt i skövde , som förra året.
Haha radar fylla för alla, tillomed far min blev kanoners förra året hahaha

o massoooor med good mat :)

ha en bra dag alla!

GRATTIS

Min älskade syster yster, som tar studenten idag. I detta regninga väder dock, men det blir skoj ändå.
Sitter här i soffan o jäspar. Fick gå upp halv sju för o locka håret o sminka syrran innan hon va tvungen o dra iväg till skolan. Hon blev så fin så, Jättefin i klänningen.

Hade egentligen tänkt jag skulle sova lite till, men ja tror ja skippar det. Blir bara ännu mer trött då, så nu ska jag tappa upp ett varmt bad. Äta frukost, fixa mig o sen dra iväg till nathalie framåt 12-1 ngn gång. Ska ta ett par öl där sen ner till holmen .

Fan jävla skitregn.

Fick föresten nytt projekt på jobbet igår. tidningen hälsa, som vi delar ut gratis nr av... ska fan sälja till mig själv. Bra tidning ju. Säg till om ni vill ha :) hihi

hepp, ha en trevlig dag i regnet. kanske ses vi i dimman
framåt kvällen.

puss/ marros

Tråkigt väder det är...

jaa usch inte blir man glad när man tittar ut... Man vill  bara ligga kvar i sängen under det varma täcket! Meeen ja har en del o göra idag så det går inte. Har precis ätit lunch, ska nu blåsa mitt hår och fixa med syrrans present. Wei ska bli så kul på fredag, synd bara att vädret ska vara skit. Men men det blir nog bra ändå. Syrran kommer va snyggast! ;)

Igår var det en riktig skitdag på jobbet, usch det var inget kul alls. Hela svenska folket var arga. måste va vädret eller något ;P men idag så hoppas vi på en bättre dag. Kör baraaa!
Ska ner på stan sen innan jobbet o kika lite, se om ja hittar något o ha på mig på fredag. Efter jobbet blir det lite fest, ska till Lina och dricka med henne malpe o josephine. Sen blir det väl buffalo eller något o ta en öl. Blir trevligt.

Skönt att det bara är två dagar kvar o jobba, sen är det tre dagars ledigt. O samma sak nästa vecka. weiho.


Hep nu ska ja fixa lite här dååå!


v

Trök söndag i vanlig ordning.

Jaaa, inte är det något nytt att söndagar är tråkiga. Vädret gör det ju inte bättre, men på ett sätt är det skönt. För man känner ju inte direkt för att gå ut och hitta på ngt speciellt. Så jag ska snart ner i tvättstugan och slänga in massa tvätt. Sen ska jag ta och damsuga mina golv, med mina "nya" damsugare som jag fått av pappa. Haha den är inte från de senaste 40 årtiondena iallafall. Ser knappt ut som en damsugare. Hamen den funkar iallafall.
Ska sätta på musik o dansa runt här, byta sängkläder och damma. Skönt sen när man har det gjort, slipper man tänka på det i veckan när man jobbar. Ska iallafall bli helt underbart o jobba eftermiddag i veckan. Man hinner med så mkt på dagen om man går upp i tid. Ska komma ut på lite promenixer och kanske något styrketräningspass .
Sen måste jag fixa med syrrans present. hihi, ska bli så kul att hon tar studenten, jag ser fram emot det massvis.
Och josse ska med ut och fira henne. Blir grillning och dricka ute i pappas sommarstuga. Jag hoppas det är varmt så kanske man kan gå ner o ta ett dopp .
Det är mycket nu , studenten först... sen midsommar och helgen efter det är det personalfesten i kristinehamn. wei, blir några riktigt roliga helger framöver. Ser jag fram emot.

Helgen kanske man skulle berätta om.
I fredags kom sandra till mig vid halv sju tiden, då korka vi upp vårt vin och satte oss i soffan. Och som vanligt börjar vi babbla om allt och inget, haha. Det är vi allt bra på, vi får alltid ur oss mycket när vi ses sådär ensamma. När det började bli slirigt tog vi min racer cykel och drog ner till björnes. Hel dött på folk men vi flängde runt ett tag. Tidig hemgång dock. Men en mycket trevlig kväll. Det får jag tacka för babe, och det gör vi snart om igen inte sant Sandra?:) Haha o vilka bilder sen. Ojojoj, på träden liksom. Hahaha. Ja ne, det va en bra kväll. TACK igen gumman! (L)



Igår vart det bra segt på dagen, men Catherine kom vid åtta med ett par alvedon. Så det blev bättre sen, drack vin, snacka skit och hade trevligt. Senare kom då kosti oskar storm o björn. Fulla som ägg :P haha, dom va väldigt förtjusta i Hugo Boss här hemma . stackarn blev aldrig lämnad i fred . haha. Josse kom efter ett tag med, så drog vi ner till björnes då. Va istället alldeles för mycket folk enligt mig. Man kan ju fan inte röra sig, vart man än går så får man armbågar i sidan o folk puttar och trängs som galningar. Uääk, jag gillart inte. Blev tidig hemgång då med...  var i stort sett spiknykter så jag mår hyffsat bra idag. Har en del o göra , har degat hela dagen så nu måste jag ner i tvättstugan...sen damsuga och diska. Fixa massa småskit. Sen ikväll ska jag till malpe och ha myskväll! :)




