I can be

underbar låt. Tack angie för tipset! Får nog ta o kika igenom dina låtar efter fler godingar :P

Så, malpe och ja vakna vid nio tiden. Ätit frukost och så nu iaf, dricker lite kaffe. Ska ner till stan och banken sen innan hon börjar. Sen ska jag ta en promenix med catat. Var ju på sminkparty hos josse igår. Fan vilka bra grejjer. Ska försöka få råd i december fanns en del saker ja skulle vilja ha med till GC. Det va trevligt iaf.
Angie kom igår kväll med, alltid lika trevligt.

Ikväll blir det kanske ett glas vin och idol tittande. Men lugnt iaf, måste ju ladda för imorn kväll liksom ;) Eller hur sandros? haha. köööööö baaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

ne nu ska ja ta en cigg med malpe här.


pusspuss



"Now I feel that this hold of mine has taken many forms
Still sometimes the rain can turn into a waterfall
The prettiest things can come out of the coldest mind, yeah
And even with broken wings, sometimes you find your way to fly

Now I feel that this soul of mine has had its many tolls, yeah
Still sometimes the pain is what we need for us to grow, yeah
So when it's time for me to look into my deepest side
I will, I will find a way to hold onto the love inside

See I can be anything I want to be
All I have to do is put my mind to it and I can do it
So what I want you to do is put your fist to the sky and say it with me:

I can be bigger bigger, stronger stronger, harder harder"


You can, and you will!

The time is moving fast.

Dagarna bara flyger förbi. Man hinner inte riktigt med...blir mörkt redan vid fyra nu så det känns som det är natt mest hela tiden. Man blir trött och deppig. För övrigt tycker jag om när det är lite mörkt, att sitta inne med vännerna och tända ljus. Men hellre ljus och sol . Sån jävla skillnad på humöret nu och i sommeras. En underbart rolig sommar vart det i år iallafall. Längtar tillbaka lite nu när jag tänker på det.

Idag har jag träffat min älskade angelica, gud vad jag är glad att du är i stan igen! Vi har en tendes att hitta tillbaka till varandra så otroligt fort oavsett hur längesen de va vi sågs. Nu har du varit här ett par månader och det känns bättre än någonsin. älskar dig hjärtat! :) Och vi har ju våra planer angående nästa år.... hihi.

Jobbade 12 - 15.30 på ett dagis ja inte varit på förut. Va okej. Nu har jag precis ätit . Ska fixa ordning mig sen iväg till josse på mary kay party. Inte för att jag har ett ruttet öre o köpa för men kan va kul och se vad de här dyra mirakel krämerna gör :P Pröva gratis tror ja man får. Och GRATIS gillar vi :D:D haha.

Imorgon kväll hoppas jag på lite vin drickande framför Idol. Inget hård festande alltså, det tar vi på lördag när vi firar sandra! :) som fyller år IDAG! Grattis gumman min. Hela 21 år är flickan nu :D:D:D så det ska firas med party party. :) Det ser jag fram emot.

malpe ska sova här inatt, ska väl se en film och så ikväll! :)


hamen, det var allt.


missing you

Sitter och lyssnar på musik, och tänker. Jag är super glad för allt med spanien. Och jag ser fram emot det som inget annat. Men samtidigt, är jag rädd. Jag kommer sakna många här hemma, mina vänner, familj. Dom jag vet att jag har här. Vet ju att ni kommer finnas kvar när jag kommer hem, hoppas jag. Det är stort det här, ett helt nytt land, många hundratals mil hemmifrån. Men det kommer bli mitt "hem" . Jag kommer troligtvis ha det skitbra, och jättekul. Men kan inte hjälpa att känna lite rädsla ändå... Det längsta jag varit hemmifrån är en månad i norge.. ett par bussresor hemifrån. Men jag ska göra det här! Jag räknar inte med att det kommer vara glamoröst eller alltid på topp, men det kommer antagligen bli en av de största sakerna jag gör.

haha , räkna med en hel del tårar när jag säger hej då bara ;)

- Älskar Er, Min underbara familj och mina otroligt vackra vänner.

hallå hallå hej

tjena

Sitter här hemma med malpe, kollar OTH. Snart kommer även josse och malin hit och dricker kaffe. Trevligt! Idag har man annars fikat med sandra pemsie och malpe på mumma. Mysigt där tycker jag. Ringt sjukhuset om vaccineringen, men dom skulle ringa tillbaka inom en vecka. usch ja hatar sprutor.
hamen, nu ska jag dricka ännu mer kaffe.

julskyltning i helgen, får väl se om det blir party. Sandra fyller ju år nu på torsdag så blir antagligen lite firande på lördag iaf. Och alkohol brukar ju inkluderas då ;P weii
fan ja e lite sugen på att åka till skövde o festa ngn helg.
får tala med mina kompanjoner.


pusspuss

Snön yr omkring..

