Denna söta tjej ska jag umgås med idag :) <3 Pjamasparty och god mat!


Livsnjutare!

Det har ja allt varit denna helgen. Update kommer.. nu ska ja dock fortsätta av livet som just nu känns jävlit bra! 
Sol sol strålande sool.. du underbara! Bästa helgen på länge..

House M.D

Så jävla bra serie :) Kollar från början.. Kommer ta ett tag.. 
Älskar Greg House's sarkasm.. skrattar högt åt vissa saker han säger :) 
anyway, tips för er som gillar serier iallafall! 


finally

Ett steg i rätt riktning... Äntligen!

Dagens Look!

Fick en knuff av en läsare :) här är Dagens Make! Eller dagens Look som ja tänkte köra med istället!
s
Ögonskuggan är från http://Tikei.se Underbara pigment och det är 100% mineral.

20 April 2011

The only one you've got
3 Doors Down – It's The Only One You've Got
-
Idag har jag rensat min garderob :) Det tog allt sin lilla tid.. Haha man har ju mer kläder än man tror när man river ut allt. Här är lite bilder.
FÖRE
Hängde upp alla kläderna i duschen :P
Massa skit liggandes :)


Allt på översta hyllan, va en massa bakom som man inte sett på ett tag :P
.
Så nu har jag en påse med kläder som ska slängas och en som ska upp på vinden. Det är svårt att rensa ur, man tänker alltid att de ska komma till användning, och de slutar med att den bara ligger. Men idag var jag faktiskt hård mot mig själv.
Såhär ser det ut nu iallafall!
Sorterat efter typ och färg :)
.
.
Nu tar jag kväll, kvällsmat och en film kanske :) Håller på och kollar House från början.. Älskar den serien!
Imorgon blir de mot Mariestad, blir nog sommarstugan och sen översovning hos pappa och signhild sen in till stan på fredag. Men de återstår att se :) 
Min älskling Emelie fyller år imorgon, så se till å gratta henne! <3
Pusspåer!

18 April 2011

Godkväll :) i underbara vårvädret!
Solen skiner ju rätt in i mitt rum, rätt gött me kvällsol faktiskt. Dagen känns så mkt längre! Önska dock ja hade varit ute mera idag. Men det kände jag inte riktigt för.. Hade ett långt och givande samtal med Helen på skolan idag.. Kändes jättebra att prata med henne! Det känns att alla på GöraSkillnad bryr sig så himla mycket. Sjukt vad man känner sig hemma där.. goa människor<3
.
har precis fått klart allt ja ska ha på mig på lördag.. 80's theme! Wiie ska bli så himla roligt! Tur jag har mkt färgglada kläder i sånna här situationer :P
.
Ja va ska man göra nu då tro.. jah, lägga in lite kort kanske! Va ett tag sen..
Ha en fortsatt trevlig kväll

Att inse.

vad man klarar och inte klarar själv.. är tufft!
Jag vill klara mig själv, i alla aspekter! Men man får inse att man behöver hjälp ibland helt enkelt!
Ja önska bara att det var lättare, när man väl vill ha hjälp! 
Tänk om det bara fanns en knapp för allting? Va enkelt livet skulle vara då.
.
Som jag skrivit i tidigare inlägg, så har ju denna vecka varit hemsk gällande sömn, mat och psyke! Jag sitter och funderar fram och tillbaka, vad ja ska göra för att förhindra sånt här. De enda ja kan komma på är att bearbeta, ta tag i det. Att sluta ge mig själv skit för minsta lilla, att sluta ha så jäkla bråttom jämt när jag VET att jag inte är redo. det är mycket jag behöver jobba med i mig själv. Som min syster sa, hon tror att mina obehagliga drömmar är pga att mitt undermedvetna jobbar för fullt med saker jag borde ta tag i.
.
Jag har tagit ett steg, och jag ska fortsätta i den riktningen. Jag vill få klarhet, vakna med ett leende, och leva mitt liv till det yttersta. Och för att kunna det, måste jag först hjälpa mig själv!

