schhooo

Haha :)

ZzzZzzzz

Så här trött är jag idag!

lovely day

Har haft en helt underbar eftermiddag/kväll med min älskade vän Josefine. Vi har skrattat som två idioter och pratat om allt mellan himmel och jord. Som vanligt, det går ju i ett när vi e i samma rum :P hahaha. Men en helt underbar tisdag har det varit iallafall!
Nu ska ja tvätta av mig ansiktet, slänga mig i säng och lyssna på twilight böckerna.. e på sista boken, kommer bli knäckt när den är slut!!!
pusspåer

Zumba!

Nu har jag kört igenom introduktionen och första passet, otroligt svårt men jobbigt Man känner hur man använder magochrygg musklerna... Störtskön träning, iallafall för mig som älskar att dansa :)


Visst hade det varit roligare att gå på ett pass med massa andra människor, för stämningen. Men det tar jag i GBG när ja kommer dit... det går kanon hemma oxå :)


Rekomenderas varmt!



Never gonna leave you

Sovit dåligt inatt, oroligt! Såg att jag inte var ensam på facebook. Kanske var fullmånen? Jag visste inte ens det var de. Men jag genomled natten iallafall. Det är konstigt att jag funkar så bra som jag gör på dagtid, trots min kassa sömn. Vana?

Sitter och skriver på engelskan, det går lite segt men idag blir jag färdig. Och nästa vecka måste jag till skolan, det har ju tydligen hänt något med mitt expression. Så jag får köra gärnet ett par dagar i skolan istället helt enkelt. Om jag inte får ordning på det.


Har nu laddat ner 3 dvd:er av zumba, verkar så jävla roligt. Kommer säkert känna mig skitdum när ja står här hemma och shakar :P Men det är ett väldigt roligt alternativ till träning så om det känns bra kommer jag köra några ggr i veckan.


Ne nu måste jag fortsätta med engelskan,

see ya later!

Don't stop dancing


Jag älskar Creed, de är helt underbar musik! Njuter för fulla muggar när jag lyssnar på dem. Ligger fortfarande i sängen, men har käkat frukost redan, ska ta mig upp och fixa till mig sen ta cykeln till gamla lägenheten igen. Bra motion iallafall, tar lite drygt en halvtimma att cykla en väg. Idag blir jag färdig i lägenheten iallafall...skönt det! Man är allt lite mör i kroppen idag alltså, träningsvärk! Men det är härligt det :P
Senare idag måste jag plugga och träna.
Vad sker över påsk då folket? Jag ska nog bara kanske ut torsdag eller så, om jag ens ska det då..Söndagen ska jag till pappa på påskmiddag och firande för honom och mig så då vill jag vara pigg och glad. Syrrans kille kommer ju hit på fredag också från Belgien. Ska bli jätteroligt att träffa honom :) Stackarn är tydligen nervös :P haha.

Hepp nu måste ja dra mig. Pusspåer !



Jag & Pemsie på Husaren

Back to Normal

Ja, nu har man blivit återställd efter torsdagen. Det var inte så farligt igår, sov inte mycket på natten så jag var mest supertrött. Men det var det värt, vi hade jättetrevligt verkligen! Tack älsklingspemsie!



Igår vart det bara chill, cyklade till statiol och köpte lite choklad på kvällen och såg på The Duchess som var riktigt bra faktiskt. Grät som ett litet barn på slutet, finns det något sorgligare än när en kärlekshistoria inte slutar lyckligt?

Var i valet och kvalet igår om jag skulle ta cykeln till stan och dricka lite me Julia och Nathalie, men jag tog förnuftet till fånga och stannade hemma, och det ångrar jag inte idag! ;)


Dagen kommer att bestå av; städning, plugg och promenad. Kanske rita lite om jag får tid till det! :)
Ikväll blir det lugnt, för imorgon ska jag och malpe städa lägenheten. GUD va skönt det ska bli att ha det klart, slänga in nycklarna och vänta på domen från hyresvärden om det duger eller inte. Kommer säkert få betala ngn tapet efterssom det blivit lite rispor. Men men, det får jag ta!


