Dagens Makeup!

Väldigt enkel sådan :) Var otroligt trött imorse då min rygg har börjat göra väldigt ont igen. Verkar inte som det va så bra att jag skjutit upp kirurg besök och operation. =/ jaja, ska dit i slutet av april och inge ombokning denna gången. 
Här har jag då bara foundation, puder, rouge och ögonbryns penna. Sen har jag böjt ögonfransarna. Men ingen mascara :) Ibland kan jag tycka att helt naturliga ögon är snyggt, sen när jag är så trött vill jag inte dra uppmärksamhet till mina trötta och påsiga ögon..
.

.
Ett litet makeup tips tänkte jag bjuda på också.
Rouge, inte alla som använder det.. jag använder det alltid(mer eller mindre)! Men man kan lägga den på olika sätt, Många tycker om att markera kindbenen och lägger då rougen nedanför. Det är jättefint, men lite uttjatat kan jag tycka.
Så testa att le när du lägger på rougen, och lägg den på kinden(börja på högsta punkten på kindbenet) genom att hela tiden borsta mot hårfästet, lite i taget, det ska se ut som du vart ute på en frisk och härlig promenad och fått rosiga kinder :) lägg gärna  lite i en böj över tinningen, då man ofta kan va väldigt vit och insjunken där..
Akta för att använda ett för mörkt rouge. Det kan lätt bli fläckigt och se smutsigt ut!
Kör markerat till festen och rosigt till vardagen! 
Variation är aldrig fel :)

Augustana - Sweet and Low . UNDERBAR!


Dagens Makeup!

Kommer att börja med dagens makeup här på bloggen nu :) Jag är ju trottsallt makeupartist. Sminkar mig inte mycket när jag går ut längre efterssom sminket oftast försvinner och ser halvkladdigt ut på mig när jag är ute och shakar! Och av ren bekvämlighet har det inte blivit något roligt smink på vardagarna heller, men nu är det dags att dra igång.. man vill ju inte tappa något liksom :)
Så här kommer första!

All i need is you... tröttnar aldrig :)


me and my drum

shallalala
Snart är det helg :) Längtar till både denna helg och nästa... men NEJ just de, jag ska ju leva i nuet ju!!! haha de e fan svårare än man tror. Har ju snackat om detta på personliga utvecklingen i skolan... Att ta vara på varje dag och inte leva i framtiden.. men visst är de svårt? Oftast längtar man till något längre fram... 
Jaja, jag kan inte säga att jag INTE längtar nu iaf, för i helgen blir de som sagt fest för mig med masa godingar! Och helgen därefter kommer ÄNTLIGEN Jessica hit från finland.. och michaela som jag saknar massor fast hon va här ganska nyss :) Och Johanna kommer oxå... Och pemsie!!! det kommer bli galet.. trollhättan kommer få hålla i sig ;) wohooo.. <3
.
Men för att va lite i nuet då :) Jag ska plocka iordning lite saker som ska med katterna, sen bär det av till gymmet å sola lite.. Å sen kommer väl pappa syrran o freddie och hämtar kissarna i eftermiddag någon gång. Ikväll kommer även en kille och hämtar min soffa :) gött att bli av med den!
.
Plugga måste jag göra med, har blivit alldeles för lite av den varan denna veckan :P
Nu ska ja dra PUSSPÅER!
kort från i torsdags :)

Eget naturgodis!

Det är helt underbart gott.
Har gjort det förr... och nu får jag ju inte äta chips och annat så ikväll tänkte jag slänga på en film och till de ska jag ha rostade mandlar. Och kanske lite cashew.
.
Det är super enkelt


Här är recept på massa olika nötter, på ett annat vis.
.

Grym!


Så jävla goda. Dinkel flingor med kanel! MUMS!

