time to take this more serious.

Sen skolan började har man haft så otroligt kul, man har nästan glömt att det är en skola och att allting man gör betygsätts och att det snart är dags för en vecka full av praktiska och teoretiska prov.
Dags att sluta lalla runt och börja ta detta på lite större allvar, jag vet vart jag vill...jag vet hur jag kan ta mig dit. Och det är genom att kämpa, så nu är det det ja ska göra. jag ska bli så bra jag kan bli, inte något annat.
Det här är ju min grej, jag har det i mig...jag måste bli mer självsäker och bara köra på. Man lär sig väl av att göra misstag med kanske? Jag har alltid kört på "fråga hellre mer än för lite" för att vara säker på att göra rätt från start, men klart...de har kanske med osäkerhet att göra... Är helt enkelt dags att ta lite risker!
Nu ska jag äta, sen ska jag luska ut vad ja ska göra för arbete till slutprovsveckan.

Bilder från Photoshoot!

Lite Fantasy style!
Styling och Foto av mig :)

Naglar :)

Godmorgon :)
Trött som en tok men är glad iaf :) För nu håller vi på med naglar i skolan, sjukt kul tycker ja faktiskt! :D
Hade en supergo helg för övrigt, lugn och skön. Såg skräckis med Jessica i lördags, ibland våga vi inte kolla någon av oss :P Den var sådär spännande så man satt som på nålar liksom :) "hush" hette den :) Brittisk dock, men jag överlevde!
Från photoshooten
Jag har sminkat och stylat Johanna, och tagit kortet! :) Har fått alla korten från den dagen nu.. Skitkul!

Människa igen efter Torsdagens party!

Ja jösses, de tog tid att bli någorlunda återställd efter torsdagens bravader. Har ingen aning om när jag och jessica la oss.. Det blev efterfest med tre fransmän här hos mig. Spelade ölspelet och lyssna på musik. Har något minne av att Hugo smet ut när Jessica skulle gå de två meterna hem till sig, och att vi båda bara föll ihop av skratt i korridoren. Haha, kul va de tydligen!
Men igår mådde jag som ja förtjänade, sjuuuukt bakis!
Vädret är skit idag, så jag vet inte om ja är speciellt sugen på att gå ut idag igen. Mer sugen på en mysig hemmakväll, ngn god mat och en bra film! Ska ta mig upp ur sängen här nu iallafall, äta frukost och sen städa ordning lite.
Och så ska jag sätta igång och sminka, börjar med mig själv.. Sen hoppas jag att Jessica vill vara min modell :)
Bilder från Torsdagen kommer! :)
Tagen från Google. Men ÄR den inte så cool? Något sånt vill ja ha i min portfolio!

partiiii

parttyyyyyy med mina girls :) <3 love iiiit!

Tjollahopp!

Dags för en liten update :)
Har ju vart sjuk i förra veckan, hela helgen låg ja bara och hade suuuupertråkigt i väntan på att känna mig helt bra igen. Men de gick sakta. I veckan fick ja dessutom en vagel som de så fint heter :P Så har varken fått sminka eller bli sminkad speciellt mkt, smittar tydligen. Men men, de verkar inte bli något stort utav det så imorn blir de sminkning iaf :) Tidningen gillade tydligen oss, så dom kommer igen och vill att vi ska göra en brud förberedelse. Alla ska sminka och bli sminkade som brudar med uppsättningar och allt. Men bara en får va med i tidningen :) Ska bli sjukt roligt iallafall!


Johannorna :)



Är otroligt nervös för nästa vecka, vi har ju en stor modevisning i Vänersborg. 60 modeller, och det är då mycket större än vad vi har trott. Kvinnlig kvalité heter de, det hålls varje år. Med riktigt catwalk och grejjer, fest och sånt på kvällen! Vi ska sminka modellerna, sen ska vi va med lite bakom kulisserna och sen får vi vara med på själva festen :) Pressen är stor dock, så det blir till att öva öva öva, varje kväll och hela helgen nu ska vi bara öva massa sminkningar... Vi måste på med så mkt för att de ska synas när modellerna går catwalken, iochmed alla lampor. Det är ju en sjukt bra träning för oss... Så håll tummarna för oss nästa fredag :)





Sen blir det även jobb på söndagen, då en tydligen ganska känd frisör kommer till frisör skolan och ska ha modevisning. Han ska klippa på scen och även innan. Men vill att vi ska sminka modellerna som ska gå visning. Det är inte ett stort event utan mest frisörer och frisörelever som är där. Och sminkningarna är mer crazy/fantasy. Så de ska bli skitkul faktiskt :) Två av mina klasskompisar ska vara hårmodeller med, ska bli intressant att se vad han gör med deras hår :P Jag ville också, men jag är för rädd att han klipper av mitt hår..


