Uppvilning!

jaa, inte blir man fri från denna förgrymmade förkyldning! Imorgon blir det en lång dag med både jobb och skola så jag försöker kurera mig så gott ja kan idag. Tagit en liten prommenad till affärn och köpt Hänt bild och Cosmo :) Så snart ska ja bädda ner mig i sängen och läsa , myyys! 
Och denna herrn har redan bäddat in sig under täcket. söööötis!

Ett glas vin får avsluta denna dag!

Ja, jag sitter faktiskt ensam en lördag :) KORS! Men det kan väl vara bra det med ibland? Att ha tråkigt? Eller ja har hört att det ska vara de... dock ser ja inte riktigt anledningen?! men men , jag har iallafall jobbat hela dagen på Myrorna här i Skövde.. De va väldans trevligt och ja trivs jättebra me personalen :) De va kul att va tillbaka i hela butiksjobb grejen igen! Ja bara ÄLSKART! 
Va rätt seg när ja kom hem men nu har ja piggnat till, kan de va vinet? Ja vem vet... Ja känner mig iallafall väl förtjänt av ett eller två glas vin här hemma innan ja ska sova.
Imorgon blir det adventsfika hos far min med en del folk, bl.a min älskade lillasyster <3 som jag saknar rätt mycket idag faktiskt!
världens finaste lillasyster!!

Så ska bli speciellt kul att få umgås med henne lite imorgon, och vad ja förstått ska hon ha ett laddat USB minne med massa fräsch musik till mig ;) Det är guld att vi har samma musik smak, ja behöver egentligen aldrig leta nytt, det fixar hon åt mig! <3 that's sisterlove!

Anyhow, ja ska la fortsätta lyssna på min ( och syrrans ) absolut grymma musik och smutta vidare på mitt goda vin. 

Ha en otroligt bra lördags kväll så hörs vi mina hjärtan ;) 
STORPUSS!

STUDENT & BAL !

Just det, nu är det snart dags att boka styling till Studenten och balen 2012. 
Hör av er om ni är intresserade av håruppsättningar och make up. 
Priser fås vid kontakt :)

Train

Sitter på tåget och bloggar, fina Angelica kommer och hämtar mig på stationen.. ska åka och handla lite inför vår middag :) Tacopaj! Fina grejjer de. Sen blir det som sagt bio klockan 21 :) Längtar! Men mest ska det bli underbart att umgås med Angelica. De va september sist vi sågs, så då förstår ni hur mycket ja saknar den tjejen <3
Imorgon efter skolan ska jag till myrorna och gå igenom lokalerna och få nycklar. För på lördag blir det första riktiga jobbdagen för mig på myrorna i skövde. Det ska bli otroligt kul:) saknar att jobba överlag. Självklart skulle ja ju vilja jobba me mina godingar på myrorna i Thn.. Men det här blir bra :)
Jag planerar även photoshoots för fullt. Vill ha hem Evelina snart så vi kan köra ett race ;) Sjukt stylingsugen!
Ne nu ska ja snart av här!

Pusspåer!



Inte är det vinter iaf!

Allså jag klagar verkligen inte, ja gillar inte snön och kylan. Men de känns skumt att det är så milt ute... De får gärna komma lite snö över jul dock, de är ju bara mys:)
Åå igår var jag några timmar hos fina Becca, va allt för längesen vi sågs nu! Så vi satt och tjöta och drack kaffe hemma hos henne. Får bli snart igen :) <3

Ååååhåå va ja längtar tills imorgon kväll , då ska jag och Angie på Breaking Dawn, ÄNTLIGEN !!! Vi är båda lika förälskade i de filmerna så vi kommer väl bli helt till oss :)
Wiiiie!


Prada.

Vi har som skolprojekt att göra en tolkning av var sitt modehus med hjälp av smink, hår och kläder. De e svårt med mitt modehus tycker ja, för Prada gör så otroligt mycket olika typer av kläder. Hur ska ja få ihop allt till en röd tråd. Gäller att börja gå igenom massa massa av deras kollektioner så hittar ja nog de som är tråden.


Min dator är inte min vän!!!

Min lilla söta rosa dator bestämde sig för ett tag sen att sluta fungera. Så nu håller jag på och återställer de, hoppas att backup:en fungerar. Annars försvinner hälften av korten från teneriffa i återställningen. :S Inget skoj! Det har inte varit annat än problem med den där datorn, tyvärr. Men men blir till att skicka in den om den inte skärper sig nu :)

Så, dags att komma igång med bloggandet igen. 
Jag har fått sån inspirationskick. Vi fick besök av Victoria Ekeberg i fredags. Som är uppvuxen här i trakterna. Hon flyttade till Sthlm som 20 åring, och är nu manager för bl.a September & Gathania( idol ). Hon berättade om sitt liv överlag, hur hon lyckats osv. De va hon som upptäckte September som 16 åring. 
Anyway, ja blev jätteinspirerad av henne. Ja vet att för att lyckas som stylist/makeupartist i Sverige så behöver man uppåt Stockholmshållet, så dit siktar jag nu... Iallafall som start, innan ja drar mig till London, Usa och Australien. Jag SKA till de ställena. Men en sak i taget :) Skapa sig ett känt namn kan ju va första steget här i Sverige..

Ojoj, mitt huvud helt snurrar av allt jag vill göra, men va fasen... jag är ju bara 25?! Jag har ju förhoppningsvis iaf 25-30 år kvar att göra allt jag vill... Men jag tänker då inte bara sitta och glo in i väggen och låta livet glida förbi. Även om man har en hel del år kvar att utnyttja så ska man inte slöa, jag tänker utvecklas ,  steg efter steg komma närmre drömmen. Tillslut är man där :) Och skulle man av någon anledning inte lyckas nå sin dröm, så kan man iallafall vara glad över att man gjorde sitt yttersta för att nå den, och att man utnyttjade sin tid till fullo.
Ne, det är dags att lyfta på arslet, ta sig i kragen och grabba tag i livet! 
Are you with me? ;)

Det kommer

Det kommer updates snart.... är just nu uppe i ett virrvarr av saker, och man har inte återhämtat sig riktigt efter resan :) som för övrigt var hur bra som helst! Varmt och skönt... 

men det kommer update sooon :)

RSS 2.0