productImage

a good day

Jaa, idag har de varit en bra och effektiv dag.
vaknade dock sent, typ 10.50, ovanligt att ja ens sover till 09, men vart seg efter helgen och så har man inte vant sig vid sommartid :P MEN va härligt det är att det är ljust fram till åtta nu eller?! underbart!
Jag åkte iallafall till gymmet, 4.1 km från mig... och tre uppfärsbackar :P va helt slut! Jag är ju fortfarande väldigt hostig och snuvig/täppt om vartannat så jag solade bara och sen tog jag cykeln till willys, Storhandlade. Och fick faktiskt med mig 4 påsar på cykeln. Så blev nog iaf minst 8 km cykel idag :) Gött dä..lite mjukstart sådär!
Kom hem först vid 15 tiden så sen dess har jag städat och plockat iordning här hemma, rensat massa saker! Så nu ska jag faktiskt ta kväll, imorgon får det bli en lika produktiv dag..men mer i pluggets tecken! Men först blir det någon typ av föreläsning på förmiddagen i skolan.
.
Katterna blir förmodligen hämtade i veckan iallafall, och så får dom bo ett par veckor hos systeryster. Dels för att jag ska bort i helgen igen.. och jag mår så dåligt när ja lämnar dom ensamma! Sen kommer det ju 3-4 pers till mig nästa helg och på mina 30 kvm blir det trångt ändå, så då blir dom väl ihjälsuttna eller något :P nah men kan va skönt att slippa tänka på det iallafall!
.
Nu har jag precis duschat och ska ta mig en tallrik med dinkel flingor från paulún och filmjölk.
Känns skitbra att sluta med bröd och godis och allt nu. Känner mig förberedd! Så jag inhandlade lite goda frukter förut som jag kan smaska på när ja blir sugen. En dag i taget!
.
Sitter och kollar på Biggest looser på 5:an, så sorgligt.. en och annan tår kommer allt! Det är så otroligt många av de överviktiga som har en story bakom sig, som faktiskt har stor inverkan på hur dom ser ut. Vet ju iallafall med mig själv att mitt ätstörda beteende började när mamma blev sjuk. Då var jag 12 år gammal. 
Så alla som ser ner på de som äter sig så stora, borde först ta reda på varför! För det finns oftast en anledning till det. Sen är det jättesvårt för folk att förstå, som inte själva har haft en ohälsosam relation till mat. Men man ska aldrig dömma innan man vet varför. Och samma sak gäller ju anorexi, det ligger oftast en större grund till varför....
.
iallafall, nu önskar jag er en trevlig kväll! :)

Droger i Big Brother huset?

-
Ja va säger vi? Kan det stämma?
Vore ju rätt sjukt isf, men man blir ju inte förvånad för mycket denna säsong!

snön yr ännu en gång!

Det gillas inte! Men det försvinner nog lika fort igen så jag hoppas på sol , blå himmel och värme till helgen som kommer :) För då blir det feeeest för mig :) 24 baast, tiden bara springer iväg..

Nu ska jag äta chips och dipp, och godis! För imorgon är de slut på sånt en bra tid framöver. har verkligen bestämt mig, känner att jag har förberett mig och känner mig redo! 
Så imorgon är det slut på bröd i alla dess former och godis, kakor, chips, glass, mjölk, popcorn m.m
Om fyra veckor börjar jag trappa ner andra kolhydrater. En vecka i taget försvinner då pasta, potatis, ris och annat sådant. Känns super!


Så hädanefter blir det torrt vitt vin eller vodka med lime och soda vatten till fest ;) funkar fint! Ni som inte provat drinkar på bara vodka, smaksatt loka och ngn lime eller citron i pressat borde testa. De e fräsht och gott!


Underbara dag!

Jaa, denna dagen är helt fantastisk! Vårkänslorna flödar i hela kroppen, lycka! 
Precis hemkommen från stan, vart på möte på myrornas! Chefen därifrån ringde igår och ville att jag skulle komma in.. Och vet ni vad ? Hon erbjöd mig extra jobb och sommarjobb :D :D :D !!! Är så glad! De verkar som jag kommer vara mycket vikarie för henne, så hon ville jag skulle komma in och lära mig allt! Så ja ska kunna hoppa in för henne när som :) Wiiie, självklart tackade jag ja direkt! Blir ju inte jättemycket men jag är bara glad att få de ja får :) Jobba me kläder vill ja ju verkligen och butiksjobb är något jag velat länge :) Wiie!!!!
Vi snackade också om lite event som smink/style kvällar och modevisning som vi ska fixa ihop :) Hur bra känns de här då tror ni? :D Så jävla bra!!! Äntligen lite medgång...
.
nu ska jag äta, sen får de bli ut i solen lite! :)

Scary!

Hittade en artikel om kosttillskott! Kanske inte borde äta så mkt mer sådant?
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/vitaminpiller-farliga-for-halsan

Kärlekens Tunga


Göteborg!