Sitter och snackar med Jonte på msn, kan hända jag börjar jobba lite igen på PEC. Hur trött jag än är på telemarketing så behöver jag pengarna. Jag vill verkligen kunna lägga undan en hel del innan gbg. Skönt att ha en buffert om det skulle bli något. Sen är det mycket dyrare i storstäderna. Så jag hoppas Henke ger klartecken så jag kan hoppa in ett par dagar i veckan. Det blir tufft ihop med skolan, men men det ska nog gå!




Ne nu ska jag tvinga upp mig själv.


Men ha en trevlig lördag, och ni som ska ut ikväll ;) kör hårt!





Pardiie!

Yes idag ska jag och Pemsie till skövde och svänga som sagt :)
Weii! Taggad till tusen är jag.

Ska dricka varannan vatten, och massa vatten nu innan :) satsar på INGEN BAKFYLLA imorgon!

Varken tid eller lust med det.



Imorse fick jag mess av Nathalie vid 06 å så bestämde vi oss för att dra ut och gå, jag hann dock bara till statiol innan hon kom så blev inte jättelångt! :P men det räckte. Gick hem till mig och käka frukost och drack kaffe. Mysigt att äta frukost ihop med någon :)


<
Nu har jag duschat och håller på att packa lite, ska till stan vid två..handla lite skit sen åker jag till pemsie! :)
Ska verkligen bli jättekul!



Something Right!

Sitter och lyssnar på massa gammal musik, minnen minnen
massivs av minnen!




Har kommit igång med min Engelska reccension nu iallafall, har bestämt att den ska vara färdig ikväll så jag kan skicka in den. Ska redovisa boken muntligt också, sen har jag bara ett prov kvar och det nationella. Skönt.


Det har hänt något så jag inte kan gå in på Microsoft Expression så jag kan inte plugga Php eller näthandel. Så det är engelska och matte som gäller.


Ikväll ska jag och pappa flytta ner de sista i från lägenheten, och så ska vi åka och handla så jag har det gjort!



Ser fram emot imorgon :D


Pusspåer!


mysig men seg dag

Ja denna dagen har varit sjuuukt seg, men mysig tillsammans med pemsipu. Käkade lite kassler och potatisgratäng och kikade på film, eller ja vi satt o tjöta hela tin så blev inte mkt filmtittande :P ser verkligen fram emot torsdagen, ska bli jätteroligt..bara skjuts löser sig hem och dit så!

Pappa ringde precis, och de på hans jobb ska börja tvåskift igen...och så hade hans chef ringt och frågat om jag eller annelie va intresserade av att hoppa in och jobba i verkstaden fyra timmar om dagen.. ja sa ja direkt, fan va gött me lite extra cash. Man ska tydligen syna plattor som dom juter..verkar inte så farligt jobbigt :P E så trött på skolan nu och vill verkligen jobba och tjäna pengar.. så hoppas ja får vara med på ett hörn där.



anyways, ska nog lägga mig och rita lite när jag har sett färdigt på filmen; Alice in Wonderland.

Är det inte sjukt att Johnny Depp är snygg hur han än ser ut?


yawn

yawn yawn yawn säger jag bara



Skitväder
Blir till å stanna inomhus idag
Plugga som en tok ska jag passa på att göra, och hoppas att min pemsie vill komma hit å hälsa på! <3

komsi


Är inte på skrivhumör idag :)



Pussåhej






Den svarta bollen brevid är Hugo :P



The stars are fallin'

it's just old light



Halva dagen är gången...känns som en evighet när man vaknar så tidigt! Men det är skönt..håller fortfarande på å tvättar. Sista maskinen nu. Ska strax sätta igång med pluggandet här. Jag har legat på latsidan med det under helgen pga av förkylningen och flytten...men nu måste jag sätta igång igen. 2 av 8 kurser avklarade :P


Hugo ligger här och rycker brevid mig, han drömmer :) sötnosen


Har iallafall något att se fram emot nu i veckan, utgång i skövde på torsdag med pemsie och nathalie, å förhoppningsvis Angie. Hoppas på husaren, bogrens är det så mycket smått folk jue. Lammkött är inge för mig :P Ne men det ska bli roligt...denna helgen kunde ju kvittat :P haft skittråkigt! 

