GOTT NYTT ÅR '

Jaa då är det inte många timmar kvar tills detta året är slut.
Kan inte fatta hur fort det har gått.. Att jag för snart ett år sedan satt på planet till GC där ja hade det roligaste tiden i mitt liv... så mkt människor man träffat! Hösten har gått oändligt fort... året har bara swishat förbi!

Men nu är det nya tag..som vanligt vid det nya året :)
Ikväll blir det middag med lillsyrran...sen blir det till å knalla neråt stan på fest hos sarja.
Blir nog bra.
Nyårsafton har alltid varit överskattat. Är något avis på malpe å co som ligger på playan å har det gött nu! men men man får göra det bästa man kan med det man har :)


Ligger å slappar i soffan... ska väl fortsätta slappa ett tag till :P innan det är dags å dra på sig ansiktet å kamma håret så man ser respektabel ut!


Ha ett underbart slut på 2009 nu allihop... så ses vi kanske i dimman!


Avatar!


En utav det vackraste filmer jag sett, det är fantastiskt hur man kan göra en film så underbar. Jag blev helt frälst. Helt klart tillagd på min lista över AMAZING movies, Tillsammans med The twilight saga och sagan om ringen - triologin :) Älskar fantasy filmer, det låter en ta en paus från verkligheten. Jag hoppas att det finns någon värld som liknar Pandora i Avatar. Vem vet?




Julen är alltid en känslig tid för mig, och mina syskon. Någon fattas oss...och det kommer alltid vara så. Vet inte om det blir enklare? En känsla av tomhet ligger där.. men bara hoppas att du är med oss ändå mamma <3 Saknar dig så att det värker! :'(





 

Ska alldeles strax gå och lägga mig,
slänga på en bra film, eller kanske bara lyssna på musik?
Kanske blir New moon ännu en gång...drömma mig bort!
Blir upp ganska tidigt imorgon...Pemelie kommer och hämtar mig klockan tio :)
Vi ska ner till stan och kika å ta en fika. Evighetersen vi sågs, så det ska bli trevligt!
I övrigt har jag kanske en dejt med josse framåt dagen...kanske blir ett träningspass


Jag önskar iallafall alla änglar en underbar nyår!
Take care
<3


BREATHE! '

snöööö

Ja det är inte dåligt med snö vi har alltså.
Både mysigt å jobbigt tycker jag, det är ju jobbigt å ta sig ngnstans nu. Speciellt för oss som inte har körkort :P Blir ju lätt att man stannar inne då. Men det har ju varit supermys med snö över jul istället för slask/regn som det annars brukar vara.
Malpe å de åker ju till Thailand idag, Lite avis! Ja längtar tillbaka till GC varje dag. Till alla underbara, öppna, glada människor där nere... Är sjukt trött på mariestad! Ne ja hoppas att denna termin i skolan går fort å att hösten kommer så man kan dra iväg någonstans, förhoppningsvis GC då! Men tills dess får man göra det bästa man kan :)

Fredagen var kanon, hade riktigt roligt måste jag säga. Det känns att man inte festat på ett tag iallafall, har inte tyckt det vart kul ute på evigheter. Men vi flumma runt där inne, blev ganska snurrigt haha så påvägen hem gjorde jag väl en sådär 10 vurpor. Det snöade som sjutton så ja va helt dyngesur när ja kom hem :P Men ja skratta så ja tjöt hela vägen hem. Mina skor är inte gjorda för snö å halka..hahaha
Igår mådde man rätt jävla kasst....ville inte vara vaken så ja sov från halv ett till sex typ :) Sen måste ja lite bättre. Men man känner sig nästan lite småsliten idag med.

Får väl se om man ska orka sig ner till gymmet senare å köra ett pass...känns behövligt nu efter jul å allt! Va man äter alltså... Men i veckan blir det en del träning iaf. Ikväll ska jag och syrran på Avatar, längtar :) Har ju hört så himla mycket positivt om den filmen så ska bli riktigt spännande å se den.

Så är det met :)

Ne nu ska ja börja laga lite lunch, blir ganska slappt framför tvn tills ja har ork å börja städa lite.



Go' fortsättning allihop!




 where is the love?

