Dags för lite tvätt

...av alla sminkborstar :) Hur ofta tvättar ni era borstar? det samlas otroligt mycket bakterier i dom så det är viktigt att hålla dom rena. Och man tvättar inte med tvål, utan med schampo!

Ron Pope!

I'm inlove!
SpotifyLänk!
Ron Pope – A Drop In The Ocean

Min nya vän Britt!

Som ska hjälpa mig bli proffs på hår ;P

Kreativiteten flödar!

Ja jösses va bra jag trivs i skolan, men det är stressigt och full rulle hela tiden. Man blir ofantligt trött i huvudet efterssom det är så otroligt mycket kreativt tänkande. Det är till och med känslomässigt jobbigt vissa stunder, vilket jag ser som positivt. En känslomålning blir så mycket bättre om man gräver djupt i sig själv och verkligen tar fram det där äkta. Den riktiga känslan. Terapi skulle jag vilja kalla det, helt klart. 

Jag har ju dock problem att bena upp saker och ting, oftast får jag så mycket idéer och tankar att jag inte har en aning om vart jag ska börja. Och i slutet rör det ihop sig. Men det är något jag måste lära mig. Att inte ta på mig för mycket och att ta en sak i taget. Men det gör man inte över natt minsann.
Vi har just nu 3 ganska stora uppgifter parralellt; En i bild och form där vi ska måla en känsla. I fackteckning & design ska vi rita och designa ett smycke. Vi ska alltså göra det smycket fysiskt , sätta på en modell och fota. Kan tillägga att det ska göras av diverse saker som t.ex papper, sugrör och annat sånt, inte det lättaste kan ja säga! ;) men skoj!
Och så har vi en foto uppgift i multimedia, vilken jag fastnade för direkt. Vi ska ta ett foto som framför ett budskap. Man ska verkligen se budskapet, och med hjälp av  modeller, olika förmål osv framföra detta. Egentligen ska vi göra en bild. Men jag gillade uppgiften så mycket att jag kände för att göra mer. Vad jag tänkt mig för tema, det får ni se när jag är färdig ;) Men jag tror faktiskt det kommer bli grymt! Då får jag dessutom bilder till min portfolio i samma veva. Perfekt!
ne nu är det snart dags att sova. 
Pusspåer!

Tack alla fina!

För en underbar fest här hos mig i lördags, superlyckat verkligen. Underbara vänner man har alltså. :) inget snack om den saken.

No timeeee at all

Jeeeesuuus kristus, det går undan i skolan... tempot är högt och uppgifterna superkreativa och jag ÄLSKART! Men just denna veckan har ja sjukt mycket att göra, dels i skolan, och dessutom inför festen på lördag. 
sååå hoppas alla har det super, så kommer update om ett litet tag. 
Pusspåer!

I neeeed some color!

Vill sola solarium, men vågar man börja? Man läser om att det är farligt, och sen kan man även hitta det motsatta argumentet... vad ska man gå efter? Såklart är det väl bättre att avstå helt, Men hur farligt är det egentligen att sola några gånger i månaden under vinterhalvåret?


Lycklig

Efter en helg sjuk och jävlig, sitter jag här med ett leende. Jag fick bara en sån lyckokänsla. Kollade på min lilla Wilma som låg här brevid och gosade som vanligt och jag bara log...ja bara kände en lyckokänsla jag inte känt på ett tag.
Jag har en underbar familj, helt fantastiska vänner och framtiden ligger framför mig... och planer det har jag :) massvis! Ja, allt blir vad man gör det till, och jag tänker göra mitt allra bästa!
Ibland behöver man nog en liten "dip" i livet, för att inse vad man har att kämpa för :)
Kärlek till er mina älskade!

En längtan...

..efter att vara kreativ, jag vill hitta på en historia, forma modeller till huvudpersonerna i historian och fånga skådespelet på bild. Jag måste ha fotosession snarast.
Vi håller på mycket med bild&form och teckning i skolan, och där känner jag hur jag riktigt sugs in i en värld av kreativitet, fokus och motivation. Jag blir som låst och vill inte ens gå från det på rasterna, när man väl är inne i det så vill man stanna där... känns som jag kan hålla på i evigheter! Underbart, så underbart!
För första gången på väldigt väldigt länge, känner jag att det finns tid och lust att vara kreativ. Det är som terapi för mig, man mår så bra... tror alla andra kreativa personer där ute förstår precis vad jag menar.
Hur man kan med penna, pensel eller annat verktyg bara "försvinna", för att sen "vakna" upp och flera timmar har gått förbi utan att man lagt märke till det..
Ja säger de, jag älskar att skapa!

