fylla, sol och bad...

yeees, i fredags åkte jag Elin syrran och ultrim ut till sommarstugan. Gick ner till vristulven och bada. Sen gick vi hem till pappa igen och käka grillad korv med bröd och drack ööööl . yummie. drog innåt stan vid åtta tiden, fixa ordning oss lite hos mig sen gick ja och elin till nathalie och vidare till magnus. blev fylla så det står häliga till..haha, blev sent så va helt död igår. Helt slut verkligen, låg hemma hos nathalie på eftermiddan och bara va, nice. Sen var det bara o dra på sig ansiktet och börja dricka igen. va hos millan, ja catat emelie nathalie millans bror och hans kompisar, riktigt kul om man bortser från vissa saker. hmm, gick ner till stan senare men jag pallade inte björnes för 3e gången på en vecka så jag och nathalie drog hem t henne och käka rostade mackor och sen pallra ja mig hemåt.

haha nathalie ringde imorse, "gud jag är så stolt över dig och mig att vi inte gick ut igår"
det är jag med :) och fan man mår ju så mycket bättre än vad ja skulle gjort om ja fortsatt festa såå. Det är underbart!

Håller på och tvättar, behövligt kan jag säga!
ska packa lite grejjer nu, ska ner till stranden med nathalie syrran och ultrim. MÅSTE bada! såååå underbart i vattnet :D finns inget bättre. weiiihooo

Imorn ska jag och elin till sommarstugan hela dagen :D


seeeeyaaa

underbara väder

yepp, iförrgår var en bra dag. Blev upphämtad av Nathalie och Mattias runt tolv tiden, åkte ut på torsö och la oss på stora klippor :) badade och solade ett tag. Svinkallt i vattnet va det där ute iaf, burr. Va skönare på snapen i tisdags! Haha stackarn mattias blev nog lite trött på mig och nathalie, så jävla mycket småkryp där ute, getingar blinningar myror som bits jag fick kuta runt några ggr där. uääk jag verkligen hatar dom små jävlarna. usch usch usch
sen drog vi hemmåt efter ett tag, åkte hem och käka.
malpe kom hit sen, fixa ordning oss och började dricka, va meningen att Josephine och Johanna skulle med men dom orka intee såå det blev bara vi två :) men vi hade allt trevligt ändå. Lyssnade på massa gamla låtar på youtube. bra muusik juue. happ det sluta med en rejäl fylla på björnes. Va riktigt längesen jag var så onykter tror jag. Hade allt lite problem med o ta mig hem :P hahaha!

happ och igår mådde man som man förtjänade, illamående och trött. låg halva dagen..men sen åkte jag och elin ut till snapen igen..så otroligt najs var det. låg och gotta oss med kaffe och bullar. blev ett par dopp också. Jag älskar att bada! weii, sen vart de lugnt hela kvällen. var verkligen helt slut.

Idag har jag varit med josse , gumman fyller ju 21 år idag. Gick till rhodos och käka, va riktigt mums! Sen åkte vi ut till willys och handlade. var riktigt kul o umgås med henne lite, blir ju inte så ofta tyvärr.
Har vart iväg och handlat dricka oxå :) blir nog ett par bärs idag, och imorn blir det party med. passa påååå nu när vädret är så vackert. faan man blir ju så lycklig!

love love love the summertimes


heeepp nu ska jag diska och fixa ordning lite här hemma innan jag elin och syrran ska ut till sommarstugan. Blir lite grillning hos far min ikväll, bad o sol igen självklart :D fast på vristulven. Han har ju stugan 100 meter därifrån. underbart.


hade hade
<3

Härlig dag!

aaa idag har det varit en bra dag, min lilla elin ringde mig imorse och frågade om vi skulle hitta på något, bestämde oss för o åka ut till snapen. Gick ut på klipporna och la oss , nathalie hängde på med! sen tog jag och Elin ett dopp i det blå..va riktigt skönt ändå för o va vänern tycker jag! Sen åkte jag och elin hem till mig, ja duschade sen drog vi till hamnen och åt glas och gick runt lite.. satt och beundrade de otroliga båtarna. Jag vill ha ha ha!
Nu e ja hemma, vet inte vad man ska hitta på ikväll...ja och nathalie försöker komma på något kuuul. Utan pengar är det ju dessvärre lite svårt. Mina sista 100 kr gick till o handla idag. damn.. två dagar kvar tills jag får lön! puuuhh vad ska man göraaaa..
fast imorn ska jag och syrran iaf ut till pappa under dagen, blir bad och solning..vill inte komma till jobbet som en blekfis heller! man får ju panik av att vara hemma när det e semester..man vill ju hitta på något kuuul! hamen hamen..borde kanske laga lite mat, inte ätit sen frukost! Man är ju inte så jättesugen på mat när de e varmt men äta bör man annars dör man :P :P

yeye, lite update om mitt liv för tillfället :)

hade hade i solskenet!

Lars Winnerbäck äger!