 

 


Merry Christmas *


Hallooo
Då är man hemkommen från julfirandet i fars stuga. Vart en mkt trevlig dag måste jag säga.. Som vanligt har man ätit alldeles för mkt :P å man ligger här hemma med ont i magen. Men man lär sig aldrig. Fick med mig en jäkla massa mat hem dessutom..så behöver inte laga mat på ett par dagar :P haha.
Är jättenöjd med mina klappar ;
Pengar, biobiljett, trisslott, nytt högtalarsystem till datorn ( TACK!!! ), Nya hörlurar till Ipoden, presentkort på Teamsportia och en liten grej å sätta i nycklarna som man kan lägga in massa bilder i :)

Är verkligen helt slut nu, man blir ju så trött av allt ätande... så ja ligger redan i sängen. Ska slänga på en film och sen blir det sova. Vill ju va pigg och gla imorn. För då blir det partiieee!!!! Som ja längtar :) Ser verkligen fram emot de....wehooey


I övrigt har det inte hänt så mkt i veckan.. har slingat håret! Blev väl helt okey, men är en salig blandning av färger. Som vanligt när man är påvägen att bli ljus igen. Men blond vill ja inte bli förens till sommaren så ja tar det lugnt med slingorna... lite succetivt :)
Hmm undrar vad man ska ha på sig imorn....? blir ju till å börja fixa sig i tid för man ska ju ut sviiintidigt. Lite trist , men men. Nu har ja inte vart ute å festat på så länge så ja e supertaggad!!!


Nu ska ja bestämma ngn film å se.

Trevlig fortsättning!


Yumieee '

Mmm risgrönsgröt är ju så förbaskat gott... :)
Såå nu har ja ätit frulle iaf, ska sätta igång å diska och städa lite här hemma. Imorn blir det bakning hela dagen för mig och syrran :) Ska ta med oss till pappa! Och så ska jag bju syrran min på mat och efterätt imorn kväll för hon va så söt å körde mig till sjukhuset igår och väntade tillomed :) Det är hon värd!

Idag ska ja fika me min loppan, ska till mumma och ja vill verkligen ha en jullatte :) YUM'
Tänkte väl ta en titt på stan oxå, ja har verkligen inte vart nere å kikat på evigheters evighet. Inte för att ja har råd med något men ändå :P

Håller på å letar efter bra men hyffsat billiga sminkborstar, mina är rena skiten. Hittade från mac på ebay, men man vet ju aldrig när det är från USA åsådär. Så får se hur ja gör...


Fan va ja längtar tills juldan :) Ska festa för första gången på en månad så det ska bli kanonkul. Blir ju till å börja tidigt som vanligt för annars kommer man ju inte in :P Men kul ska ja ha iaf! Wohooo


Buenos Dias


Det är sjukt vad jag längtar tillbaka till GC
ja vill dit NU NU NU
Pratade med Jenny igår, svindyrt å ringa från sverige till spanien men skitsamma...va bara tvungen å snacka lite med henne :) Saknar dom jättemkt, hela gänget där nere! Nästan alla är tillbaka, fler är påväg. Ja hoppas ja ska kunna åka dit snart.
Är så trött på sverige och mariestad
Längtar tills nästa termin i skolan är klar, då drar jag förhoppningsvis någonstans i sommar/höst.

















Miss you all


whatcha say


Lite stolt är ja allt över mig själv idag,

Såhär är betygen i kurserna som e klara än så länge :)

Religion VG
Samhäll VG
Webdesign MVG
Programhant. ?

Hoppas på ett MVG i program hanteringen oxå, å engelska provet jag gjorde idag gick faktiskt helt okej. Det var dock svårare än jag trodde måste ja säga. Men men det blir nog väl..den kursen e inte klar förens till sommaren. Känns iaf väldigt bra..känner mig välförtjänt av kommande lovet. Jag ska njuta av att bara stänga av hjärnan lite. It's like totally fried ;P Naaa, men ska verkligen försöka stänga av allt som har med skola å göra efter måndag. Det behövs för att orka nästa termin, den kommer bli tuffare.

Josse hämtade upp mig från skolan, så åkte vi till norlanders. Min telefon hade kommit tillbaka, men efterssom de tydligen är något fel på programvaran i Lg telefonerna nu för tin så fick ja välja en annan telefon :) Ni som känner mig vet ju hur glad jag blev för de ;P YIPPIE! Så det blev en sådan här goding;

 

Har en bra kamera med 5 megapixel, mkt bättre än mina förra! :) En riktig affärs telefon...haha den har allt typ! Snygg som fan med... yeye



Hepp ikväll ska jag ta lite ledigt från excelen,
jag ligger redan i sängen med båda katterna breve mig.
Ska krypa ner under täcket å slänga på en film

Haha jag kollade på "Fear and Loathing in Las Vegas" igår, med johnny depp och Benicio Del Toro. Fyfan vilken sjuk film, men skitrolig...vilken jävla tripp :P mohahaha



Imorn blir det plugg och sen ska jag umgås med min söta kompis Josefine :)
Har fan inte umgåtts med ngn på evigheter så nu ska jag flumma av mig lite med henne, får väl se vad vi hittar på! Är lite sugen på att dra till buffalo en sväng kanske.. hmm jaja det återstår att se


have a nice eavning everyone


Fireflies.

verkligen jätteskön låt Angelica! :) Tack för tipset!


