Då är man Trollhättanbo :)

NU har ja tid att blogga... har vart en hemsk månad med mkt jobb och jag har varit heeelt slut! Inte van vid sånt fysiskt arbete :P Men de har gått bra mestadels och ja längtar efter att se pengarna rulla in :P

Jag är iallafall inflyttad i min lägenhet i trollhättan nu. Känns bra, ja trivs redan! Men de känns lite ensamt. speciellt när ja e sååååååååå sjukt fest sugen idag med. Men sitter här med ett glas vin och njuter av grym musik.
Nästan allting e klart i lägenheten, tavlor ska upp o småskit ska plockas iordning. Men ja har ju blivit rätt snabb efter 12 gånger ;) har vanan inne så att säga.
Måste även säga GRATTIS till min älskade vän Malin som har fått världens sötaste lilla pojk. Längtar så tills ja får träffan och pussa på han. Ska hitta något fint o ge han i present med.. bortskämd ska han bli ;) Blir nog en tripp i veckan eller veckan där på hem till malpe o micke.
Jag har sagt de förr ; Malin du är som gjord för mamma jobbet ;) de kommer gå galant de här. Snart är han strulig tonåring som vi alla får hålla ett öga på ;) <3
Om 16 dagar börjar skolan.. gosh ja längtar som en tok. De ska bli helt sjukt roligt! De här är så rätt för mig, ja känner det ända in i själen! De här ÄR jag! :) Ska mitt liv äntligen vända? Ja tror de ja.
neh nu ska ja sippra vidare på mitt goa strawberry sparkling och bara va... :)
Pusspåer

silence

Don't know what to say
.
Jag behöver en nystart, en ny början.
Ett nytt Jag!

Snart så...
up and far away

Dags att sätta igång med bloggandet igen..

jaaa....det har varit väldigt dött här senaste (: så kan de ju inte fortsätta! 
För snart händer de grejer här i mitt liv, Trollhättan om ca fyra veckor. 
Ojoj, va roligt det ska bli! :) Kan inte ens beskriva hur mkt. 

YAY!
Sen är ju en av mina bästa vänner riktigt tjock om magen nu ;) Snart ploppar de ut en liten miniMalpe som jag kommer älska lika mkt som jag älskar henne! Och det ser jag fram emot som faaaaaasen. Känner redan nu att jag kommer snörvla rejält... Glädjetårar! Min lilla Malin ska bli mamma <3 helt otroligt! Känns som det var igår vi var barn själva, gjorde massa hyss ute i stallet och gjorde kojor bland råttorna i höstackarna. Minns något om brottning på gödselstacken med... (yuuääk) :P
anyway, du kommer bli en helt underbar mamma gumman!
Annars har jag nu börjat sommarjobba, gick brevid förra veckan och imorn börjar allvaret! Lite nervös att jag ska glömma massa saker. Men tar jag det bara lugnt så ska de nog gå bra! (: med Musik på högsta volym och cykeln i rasande fart ska ja cykla fram o tillbaka mellan ställena. räknar la med en tre mil eller ngt :P haha. shit pommes alltså! VARJE Dag! Blir mkt gratis motion....de gillar vi! 

Hade en sjukt trevlig kväll hos Mickan i Igelstorp igår kväll föresten. Det var jag Josse Linda Malin Carro Som mickan Och Anna (: Fick en helt otrolig tacopaj och hade femkamp! Kom tvåa ;) wooho. Drack tre öl sen åkte jag hem o la mig :) Somna som en stock!
Nu ska ja faktiskt sätta på en film - Edge of darkness. Verkar grym som fan!

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll hörrni

RSS 2.0