...utanför fönstret. Gillar inte att det blåser så men ändå är det mysigt tycker jag. Springer runt här i lägenheten och städar med musiken på högsta volym...känner mig glad idag. Det har vart en helt okej helg, i fredags festade jag Josse Frida och Elin hos mig. Syrran och Lojjs kom förbi oxå men dom skulle till skövde. Kör bara sis ;) Vi drog iaf vidare till björnes...full som stryk blev jag iaf. Haha, sen blev det efterfest hos mig. snurrigt värre. Jag mådde verkligen inte bra dagen efter, har nog aldrig haft sån huvudvärk förut...kändes som ögonen skulle ploppa ur huvudet. neh fyfan det var inte roligt. Låg mest hela dagen iallafall. Tog det lugnt på kvällen. Igår kom malpe hit på dagen, trevligt som alltid. Även olsson kom förbi senare. Satt och myste med tända ljus.

Idag så ska ja som sagt städa hela lägenheten, börja packa ner lite skit i kartonger. Sånt som jag inte behöver iallafall , det ligger bara i garderoben och dammar. Sen hoppas ja att vädret ger sig så josefinen min kommer på Kaffe, har köpt slingmedel så tänkte hon skulle få äran att göra det på mig :P Det BEHÖVS verkligen.

Ohh det börjar närma sig, med storm steg. Ida skickade förut och sa att vi fått lägenhet iaf . Super glad är ja, vi fick en 3a med var sitt sovrum, kök tvättmaskin (viktigt) balkong och framför allt POOL! weii, och det e bara för 600Euro i månaden. Det blir bara hur bra som helst. Fan vad jag längtar alltså. Känns bra iaf att åka efter jul och nyår...så jag får spendera de med vänner och familj. Kommer ju sakna alla skitmkt. Känner att ja måste umgås med alla så mkt ja kan nu innan :) sen kommer ju iaf några av er ner och hälsar på...Elin ;) ja hoppas det blir som vi tänkt! :D:D vore grymt kul !

hajjemen, nu ska jag damsuga.


I hate this part


Jag såg det snöa.

men det försvann nästan direkt , fan . Hoppas det kommer snö som ligger kvar snart iaf. Det är ju mysigt! Julafton vore najs med snö jue. för en gångs skull. Hamen var ute och gick imorse... Malpe sov här inatt och var här till eftermiddan idag. Trevligt sällskap :) Är inte riktigt alert just nu, hoppas jag inte e påväg att bli sjuk bara . Det orkar jag inte med. Imorn hoppas jag på jobb, annars blir det promenix och tvätta. Det behövs kan jag säga...

Ja sen håller ida på och ringer till boende på GC :) hoppas vi hittar något som lockar. Oh jag längtar mer och mer för varje dag. Det riktigt pirrar i kroppen när jag tänker på de...weiii! Är stolt över mig själv faktiskt att jag verkligen kommer åka. Det känns super bra. Kommer självklart sakna alla och vissa dagar kommer de ju vara jobbigt , men vilket upplevelse. Tror jag kommer växa otroligt mkt som person...bara genom att åka bort själv liksom. weiho.

Ska snart gå till oxen och köpa mig lite nötter och något gott till kvällsmat. Jag är superhungrig. Pappa var så gullig och förde över 100 kr till fattiga mig. thaaaaaank u! Funderar på att dra till skövde någon helg framöver förresten, och hälsa på mina föredetta arbetskompisar. Party förhoppningsvis, och denna gången ska jag med stanna tills det slutar ;P haha. Vill ju inte missa allt skoj. saknar dom väldigt mkt faktiskt...

Ne nu måste jag lägga mig i badet, känner mig som en isbit.

Pusspuss / marros


30 seconds to Mars - The kill. ( underbara låt ) man kan ju bara älska denna gruppen.
what if I wanted to break...?

Rock the Night!

Ja vi rockar verkligen nätterna. haha

Kom precis hem från en promenad på ca 1 h 20 min. Jätteskönt för va så trött imorse. Sitter och äter frukost. Grekisk yogurt och plockmusli. mumsigt. Måste verkligen sätta igång och diska oxå, massa disk efter tacosen i lördags. Så snart öser jag på med musik och sätter igång. Det kommer bli en bra dag idag..det känner jag på mig! Ska äta upp här nu, ska iväg till nathalie sen med och umgås :) dansa runt i hennes lägenhet och ha kul. Det som vi e så grymma på, eller vad säger du mitt smultron? Ikväll tänkte vi gå ännu en promenad bort till pemsie och hälsa på...om hon e sugen påt :)

Underbara dag,
Jag älskar när man mår så bra att man bara kan sitta och le.
känns inte som man har några problem alls , allt känns lätt
idag är en sån dag.



*skuttar* :P

Live Your Life!

