Bye for now!

Hej på er!
Har bestämt mig för att styra upp min andra blogg, satsa mer på min styling och allt sådant istället för det privata. Så denna bloggen kommer ta en paus, då jag känner att det är dumt att ta upp allt för mycket privat här.

Så tack för mig på ett tag, kommer slänga in en länk här till min andra blogg så fort jag fixat ordning den! Så Hoppas jag ni vill följa mig där.

Pusspåer!


Ibland önska man att man kunde rymma från sig själv...

Frustrerad som en tok idag, på mig själv mest!
Ååh


Värme!

Underbara värme...lite molnigt på himmelen här i Thn, och igår vart det sånt mys väder! Mullrande åska, blixtar och ösregn. Mys mys mys!
Jag har fått goda besked, kommer äntligen få hjälp med det jag behöver och det känns underbart! När det är dags så är det bara framåt framåt framåt.. min chans är här!
.
Imorgon ska jag till Sköve och ta ett par glas med Erik :) Ska bli jättetrevligt faktiskt.. Sen blir de lugnt resten av helgen! m
Har istort sett bestämt mig för att plugga i höst, så måste ha tag i syon på skolan snart! 
Har mkt att tänka och fixa med just nu :) 

Har lite planer på att pausa bloggen ett tag! vet inte om jag just nu har lusten eller orken att skriva om mitt liv just nu, så blir troligen ett uppehåll tills efter sommaren, då jag förhoppningsvis har massvis med intressanta saker att berätta :)
.

Genom Eld!

Ryser i hela kroppen av den här!

Mariestad.

Ibland känner jag bara för att flytta tillbaka, det kommer alltid vara hemma.

Denna låten är sommar för mig :)

.
Sol, blå himmel, iskall rosé och goda vänner! Denna dagen kan inte bli bättre!

UTVÄXT!

Bara jag som tycker denna trend är snygg?:)
Ljusar och ljusare ju längre ner på håret, ååh så läckert! Jag vill haaa!
.

Studera mera.

Jag har bestämt mig för att studera till hösten om jag inte får förlängt på Myrornas. Först hade jag tänkt Growth Managment utbildningen. Men jag vet inte riktigt om jag är redo för att starta eget just i detta skedet. Det är lite saker i mitt personliga liv som behöver ordnas upp först innan man tar den satsningen.
Därimot har jag hittat en yrkesutbildning på lärcentrum här i Trollhättan , butikssäljare. Jag kommer ju få en hel del erfarenhet av butik nu i sommar på Myrornas. Men det ser bra ut på CV:t att ha gått utbildning och många av kurserna kommer man ha nytta av med Eget företag senare.
Har dessutom gått hälften av kurserna på gymnasiet, men kan nog behövas en gång till :P Jag var inte så intresserad då. Annars kan det hända jag bara behöver gå den andra delen. Den är två terminer. Men ja, vi får se! Ska kika vidare, dock pluggar jag hellre än är arbetslös eller sitter på telefonförsäljning och slösar tid. 
Att få ett jobb(som jag vill ha), eller jobba på Myrornas är såklart de idealiska.
.
Men, att planera lite är aldrig fel! Vill helst inte stå utan ett skit att göra efter sommarjobbet.
Nu ska jag försöka mig på att sova, men jag tror inte det kommer gå så bra. Jag somnade vid 17 tiden och vakna efter 21, är verkligen helt slut efter denna dag.
Så gonatt på er iallafall :)
.
Bjuder på en go låt såhär i nattsvarta Natten.

Fashion

.
Äntligen ett intressant program såhär pass sent.

Fire!

Denna häftiga hårfärg som Linda Pritchard har just nu, VILL jag ha i höst :) Eldigt, så jävla snyggt! 
Men fram tills dess är det platina som gäller ;)

Tänk om man kunde bära upp SeptemberPetra´s frill, häftigt!

Operation Silverschampoo!

Har tvättat håret i det ett par dagar i sträck nu, men inte mkt sker... Dock har jag läst en frisörs blogg precis som tipsar om att göra en Silverschampoinpackning :) tvätta först med vanligt schampo sen lägga i silverschampot och lägga plast över! Så ska det bli vitare... så nu ska jag testa detta :) Återkommer med resultat!

Colorful nails!

massa fina sommarfärger :)

aand....i miss u

Håller på å laddar ner massvis med musik nu... alla 3 doors down och lifehouse album , förbereda innan spotify slutar fungera för mig. Har inte råd att betala just nu tyvärr.. Synd att det ska börja kosta. Men så är det !
Städar och tvättar idag! 
Imorgon är det självförsvarskurs i skolan :) Ska bli superskoj!!!

Time after time

Sminkade brud & två brudtärnor igår :) superkul! Vart helt tårögd när hon kom ut i klänningen och de vackra håret! Så otroligt fint!
De kliar i fingrarna på mig, känner att jag måste börja ta tag i att skaffa min portfolio bok... skriva ut bilder, redigera och ha mig. Och även få in några fotosessions så det blir lite fler bilder med olika modeller.. Känner att jag måste ta tag i detta, och prioritera det! :) 
Har lite sammarbeten med fotografer på G så det känns kul! Vore ju perfekt å hitta någon man klickar bra med så man kan fortsätta sammarbeta liksom.
Längtar även tills jag börjar jobba på myrornas! Wooho, ska bli så skoj! Ska dit imorgon och skriva under och såntdär.
Men nu ska ja ta söndag, och bara chilla resten av dagen! :) Det har varit några slappveckor nu med bara massa flum... har varit sjukt rastlös i själen och bara velat göra massa flummigt och kul... men nu måste ja landa och komma tillbaka till verkligheten.

RSS 2.0