Fyfan jag ångrar INTE att jag gick igår, människan är ju bara KUNG! Tack malpe för att ja fick låna pengar utav dig ;) Blev lite i sista sekunden däär men åå det va så kul. vilken stämning alltså, helt sjukt. I jämförelse med 2005 konserten så var det här storslaget. Måste vart fyra ggr så mkt folk som 05. Hur kul som helst! jag och Nathalie babe på konsert ihop är bara så bra! eller hur älskling? :P satt hemma hos nathalie innan Lasse med med Mattias och Kri. jättekul :) Hamen, jobbar nu gör jag..råkade visst försova mig lite så kom en timmar senare än jag skulle. Men yosef är så snäll och rapporterar inte de ;P så ja får betalt för den timman haha. så shysst!

Ikväll ska jag vara hemma med emelie, vi ska ha en mysiskväll med film och godis! :) Sen imorn ska jag bjuda syrran och Ultrina på mat och så ska vi spela spel och dricka hemma hos mig. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Känner inte för att gå ut, sen har jag inga pengar till det heller. Så det får vänta, har ju semester snart om typ 6 timmar och 45 minuter :P jiiiihhaaaa inte ett telefonsamtal till arga kärringar och gubbar på 2 heeela veckor! weiiiho im so damn happy!
party party sol bad och bara njuuuuuta av ledigheten. Det är vad jag ska göra...

anyway, nuuu ska jag snart ta mig en yougurt. Fick ju kasta i mig ett par mackor i morse fortfarande sugen på något! :)
pussiluss

Tillbaka på jobbet..

och jag mår fortfarande skit. Huvudet värker och ja kallsvettas som en gris! Känns som febern e tillbaka, Men ja tänker fan inte vara hemma mer. Är ju ledig torsdag med så nu måste ja jobba resten. Annars blir det inte mkt pengar. Hamen, sålt en. haha det går segt för alla idag.. det är nog många som e på semester så väldigt många som inte svarar alls. Yes yes, snart är det rast..ska käka se om ja får upp enegin lite. Hoppas hoppas dagen går foooort

I helgen blir det nog ingen utgång, har inte råd med de såhär i slutet av månaden. Men tänkte kolla med syrran o co om dom ville dricka lite och spela spel hemma hos mig på lördag. Något kul ska man väl kunna hitta på som inte kostar massa pengar. :)

ne nu ska ja kolla på skooor...

Fields of gold...

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky,
when we walked in fields of gold

I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in
fields of gold



Sitter här hemma, fortfarande sjuk. Inte roligt alls..men har haft tid att gå igenom mitt huvud. Det är mycket som försigår där inne för tillfället...mycket jag behöver fundera över, ta tag i. Finns så mycket jag vill...så mycket. Men som verkar så långt borta... jag vet att jag bara behöver ta fram något som finns i mig..men hur ska jag hitta det? det känns som jag tappar mer och mer. för första gången på väldigt länge har jag känt tomheten, den där otroligt jobbiga känslan som gör att jag bara vill slita mig själv itu. För o slippa känna,
skulle någon fråga mig, varför jag känner såhär...jag har inget svar, det kommer och går. Det finns mycket i mitt liv jag vill ändra på...som jag vet att jag MÅSTE ändra på.. Men man kan inte ändra hela sitt liv över natt, tyvärr. Gud , tänk om man kunde knäppa med fingrarna så var allt bra...visst vore det härligt?! Jaa, men så enkelt ska vi minsann inte ha det :)

Nu är det sommar, snart semester. Ser fram emot två roliga och sköna veckor med mycket fest bad och sol. Jag tänker börja... sakta men säkert redan nu, ändra på små saker. Som förmodligen inte någon kommer att märka förutom jag. Sen kommer det komma, sakta men säkert med mig själv.. förändringar...som tillslut kommer resultera i en ny marre :) hoppas jag, en ny och förbättrad m i g


Eva Cassidy - Fields of Gold
strömmar ut ur mina små högtalare.
Underbar låt, den har etsat sig fast i min hjärna. Sen länge tillbaka.



Med det sagt, säger jag godnatt.

unbelivble

yes yes, and I wont take it.

Heeeell no







what the hell
ächh som tur var lägger jag inte ner så mkt tid till
att fundera över sån skit längre, ja har annat att göra
ja gör vad ja kan, och ja gör det bra
men ibland blir man förundrad.
aldrig mer åååh
när ska det någonsin ta slut


dont ask


Jobbet gick bra idag iaf, va så mkt roligare med miljonlotteriet.
inte alls lika trött i huvudet, mycket skönt att va i stora lokalen bara 6 pers.
nice nice nice
klarade målet gjorde vi med kändes riktigt bra
nattinatti hörni

det känns att man lever

idag är jag verkligen helt mör i kroppen.
sååå ja pallar inte att sitta hääär o skriva

Tröttsamt det där,

Personalfesten..