Jajjemen

Haha ibland hänger inte riktigt allt ihop men visst fan är det kul. Igår var Nathalie syrran Catherine och Pemsie här och käkade tacos. Vi tog en nykter lördagskväll tillsammans. Men den blev inte helt lugnt ändå, var en sväng på buffen. Kände inte igen en person där...massa konstigt folk! Var hemma vid tolv, väldigt uppe i varv så blev inte mkt sömn inatt. Idag har jag umgåtts med Nathalie hela dagen, alltid lika trevligt! Nu sitter jag här och har grejat med min blogg. Blev riktigt nöjd faktiskt. ohhh det närmar sig med stormsteg nu, inte långt kvar alls tills jag drar iväg. Det pirrar allt lite i magen när jag tänker på att jag verkligen kommer att komma iväg. Det är på riktigt det här! Jag hoppas och tror att jag kommer dundertrivas. Ah det känns helt underbart bara.. Måste försöka hitta ett boende nu iallafall, flygbiljett är ju redan bokat. Weii.

Haha såg att Linda Rosing ska ha ett program på femman, och gissa vad det ska handla om.... hon ska hitta sitt livs kärlek!!! SJÄLVKLART, haha.  Varför måste dom hitta killar i TV för? Jag förstår inte grejen. wtf , lägg ner. supertöntigt. Men ska ju inte sticka under stolen med att jag säkert kommer sitta bänkad framför tvn och kolla på programmet sen...haha det kan ju bli riktigt kul jue.

Hoppas på en vecka med mycket jobb, så kul med de underbara barnen på min favorit avdelning.
Hepp nu ska ja la krypa ner under täcket och kika på tv.


I feel pain.

Oh yes.

Har så ont i magen och ryggen så jag kvider. aoch...Nathalie kommer hit sen med ett par panodil. I neeeeeed them! Hamen, annars har jag hunnit en del idag tycker jag, Mötte upp Catat vid halv nio och tog en promenix. Var hemma en timme senare käka lite frukost och sen vidare till mötet på soc. Behöver hjälp ekonomiskt månaderna innan jag åker nu. Hon verkade positiv så jag hoppas att dom hjälper mig. Gick och knacka på nathalies fönster, tyckte de var dags för henne och vakna. Och mycket riktigt gjorde hon de , sötnosen min :) Drack kaffe och hade kul som vanligt. Gick och handla, massaa med nyttigt. Hör och häpna, jag åt fisk med wokade grönsaker och BLOMKÅL till lunch. haha, det smaka helt okej...Gjorde en egen sås med på grädde creme fraiche och castello ost. det blev riktigt mums!
Ska försöka mig på pankakor på gi vis ikväll sen....hmm vi får väl se hur det går med det!

Så försöker fortfarande hitta boende på GC. bara letar o letar o letar :P


ba draaaaaaaaaaaar o draaaaar o draaaaaar ;P Hahaha

Nathalie och josse kommer hit sen
myspys.

Helgen blir kanon LUGN! Mys med flickorna på lördag, Lite matlagning hoppas jag på!
Man får ju unna sig lite extra gott iallafall en gång i veckan :)

Kanske skulle fixa layouten på bloggen....hmmm

Beverlyhills börjar nuuuu

Usch vilket väder vi har!

Fyfan för regn alltså, så deprimerande. Imorse gick jag ut och gick 40 minuter. Sen hem och åt frukost...vidare till Nathalie och drack kaffe med henne och pemsie. Har precis ätit kesoplättar. Va helt okej faktiskt.. Nu sitter jag här och ugglar...ska ut och gå med nathalie vid halv sex tiden e de tänkt. Hoppas verkligen de slutar regna annars äre på med tjock jackan och luva. Måste ut och gåå!!

Nu är det inte långt kvar...dagarna och veckorna bara flyger iväg. Men blir irriterad på att man inte får jobb på dagis, inte fått på flera veckor nu ju. Elin har inte heller fått ngt på länge. Hon kanske e sjuk på kommunen... Jaja, Helgen blir iaf super lugn. Inte en droppe alkohol. Blir väl förhoppningsvis lite matlagning med några av smultronen på lördag?!


ska kika på Beverly hills nuuu

tjoo

just need a break.

