It feels good..

Yes, great great marre tog sig upp ur sängen i hyffsad tid ( en timmar senare än meningen men ändå ;) På med träningskläderna och ipoden på hög volym, knallade till nautilus och körde lite kondition och gym. Åhh det var underbart. Jag var totalt genomsvett och helt slut efteråt. Hade nästan glömt bort hur skönt det är, och hur KUL det är! weii, bokade in mig på ett yoga pass onsdag kl 10, får duscha och fixa mig där och sen iväg till bussen efteråt. Yeah Yeah, har precis haft rast, åt lite mellis. Fick hoppa över till villa idag..känns bättre dom e mycket trevligare i villor. Lyckats få en order innan första rasten. vilket är heeelt okej, ska satsa på fem idag bara.. lite ringrostig känner man sig efter en vecka sjuk. Fick iaf ett trevligt välkomnande tillbaka :) Har visst varit saknad av de flesta hihi, dom e ju bara för underbara.. :) :) kul att vara tillbaka iallafall! 3 veckor kvar sen har jag semester i 2 veckor, jiihaaa då jävlar ska det festas, badas och bara njutaaa med mina babes.

yes yes , nu ska jag väl ringa vidare här då, lunch om en och en halv timma yay!


Puss&kram skumbanan

Life

Livet, har jag faktiskt funderat en massa på idag. Ibland sätter jag mig ner och bara tänker och tänker. Funderar och har konversationer med mig själv i huvudet. Haha låter säkert knäppt men det är så skönt efteråt. Man kommer fram till så mycket. Allting går så fort fram så ibland hinner man inte med riktigt, då kan det vara bra att ta en stund och komma ifatt. Mitt liv har ändrats mycket sen förra året, till det bättre. Jag tog mig själv i kragen helt enkelt. Jag lever mitt liv, bara jag. Ingen annan kan fatta beslut åt mig eller bestämma vad jag ska göra i med mitt liv! Jag känner bara att jag slösat bort så mycket tid redan, jag vill göra det bästa. Inte skjuta upp allting, Leva i nuet. Ta vara på varenda minut. Jag har tänkt mycket på det...de som blir sjuka, som min mamma och morbror. Livet togs ifrån dom. Det kan ta slut så snabbt. Är vi inte skyldiga att använda livet på bästa sätt? De som av ngn anledning tas i från oss, skyldiga dom att leva vårt liv och inte kasta bort det. De som inte fick leva klart.

Jag behöver något, jag vill vakna upp på morgonen och känna glädjen! Att livet är bra, att denna dagen kommer bli fantastisk. De senaste månaden har jag backat lite känner jag, för ett tag sen..var det precis så...jag vaknade med glädjen. Dansade runt här hemma innan jobbet och allt var bra, siffrorna gick ner och jobbet gick suveränt! Jag har tappat det hela lite, men som du sa catherine det blir vardag. Men jag måste upp igen, hitta något nytt som ger den där extra kicken. Och jag vet precis hur jag ska fixa det här.
Tiden är dyrbar, man lägger så himla mycket tid på skräp.
Vet precis hur jag vill att mitt liv ska vara. Och det är bara jag som kan skapa det


Men en dag i taget. Lev i nuet!




 



I have a long way to go, but I´m gonna make sure I get there someday

.

Begravning.

Ska snart fixa mig lite,
Jag är lite nervös faktiskt
men det kommer bli fint!



Mår lite bättre idag iaf, inte lika tung i huvudet osv skönt det. Halsen som är värst fattar inte fan jag tog ju bort mandlarna för att jag skulle slippa :P men hepp. Funkar liksom inte att sitta och prata 8 timmar i sträck med svidande hals!! meeen imorgon ska jag iaf till jobbet har jag bestämt!
Ååå angelica kommer till staan i helgen med så ska nog träffa henne lite, weeii. Ska ju som sagt vara kattvakt åt malpes&mickes snutt imorgon kväll och natt. Myspys ska vi ha jag och Nemo! hihi. Han är ju så goooo!