Ska nog ta min cykel och rulla in till stan imorgon, till lägenheten och fixa lite...kanske städa lite smått osådär tillochmed om jag känner för det :) Kolla post åsådär må ja göra!



Hepp nu måste jag börja här
Have a nice day folks!
Look of today :P


Pix!

Lite foton som jag inte kunnat lägga in förens nu :)


Pemsie och jag satt och solade på min ( föredetta ) balkong förra veckan. Underbart



Wilma va bra nyfiken


Hon har redan hittat sin favoritplats i nya lägenheten :)


Lite ny saker :)



playin'















I don't wanna be

..sick anylonger!!!
Ne fy sjutton vad jag är trött påt nu!

Igår blev jag nästan klar med allting, nu ska bara lite tavlor upp också :) Nathalie och Robin kom förbi! Cepa ur med camen lite igen. Man kan verkligen skratta hur mycket som helst åt det där... hahaha, snyggparet!




Sen kom malpe förbi en snabbis innan hon drog till Linda i Laxå, va trevligt! Prata barn:P Syns på henne nu.. så fint så! Men usch, jag blir nervös i magen så fort jag tänker på det, fast jag känner mig ändå så stressad. Fyller 23 snart...jag har alltid känt att jag vill vara en ung mamma, men blir nog kanske inte så. Ja ja, man vet aldrig vad som sker..nu har jag dock en hel massa saker planerat innan sånt där behöver tänkas på! Sen behöver man ju en respektive :P haha. svårt annars.


Josse & Frida kom senare, fixade deras frillor för kvällen! Va riktigt kul å se Frida i lockar :) Jättefint verkligen
Kikade på film å chilla sen la ja mig och sov..




Have a nice day folks!



When it was good!

God morgon...här tar man minsann ingen sovmorgon, men tro mig jag skulle lätt göra de om jag kunde men tyvärr har jag kommit in i en otroligt jobbig sömnproblems period. Fast ja vakna halv sju igår, mådde skit, flytta hela dagen och var jättetrött på kvällen så kunde jag inte somna... Det gick inte, vet inte när ja kollade på klockan sist men nu vaknade jag iallafall 06.05, gud va kul! :P Ne men min kropp känner tydligen att den klarar av det så. Jag får nog ta en tupplur under dagen senare.


Allt gick bra igår... känner redan att jag trivs här ute :) Nu ska jag käka lite sen börja packa upp! Hoppas på att få lite besök av Josse & Frida senare idag!


En av mina favoritlåtar!




Survive

jaa vi får verkligen hoppas att jag överlever denna dag...mkt klag nu jag vet :P men jag mår riktigt jävla dåligt! Och måste börja flytta grejer ner i Mias förråd nu. Bättre o anstränga sig lite då och då än allting på en och samma gång tänkte jag.
Ska bli så sjukt skönt ikväll när allting är färdigt...kunna fixa och dona i helgen och bli frisk!!! Men de va ju bra att ja blev sjuk denna veckan och inte nästa när jag måste städa lägenheten iallafall!
ne då ska väl jag sätta igång då :)
Ha en bra dag alla!

VILL HA!

Dessa varor vill jag ha













Can't wait!

Längtar ihjäl mig efter dessa två underbara människor!






KOM HEM :)

Åh jag har nu laddat ner de två sista ljudböckerna i Twilight serien....spännande!!! Jag kan fan inte vänta på att filmerna kommer ut så jag bara måste lyssna. Nästan så jag måste lyssna nu när ja ska ta ett bad redan :)
Har iallafall nästan packat allting nu... hoppas verkligen jag mår bättre imorgon för nu e det inge vidare alls.. helt slut!

Ha en fortsatt bra dag alla!

mysis



Nerbäddad med datorn i knät och wilmasötisen gosandes brevid!
Börjar ta sig med Photoshoparbetet nu... blir ju aldrig nöjd dock! Vet inte vad ja ska hitta på mer för kul med bilden... hmm, får kika igenom boken lite. Ska räkna lite matte sen med... och göra engelska. Orkar man ändå bara ligga i sängen och glo så kan man iallafall få lite gjort. Måste dock skruva isär köksbordet och sånt där sen. Så har en del att göra, har inte tid att vara sjuuuk!


men men så kan det vara


Helgen kommer antagligen bara spenderas ute i lägenheten i Ullervad. Packa upp och ha mig...städningen börjar ja med nästa vecka, har ändå över tio dagar på mig att städa och malpe ska ju hjälpa så det kommer gå fort!
Såååå jävla skönt när allting är klart sen. SLAPPNA AV!