godkväll

Ännu en helg är förbi, en hyffsad lugn sådan. Enligt min mening iallafall. Fredagskvällen spenderade jag i sängen framför Idol ( btw Kevin kommer ta hem allt! ). Lördagen blev det födelsedagsfirande för Angelica. Drog dock väldigt tidigt efterssom jag blev så fruktansvärt trött. Hmm, får tänka mig för. Ahh jag hade inget sug att festa till de så jättehårt heller...vet inte riktigt vad det varit med mig de senaste dagarna men, har mått riktigt dåligt. Jag var iallafall hemma före 23. Käka och drack massa vatten för att slippa bakfylla. Kom undan lindrigt ändå med tanke på att jag fick i mig en del tidigt under lördagen.. Idag har jag varit hos farfar och fikat...handla lite på vägen hem. Imorn är det dags igen. Morgonpromenix med mig själv blir det, känner att det behövs rensas i huvudet lite. Det gör jag bäst om jag går ut och går med endast min älskade musik som sällskap. Resten av veckan blir till att söka ströjobb, fixa pass och gå till försäkringskassan...och tusen andra småsaker. Vill verkligen försöka vara nykter HELA nästa helg. Men fan det går inte bestämma söndagen innan...man vet ju aldrig vad man känner för. Iof har jag inte råd att festa ens...känner att det skulle vara kul att dra ihop ett litet gäng, käka god mat spela spel eller bara sitta och snacka.

Hamen, om ett par timmar så ska jag och Ida beställa flygbiljett. Blev lite veligt nu, först den 3e sen den 8e och nu blir det nog den 3e iallafall :) inte mig emot...jag åker gärna så fort jag kan! Just want to get away from this town.

ha en bra kväll!

Grattis Älskling!

Ja må hon leva Ja må hon leva....idag fyller min babe Angelica år. Grattis Grattis Grattis hjärtat. <3
Hurra hurra hurra hurra för dig!!!

Angie Pemsie och Elin har vart här idag på födelsedagskaffe för Angie. Var mycket trevligt. Känner mig lite stirrig av kaffet. Drack ju bara två koppar, haha tror inte jag tål att dricka så mkt. Har även hunnit städa igen, blir så dammigt när man har Nemo killen här hemma. Han fäller ju så inni helvete. Nu har ja precis varit nere och lagt in en tvätt till... Glömmer ju jämt bort att ja tvättar. Minnet är kort!

Gud va mycket det är att ordna innan spanien alltså, sjukt mycket. Vet knappt vart jag ska börja. Men det börjar ta på listan. Imorn blir det försäkringskassan och söka lite strö jobb. Behöver något nu innan jag åker... no money!
Ska fira Angie darling på lördag oxå, blir nog inte ngn utgång för mig iaf. Har noll kr till sånt just nu! Men firas ska hon göra iallafall!

Ne nu ska jag bädda rent i sängen....kanske sover bättre då? hoppa det iaf, har haft sjukt svårt att somna de senaste dagarna. Är skitrött men somnar fan aldrig. suck, det är alltid något, inte sant?

hamen, hade fint folk.


burr burr va kallt det är!

hallo

aa fyfan va kallt det är. Vart ute och gått med nathalie , morgonpromenix. Och nu har jag ätit frukost. Proppmätt, gud jag blir så jävla trött efter ja ätit. Ska snart in i en vaaarm dusch. Ringa lite samtal efter det. massor att fixa.
Har sagt upp min lägenhet nu iaf. Blir väl bäst så. Har även pratat med tjejen som åker ner samtidigt som mig till GC och vi har bestämt oss för att bo tillsammans. Har hittat en lägenhet med två sovrum, kök badrum och egen terass. Har hört att det stället ska va lite halv skabbigt. men det får bli det till en början iaf. Shit det är bara 2 månader tills jag åker, helt sjukt jue. Måste fixa en stor resväska jag kan ta med mig oxå.

Helgen , fredagen blev lugn. Lördagen var allt annat än lugn. Satt och förfesta med pemsie och Fröken Trolin :P Vi hade riktigt kul faktiskt....va en sån där superbra kväll med massa prat skratt och dans :P Statt var också helt okej..vad som hände sen ska vi inte prata om. oj har aldrig mått så dåligt förut...två dagar av sängliggande typ. usch usch

ska väl bort till nathalie och muppa mig sen.

ne nu ska jag rulla in i duschen.

/ marros,


En heldag med Elin.

good morning people.

Så snart kommer Elin hit, vi ska ta en promenad i det soliga vädret. Blir nog bort till karlssons iaf. Ska kika på en grej där. Sen blir det supergod frukost här hemma hos mig. Elin stannar hela dagen tills ikväll, då det är party. Men e inte helt 100 % säker på att jag ska ut än. Men får väl se hur det känns...kommer antagligen dricka iaf men vill helst inte ut.

Igår blev det 2 öl hos nathalie och sen sarja....men gick hem efter de vid tio tiden. Idag känns det ju urskönt o inte vara bakis eller något. Mår jättebra :) Behöver ju få lite gjort idag så att... Lite småirriterad var man allt igår. Men de gick över.

Fan nu har Nemo gjort nr 2 i badkaret igen, ja förstår inte vad det är med honon alltså. Och stinker gör det oxå....UUUuuchh dummisnemo.

Hamen, nu ska jag fixa mig för promenad.


tjo.

RSS 2.0