En tätort på en slätt..

mm...lalalalaaa...älskar WINNERBÄCK
Nathalie baby, i sommar är det DU JAG och Lasse ;)



Mår inget vidare, halsen svider så det står härliga till verkligen. Har flängt runt lite idag ändå har ju fixat mitt hår så kommer någon och säger att jag inte är blond nu får de en smäll på käften! Jag e bloooond. Äntligen, lite till som måste fixas och det är slitet som sjutton men skit i det. I med inpackning ikväll baraa, får ligga i under natten med. Gick på en liten peng, sen köpte jag lite välbehövliga saker. Ska storhandla i helgen tänkte jag om käre far kan pallra sig in till stan och köra mig till willys. Billigt och bra. Fan man får ju inget för pengarna på oxen. Tomt i min stackars frys är det.

Imorn är det begravning, jag tror det kommer bli så fint. Träffade min älskade kusin idag och gav henne ett par kramar! Vi e starka i vår släkt. Det märker man så väl när det händer något sånthär. Som vi sa, vi är glada att vi har varandra! <3<3
På fredag tänkte jag iallafall jag ska pallra mig till jobbet, måste ju visa mig där i veckan iaf...stackars jobbarpolarna måste sakna mig hahaha. mig och min otroliga humor ;) jag blir rätt knas när jag blir trött

jaa ska iaf slänga mig i soffan nuuu..

.

sjuk..?



Ja känner mig då inte frisk idag. Började igår jag var så fruktansvärt trött hela dagen, och jag gick och la mig kl 23 i lördags kväll. Trodde igår att det var efter midsommar men ne idag har ja svinont i halsen, igensvullen snuvig helt slut i hela kroppen och har ett sjuhelvetes humör. Började nästan tjuta när ja vakna! Dels för jag vill verkligen inte vara hemma från jobbet..saknar mina kära arbetsvänner. Men även för att ja förlorar en massa behövliga pengar. Fast jag har suttit och jobbat där förut när jag varit sjuk och det funkar inte.. så får ta ett par dagar här och vila upp mig helt enkelt. Sen är det ju begravning på torsdag. Måste vara frisk tills dess, jag tror att det kommer bli en jättefin begravning. Jag vill finnas där för mina släktingar, och jag vill säga farväl till min älskade morbror.

På onsdag kommer den väl efterlängtade lönen också, levde över mina tillgångar i början av månaden så har inte haft
ett öre på nån vecka lr två. Men nu ska jag hålla i pengarna. Måste fixa tid hos frisören bara. kanske kan lösa det på onsdag! Fårväl se när jag känner mig kry nog att kila till jobbet!

Midsommarafton var för övrigt mycket bra, jag ångrar inte något att ja följde med för så roligt har jag inte haft på väldigt väldigt länge. Jag och syrran skrattade en hel del åt vår käre far som var fuller. haha snappsvisor körde dom så det stod härliga till. mm det var en dag/kväll att minnas!




Älskar den här låten Han har så otroligt fin röst, och speciellt till den här låten.
Isreal Kashmounika - Somewhere over the rainbow/what a wonderful world.



Äntligen är det över...

...för den här veckan! Fan va gött alltså. Jag har längtat hela jävla dagen, weiii. Överlycklig, trots smärtan i ryggen! aaaj, det gör så obehagligt ont. Hoppas verkligen det går över med lite träning. Orkar inte ha det såhär på jobbet är det näst intill outhärdligt! hamen, har iaf gjort lite slingor på syrran...får väl se om det blev något ljusare, är ju båda två påväg mot det blonda nuu! Roligt. Annars är det midsommar imorgon, ska till skövde som sagt. Blir nog trevligt med massa god mat osv.

ibland blir jag bara så förbannat trött på skiten
jag har lust att bara skrika rakt ut för det är så
orättvist.
åååååååååååååååhhhhhhhh
Lägg av!!!!

