Maybe i'll find it...maybe!

Idag är en såndär jobbig dag...känner mig helt svag i kroppen och orkar knappt göra något. Hoppas bara ja inte blir sjuk. men de tror ja inte, säkert bara ngt annat. Sömnen har ju inte varit den bästa senaste, eller ja den har varit sämre än vanligt..för bra är den ju aldrig.
Det blev lite spontan utgång i fredags, en killkompis var i t.hättan med ett par kompisar så vi drog till dom och förfesta. Sen blev de backstage en sväng, men de vart rätt lugnt. Men var ändå rätt segt igår faktiskt. Så de hände inte många knop då. Idag har ja gjort skoluppgiften iallafall. Ska egentligen iväg och träna klockan fem, men ja får se om ja orkar de när ja e så matt och konstig i kroppen.
Här är det ja shoppade i veckan :)
Hmm funderar på att gå ner och kolla om tvättstugorna e lediga. Fasen va man får tvätta mkt nu när man byter outfit varje dag :P Inte direkt som i sommras när man bara gick i jobb och myskläder. Men men de e kul att fixa sig på dagarna iaf. Man känner sig ju rätt mkt bättre :)
En vecka till i skolan med lite stil analys, även lite repetition av färganalys. Hoppas vi ska börja med smink snart. De ska bli sjukt roligt!!! oh shit ja kan inte ens förstå att vi ska styla modeller om typ 1.5 vecka. :S nervit må ja ju säga. men men får väl hoppas de går bra iaf!
Tittar på Jag AB igen, känner att ja behöver lite positiv energi och en påminnelse om hur man ska tänka. Diggar Kjell Enhager som fan jag. Har laddat ner de andra filmerna med. Ja har en tendens till att trycka ner mig själv. Det är troligtvis därför ja alltid " misslyckas ".
Anyway,
På Fredag kommer Emelie äntligen hit och hälsar på :) ska bli sjukt roligt! weiii <3
Neh nu ska ja ta mig ner till tvättstugan.
Pusspåer

I can be the one you run too

Usch va ja inte bloggar mkt nu för tiden :P Men har varit så otroligt mkt att göra och tänka på sen ja börja skolan. Man blir så trött i huvudet, orkar knappt sitta vid datorn när ja kommer hem. Hjärnan går på högvarv. De e så himla mkt vi måste kunna! :) Men kul är det.. Känner att det är så himla rätt för mig det här. Det är min grej!

Denna veckan håller vi på med stilanalyser, kläder - personligheter - osv. Otroligt intressant, man ser hur fel man gjort innan :P vet knappt vad ja ska ha på mig ur garderoben längre. Men har beställt lite kläder. Och idag var hela klassen på Överby köpcentrum. Alla skulle hitta kläder till mig, haha. Va mina personal shoppers. De var mkt mkt roligt tyckte ja :) Provade jeans för första gången på sju år typ.. ovant må ja säga. Känner mig ju så trygg i mina svarta leggins.. ( Som går sönder efter en månad :P) Men ja har bestämt mig för att köpa ett par jeansleggins iaf! Ja måste sluta upp med allt svart. Ja måste ha mera färger :) Så äre! Strikta order från lärarn ;) haha.
Fick ihop en del iaf, hade dock inte råd med allt vi hitta..får ta de lite pö om pö. Men otroligt kul att prova massa kläder ja annars trott inte "passat" mig.. men som egentligen sitter hur bra som helst.
Jag trivs så otroligt bra med min klass, och min lärare Britt-Marie är nog den härligaste personen jag någonsin träffat. Glad jämt, supergo och rolig. De kunde nog inte blivit bättre de här :) Alla i klassen har kul tillsammans som en hel grupp :) ingen är vid sidan om. Helt perfekt bara.
Har druckit tre glas vin så nu ska ja somna gott hoppas ja :) kattjävlarna väckte mig fem ggr i natt. de åkte in på toa till slut. Suck på er mina godingar. Kan ni inte bara sova när matter sover?!?!?