...var helt klart över min förväntan. destinationen var som sagt hemlig...stod utanför jobbet med typ alla på jobbet vi e en jäkla hög. Så kom det bilar o hämta upp, men vi fick åka me Ulle. Hon skulle va nykter o hade bil me sig, det bar iväg upp mot billingen.. runt o hit o dit tillslut hamna vi på typ någon fotbollsplan lr så mitt i skogen :P jättestort o perfekt läge me toaletter precis där. Fick välkomstdrinkar sen tipspromenad med helt otroligt korkade frågor :P ingen fatta! gick vile ett tag men sen hörde vi all musik o hittade tillbaka, sen drog det igång.. massoooor med alkohol och dom hade brett ut massa filtar med små picknickkorgar i mitten.. jättegulligt, med kyckling potatissallad frukter brieost kex osv.
Dom dela ut hela vårens "månadens säljare" helt rätt människor som vann de faktiskt. sjukt duktiga... Självklart blev de femkamp senare på kvällen när man suttit o druckit och ätit en stund. Pinnen i flaskan som vi faktist inte fuskade på som alla andra :P haha Victoria tog de på största allvar. Sen var det irlänsk julafton SJÄLVKLART hatar den haha fast fan det va rätt kul o se alla ramla om kull en efter en. ahhh det var skitkul men man fick ju sitta o röka hela tiden senare för knotten var inte nådiga, ja ser ut som en prickikorv idag.
Åkte in till skövde, va meningen vi skulle till mariestad direkt men folket ville uut, så det blev vattra. Var helt okej, va bara några st som gick dit.. men de va skoj, fullare blev man iaf :P
Kom nog inte hem förens fyra imorse...så ja e rätt trött! men det var det värt! absolut...det e just de här grejjerna som gör att man inte vill sluta de jobbet..de är sån jäkla sammanhållning och folk e ju bara hur underbara som helst. ahh sammanfattningsvis : En Underbar kväll!

Och nu e det dags igeeen, haha fan sommaren är farlig alltså fest fest fest hela tideeen men det är roligt! Så nu ska jag fixa mig och sen bär det av till jenny. Grilla och dricka sen utgång skulle ja trooo.

ses i dimman

vackra väder...

mmm det gör en på lite bättre humör iallafall. E på jobbet, känns helt okej nu behövde nog bara stanna upp och bara va för en stund. Ja försöker o inte känna press idag, har sagt till min chef att det får gå lite som de går idag bara, att ja inte tänker sätta upp ett mål. Och det var helt okej. Å mina fem öl ligger på kylning nere i fikarummet mums va gott, Ser fram emot personalfesten ikväll :) ska bli riktigt kul
haha roddan en av cheferna visade en film förut för alla, som han o hans polare hade spelat in efter en sväng på krogen. Så jäkla roligt verkligen..däng fulla båda två. hahahaa:P


rast om 40 min, weii. ja e fan svinhungrig funderar på o käka något kanske
o gå o köpa en baguette på lunchen. ajaaa de löser sig

pussokram

Nej nu är det dags..

...att ta tag i jobbsökandet på allvar! Jag känner bara att jag måste få ihop ett bra CV o Personligt brev sen skicka ut skiten. Kanske är någon som nappar? Ams hemsida är ju inte till mycket hjälp i varje fall. Finns ju i stort sett inget vettigt. Ne ja önska att ja inte kände såhär, älskar alla ja jobbar här med..men ja vet inte hur länge jag pallar själva jobbet. Det är helt otroligt pressande psykiskt. Många ggr sitter jag här frustrerad till tusen med gråten i halsen ärligt talat, man blir ju knäpp...sen vet ja ju att jag egentligen måste lära mig att inte ta något personligt, att bara skita i det. Men jag vet inte om jag kan. Ja kommer inte säga upp mig härifrån iof förens ja hittat ngt nytt jobb. Tänker inte sitta arbetslös i onödan..Never! Det är värre än något annat. Men att försöka hitta något nytt jobb iaf. Så ska sätta mig och kladda lite på ett CV tänkte jaaaa. orka jävla surisar till människor. Men på ett sätt har ja förståelse för dom...semester och fint väder vem bryr sig om el liksom.. önska jag kunde vara ute i solen ja istället för o sitta här o må skit! ååååhhh varför kan det inte bara gå bra?! Shit jag menar jag vet ju att jag kan egentligen ja kan bara inte komma på vad ja gör för fel..ja låter på samma sätt säger samma.. men nej! ahhhh


Jaja , till något roligare...ska ha sommarfest med jobbet på fredag kväll. Dom håller hemligt vart vi ska någonstans Men blir mat och alkohol iaf ;) weii. Så måste ner till systemet imorgon innan jobbet.. Sen lördag hoppas vi på grillning och fest :P emelie och jag är på iaf :D kanske elin syrran o några till? yeah yeah let me know if u are intrested. Sen börjar ja på miljonen måndag i 2 veckor. nice me något annat än vattenfall iaf. Sen är det den efterlängtade semestern!! Weiiii*

hepp nu ska ja räkna minuterna tills lunch.
hade Nice.

RSS 2.0