Gårdagen spenderades i den UNDERBARA staden Göteborg. Ååh jag gillar verkligen att vara där! Åkte dit för en intervju klockan 10, den gick galant. Kände att jag hade bra svar och var självsäker på ett smakfullt sätt :) Så nu är det bara att vänta, inom två veckor får jag veta om jag fått jobbet.
Camilla kom och mötte mig sen tog vi en lång promenad hem till henne. Det roliga var att hon sa att det inte va alls långt, men det kändes som vi gick i evigheter! :P Men det är ju så mysigt att gå i Göteborg så det gjorde inget. Hennes lägenhet var supermysig verkligen! Vi åt pasta med pastasås och drack kaffe.
Tog spårvagnen ner till centralen vid fyra, och självklart gick jag av vid fel station :P Haha, jag kan verkligen inte Göteborg. Får nog spendera mera tid där tror ja ;)
Idag ska jag plugga matteB och göra powerpointen åt Bm. Ska även städa och diska och dra mig iväg en sväng och sola! Pressa pressa pressa, här ska man bli bruner :)
ne nu är det iallafall dags för frukost!
ha en underbar dag!

Bestämt mig!

Ja, det är dags att bli kvitt mitt jävliga sockerberoende en gång för alla! Har tänkt på detta sen i Januari att ja vill köra igång men har kommit fram till att jag inte varit helt 100 % motiverad. Men det är jag nu.
Underbara vännen Catherine har dessutom satt igång med en bloggserie om att bli av med sitt sötsug. Människan har varit utan socker i tre månader nu, Galet bra och motiverande! Jag har ju kört kolhydratfritt förr och maten man äter då är verkligen den godaste!

Så mitt startdatum är på måndag den 28/3, då lägger jag av med bröd (min last) och godis/chips och allt som hör till. Följer Catherines (http://catat.blogg.se) tips och råd, så jag börjar så för att sen ta bort pasta ris och potatis. Ett väldigt bra sätt efterssom mitt stora problem är bröd, jag älskar verkligen allt bröd i stort sett :P och godis m.m är också en stor last för mig så att ta det först känns som en behövlighet.
Men redan imorgon så kommer jag att ta bort mjölk ur min kost helt och hållet, för mig är mjölk som de flestas Coca-Cola, jag kan dricka det till allt verkligen och jag dricker det allt för ofta. Så det är verkligen något jag måste sluta med helt, blir en hel del sockerbitar i mitt mjölkdrickande!
Någon av er som har prövat typ Soya mjölk eller havredryck? Smakar de bra isf?


Jag är sjukt peppad till det här, och att börja må bättre i kroppen.
Har låtit sockret styra mitt liv allt för länge, så nu kör vi :)


Rush rush rush

Godkväll alla goingar!
Så det har varit fullt upp hela helgen och även hela dagen idag. 
vart skittrötter, men det blev skolan klockan 09 imorse för tre timmars matte B. Gick över förväntan måste jag säga, har inte glömt allt. Men än har jag inte kommit till mitt problem ( ALGEBRA ) !! tur vi har en bra lärare som kan förklara :P
.
Anyway, imorgon tar jag tåget till Gbg, ska på arbetsintervju igen. Hoppashoppas, ja vill verkligen ha ett jobb nu!!!
.
Ja hinner inte uppdatera så mkt mer men de kommer en update om helgen och annat kul snart :) 
Nattinatti på er!

Man down


Vååårlycka!

Jaa, man kan verkligen inte tänka sig att de ska komma snö?!?!?!
Underbart va man blir pigg och glad av detta väääder, kan inte säga de noog!
Tror ja ska ut och fixa min cykel, den har dåligt me luft :) Passa på nu när man vill va ute. en promenix med om ja hinner!
.
har iaf varit i "skolan" nu... Personlig utveckling stod på schemat idag, haha vi är en mycket pratig grupp! Så alla diskussioner leder in på andra ämnen hela tin :P stackars lärarna , de hinner säkerligen inte med hälften av vad dom ska! Men så är det när de sätter 8 öppna och pratsamma människor ihop :P Kul tycker jag!
Bestämde våra induviduella scheman idag med, mitt ser ut såhär!



