karneval.

jaaa... da har min mage skarpt till sig antligen. mar battre nu.
gick med i karneval taget i lordags. de va sjukt kul. de kallar ja en riktigt karneval. det har ar ju 2 storsta karnevalen i hela varlden tydligen. ashaftigt. ja va utkladd till djavul. :) fylla vart de oxa. mina kara roomies har vart konstant fulla hela helgen. haha helt otroliga e dom som orkar.. ojoj. Jenny fyllde 20 i lordags med :)

o den 10 april fyller jag 22 :) sa blir mkt fest helgen efter ja kommer hem :) hoppas ja! wei.

usch ser inte fram emot flygresan dock. ja hatar o flyga. men men de gar nog bra!

nu ska ja snart jobba..

hade sa bra!

underbart.

sitter pa internetcafet ratt over gatan.
Nu bor ja da pa el caserio tillsammans med jenny kristin och elina. snart flyttar kanske annicen in oxa. ja trivs som fisken i vattnet. de e typ ja elina o jenny som e svenskar. resten e norsk :) sa goa , nastan alla jobbar pa atlas med sa de kanner ja sen innan. i torsdags var de fest. ojoj, det blev det oxa kan ja saga. ja kom hem tolv pa dagen i fredags formiddag. efter en natt med poolbadande mys och vodka redbull. kan ju inte saga ja va nykter nar ja kom hem:P alla de andra lag vid poolen. de va drit skont ute med sa ja tog ett dopp och lag sen vid poolen fran 12 till kl 18 . borjar fa farg. men ja far inte glomma smorja in  mig. :P
ikvall ska ja ut, igar kvall var ja helt dod. sa blev tidigt i sang. men nu kor vi igen


snart kommer ja hem :) ska bli kul!
weoho

Då var det klart!

Hallåå.

Ja, nu har jag bokat resa hem. Den åttonde april, kl 20.35  landar jag i sverige. Och det är två dagar innan jag fyller år. weiho. Den helgen blir det fest kan jag lova. Har jag inte helt fel så är det väl påskafton på lördagen där oxå. Weoho.
Det känns rätt bra faktiskt, att det är klart. 3 månader exakt kommer jag ha varit här nere :) de känns som en evighet.Tiden går så fort. Jag har så roligt, men jag saknar att leva ett normalt liv. Jag har festat, solat, badat och träffat hur mkt människor som helst. Men ja börjar redan tröttna på det livet. iallafall just nu. det är ju iof första gången jag är ute såhär och reser. Så tre månader första gången tycker jag är helt okej iallafall. Jag är stolt över mig själv :)
Men ja ser fram emot att inreda min sjukt vackra lägenhet i mariestad. träffa mina underbaringar.
Bara gå o sätta sig på ströget o ta en fika o tjöta skit. Gå till statt, haha trot eller ej, ja saknar faktiskt statt. ni hör ju, hemlängtan som bare den.
MEN jag vet självklart att allting är samma hemma. Att efter två veckor kommer jag att längta tillbaka till gran canaria . Men så är det alltid. även om ja e borta ett halv år eller två månader. Så kommer ja alltid att längta tillbaka. Detta är det roligaste jag gjort i mitt liv. och ja kommer alltid ha med mig de.

Det ska ändå bli skönt o komma hem. Mariestad är ändå de enda riktiga hemma för mig. än så länge iaf.


nu ska ja packa resten. flyttar ikväll, till jenny o kristin!

pussipuss

tomt!


Jaa, att det kan bli så tomt. Usch, riktigt jobbig kväll igår, ja hade hemlängtan som tusan. Har fortfarande. Saknar mariestad, min familj, vännerna. Och så har min roomie Ida åkt hem. Hon åkte imorse. USch, jag saknar dig redan gumman. Så jävla underbar tjej, e så glad att ja träffat dig gumman. Ja kommer till öland i sommar o då ska vi festa :) OCh du måste komma till mariestad. Hoppas resan går bra!

håller på o packar o har mig, ska flytta ikväll nu.
Jenny kommer hit och hjälper mig med packningen. Har massa mat som ska med också.
Det blir förmodlingen utgång ikväll, ja behöver ha lite kul känner ja.