Jag vill ha heeelg...

Usch vad jag är trött på att sitta här och ringa till massa odrägliga människor. ne fan jag håller på att bli knäpp. Vill bara ha heeelg nu nu nu. Håller ju på och letar jobb för fullt, fast åååh jag trivs så jäkla bra med alla som jobbar här. Men som jag och Lena diskuterar på vägen hem, det är så psykiskt påfrestande. Jag fattar inte hur vissa av dom som jobbar här klarat vara kvar i flera år. Skulle jag aldrig klara. Ne jag vill hem nu helst.
6 timmar kvar, så jag får pinas ett tag till men det går ju hyffsat fort iallafall

Tänker på Er!

.

En ny dag på jobbet

usch, jag vill bara hem hem hem. Inget sugen alls på att jobba men det har gått hyffsat bra iallafall, fyra st innan lunch till och med. Det känns bra faktiskt. 1 till och jag e grön för dagen, men hoppas ju givetvis på fler. Men har ingen motivation till att kämpa idag. Sovit dåligt inatt, vet inte varför men. Eller ja, det har väl med att morbror gått bort...sen har det ju gjort att man fått minnesbilder från när mamma dog. Saknar henne så, men vet att ni tar hand om varandra nu Du och Lennart. Ni slipper lida av den där fucking sjukdommen, jag hatar det! Man går ju fan och undrar vem det bli härnäst. Min moster ligger ju också för döden... cancer självklart! Usch man blir så rädd, tänk om ngn av mina syskon får det. Eller pappa lr ngn annan nära..jag skulle inte klara det. Inte igen!! jag lider så med mina kusiner. Jag tänker på er hela tiden.
kommer sakna Dig Lennart.
Ta hand om min älskade mamma!


Rest in Peace

Min älskade morbror gick bort igår, efter en kort tid i cancer!
Kommer sakna dig jättemycket Lennart,
Nu slipper du lida mer, du möttes av mamma och dina föräldrar på andra sidan
det är jag övertygad om.

Alla mina tankar går till mina kusiner med familjer, mostrar, morbror mfl.
Jag tänker på er!
<3


away from the sun

Fortfarande min absoluta favoritlåt.

Sitter här på jobbet och vill bara hem hem hem, mår illa som en tok gör jag också. Idag har det inte gått så bra, varit väldigt mycket telefonsvarare. Fast ganska slappt faktiskt. Orka prataaaa :P
Imorn kommer angelica till stan, wieeeho va kul det ska bli att träffa babe igen. Blir nog lite party
skulle jag tro, brukar bli så ;) träffa molly polly med kanske? ska bli kul iaf.
ååhh guud vaa skönt nästa vecka är det bara fyra dagars jobb. najs najs


pusselipuss

mysväder

åå vad jag älskar när det regnar ibland alltså,
det är bara så himla mysigt. Speciellt när det varit så torrt och kvavt länge
skulle helst vilja gosa ner mig i soffan hemma med ett glas vin och en bok,
kanske lite goda nötter med. cashew yummi

Har gått hyffsat bra idag, lr ja inte jättebra men har fem nu
och ska försöka mig på att få en till iaf
undrar hur mkt party det är ikväll dåå, studentfest var det iallafall i min trappuppgång
i morse, japp kolla ut vid 10 snåret och då var det ett tio tal pojkar utanför dörrn
ett jäkla liv. Sen när ja kom ner , påväg till jobbet så stod det en stackare
och hängde mot väggen
haha


yeye happy student till alla som ska ta studenten

what the hell..