Måndag: Pass 1 = Matte B / Pass 2= Matte B
Tisdag: Samhällsinformation och olika föreläsningar
Onsdag: Hemstudier
Torsdag: Pass 1 = Personlig utveckling / Pass 2 = Simning
Fredag: Pass 1 = Livstil & Hälsa / Pass 2 = Matte B



Det bästa är simningen, vi får det gratis liksom :) gymma fanns oxå men jag haar ju kortet på sportlife redan! Men simma är ju förjävla nice alltså. Känns otroligt skönt att gå på det här , känns som man gör något vettigt medans man är arbetslös liksom! Men hoppas verkligen på jobb snart!

Ne nu ska jag börja ta tag i allt fix & trix inför mariestad resan imorgon.

yo yo yo

Whats up people?
Är på bra humör idag :) fick äntligen sova en hyffsad god natts sömn inatt med hjälp av hostmedicinen.
Pga av natthostan så har ja haft lite problem att sova i veckan, så har vart cptrött på dagarna. Men inatt gick de bättre :)
Ska snart ner på stan en snabbis, sen blir det skolan. Vi ska göra schema idag tror ja :D Ska bli kul!
Å för övrigt ska ja på arbetsintervju igen på tisdag i gbg, försäljare av hairextensions! :P vore kanske skoj! Så håll tummarna för mig då hörrni!
-
Å imorn tar jag bussen till Mariestad igen :) Ska hem till ewe en sväng på kvällen med Elin och mysa. Sen blir de myskväll med Emelie & Angie när Pemsie slutat vid 21.
wiie<3
.
ne nu ska ja kiiila.
Hade fint !

massvis med roligheter!

Jaa nu är det massa kul att se fram emot.
.
Nu i helgen blir det hemgång till Mariestad. Även Elin och Angelica ska hem denna helgen så då ska får jag träffa dom båda <3 Fest blir det garanterat! ;)
Sen den 2:a april så ska jag hem igen och fira min födelsedag med (förhoppningsvis) alla mina godingar, ska bli superkul! Hoppas så många som möjligt kan komma, så blir de en mini reunion ;).
.
I veckan där på sen så kommer min finlänning Jessica till mig :D Yay! Och Michela och Emelie kommer förmodlingen oxå. och Nu är det även på tal om att Elin & Angie ska försöka komma :P så det kommer bli fullt hus här, men det är ju bara mysigt ;) Wiiie!!!
sen hoppas ja på att Johanna ska ner till sin boyfriend så hon kan hänga på ;)
.
Jag ser verkligen fram emot de här helgerna. Nu när jag är arbetslös, varit sjuk och bara varit helt deppig och känt mig ensam, så är det mina älskade vänner jag saknar så himla mycket! Så att ha massa roligheter inplanerat med er gör mig heeeeeeeeeeelt lycklig :)<3 älskar Er!
.

whoooop whooop
.
Nu ska ja sova, ska på föreläsning imorgon klockan 10.00 :)
pusspåer

Vanilj!

mmmm nam, dricker grönt te med mild vaniljsmak.
Friggs Grönt Te Vanilj
Denna sorten har jag. jättegod med en tesked honung! 
och det är som sammet för min hals. som är helt kruuuuttorr!
.
men imorn kommer min michis hit som planerat :) va rädd ja skulle vara för sjuker men de vände idag så ja
känner mig mycket piggare. Va iväg på Göraskillnad gruppen och en sväng på staden. Sen har ja grejjat hemma me lite allt möjligt.
.

jösses..

De tar ju tusen år å fylla i ansökan om jobb på hemsidor. Förstår inte varför man ska göra på de viset? lägga in erfarenheter va för sig å hit o dit när man har allt samlat på ett cv liksom.
ahh, inte ska de va enkelt å söka jobb heller :P

Käääär!

Helt förälskad i detta halsband från Rock by Sweden, det blir mitt för sisådär 3000 spänn , så  drömma går ju :P
För er som gillar det och har råd så finns det på http://eleven.se

mmmmnaaaam

Glass är förbannat gott när man är sjuk, eller hur? typ det enda som smakar bra..

fysjutton!

jaaa... fyfasen säger ja bara va jobbigt det är att vara såhär sjuk.
Jag är ofta småsjuk, hängig och förkyld men de var längesen ja var såhär dålig.
Knappt gått upp ur sängen på två dagar, blir svimfärdig när ja går upp. Läskiga feberdrömmar och fryser och svettas om vartannat. jaaa... inte är det kul inte, fick sova med öppet fönster ett tag inatt för att ja va så varm.