Å pappa är ju bara bäst.. han har hittat en cykel till mig! woho, underbart att ha en nu när det är en bit till stan...
.
Ne nu ska jag fortsätta me photoshopen!



Inte piggast


Hatar förkyldningar...
Legat mest hela dagen, tung i huvudet och kan inte fokusera..men nu måste jag packa lite! Bara två dagar kvar sen bär flyttlasset mot ullervad.
Ska bli skönt å få de gjort!



förkylder.

Jaa de har ja blivit, usch va jobbigt det är! Täppt eller rinnande näsa, nysa och hosta om vartannat och ont i kroppen.. buuhu! Blir till att kolla på en film å tycka lite synd om mig själv ;P
Har ändå hunnit med en hel del idag... å pemsie bjöd på mumsig mat, kyckling wok o stekt ris. Yumie!
Nu ska ja se på Johan falk.. två filmer kvar!

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen, ligger å drar mig lite i min underbart sköna säng! Det e svinkallt i min lägenhet just nu så ja vill inte riktigt gå upp :P men måste man så måste man. Ska äta lite frukost och sen börja packa lite , sen blir det plugg...vet fortfarande inte hur jag ska göra mitt Photoshop arbete..kan inte komma på hur jag vill ha det liksom!

I eftermiddag ska jag ta en promenad till Pemsie, hon ska bjuda mig på mat sötungen :P Å om jag hinner ska jag förbi Josse på vägen, om hon är hemma! ta en kaffe å tjöta lite.. trevligt!



Skönt att förra veckan är över, att man kan bli så nere pga en människa! Som faktiskt inte ens är värd det...men känslor är ju känslor och ibland vet ja inte hur ja ska hantera de. Ja som klarat mig så bra undan de problemen...men va väl helt enkelt ett tecken på att jag fortf kan känna :P Nu skiter jag i det iallafall...försöker åtminstone. Har alldeles för mkt att göra för att gå runt och ödsla min energi på det sättet... men ändå... It's tough!






Nu kom en gosig wilma å la sig mitt framför dataskärmen... måste gå upp nu! 

Ha en fin dag i vårsolen hörrni!




puss




Ett gott skratt förlänger livet sägs de...

Då lär jag leva ett bra tag...haha!

pemelie har varit här hela eftermiddagen, vi har suttit på balkongen och solat...helt underbart, satt i linne och frös inte ens! Solen värmde... Vi med vår dåliga humor hade riktigt roligt där ute :P Calle och Robban kom förbi lite med, Calle va så snäll å stämde min gitarr :P så nu ska ja börja plinka! haha...

Nathalie kom bort senare, hon ville låna mitt kök så hon kunde baka :P så de fick hon! Sen satt vi å tog en jäkla massa mongokort med min webcam..och så jag har skrattat! Helt otroligt... fick ont i magen.... sjukt roligt verkligen...


här kommer ett par smakprov










hahahaha nu skrattar ja igen...herregud..


Har tvättat hela eftermiddagen med..skönt å ha de gjort innan flytten...då har man ju o grejja med ändå! har packat med! Imorn blir det nog en sväng bort till pemsie, och kanske till josse på en kopp coffeee... å så träning å pluggning... har fått en mattebok till bibblan nu med som ja ska låna :) finally!


perfectoo



Solo!

Härligt med måndag...fortfarande strålande sol och blå himmel! Yay.
Det kommer bli en tuff vecka med mkt plugg och packning. har ju även tänkt att börja städa ur garderober och sånt innan fredag så slipper man det sen iaf... Ska bli skönt när allting bara är färdigt, flytten o de.

Idag ska jag tvätta....behövs kan ja säga. Tvättkorgen är överfull! Städa och plugga ska ja med göra...och ta en promenad till Ica och handla lite.

talk to ya later sweets.