Missoni Pre-Fall 2011 Collection

UNDERBART är ordet! Älskar lekandet med färg och mönster.
Missoni Pre-Fall 2011 Missoni Pre-Fall 2011
Missoni Pre-Fall 2011 Missoni Pre-Fall 2011
Missoni Pre-Fall 2011 Missoni Pre-Fall 2011

Change

Skulle göra lite mörkare slingor nu till hösten och allt, men det slutade med gråa nyanser och det blev alldeles för mycket. Så då har ja bestämt mig för en toning i denna typen. ÄLSKAR den färgen! Så jag hoppas ja får till det 
Jag kommer alltid vara en sån som förändrar mitt hår, det bara är så :) 
Återkommer med slutresultat!

Saknar mina fina arbetskompisar från sommaren!

Ewa , Ann-Louise, Camilla o alla de andra som inte finns me på kort.
Saknar massa!

Host host

Mår inte helt bra alltså, blir en helg i stillhet. Ta hand om mig själv med fotbad och äta massa frukt! 
Och ha massa tid att kika över alla bloggar jag missat sista tiden, tur det finns när man mår dåligt :) Ska även skissa lite på mitt självpoträtt till skolan och skriva på vårat arbete. Va längesen man gick i riktig " skola ", de känns...men så jäklans kul och jag är sjukt motiverad. 
Ska starta upp ett "Låtsas" företag i Projekt och Företag. Jag är så peppad, och vi har ända till i vår på oss så man kan verkligen göra det bra. Så skoj, använder dessutom en affärsidé som jag ska ha på riktigt när jag startar eget! Så känns riktigt bra.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan, koka en kopp te blir det nog faktiskt! 

Pusspåer!

WANTED


Fabulous, love love love.


Alexander Bard

Hur kan han va med i juryn när han fullkomligt nedvärderar och mobbar de sökande? Konstruktiv Kritik ska det väl vara, och inte liknelser och elaka ord som trycker ner. Nej fysjutton, sånt här gör mig förbannad.

Needtobreathe

Dom som inte lyssnat på den här gruppen har missat något. Älskar i stort sett alla låtar de gjort.. Så här har ni några att börja med :)




Svårt att bestämma mig...

...vad ska jag göra med mitt hår? Ja känner iallafall att jag måste göra något, det känns så platt och livlöst ut när det bara är blont rätt igenom. Jag vill ha mer liv i de, så någon form av slingor i mörkare färg. 

Vad tycker ni?

Fotosession med Evelina & Elin;























Modeller: Evelina Oliveroth & Elin Trolin.
Styling: Make-up, Hår & Foto: Jag (Marre Pettersson)
Kläder lånade av Myrorna i Trollhättan.



Jag bestämde mig för en Bohemisk känsla på den här fotosessionen, och
vi är så nöjda alla tre. En varm och solig sommarkväll blev den perfekta tiden
och det vackra landskapet utanför Trollhättan gjorde det hela så otroligt bra.
Vi har ca 800 bilder att kolla igenom men detta är några utav de bästa! :)

Då var man tillbaka här..

Det är svårt att byta blogg märkte jag, när man haft samma i så många år.
Så jag kör vidare på den gamla vanliga :)
Det har inte funnits mycket tid till bloggen denna sommaren,
man har jobbat som en dåre och flyttat till Skövde, och nu har man satt igång
med skolan igen, vilket känns otroligt skoj!
Utvecklas inom Stylistyrket kan man alltid göra... Vi har mycket bild & form, teckning och annat skoj med
som jag verkligen älskar! Så riktigt skoj.

Denna helgen har vart great!
Var hos pappa i fredags, där bjöds det på middag och gott rött vin, jag drog vidare hem
till Markus och Jenny, där va Erik med..så blev en spontan utgång till Harrys och lite vin hemma
hos Erik efter det. Spontant blir oftast bäst;)
I lördags kom Michaela hit, vi gick en runda på stan och shoppade, käkade lunch på Chinatown och
hyrde tre filmer som vi såg på kvällen. Hade en riktig myslördag med lite vitt vin, tacos och film.
Imorse fick vi den brillianta idén att vi ska åka på en sista minuten i början av november.
Att ja längtar eller... Kommer bli sjukt kul :)
Va och shoppa lite idag med, bilder kommer ;) supernöjd! Men nu får jag nog ta det lite lugnt me shoppingen :P
Men va roligt det är!


Nu ska jag sova, upp med tuppen imorgon!



PUSSPÅER!


RSS 2.0