17 April 2011

goddag goddag :)
Sitter hemma hos lillsyrran just nu, blev inte en riktigt lika lugn helg som planerat! I Fredags hade jag en supermysig kväll med Fia Maria och Jessica, plus två gosiga hundrar och två söta katter! Blev lite vin, sen blev marre sugen på mer fest så, det blev det :P 
Igår skulle vi ha spelkväll, men sluta med att vi satt och tjöta massa istället och Emelie och jag drack lite drinks. Jadu, ja säger det...de gångerna man säger man ska ta de lugnt blir de sällan så :P Spontant är kul! Gillar att va spontan. Men igår var jag inte så festsugen egentligen. Vi drog på fest, sen statt och jag vart spiknykter...Mia och Erik hämta mig klockan 12 och då åkte jag hem till Mia och sov! Men så glad jag är idag, att jag inte drog på gasen igår.. För känns inte ens att ja drack någonting igår :)
Ser iallafall fram emot nästa helg, då blir det 80-talsfest(födelsedagsfirande) hos fia! :) Lite käk åså med brudarna innan, Ska bli sjukt roligt verkligen!!! Taggaaaa
.
Ne nu ska ja ta mig ngt att käka! Blir hemgång i eftermiddag vid halv fyra!
Pusspåer!

15 April 2011

Morrn morrn..
Min sömn har varit sjukt kass denna veckan, inget ovanligt som ni kanske märkt men den är ibland bättre, ibland sämre. Nu är den sämre...jag sover jätteoroligt, drömmer hela tiden massa sjuka saker, mardrömmar, vaknar av att ja gråter eller kallsvettas! Obehagligt. Imorse vakna ja dessutom av världens surrande, då var det en humla i mitt fönster. Uuhh!! Gillar inte "djur". 
Iallafall, denna dåliga sömn ger ju en hel del följder(som vanligt), både psykiskt och fysiskt. Trött precis hela tiden, helt omotiverad till allt, ont i magen(magkatarr), äter mer än vanligt, allmänt disträ och känner mig inte speciellt lycklig just nu... men det vänder säkert snart, de brukar det göra! Känner mig sådär jobbigt ensam igen... iof så kan det ju bero på att jag haft tre underbara tjejer här i fyra-fem dagar förra veckan. 
Idag ska jag iallafall åka hem till Mariestad, det blir en helg i lugnets tecken! Det behövs... Så ikväll ska ja umgås med goa Ann-Sofie, blir ngt glas vin och massa snack i vanlig ordning :) Imorgon ska jag syrrorna Emelie och Sandra(å Ebba såklart) ha lite spelkväll... Utan någon alkohol för en gångs skull! Ska faktiskt bli jätteroligt... galenpanna kommer spelas bl.a ! Söndag hoppas ja få träffa min Malin och goaste Oliven...måste få mig lite kramar från dom båda känner jag <3.

.
Inget jätte upplyftande inlägg... men snart vänder det, so bare with me :)
Love

14 April 2011

besvikelse.
Känner sjukt stor besvikelse mot mig själv. Denna veckan har varit fruktansvärt dålig i matväg... det började efter helgen då jag "unnade" mig. Antar att det var lite tristess för att alla åkte och för att jag inte åt ordentligt med mat under dagen så hetsen drog tag i mig. Och det är så jäkla svårt att vända, när man bara är!
Men det är bara att börja om, eller ja... fortsätta...att inte låta det grabba tag i en bara för att man "misslyckats". Jag måste verkligen jobba på att inte trycka ner mig själv, få denna ångest som verkligen äter upp mig inifrån. Jag vet ju att jag har ett problem och det har jag tagit tag i. Men självklart går det ju inte över en natt, och det är då banne mig ingen dans på rosor. Mitt första steg känner jag...är bara att erkänna de, för andra och för mig själv! Om jag inte erkänner för andra, så är det lättare att ignorera felet.. och man lever i en lögn i stort sett.
Neh, jag erkänner att jag denna veckan har varit helt galet på fel väg. Men nu tar vi i med nya krafter!


Guldsmycken!

Jag har faktiskt börjat gilla det mer och mer... Har alltid varit störst fan av silver..men har faktiskt börjat tröttna lite..så man kanske skulle inhandla lite guldfärgade :) Förändring har ju aldrig skadat!
Blev kär i detta halsbandet! perfekt nu till våren, tycker ni inte de?
Ojoj, nu brinner shoppingsuget :P

Favorit Lista på Spotify.

Detta är min "bästa" lista på spotify just nu, massa gottig musik.
ROCK & Annat

When you're young

Dom har gjort det igen!

13 April 2011

Goodmorning! 
Idag ska jag ha en riktig fixar dag, tänkte passa på när det fortfarande är ganska grått och trist ute! Blir det fint senare så tar jag nog en promenix :) 
Men först blir det städning, disk, tvätta och rensa garderoben m.m Massa småfix :)
.
ha en trevlig dag!
.
JAG VILL HA EN WALK-IN CLOSET! :)

12 April 2011

Tjena bloggen! 