Man börjar vänja sig vid den underbara solen


Lite update... jag och pems drog till skövde och bogrens i torsdags, spontant som fan :P Bestämde oss halv fyra och tio över åkte vi med pappa. Men vi hade skitkul, rockade loss ordentligt! Satt hemma hos far innan. Det va riktigt kul att träffa nytt folk. va hemma sent så gårdagen va ganska så seg men de va värt de :)


Kommer lite bilder från förra veckan me... min mobil har inte velat föra över innan men nu funkar de på nya datorn :D


Syns kanske inte så mkt men här är iaf röda slingorna klara :)

Lite nytt trams....

Nya skor förra veckan...

Pems i sin nya jeansklänning :) hett!

Igår vart det bara lugnt, kollade film och sådär... Idag blir de nog lugnt som de ser ut, men drar nog bort till josse ikväll och hälsar på iaf. De ska förfesta där så. Vill inte sitta hemma... Tråååkigt!


Min lilla katt har för övrigt gott o blivit könsmogen, håller på å visar upp sig för stackars hugo som inte fattar något... usch. Så blir till att beställa tid hos vetrinären så fort som möjligt...stackars liten, massa hormoner helt plötsligt! kan inte vara lätt...



Ser fram emot veckan som kommer med flytt och så...ska bli skönt å ha de gjort! Malpe e ju så snäll å hjälper till me städningen sen...ska hjälpa henne när ho flyttar med, då har hon nog en rätt stor mage me :) Inte lätt dåå jue.

Hamen hamen

de har varit en jobbig vecka....hatar sånt här!



spontant

va på kasst humör.. men inte länge till... ja å pemsie ska göra skövde osäkert ihop! Har längtat efter att gå ut i skövde.. och nu bestämde vi oss hastigt. Skjuts hem e fixat å vi åker med pappa dit... blir nog bra
så update kommer imorgon :)

blonde - brown - red

De e färgerna ja har i mitt hår nu :P
Blev inte riktigt den röda ja tänkt mig så ja ska färga en gång till framöver tänkte ja. hade nog i färgen lite för kort tid. Men annars blev jag nöjd, tror tillochmed ja ska lägga till lite fler slingor nästa gång ja gör de. Gillart! Älskar rött, egentligen skulle ja vilja färga hela håret rött men det skulle aldrig gå att få blont igen... :P så iochmed att jag tröttnar så fort på hårfärg är det väldigt dumt.
Slänger kanske in en bild imorgon.

Nu ska ja lägga mig och läsa Snabba Cash. Måste ju läsa ut den snart jue.

Natti!

älskar...

..Kenzas klädstil....så sjukt snyggt verkligen!
http://kenzas.se/2010/01/25/i-love-shopping/



Ojojoj :P

Ja nu får jag nog sätta stopp för mig själv här...visst att ja har lite mer pengar nu när ja flyttar men jag ska ju spara. Klickade hem lite saker igår... Ett par Converse..har jag velat ha skitlänge!!! Så nu tog jag och beställde ett par svarta. Så snyggt. Sen lite väskor, plånbok, klocka o lite sådant trams. Hitta en sida som va rätt billig faktiskt... Bonprix ! Man får ju sånna perioder ibland då man bara vill shoppa o shoppa o shoppa :P
men men kul är det allt!

Min dator fick ja ju lämna in igår då.. och imorgon får jag en ny. Hp denna gången! Får hoppas de funkar bättre. Måste slänga ut min gamla på blocket oxå. så jag blir av med den. Men de va ju tur ja inte hade hunnit göra de nu. Paniiik!


Så idagens ska jag fortsätta me lite packning o grejjer, ta en promenad till Josse, och plugga såklart! Kan inte riktigt komma på vad jag ska göra i photshopen bara. Får se om Josse kan ge mig någon ideé kanske.


Ha en bra dag hörrni! :)

Dumma Dator!

Jaaa nu har den gjort mig ledsen... det är antagligen något fel i hårdisken, så pappa ska ta med sig den till skövde idag och lämna in den. De e ju en jäkla tur att ja inte sålt min gamla dator... Men trist när man fört över allting till den nya och tagit bort och avinstallerat allting på den gamla. 
suck
.


