Merry Christmas *


Hallooo
Då är man hemkommen från julfirandet i fars stuga. Vart en mkt trevlig dag måste jag säga.. Som vanligt har man ätit alldeles för mkt :P å man ligger här hemma med ont i magen. Men man lär sig aldrig. Fick med mig en jäkla massa mat hem dessutom..så behöver inte laga mat på ett par dagar :P haha.
Är jättenöjd med mina klappar ;
Pengar, biobiljett, trisslott, nytt högtalarsystem till datorn ( TACK!!! ), Nya hörlurar till Ipoden, presentkort på Teamsportia och en liten grej å sätta i nycklarna som man kan lägga in massa bilder i :)

Är verkligen helt slut nu, man blir ju så trött av allt ätande... så ja ligger redan i sängen. Ska slänga på en film och sen blir det sova. Vill ju va pigg och gla imorn. För då blir det partiieee!!!! Som ja längtar :) Ser verkligen fram emot de....wehooey


I övrigt har det inte hänt så mkt i veckan.. har slingat håret! Blev väl helt okey, men är en salig blandning av färger. Som vanligt när man är påvägen att bli ljus igen. Men blond vill ja inte bli förens till sommaren så ja tar det lugnt med slingorna... lite succetivt :)
Hmm undrar vad man ska ha på sig imorn....? blir ju till å börja fixa sig i tid för man ska ju ut sviiintidigt. Lite trist , men men. Nu har ja inte vart ute å festat på så länge så ja e supertaggad!!!


Nu ska ja bestämma ngn film å se.

Trevlig fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0