...vad gör blåsten med folk? haha så jävla mycket arga människor vi kommit till idag!
Otrevliga som sjutton är vad de är. Orka med dom
fan jag blir så fruktansvärt frustrerad så jag nästan tjuter alltså. Inte alls roligt faktiskt
men men, sitter o smygkollar efter jobb på arbetsförmedlingens hemsida
Måste ju finnas något roligare jobb,
jag älskar verkligen alla mina jobbkompisar men jobbet alltså fan
ibland går det skitbra och självklart är det kul då, men
dels detta att jag inte rör mig någonting under dagarna, håller
på o bli knäpp jag vill ha ett mer fysiskt arbete
sen tar det på psyket alltså
det häär, ahh det e inget kul iallafall

hamen

back to work


-


sick of me

ahh nu får jag allt ta och skärpa till mig, ibland blir jag så jävla trött
på mig själv
jag är så svag ibland
varför varför varför.
åååå

godnatt

måndag,

jobb jobb jobb igeeen. Redan trött
Vill heeem nuuu
Usch vad sliten jag känner mig..fast måste säga att ja känner mig
rätt avslappnad och lugn ändå
det är najs faktiskt
Hoppas denna veckan går fort..vill till pappa i helgen och
bada sola grilla,
ska få hem hans crosstrainer med i helgen så man kan få
röra lite på fläsket igen, har ju inte mkt tid över på morgonen
men har ja den ståendes där är det bara o slänga sig upp och köra 20 min
morgon och kväll. kulkul
happ har lovat almir 7 orders idag, en har jag nuu men det tar jag allt
men usch vad jag har tappat mycket.. man känner verkligen att man inte tänker
på allting lika mkt när man jobbat ett tag
man slarvar lite mer..men antar att det blir så lite
uuusch, vad jag längtar tills semestern.. En hel månad kvar och lite till
men men sånt är livet....


ååå rast om 20 minuter.
najsnajsnajs seeen äre bara 6 timmar kvaar tills
dagen är slut, suck

fruktansvärt seeeg

jaa det har varit tre hårda dagar/nätter måste jag säga. Usch, men roligt har man haft och jag har hunnit träffa en jäkla massa vänner. T.ex Torsdags: Josse madde sara Fredags: elin och evelina, Sen Lördag: catat millan emelie mfl. Riktigt trevligt. Träffat nathalie babe också ute på björnes :) miss u darling!  Gick hem ganska tidigt inatt faktiskt. det var så mkt folk på björnes så orkade inte!
Idag har jag inte gjort många knop. Fixat med syrrans polares hår. Färga det och testa lite frisyrer till balen, såå roligt! Fast om jag inte varit så bakis hade det nog gått bättre :P men men , 

nee sorry orkar inte köra ngn lång update,
skriver mer imorgon!
pussochgonatt

sista dagen på jobbet för denna veckan...

Faaan va nice. Ska bli helt underbart med tre dagars ledighet. Väl behövligt, å jag vann inte något mer av de andra priserna...men det räknade jag inte med heller såå. Vi förlorade Giganternas Kamp. Faan..jaja vi kämpade tappert trots alla telesvarare och bittra människor ;) hahaha.
jaja, Har varit på stan idag och inhandlat lite saker som ja behövde..blev en långärmad svart tröja med.. tröjklänning typ som e perfekt till sommarnatten! Köpte även lite vin :D blir förhoppningsvis lite party. E ju meningen vi ska ha grilldag med jobbet imorgon..men ja vet inte om jag hinner, har tvättid på dagen och jag har lite annat att göra.. sen ville pappa att ja skulle komma ut till sommarstugan.. Och det vore ju väldigt trevligt :) Ska nog försöka ta mitt första dopp imorgon! weii.
Blir nog kanske lite grillning och dricka med catat millan o emelie?
Lite oklart men vore ju trevligt och lite utgång..
ärligt talat...jag börjar sakna statt! haha, ja som klagat så mkt på de stället
senaste.. men ja fan på sommaren är det ju så mys med altanen och det blir inte
lika varmt där inne heller. hmm jaa frågan är ju om dom kommer kunna ha öppet
framöver vad ja fattat som är det inte många där alls längre..