Idag är det lite bättre, har diskat å fixat ordning lite här hemma.
Ska över till malpe en sväng å hjälpa henne med håret sen blir det plugga Engelska då.
Tur jag inte har provet fören 15.00 imorn, så jag hinner ju plugga en del då oxå.
Får reda på vad betyget i samhäll blir imorgon..spännande! Gissar på G, men vet inte
vad jag fick på senaste provet.

Mysigt väder ute, snön faller!
Får väl hoppas att den ligger kvar tills julafton iallafall, vi ska ju som sagt fira jul
ute i stugan i år! Kommer bli supermysigt om det är snö...så himla fint där ute.

Utgång blir det antagligen på juldagen :) Ska bli roligt för då har jag typ inte festat på
över fyra veckor. Så det ser jag fram emot..har ju inte sett statt heller. Spännande :)
Nyår är fortfarande väldigt oklart för min del, vet inte alls vad som sker...många
ska ju iväg någonstans...thailand ska en ju en hel massa till tydligen :P avis? ne inte alls!

Det blir väl här eller i skövde iaf...man är ju inte rikast denna månaden.
En tripp till GC över nyår hade ju varit klockrent...drömma går ju :)


Hoppas verkligen att kostillskotten jag dricker nu ska göra så ja slipper bli sjuk
så mkt, har säkert brist på de mesta. Frukt och sånt har jag börjat äta iaf :)
det går frammåt... hihi
jävligt trött på att jämt bli dålig, speciellt när ja kom igång med träningen
så bra förra veckan. men men det kommer väl bli bättre
kassaste imunförsvaret har jag iallafall, det förvånar mig att jag inte fått svinet :P


hamen
om jag skulle göra något vettigt kanske
Hade


I'm gonna find a way to make it



Underbar låt av en underbar sångerska
Lyssna och njut




 


Så, dagen har inte varit givande...har kollat lite på Engelskan. Har inte mkt motivation till att plugga på det här provet alltså...men måste, så bara att kämpa nu de sista! Ikväll måste jag sätta mig med excelen oxå. Det måste bli klart tills på måndag...
Har så jäklans ont i halsen idag, å hela munnen...aj aj, feber å trött som en tok
kommit in i någon jäkla deppsvacka...jag undrade nästan när det skulle komma?
Just nu känner jag bara att allt är tråkigt, vill bara ligga inne och kolla på film och läsa
lugnt och skönt...bara va
Tror enda gångerna jag verkligen släpper alla tankar och allt i mitt huvud är när jag ser film
eller läser en bra bok... så skööönt

ska nog ta mig ett riktigt varmt bad när jag kommer hem..
sen burra ner mig i sängen med engelska boken


boohoo



Sia - Don't bring me down

Tror jag hittat en ny favorit att lyssna på
underbart behagligt
.


Denna helgen har varit så lugn den kan bli
huvudet har dock gått på högvarv
.

jag känner mig rastlös i kroppen, men jag känner
inte för något här...jag vill iväg
till något nytt
men det får bli senare



Now I have other things to deal with

Breathe me


Usch idag är ingen bra dag.
Svintrött och har skitont i halsen, känns som sylvassa knivar...
Känns som man varit mer sjuk än frisk den här hösten.

Har en sån där dag då man bara vill dra täcket över huvudet och sova.
Inte göra något alls. Deppigt!




want to be alone with my thoughts today



.


Fridaaay


Yes idag är det fredag, och IDOLFINAL! Spännande...eller ja tror ju att erik kommer att vinna. Det har ju istort sett varit klart ett tag. Anyway, har käkat frulle å grejjer..ska över till syrran om ett tag hon ska hjälpa mig ta ur löshåret. Det har tovat sig som fan ibak så nu orkar ja inte met längre :/ trök, men ska bli skönt å kunna dra fingrarna genom håret igen.. å slinga håret innan jul tänkte ja :)
I eftermiddag hoppas ja att malpe kommer över på en kaffe, ska egentligen ner å träna kondition på gymmet men ja känner mig inte helt kry alltså. så får bli en promenad å lite styrka istället.
men imorn blir det ett power pass för min del :)

Idolfinalen ska jag se hos josse iaf, lite popcorn å mys :)

Här gåreee undan woooooho

pain


yes, jag har träningsvärk idag.. underbara träningsvärk, haha. Det känns att man har kämpat lite iallafall. Jag gillart! Blev inte så tidigt sovande igår iallafall.. Låg och kollade på Gossipgirl och OTH. Och jag har drömt en sjuuuk dröm inatt igen.. haha, har drömt skitkonstigt flera nätter i rad nu. skuumt!