Vi gick iaf till Chinatown och åt kina buffé igår. Det va skitgott, man fick äta hur mkt man ville, sen även av efterrätter då. Va bara o ta. Så vi rullade i stort sett därifrån efter det. Jag och Ida tog en taxi hem och satt och chilla tillsammans bara. Blev tidigt i säng. Runt tolv tiden skulle ja tro.

Har föresten fått se bilder på lägenheten jag fått i lundbergs. Jättefin faktiskt, och stor. vet inte riktigt hur ja ska fylla ut allt med mina grejjer :P haha, men de får väl lösa sig. Lilsis ska få hjälpa mig inreda. det är hon så bra på! Men de blir nog vackert. Det bästa av allt är ju att jag har balkong. :) Där kommer de spenderas ett antal kvällar i sommar med en flaska vin och goda vänner. längtar....svenska sommaren ja älskar den.
Nathalie, du vet ju hur kul vi hade förra sommaren?! denna ska bli ännu bättre. =)

om ja skulle ta o fortsätta grejja lite här då. En del kvar att göra.
usch så tomt det är.

det går över.


'

Hahahahahahahaha, störtskön. checka in cigg paketet

HejdåMiddag och Flytt!


Halloj!

Så då var det äntligen helg, efter en SJUKT jobbig vecka. Men det lönar sig o ge gärnet på jobbet. 31 paket över kravet gör att det blir en, inte stor...men liten slant i plånboken. Går förvånansvärt bra faktiskt, mitt flyt har kommit och ja bara kör på helt enkelt. woooh.

Jajjemen, då var det dags för Ida att dra sig hem till sverige. Hon åker imorgon...om jag inte lyckas låsa in henne någonstans. För ja vill INTE att hon ska åka hem. Den tjejen, är helt underbar. Och jag kommer sakna henne så sjukt jävla mkt. Blir fan tårögd vid tanken. :( usch, så inatt är det sista natten...men hon ska upp tidigt så vi ska ut och käka kinabuffé sen softa tillsammans här hemma. bara umgås, kommer sakna lägenheten också. Och vår knasiga men underbara granne Nathalie, som man träffar varje dag. Kommer inte bli samma sak...men samtidigt är jag glad att jag ska flytta ihop med Jenny och Kristin. Jättegoa båda två, så där kommer jag trivas. Har pool också ;) woooh.. Blir lite längre till jobbet, men det är bara bra då får jag ju lite motion på köpet :)

Matilda åkte hem i onsdags, tomt utan henne också. Hade avskedsfest för henne i måndags. Skitkul hade vi, och igår var vi då ute och festade för sista gången för den här gången tillsammans med Ida. haha Ida du blev iaf lika full som du sa du skulle bli. sötnöt var inte lätt o få att stå rakt imorse.

Ska ladda upp lite fler bilder på facebook nu tänkte ja..

Nu när jag flyttar så kommer jag inte ha internet på ett tag, vet inte om vi kommer köpa de där. Så är jag inte online så är det därför! :) så ni inte tror jag har gått o fått mig själv dödad :P Här nere är de ju inte omöjligt. konstiga människor alltså! hrm,

Kommer hem i början av maj, som det ser ut nu. Känner efter två månader vad livet här nere tar ut sin rätt på kroppen. Och jag vill va hemma under sommaren, kanske stannar hemma ett tag...men jag är bra sugen på att åka till london lr usa, kanske aupair. Eller om ja tar en tripp tillbaka hit i höst...om jag får tillbaka jobbet dåå! Ne ja tänker inte bestämma någonting.. vill ta det precis som det kommer. Shit, det känns som jag varit borta i ett halvår hemmifrån. Fyra månader är en helt okej tid för mig här nere, första gången jag är ute såhär. Men det kommer bli fler.
Så har iaf troligtvis fixat en lägenhet, Malpe verkar som vi blir grannar du och ja, i stort sett iaf. Söker även jobb nu, inte lättast men jag tror ja har ganska stort chans på ett ja funderar på. yepyep. Ser fram emot att träffa mina pärlor där hemma. och jag hoppas ni ser fram emot att träffa mig oxå :D

ne nu ska ja gå ut och dra tag i Ida, som sover på soffan(?) :P vi har sex sängar...men hon ska prompt sova på soffan. knasboll. aahhh, ÅK INTE HEM!

Ida var i fin form imorse på chic ;)




bilder ska upp på facebook, sen ska det packas.


saknar er där hemma.
take care

xoxo

RSS 2.0