Om exakt en vecka kommer min Emelie hit till mig :) guuud va ja längtar!!! Ska bli så roligt.. ska göra alla analyser på henne, vi ska shoppa och gå ut och röjja! Hon stannar heeeeela helgen lång :D weiii! <3 mitt hjärta!
Saknar er där hemma.
Massamassa.


LOVE

On your own '

Underbar musik - Green River Ordinance
Måste höras!
Då har man gått första veckan i skolan, sjukt intressant och roligt. Men man blir bra trött i huvudet.
Och man har rätt mkt press redan nu, de e tempo! Har flera utsatta datum ganska snart då vi ska
styla modeller för modevisningar. pirrigt!
Fick hemuppgift till på måndag, ska göra två collage. Ett som representerar min stil och mig som person.
Och ett "kallt" collage. Ska bli kul :) blir till å klippa o klistra hela dagen imorgon för på söndag kan ja inte!
då kommer nämligen Pappa Signhild Syrran o Freddie hit och hälsar på :)

Ska hämta soffan då, och så ska ja göra färganalyser på dom :D wei!
Igårkväll var några av oss i klassen ute o röjde. Skitkul var det! Gillar alla tjejerna grymt mkt redan. 
Sån tur vi blev ett sånt bra gäng :)
e superseg idag.
så ja tackar för mig. 

Bilder från igår kommer :)

First day of school!

nu har jag gjort min första dag på Svenska stylistskolan.
Känns sjukt bra, men vi kommer få kämpa. Redan den 9:e sept ska vi styla för en modevisning. Sen den 8 oktober har vi typ 100 kunder som ska sminkas och stylas för ännu en modevisning :P presspresspress. lägga makeupen , fixa håret och välja kläder till dom. Fatta va kul lr? Men shit va nervöst.
Men de känns ändå så bra, ja ska göra de bästa av allt ja kan här. Ja ska bli bäst!
Denna veckan handlar de om färganalys. ska bli intressant o få höra vad för färger ja passar i. Ja tror iaf att ja räknas som en kall person :) Får väl se om ja har rätt.
Klassen verkar bra oxå, vi e 10 st. Några fler än ja trodde. Från alla möjliga ställen, lyxele, uppsala, åmål, Finland osv. Mkt roligt :) Vi tänkte dra en utgång på torsdag.
som ja skrev så e vi ju lediga på fredagar så!
Nästa vecka ska vi ta med oss kläder från vår garderob som vi inte använt på länge :P haha!
Hepp nu ska ja läsa på lite färganalys tills imorgon.
Ska försöka uppdatera lite oftare nu när ja faktiskt har lite roligt och intressant att skriva om :)
Pusspåer!
Pluggpärmen :)

Bodycombat!

PROVA , ni som inte gjort det! Fyfan så kul ja haft sista timmen... och helt slut.. men man ville inte sluta för energin va otrolig inne i salen. Ja e frälst! Det kommer bli mkt mer av de :)
Ser redan fram emot nästa gång. amazing!
trivs som fisken i vattnet på Sportlife redan :) helt perfekt. Å massa hetingar o smygkika på ;) haha!
anyway, nu ska ja duscha o äta kvällsmat sen blir de bara chill framför tvn. Imorn blir de upp i tid , för då börjar allvaret. Klockan nio ska vi va på skolan!
Camilla va här på kaffe förut och då berätta hon att vi bara har skola fyra dagar i veckan, mån-tors. De hade ja missat helt :) Hade inte gjort mig ngt om vi hade full vecka men klart de e lite soft!
Förövrigt så kissa Hugo i min soffa häromdagen så de osar kattpiss om den. kattskrälle. Efterssom de e tygsoffa med stoppning och inga avtagbara klädsel eller kuddar så e de bara o slänga. Så nu hoppas ja på att den vita skinnsoffan ja hittat på blocket blir min.. eller svart! Åååååå ibland e katterna bra jobbiga.
hade fint alla!

Blogg va de ja..

..glömmer helt bort att skriva :P
Men nu e det nog dags igen för lite update.
Det har faktiskt hänt en del... ja fick nog av utråkigheten och tog bussen/tåget till Mariestad i onsdags och drog en utgång med mina hjärtan. Dock sög de på björnes så blev till å dra upp till Sarja och sedan vidare till Knubbe. Fylla va ordet ja. Hade polisen sett mig cykla den natten hade de garanterat tatt mig för styrfylla :P plus att ja snacka me Elin samtidigt, va nära å vurpa ett par gånger.. men ja kom hem till syrran i ett stycke.