Ska dra mig upp ur sängen strax och äta lite frukost, sen fixa mig och dra till skolan för lektion. Suck! Skönt att samhällen är färdigt i veckan.. Men idag kommer jag få slita som ett djur för att bli klar med arbetet. Känner att jag behöver lite hjälp av lärarn.

I helgen är det sexparty hos syrran, det ska bli kul :) har aldrig varit på det förut.. Tror de flesta ska dricka men det blir det inte för min del...Jag håller mig tills juldagen.

wooh nu är det snart jul. tredje advent på söndag redan...


I am happy...

...for what I'v got!
Vänner och familj som finns där i vått å torrt
Det är ni som betyder





That's all I need
.


stress stress


Jaa nu har jag två dagar på mig att göra klar arbetet till samhällen, puhh.
Igår blev jag färdig med webdesignen, betyget blev MVG! supernöjd.
Nu är det inte mkt kvar av denna terminen....det är väldigt stressigt i slutet nu. Har tre saker kvar att göra. Men det kommer gå finfint. Jag är jäkligt nöjd med min prestation denna hösten, aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv. trodde aldrig jag skulle tycka det var roligt att gå i skolan... men men så blev det :) ser fram emot nästa termin.
Men först ska det bli skönt med några veckor av välbehövt semester från böcker och plugg, bara chilla och vila hjärnan min.

Igår körde jag då ett funktionellpass på kvällen, tydligen ska dom ta bort det efter denna säsongen :S suck, ännu ett mindre pass alltså..trött jag blir på det här, det är ju redan dåligt med bra pass tycker jag. Så tar dom bort ett av de bästa, men tydligen är det för lite folk som vill gå på det.

Inte riktigt nöjd med min bloggheader...ska knepa och knopa lite får vi se hur den blir!

Hepp nu måste jag sätta igång här.

Ha en bra dag!


acceptence



Morrn
Ligger och chillar lite i sängen innan jag ska upp och äta frukost. Efter frukosten ska jag ner till gymmet och köra ett litet konditionspass, blir skolan direkt efter det. Hoppas det slutar regna bara, trist att cykla i skitvädret!
Ska väl vara i skolan ett tag, sen blir det hem och plugga. Och klockan fem är det funktionell träning! Ser jag fram emot.
Det är mycket i skolan nu det sista...men jag gillar att ha det lite stressigt... jag får faktiskt mer gjort då


Va hos malpe en sväng igår kväll, kollade på alphadog...men orkade inte kolla klart.
Får nog fixa den filmen alltså, den e grymt bra.




SOMEDAY

.


Russian Roulette


Söndagsmorgon, ännu en helg utan fest. JÄTTESKÖNT! Är dock jättetrött och har ont i magen och illamående, vaknade en del inatt.. varannan timme typ :S Inte roligt alls... Får hoppas det går över iallafall. Ska ju iväg och träna vid halv tolv tiden.
I eftermiddag är det kalas för min brorson Alexander, han fyller åtta år. herregud vad tiden går fort...helt otroligt! Så blir väl där några timmar, å sen ikväll ska jag till malpe och se på alphadog. Så jäkla bra den filmen, men har inte sett den på jättelänge.

I veckan måste jag till skolan en hel del, bara två veckor kvar nu. Puh, men ska göra klart webdesignen imorgon och lämna in. Sen är det inte så mkt kvar...sista provet i samhäll ska vara inlämnat på torsdag. Och Engelskaprov torsdagen efter det... kommer gå fint!

Snart är det jul :) mysigt!


happy happy happy


Ja idag är jag glad! :)
På super bra humör, hoppas det håller i sig!
Vaknade tidigt och gick upp och åt frukost, chilla lite och tog mig sen ut i det ruskiga gråa vädret för en promenad. Men det var skönt att komma ut, man piggnar verkligen till, Har precis ätit en jättegod lunch. Kyckling wok med ris, det var vääääldigt starkt dock. Inte så bra för min stackars mage men, de va nice :P

Snart kommer pappa, vi ska till Norlanders och lämna in min telefon. Den krånglar som fan, precis som pappas gamla LG gjorde...tydligen något fel på LG.s programvara. Jävligt störande iallafall, ibland hänger den sig, stänger av sig, och ja kan inte skicka sms. Skumt, jaja får la hoppas ja får byta.