hamen hamen
ska la jobba vidare de sista tre timmarna nuu.
SUCK


2 veckors semester

Yes, egentligen skulle jag ha fyra veckor men nu fick vi möjligheten att jobba under juli om vi vill. Inte med vattenfall utan det är miljonlotteriet som kollar hur många som kan tänka sig sitta o sälja åt dom då. Jag måste ju ha pengar i augusti så what the hell... blir ju lite ombye iaf. Två veckors semester får räcka :) mycket man ska hinna med då bara..

hamen hamen.. köpt skor har jag iallafall, 2 par pumps och 1 par låga.. riktigt nöjd faktiskt.
behövligt! ;)


The Greatest Love of all..

med Whitney Houston, den är så bra! Någon som ser på Talang 2008? Isf har ni sett den lilla tjejen på 10 år. Zara Larsson...hon sjöng den här låten för ett par veckor sen och jag tycker nästan att hon sjunger den bättre :) helt otroligt att den rösten får plats i den lilla kroppen. Henne kommer vi nog se mkt av i framtiden.. Britney, Christina o Co släng er i väggen :P hon slår er med hästlängder...

hmm verkar som dom ändrat lite på blogg.se det heter visst inte ens så längre... publishme.se? jaja, bara det inte e massa krångel nu så. Blir nog väl. Jag skulle kommit upp vid sju och tvättat men det gick ju inte, så nu hinner jag inte. Får boka om tiden istället då, ja ska ju till skövde tidigare idag. Shoppa lite skor :D:D weiiho det ser jag verkligen fram emot. Måste växla lite pengar med, måste sola imorgon så ja har lite färg till midsommar!
Är lite oklart med vad som sker då faktiskt, usch hatar när det inte är klart. Skulle ju till pappa först men nu vet jag inte om jag känner för det...hade säkert varit roligt men, njaaa. Jag tror att det kommer bli Falkenberg med millan catat och lisa :) Skulle vara riktigt jäkla kul faktiskt..blir ju inte sådär jättedyrt heller efterssom vi bor i mills stuga. ahh måste bestämma mig tills helgen så vi kan boka tåg biljetter. Känner mig lite småtaskig mot pappa och syrran..verkar faktiskt som dom vill ha med mig..eller ja syrran kan ja väl förstå iof, massa gamlingar bara ;P fast enligt henne var det riktigt kul förra året.

Usch va segt det är på jobbet nu alltså, det märks att folk inte orkar vara inne och prata med oss.. Vresiga är alla iaf , så det går inget vidare alls. Men men så är det ju ibland. Ska bli kul o räkna ut ungefär vad ja kommer få i lön nu i juni..hoppas på iaf kanske få ut 14....eller liknande

ne nu ska jag ta mitt pick och pack o gå ner till ngn frisörsalong och köpa silverschampo :)
så pussochkram på er!

Ångrade mig.

haha jag är ju bra rolig...bytte blogg men blev inte nöjd med den! Så gick tillbax till blogg.se och fixade en ny. Har suttit och fixat lite med den nu..så nu är ja rätt nöjd :) sorry ni som läser som får hoppa hit och dit..men nu är jag kvar här!

Sitter och äter frukost, har äntligen lyckats få in musik på min ipod. Har nu 800 låtar där i, det fick inte plats med mer..Men det är ju en jäkla skillnad på ipod och mp3 :P I love it. Usch jag vill inte jobba idag...igår var det så jäkla varmt att jag hade svårt o prata rent, sluddra och sa massa konstiga meningar haha kände mig ju påverkad. Ni kan ju tänka er hur dålig luften är vanligtvis i en liten lokal med 80 pers i.. och nu när solen ligger på i varenda jäkla fönster! ahhh får nog försöka sätta mig ngnstans i mitten idag..måste ju ha höj&sänkbart bord för min rygg men, ja vi får la se. Usch va dåligt det gick igår på jobbet...fattar inte vad som har hänt alltså men bara o ta nya tag i dag..lovat Almir sju stycken!

Imorn får ja mina skattepengar :) funderar på o dra till skövde tidigare så ja kan gå och shoppa skor! weii


RSS 2.0