På torsdagen drog ja till stan och käkade supergo buffé på Buffalo, med Jonte Loppan och ngn mer tomte. Mkt trevligt trots bakfyllan. Sen var de bara å köpa lite godis och en tidning och genomlida resan hem. Men de va de värt :)
I lördags var det dags att sätta sig på tåget igen, ner till Halmstad :) Josse Elin och Ewe åkte ner redan på fredagen så de mötte upp mig på station. Liten men mysig lägenhet hade Elin..väldigt lik min! Vi gick en bra vända på stan.. ja hittade en klänning med volanger som va väldigt smickrande för min kropp :) Så den va ja bara tvungen att köpa. Sen blev de lite annat inköp från en sexshop :P hahaha skitkul i de där butikerna jue. Massa intressanta saker.
Åt lunch på stan innan vi drog hemmåt för lite chill. Sen fixa vi oss och började dricka! Alla va ovanligt sega så de tog ett tag för oss att komma igång men hamnade iaf på ett jättebra uteställe. De hade två stora dansgolv, ena med house och andra mer "bonne" - musik :P ( Rosenström, shlager ). Så de va kul...men de va otroligt svettigt! Klarade inte o dansa länge innan man va tvungen  o gå ut.
Somnade sent, ja och Elin låg och flummade till framåt fem tiden tillochmed.. ojoj vad man kan ha kul åt ingenting :P
Söndagen var bra seg, va en jobbig resa hem för mig. Men men sånt man får ta!
Tack sötnosar för en kanonhelg iaf :) v



Igår vart de ju riktigt pissväder, så jag hade städdag och tvättdag. Men gick i spöregnet(med paraply) och handlade men ja blev dyngesur ändå. Dessutom brände ja mig på brännässlor i ett försök att gena! :P Aoooch
Men idag när jag vaknade sken solen lite iaf, nice! Ska ner till stan sen...inhandla en flarra vin och sånt för ikväll ska jag träffa Camilla , hon bor under mig här...dock har vi inte pratat mer än på mess :) så de ska bli kul! Första bekantskapen i trolleby.
Neh nu blir ja rastlös. Här kan ja ju inte ligga å slöa!

v Oliwer v











Jag är så otroligt uttråkad just nu

Halloj
Ja fy sjutton va uttråkad ja är idag. Fast nu börjar faktiskt solen komma fram och himmelen klarnar :) Så kanske skulle man ta på sig lite kläder och dra sig innåt stan och kika lite. Känns som ja måste göra något iaf. Ska rensa lite smågrejjer och göra ordning min räkning och kvitto pärm sen med. 
Sen KANSKE Storsyrran kommer hit...OM jag har tur :) Isåfall blir det ju lite vin och kanske lite middag på stan. Hon kan ju Trollhättan efterssom hon har bott här hon med. Vore så kul om ho kom...
Kan inte ens beskriva hur mkt ja längtar tills helgen då jag Ewe Elin och Josse ska till Halmstad och härja! Det känns som de va evigheter sen ja socialisera mig. Förra veckan var ju sjukt stressig och tråkigt efterssom de bara var jobb och packning. Skulle fan hellre jobba än å sitta å ha såhär tråkigt må ja säga. Usch
Trodde ju att Camilla skulle flytta in på riktigt igår men hon skulle fira sin födelsedag i Mjölby så hon kommer inte förens till helgen. Trist annars hade ja ju haft henne att umgås med.

Är jävligt sugen på Måndax för övrigt... kostar bara 95 kr härifrån å åka buss :P
Ne nu ska ja göra något vettigt innan lunch!
Men ni ska veta att Trollhättan e en bra fin stad :) Och då har ja inte ens sett fallen och slussarna än. Älskar att det är vatten här precis som i Mariestad. Så ska de va helt klart! 


Pusspåer!
Mitt hår växer :) YAY!

And off i go...

...too Överby Köpcentrum för lite shopping :)

RSS 2.0