Dagens Makeup!

Kommer att börja med dagens makeup här på bloggen nu :) Jag är ju trottsallt makeupartist. Sminkar mig inte mycket när jag går ut längre efterssom sminket oftast försvinner och ser halvkladdigt ut på mig när jag är ute och shakar! Och av ren bekvämlighet har det inte blivit något roligt smink på vardagarna heller, men nu är det dags att dra igång.. man vill ju inte tappa något liksom :)
Så här kommer första!

Kommentarer
Postat av: Catherine

Snygg makeup och kul initiativ! Ser fram emot dessa inlägg :)



Päron/lakrits är min favorit också, o smoothie är asgott! :) Det är jättebra att du är förberedd och som sagt att låta det ta sin tid. Ibland tar det stopp i huvudet för att man har så många "regler" att följa. Bättre då att hålla koll på några enkla saker tills de blir en vana :)

När du fyller ut tallriken med mer kolhydrater nu får du vara beredd på att vikten kommer ligga still. Men se det som ytterligare en förberedelse inför framtiden, och ät inte mer än en portion. Krydda maten extra så smaklökarna får sig en omgång utan att kräva massa sött :)

På bakfyllan tror jag det handlar om inställning. Fram till nyår åt jag pizza varje söndag, men sen dess har det blivit kebabsallad (kebabtallrik i januari) eller lowcarbburgare på Max (alt. plockat bort brödet på andra kedjor). Man kan fortfarande äta något gott när man är bakis, typ ost, grädde med bär, lchf-efterrätter (lchfrecept.com) osv. men skillnaden för mig är att jag äter på regelbundna tider alla dagar i veckan. Förut kunde jag äta en barnpizza vid ett tillfälle på hela söndagen, och det är inte schysst mot kroppen. Försök hålla rutinerna även när du är bakis!

Självklart är jag med dig! <3 Det gäller bara att ha tålamod, vilket inte är min starka sida men man lär sig :)

2011-03-30 @ 17:36:08
URL: http://catat.blogg.se/
Postat av: Catherine

Ditt nya fokus, att bli sockerfri och få bättre hälsa, kommer ta dig mycket längre än viktfokus. Now you're unstoppable! ;)

2011-03-30 @ 22:50:01
URL: http://catat.blogg.se/
Postat av: Angie

Åååh så snygg make! :D gilla gilla!

2011-03-31 @ 22:42:15
URL: http://angieliscious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0