This is gonna sound kind of silly
But I couldn't help but notice
The last time you kissed me
You kept both eyes opened
Baby can you tell me what does that mean?
If you're looking over your shoulder
Then you don't need to be with me
And I don't need to hold on







Ja tänker..

..sluta störa mig nu! Vill inte ödsla min energi på sådant.
Everybody makes their own choices.




Skönt att va pigg igen, har precis tränat ett styrkepass. Det kändes! :) Ska strax hoppa in i duschen. Sen ska ja sätta mig och använda hjärnan. Ska göra photoshopprovet men kan inte bestämma vad jag ska göra riktigt. Något med vänskap kanske? Lite bilder på mina babes ;)

.
Igår var jag och angie på stan, hon va o klippte sig och färga slingor. Snyggt som tusan för övrigt..jag umgicks med Nathalie Sausage Ström under tiden. Blev ett par skor till ( ooops ) och lite smågrejjer. Slutshoppat för mig nu, iallafall denna månaden :P malpe kom över o umgicks ett tag senare med. kommer sakna de här snabbvisiterna jättemkt när ja flyttar... <3


Nästa fredag går flyttlasset till ullervad...och om lite mindre än ett halvår flyttar ja förhoppningsvis till Gbg. Hoppas ja fortsätter min vanliga tur gällande bostäder och får napp.
hepp nu har ja saker o göra!
pusspåer

En ny vecka :)

Är på hur bra humör som helst. Har haft en kanonhelg verkligen. Lördagen var jättebra, var en hel del människor som saknades på festen men vi hade med er i våra tankar :P Kul hade vi iallafall. Det blev statt för mig...och ja ångrar inte det...fyfan va RIO ägde. Så jäklans bra! Fick skjuts hem, somna sent så gårdagen var ju allt annat än pigg, bakfyllan slog inte till på mig förens efter lunch. Men efter ett par filmer så blev de bättre..
Molly Angie och Becca campa i vardagsrummet i vanlig ordning :) alltid skönt med sällskap dagen efter... men det blev sänggång redan vid åtta, vaknde halv fyra inatt och var utvilad.. somnade som tur var om.



Jag har precis fixat håret och ätit frukost.. Ska sminka mig sen sätta igång med Engelska arbetet. Ska vara klart idag har jag bestämt! Innan ett ska jag och Angie ner på stan, hon ska klippa sig och så blir det en runda på staden och en fika. Kanske fikar förbi nathalie en sväng medans babe klipper sig. Jag hade tänkt att träna nu på morgonen men tar det ikväll istället, mer tid då...

.
Känner sig allt lite seg idag med..men det är ju alltid så , efterdyningar. Men nu har jag fullt upp ett tag med  packning flytt och städ de närmsta veckorna. Weii! Känns som ja har tusen saker att göra. så det är väl bäst ja sätter igång..


söt;)

.





Solig lördag :)

Fredagskvällen var jättetrevlig. Jag och Angie mötte upp becca och Ela på statt, käkade mat...var riktigt gott faktiskt! Buffé, potatisgratäng, kyckling, kött, revben bl.a. Sen drack vi några cider och spela lite spel. Blev hemgång vid 12, josse va så go o hämta! Svinkallt ute.
Å idag är det äntligen lördag :) Pemelie kommer redan vid tolv..då ska vi ha spadag och verkligen ta hand om oss själva. Sen blir det lite käk och så börja fixa sig inför kvällen! Får väl se hur många det blir, singstar o grejjer blir det iaf!
Tyvärr kan ja inte lägga ut kort efterssom det inte vill fungera! :/ så får försöka föra över imorgon istället..då har ja förhoppningsvis en massa andra roliga kort också:)
nu ska ja träna lite !
Heeeej

Underbara fredag!

Äntligen är det helg.. Weeii!
klockan är 9 och jag har hunnit träna och äta frukost :) Vaknade klockan sex imorse med.. men lyckades somna om till lite efter sju iallafall. På sjukt bra humör!!! Har inte sett fram emot en helg såhär på jättelänge.. 

Vid ett ska jag och Angelica ner på stan..ska köpa skor och lite annat, bolaget ska man in på en sväng med! Sen ska vi hem och klippa henne. Och ikväll blir det till statt för middag, och imorn är det utflyttningsfest! 