Ikväll blir det mys kväll med storsyrran faktiskt, vi ska se på idol och dippa grönsaker.
Innan det ska jag hjälpa syrran med hennes hår, alltid lika roligt :) hihi Hon ska på middag hos Trina.

Hepp nu ska jag fixa lite här.
Ha en kanonfredag!


En bra låt; Nickelback - Just to get high

holabandola


Yeah, gud va skönt det var att vakna tidigt igen. Har ju nästan vänt lite på dygnet senaste veckorna, men igår kväll la jag mig tidigt och vaknade nu vid sju pigg som en tupp. Sovit rätt bra inatt faktiskt, för en gångs skull.
Igår hade jag noll motivation till plugg, så blev tyvärr inte mycket gjort. Så idag är det plugg plugg plugg, kanske träna ikväll om jag känner mig frisk nog och en promenad. Det är vad jag kommer hinna göra i stort sett.
Imorn är det fredag och Idol... ska bli skönt med en lugn helg igen faktiskt.. känner inte alls för att festa!

åh min kisse Wilma är otrolig, har verkligen aldrig varit med om en gosigare och "mammigare" katt. Det är som hon vill krypa under skinnet på mig för att vara så nära som möjligt. gosigt så, men hon är ju ivägen ibland. Känner mig så dum när man flyttar på henne och hon kolla på mig med sina stora ögon...man kan ju bara le :)
Mina små bebisar! Otroligt vad djur kan ge en glädje...och ilska :P haha.


Ne nu ska jag chilla lite till innan ja går upp och äter frukost
Hade tänkt ta en morgonpromenad, men det är fortf mörkt ute :( usch.. Deprimerande.


TiKToK


tjena tjena
idag mår jag mkt bättre, fortfarande krasslig å huvudvärk. Men i övrigt mår ja bra :) Känner mig på bra humör i allafall... Blir nog en promenad i det kalla men vackra vädret sen.
Har precis käkat lite lunch, ska sätta mig med pluggnadet lite.

Behöver köpa en ny plattång :( Katterna har puttat ner å grejjat med min så den är sönder överallt. Som tur är fungerar den fortfarande. Men vem vet hur länge, PANIK! Någon som vet vad dom kostar nu för tiden? Min har ju några år på nacken.

Gud va jag känner för att träna, men vet inte om det är så bra när jag precis börjar bli bra.
Men ja e sjukt sugen, kanske kan dra ner och köra ett power pass imorgon iaf...


Happy :)


Så trött...

...på det här
Jag är så avundsjuk på folk som aldrig känt av panik ångest.
mitt problem är andningen, helt plötsligt från ingenstans kan jag få svårt att andas.
Har blivit jäkligt bra på att hantera det, men det är så jobbigt...det senaste har det kommit
mer ofta...vägrar desstutom
ta ångestdämpande mediciner nu mera efterssom man blir seg och avtrubbad på skiten.
 ja kan gå från att skutta omkring till musiken här hemma
till att bli låg som tusan bara för andningen blir jobbig.
och det värsta är ju att jag vet att det är jag själv som skapar det
typ som jag inte kan tillåta mig själv vara glad?

jag blir så trött!



Hinder - Lips of an angel

underbar

.


Godmorgon

Ligger och drar mig i sängen igen, känns som jag gör det varje morgon. Men det är skönt, och nu är jag ju faktiskt inte frisk heller. Tillåtet då :) Måste dock springa ner i tvättstugan och boka tvättid för i eftermiddag. Väl behövligt, tvättkorgen är full.
Igår kväll skickade jag äntligen in min Engelska reccension, hoppas jag blir frisk så jag kan göra den muntligt imorgon också. Idag ska jag börja med samhällsarbetet med, det tredje och sista! Sen är jag färdig med den skiten. UNDERBART!
Ser fram emot nästa termin faktiskt, mycket roligare ämnen att läsa. På tal om det är det nog dags att börja leta efter en matte B bok. Angelica är så söt och låter mig låna hennes häften från multimedian.

Usch veckorna går så förbaskat fort tycker jag. Hänger inte riktigt med här....inatt drömde jag att ja flyttade tillbaka till GC. Jag är ju så sjukt sugen på att läsa spanska där nere. Får väl se vad framtiden utvisar. 

Nu ska jag upp och äta frukost!

Have a nice day


RSS 2.0