Helgen var planerad i Karlstad med Min bejbi Angie :) Men nu blir de inte så.. Hon behöver till Mariestad och ja måste va här och öva sminkningar och grejjer. sen e inte plånboken så tjock heller :P så det ser inte ut som jag kommer till stan föränds Oliwers dop i slutet av Oktober. Men man vet ju aldrig :)

Har varit hos Michaela ikväll med Jessica :) har alltid kul med de söta tjejerna. Så kvällen har vart kanon! Kikade Idol , Skånefruar(inget för mig egentligen men fick offra mig:P) Och självklart de pinsamma människorna i Kungarna av Tylösand! Jösses vilket folk , pinsamt! Men men , man ser ju påt iaf så lite underhållande är det väl :P


Neh nu måste jag lägga mig!
Sov så gott alla!

Bjuder på en bild från igår :)

Sjukers tös.

Fortfarande.
E så lessen för ja inte kan vara med att fira Elin i helgen, men sånt är de.
Idag är jag lite bättre, men fortfarande öm i kroppen och huvudet är tungt. Så jag blir hemma, vila vila
så man är frisk och kry till skolan på måndag.
Pappa kommer iaf med min nyinköpta digitalkamera i helgen :) Då kommer det att bli mer updates med bilder på sminkningar, hår och vardagen.
Kommer förmodligen göra en blogg till sen, som kommer va bara om "jobbet". En hemsida jag kommer ha med på mina business kort. Känns som denna är för personlig för det. Men det blir lite längre fram, när jag börjar bli klar med utbildningen.
Fick sånt enormt sug att dra till Norge och jobba inom en snar framtid :P Men, man får väl se vad som sker!
nu ska jag slänga på Paradise hotel Danmark, få i mig lite frukost. Och vila vidare!

Photo Shot! :)

Oh herregud vilken underbart rolig dag! 
Trots min feber och ömmande kropp hade ja så kul.
Sminkade fixade hår och allting sen hade vi en fotograf som hjälpte oss ta bilderna. 
längtar tills vi får alla våra bilder :) E sååå nöjd.

Körde på väldigt " fantasy " på första bilden :) Fick inspiration från Linda Hallbergs blogg.
Sen gjorde jag en mer romantisk look, bilderna ute vid blommorna blev sjukt fina :)
Sånt här skulle ja kunna göra vaaaaarje dag!!! Ja ville bara fortsätta :)
Ska lägga ut bilderna här när vi fått dom :) så ni får se våra konstverk!


imorgon börjar vi med florist, sen blir de make up igen. Men våran lärare i make är iväg en vecka
så vi fick hoppa in med lite blommor å sånt denna veckan :) Men de ska faktiskt bli kul! Blir nog mycket pyssel.


I helgen kommer ja antagligen hem :) Elin fyller år på Onsdag så de blir fira henne lite.
Kul o komma hem en svängis! :) <3
ne nu ska ja kika på VMA och sen sova! 
Hadeeee

Microphone

Oh ja har fått Darins låt Microphone på hjärnan! Så jävla bra.
Idag blir de massvis med sminkning :) vi ska va hos Jessica, tvärs över från mig :P Blir lite vin, musik och smink heeeeeela dagen lång, och imorgon med. Ska hitta kläder och fixa frillor till på måndag med, fotosession! :)

Massvis med make :)

Mmm denna veckan har vart fylld med makeup för oss på Stylistskolan :) Sjuuuukt roligt. 
fick en makeupbox värd 20.000. GISSA om ja va glad :D:D Den e miiiiin!!! weiii..
Igår var vi på Odenhuset och sminka , gjorde färganalyser och personal shopping. Detta ÄR min grej, ja känner de in i märgen :) Så otroligt kul var de. Så nu ska ja knopa ihop mina visitkort så man får lite jobb i framtiden :P 

Är de ngn av er som vill bli makade så ställer ja upp :) tar femtio kr för sminket bara fram tills ja e utbildad. Så passa på :D wooho så roligt de är.
Kan knappt vänta tills vi får börja me håret med...
Tog ett par glas på O'learys med flickorna efter den hårda dagen igår. Supermys! Imorn ska vi sminka massvis , öva som bara sjutton för på måndag kommer de en fotograf till skolan som ska ta kort till våra egna portfolier. :D:D här händer de grejjer!
Neh nu ska ja ta en dusch sen lägga mig och läsa lite.
Hat gött!!!

RSS 2.0