Körbara;)
.
Nu ska jag springa över till syrran och låna hennes symaskin o sådär..
Ha en underbar fredag!
.

Internetkrångel

Ja mitt internet hemma vill inte fungera alls idag...vet inte vad som är felet och inte hittar ja nätverkskabeln heller! Får springa ner i syrrans förråd o leta, tror ja kan packat ner det :S

Sitter iaf i skolan nu, lämnat in lite arbeten. Ska till sjukhuset om en halvtimma och sen vidare till min loppa! :) Ska bli jättekul att träffa henne, blir inte allför ofta tyvärr. Så det ser jag framemot. Sen blir det till att ta bussen hem och plugga, och träna.
Imorgon är det fullt upp hela dagen, träning - följa med angie när hon piercar sig kl 10 - köpa skor - klippa angie - plugga - och sen ut och äta middag... :)

.
Är på kanonhumör verkligen och ser fram emot en kanon helg!


Pussochkram


jäsp

god morgon på er, ja vaknade alldeles för tidigt idag, strax efter 06. Somna om en kortis till halv sju , men då vakna ja till av att wilma spydde, stackars! Min dator vill inte koppla upp sig på nätet av någon anledning så ja surfar över mobilen! Ska strax ta mig upp ur sängen och köra ett styrkepass, satt och kolla hemsidan ja fick av catat igår och blev helt frälst i den tjejens workouts. Så det blir ett av hennes pass idag:)
sen ska ja ducha käka och fixa mig för att ta en tripp till skolan, ska stanna en snabbis i stan för lite inhandling. Måste titta på skor, mina gick ju sönder för ett tag sen så jag f.r gå i gympa dojjer nu :(
anyway... Ser fram emot denna helgen. Middag på statt kl 20 imorgon. Hemmaspa;dag me pems på lördag och sen feeest! Får väl se om de blir utgång för mig lr inte, jag gillar ju förfesten så mkt mee:) så kanske räcker med de , hehe! Vill inte bli för bakis på söndag.
nu ska ja träna... Ha en bra dag, för de ska jag ha :) puss .

Morning after dark

Sötunge
.
Nu ska ja chilla, är helt slut..som vanligt när jag har sån jäkla mensvärk!!!!
Suck
.

Ännu en strålande dag är kommen

Jaa, humöret på topp idag med. Vaknade vid halv åtta, dock med världens magont, jag måste verkligen skaffa minipiller snart igen så jag slipper denna hemska period varje månad! Så jag räknar med smärta ett par dag framöver. Vanliga ipren och annat funkar tydligen inte på mig :( MEN jag är glad ändå! :)
Jag har tränat 45 minuter kondition nu på morgonen, när jag rensade min låda häromdagen hittade jag det här:


En kortlek jag fick med ngn tidning för ett par år sedan, 15 styrke övningar 15 konditionsövn och 15 stretch. Kanon verkligen, så jag har gjort iordning ett styrkepass och ett kondispass. Svettades som en gris efter det :P men nu är jag nyduschad och har ätit frukost...känns bra! Kikar på desperate housewives avsnitt...men nu ska jag dra igång med pluggandet.


Ikväll kommer pemsie, vi ska fixa hennes hår och käka ihop :) MYS!


En bra dag..

.. har ja haft! Har tränat och nu sitter jag och äter köttbullar och ägg :) Mums!
har fått en del gjort i photoshopen med..snart klar med boken, sen har jag bara två uppgifter att göra så e den kursen också klar. Underbart att det betas av.

För övrigt så bestämde jag idag att jag ska ha utflyttningsfest på lördag :) Ska bli skiiitkul! Har inte bestämt mig till hundra % om jag ska ut eller inte ännu, det återstår att se då helt enkelt.. men lite party här hemma innan ja flyttar vill jag ha! Snyft, kommer faktiskt sakna denna lägenheten, trivs sjukt bra! Men är man fattig så får man bita i det sura äpplet.
På fredag ska jag Angie Becca hennes syster och Nils antagligen på den där "100-lappen" på statt. Trevligt att komma ut och keka lite osådär :)


Imorgon ska ja färga pemelies hår, och innan det plugga som vanligt :) Träna en sväng på morgonen innan frukost har jag tänkt oxå. Gjort ett konditionspass och ett styrkepass som jag gör hemma. Funkar kanon, så nu sitter jag här och känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon. U N D E R B A R T




är på sjuuuukt bra humör! :D
wohohey



Åå denna låten blir ja glad av, påminner mig om gamla tider då jag och pems lyssna på Sarek :P över eld och vatten! haha det var tider de

Crosstrainer!