Ååå Nathalie och Alex är påväg till sthlm, och ska se på Bruce Springsteen. Jag är SÅ avundsjuk. Skulle vara mäktigt att se en sån legend som honom. Han är ju bra, skulle tjuta floder om jag såg honom sjunga "Tougher than the rest" live. Underbar låt.


Ne nu ska jag fixa ordning lite då.

Pussochkram

Seg dag!

Sovit skit inatt IGEN. Blir snart galen på det här. Är helt slut i huvudet idag. Men försöker få i mig en jävla massa kaffe iallafall. Ikväll blir det vinpimpling med Hulda! ;) Ska bli trevligt. Hoppas att solen kommer fram så vi kan sitta lite på balkongen med bra musik i högtalarna. Får väl se hur det blir.
Imorn ska jag tvätta, är verkligen välbehövligt. Senare på kvällen ska ja umgås med min kära vän catherine. alltid lika trevligt. :):)


ne nu ska jag dra iväg några ordrar till!

puss hejs.

Glad :)

Tillbaka på jobbet, wei.
Höll på o bli knäpp på min mage, sjukt ont har jag haft.
men nu är det mkt bättre

Sitter här med mina kära arbetskamrater, precis ätit frukost.

Efter jobbet ska jag till nathalie på kaffe, sen blir det hem o käka middag.
kanske ta ett träningspass ikväll om de finns ngt kul att gå på. annars får det bli en kvällpromenix om
vädret tillåter.

Till helgen har jag funderat på o ta de lugnt, hoppas att de blir fint väder så man kan
åka ut till pappsen o sola o bada vid vristulven. ngn som e sugen på att följa med? :)
let me know.

Imorn tror jag det är, så åker min babe angelica utomlands. hoppas du o din mor får de underbart
hjärtat! <3<3



Jag är glad, o positiv :) Allt känns bra!
woho.


älskar er mina underbaringar!

Underbar helg!

Yes, i fredags jobbade jag ju till nio så blev inte mkt mer än soffan o tvn när jag kom hem. Upp tidigt lördag morgon för att åka till skövde med Elin och syrran, sprang runt där ett par timmar. Sen åkte vi med pappa ut till sommarstugan. Vi drog ner till vristulven för att steka, och vi tog även årets första dopp i sverige. svinkallt, men det va skönt. Sen grillade vi hamburgare, satt o skratta och hade allmänt trevligt tills det var dags att åka in till stan. Åkte hem och gosade med min bebis ett tag och fixade mig sen tog jag cykeln till nathalie. Festade och hade oss som vanligt, vid tio tiden cyklade jag och catherine hem till mig, satt och drack och snackade . var mkt trevligt :) Man blev dock rätt slirig på slutet. Så igår mådde jag inte direkt bra, fy sjutton.
Och inatt, har jag spytt två ggr ( intressant o veta va?:P) Inte sovit mkt, har sån kramp i min mage. Vet inte om jag kanske åt något konstigt igår, eller så är det maginfluensa? uuuhh, så jävla jobbigt. Har ju hållt mig frisk nu sen jag kom hem. Men nu va de tydligen dags igen. Hamen, ska försöka få i mig lite vanilj yogurt....hoppas jag blir bättre framåt dagen så jag kan jobba.
Är så jävla glad att jag fått de här jobbet, det känns helt underbart. Underbara människor som gör det så lätt för en att gå till jobbet, fan nästan längta. Har otroligt kul när jag är där :) Jag ser fram emot personalfesten den 27 juni. wei!!!

Annars i veckan har jag väl tänkt jag ska träna lite power och box. Sen även någon dag springa upp till syrran ännu en gång för att låna hennes damsugare. Måste inhandla en nästa månad. Det ser ut som fan här på golven.. de blir ju mkt skitigare när man har en liten kattunge som gärna skvätter ut mat o kattsand överallt. meeen han e så söt, så det gör inget! :)  min bebis.

Snart är det annelies student, weiho. Ska bli superkul, helgen efter det är det midsommar. Även det kommer bli super, Har nästan helt bestämt mig för att hänga med pappa o dom, vi va där förra året och då hade vi grymt kul. snapsvisa efter snapsvisa. haha... Jo men känns som det kommer bli bra, sen är det ju som sagt personalfest helgen efter midsommar . så det kommer bli mkt nu, men roligt kommer jag ha!

Jaja, ne nu måste jag försöka trycka i mig något att äta.

pussochkram skumbanan

RSS 2.0