Ja, som ni märker så tycker jag ganska synd om mig själv just nu :P känner mig riktigt ynklig! Kan inte någon komma å ta hand om mig, pleaaaaaaase. haha...


hepp, ska väl iaf försöka rycka upp mig lite, känner mig otroligt deppig för tillfället.
Har iaf diskat, men de räckte för att ja skulle bli helt slut så nu ligger ja till sängs igen. tråkigt
men har en hel del filmer att se, så det e väl bara att sätta igång.
Tänkte jag skulle se alla som vann en oscar. så dessa två och Black Swan har jag sett nu.

Såg på Winter's bone igår, riktigt bra enligt mig!




Innan de såg ja 127 hours. Lite långtråkig, men annars helt okej.

waiting for me...

dagen började hyffsat bra, trotts noll sömn och vrålförkylning.
Fick lite gjort, sen blev ja på kasst humör å nu e ja bara så trött
å min tand har börjat värka igen. Å inte har ja råd att gå till tandläkarn igen heller..
suck suck suck!
ingen ide å skriva mer negg här
pusspåer

Givande dag?

Inte direkt.. :P Inte mått bra alls så jag har legat och halvsovit heeela dagen. Nu ska jag ta en dusch sen diska och packa upp. Hatar när de är så stökigt hemma. Imorgon hoppas ja på lite mer ork och att jag iaf ska palla gå till swedenborg.
Å så ska jag slänga in lite kort från helgen oxå :)
så hörs om en stund!
Beauty

avlider

tack tjejer för igår. men fyfan, vilken  hemsk kombo
bakis, förkyld och mensvärk! ingeeet roligt alls faktiskt
men har bunkrat upp me massa gottit så ja ska nog överleva

host host

jaah, de va på känn!
å nuuu har ja blitt förkyld igen, hostar och täppt å lite tung i huvudetet. Bara att hoppas de inte blir värre under helgen. Men får käka en massa alvedon å skit, å vitamainer. För imorn ska ja ut!!!
Ja e ju arbetslös så ja kan bli sjuk nästa vecka om de e så :P
Somna sent inatt, gjorde naglar på mig själv. Gick mycket fortare än tidigare å ändå skyndade jag inte. känns bra!
Å ikväll ska ja göra två set me naglar , på annsofie och terese! Å kanske ett imorgon om ja hinner... :) kulkul!
ne dags å skynda sig lite kanske.
pusspåer

Makeup trend 2011





Mycket dramatiska läppar i vår
Sprign 2011 Makeup Bold Lips Trend Dark Lips Spring 2011 Makeup Trends
Coral Lipstick Sprign 2011 trend Neon pink lips spring 2011 makeup trends
Neon Lip Makeup Spring 2011


Källa

http://www.make-up.becomegorgeous.com/make_up_basics/spring_2011_bold_lip_makeup_trends-3242.html

Göra skillnad...

..heter projektet jag måste gå på för att få pengar nu när ja är arbetslös. Det verkar vara jättebra, var där igår. Vi är en grupp på åtta personer som blir som en klass, de närmsta tre veckorna kommer vi att ha mkt gruppaktiviteter och lära känna varandra bättre. Vilket är super för mig som inte känner någon här i Thn. Vi kommer få välja vad vi vill göra under vår tid där, matlagning, träning & hälsa, studera och personlig utveckling tror jag vi kan välja mellan.. Skulle vilja göra allt det där. Tiderna är väldigt shyssta dessutom, första tre veckorna : 13-15 därefter 8.30-12 . Plus att lärcentrum(komvux) ligger mindre än en minut från mig, alltså alldeles bakom mitt lägenhetshus :P
Men självklart så är ju tanken att jag ska få ett jobb så fort som möjligt, och idag ska jag ju på arbetsintevju i Göteborg, jättesurt att mitt busskort inte alls funkar dit som jag trodde. Så håll tummarna för mig idag allihop:) JAG VILL HA ETT JOBB NUUU!
.
Ååh nu har jag dessutom fått cravings efter att göra fler fotosessions. Har fått alla korten från lidköpings-sessionen, jag och Evelina ska gå igenom alla på fredag och välja ut vilka vi vill ha i portfolier. Å då kommer det även ut fler bilder här och i min portfolio på webben.
Men nu vill jag göra mer mer mer! Så jag hoppas att tillfälle ges snart...

RSS 2.0