Så nu har jag crosstrainern hemma igen, syrran ville inte ha den hos sig längre så ja tänkte va fasen, ja kan lika gärna ta den tills jag flyttar...tror dock inte att den kommer få plats hos mig i ullervad! Fast kan ju gå... så bra att ha den hemma, ställa sig 20 minuter innan frukost o 20 innan kvällsmat? kanon :) Så sen blir det allt lite träning för mig här i vardagsrummet!
smidigt!

The sun i shining on us today

Underbara underbara sol, och blåa himmel!
Det gör verkligen underverk för humöret...har tillochmed börjat med att inte dra ner persiennerna vid balkongdörrsförnstret för att låta solen stråla in tidigt på morgonen ( när den infinner sig förstås ). Sitter och lyssnar på låtarna som Angelica lagt in i sin blogg, kanon! Ska strax göra mig lite smoothie och smörgås. Ha de ju egentligen tänkt att dra till skolan idag men jag fick så himla mycket gjort hemma igår att jag fortsätter på det spåret. Skolan får det bli på torsdag istället. Fokusen är faktiskt bättre hemma för mig. Framåt lunch blir det nog en promenad i solen, och nu sitter jag och filurar lite på ett träningsprogram till mig själv som jag ska kunna köra hemma. Enklare att han något konkret att följa. Älskar att Catat börjat skriva inlägg om träning och allt där till. Verkligen suveränt för en annan som inte är alls lika påläst :)


Bjuder på en bild i glasögon och morgonrock, ser ni hur solen lyser upp?:D


Cold as Ice

Har suttit stilla nästan hela dagen vid mitt skrivbord, fryser nästan till is här inne. Brr
men nu är det dags för mig att sova... Har grejat med bloggen :) lagt in twitter, klocka och massa annat. Så kul :) Får väl se vad jag kan hitta på mer för kul med den..

Men gonatt på er nu


Samson!

Så underbar låt...lyssnade mkt på den förr men nu var det en som la upp den på face, ja fastna igen! Underbar.
Anyway, nu har jag pluggat hela dagen, kommit en bra bit på min Engelska uppsats. Ska fortsätta en stund till, har faktiskt fortfarande värsta pluggmotivationen, konstigt men sant. Har även hunnit med två inlämningsuppgifter i photoshop som ja tänkte lämna in imorgon.
Så imorn bär det av till skolan, iallafall några timmar! Men har tvättid på eftermiddagen så måste hem i hyffsad tid. Känner för att träna imorgon, ska se om de finns något kul att gå på...annars får det bli hemmaträning :P hopprep! Puhh, kanske skulle ta o hoppa lite nu.. :P
.
I helgen som kommer är det Elov och Beny som kommer till björnes, kanske blir utgång. Verkar som det är en hel del som ska ut så kan ju bli kul. Men men får la se vad man känner för! ja skulle kunna tänka mig att gå på bio eller ut o keka istället lika gärna.
Nu ska ja fortsätta med pluggandet. 



Naturligt eller inte?


Vad tycker ni? Ska ja fortsätta köra på naturlig blond som nu eller ljusare som i sommras?



Funderar...

...på vad jag ska skriva min engelska uppsats om! Jag kan inte bestämma mig riktigt.. det är svårt när man kan välja precis vad man vill. Det finns ju så himla mkt! Jag funderar på att skriva om James Cameron. Han som gjort titanic och avatar. Men jag vet inte. Kanske skulle ta något annat..
ja får leta lite..
:) Idag är det plugg plugg plugg som gäller. dock har ja haft sprängande huvudvärk hela morgonen för jag sovit dåligt inatt! Drömmer så mkt konstigt nu för tiden.
Ha en trevlig dag allihop!

RSS 2.0