Uj så jag har försummat min kära blogg. So sorry! Men det har ju varit fullt upp i ett par veckor känns det som. Förra helgen var det ju Mariestad tills måndagen, suuuperseg vart jag efter den hårda födelsedagsfesten hos Josse( som för övrigt var GREJT). Sen följde ett par sega dagar och förberedelse för nästa äventyr, på torsdagen kom då Jessica och Michaela till mig. Så jäkla kul, som jag saknar att ha dom som grannar. Underbara är vad dom är båda två... 
Vi stod i full gång med att göra oss iordning, då Emelie skickar till mig att ja ska öppna. Och ja tänka då att hon ÄNNU en gång skulle lura mig(hon lura mig 2 ggr att hon inte kunde komma o fira mig i thn för hon skulle jobba) iochmed att hon skulle komma först på fredagen. Så jag ringde och sa de att "du, jag går inte på de här en gång till gumman" Och hon sa till mig att skärpa mig och öppna dörrn :P men ja sa till na att du får fan visa dig först så ja ser dig från balkongen isf. Hahaha, och visst fan, där kom hon :P Helt oväntat! Fatta min lycka? Tre gorgeous girls Och så ja:) det blev ju självfallet en kanonkväll/natt ( efterfest ill 05 ? ). 
En seg fredag, med underbara tacobuffén på Backstage och mys med pemsan medans de andra drog ut en sväng! På lördagen blev det en sväng till Överby, lite inhandling inför kvällen och lite shopping.
Sen drog vi hemåt och satte igång med de riktiga festandet. Mitt andra födelsedagsfirande :P
Senare, helt plötsligt satte Michis på Happy Birthday med Flipsyde och så kom dom med ett paket till mig! :) GOooosisar<3 Jag fick denna fina topp från Gina Tricot. FÖRSTA gången jag har blommigt tror ja :P Men kände mig dösnygg, det blev att jag hade den på mig resten av kvällen! :)
.
Kvällen blev klockren, och efterfest igen hos ngn snubbe där jag och Jess spela wii hela natten :P Kom väl hem strax innan 07 :P det var iallafall ljust ute när vi gick hem. Har kommit in i en "efterfest-period" verkar det som :P Det kostar att ligga på topp, man blir bra sliten efteråt.
Söndagen var ja bra seg, så det hände inte många knop. Michis och Emelie tacka för sig och drog hem medans jag sov bort hela söndagskvällen till Stackars Jessicas besvikelse :P Sry, ja orkade ju knappt hålla ögona öppna. Men vakna till liv framåt 10 eller ngt :P Så vi hann hänga tills 02 innan vi la oss iaf.
.
Jessica åkte hela långa vägen hem till Finland igår, saknar er alla redan <3
Jag gick första dagen(provdag) på myrornas igår, och jag trivs då redan som fisken i vattnet!! Underbar personal, och jag bara njöt av att gå runt och fippla med kläderna...hänga i färg, mönster och så vidare. SKITKUL!!! :) Såg massa guldkorn som ja vill haaa! Älskar verkligen seconhand, synd bara att de sällan finns olika storlekar av samma plagg. Fick iallafall höra av Niclas på myrornas att det såg ut om jag jobbat där i flera år. Vilket jag tar som en otrolig komplimang. Vi kom jättebra överens och samma sak med de andra. Supergoa hela gänget. Så nu kliar de i fingrar och kropp, ge miiiig mera! Jag kommer troligen få jobba skärtorsdagen, men sen kan det hända det inte blir mer föräns i sommar! Men som sagt, man kan ju hoppas! 
.
det var min update :)
Nu ska jag kika vidare lite på nätet, ligger och forskar lite i boho style. Sjukt läckert, annorlunda och intressant! Kommer nog ett inlägg om det snart! :)
.

Empire of the sun

Spotify länk!
Empire Of The Sun – Walking On A Dream
.

Lovar att det kommer mer updates.

Det är fullt upp, kom hem från mstad först i måndags. Sen har jag haft en hel del att göra, ska till tandläkarn imorn,
idag måste ja städa tvätta och grejja för imorgon kommer michaela och jessica. Sen kommer pems på fredag :) 
Sååå just nu e de full rulle!! :) 
Hade fiiint!

RSS 2.0