This is my now.

Sitter hemma hos syrran nu, håller på o tvättar. Har precis laddat upp kort från juldagen på facebook och några på bilddagboken. Nu ska ja snart sätta mig och grejja med min egna dator...olsson ska hjälpa mig fixa så den mår lite bättre. Stackaren e full med skit. haha.
Har varit o städat idag, först åkte jag och syrran till tippen med massa skräp. Mellan 10 och 14 var jag i lägenheten. Ja börjar äntligen komma någonstans. Sandra "pepparkakan" kom förbi och gav mig en hjälpande hand , och bowie självklart. Den sötnosen. Hade egentligen tänkt dra tillbaka o städa mer sen men ja pallar inte mer idag. Så ja går upp tidigt imorgon o kör på de sista istället.
Ska även fika med min kära vän Lena imorn :) trevligt trevligt.

Nyår är fortfarande lite oklart. Men tror det kommer bli massa god mat, massor med vin och roliga spel. weii. looking forward to it. Lördagen kommer dock bli snäppet hårdare. 20 pers blir det hemma hos syrran, sen vidare till statt då. woho.

ne nu ska ja sätta mig och fixa lite.

pusspuss



me and my babe. <3

Helt slut.

Känns verkligen som jag inte kommer någonvart med lägenheten. E fortf i köket liksom. puh hela kroppen värker. sjukt jobbigt. Men ska bli skönt när det är klart. Kom precis hem till syrran, svinkallt ute..men skönt med en liten promenad faktiskt. Ska lägga mig i ett varmt bad här snart, sen äta lite kvällsmat. Ska till malpe senare o umgås med henne och josephine tänkte ja. Fan ja får ju passa på nu när de e så kort tid kvar tills ja åker.

Imorn blir det fullt upp, ska till tippen tidigt...till lägenheten, sen hem till syrran innan två o tvätta till typ fyra. Efter de raka vägen ner till lägenheten igen. Där kommer jag troligtvis att stanna tills kvällen. Ja ska fan i mig köpa en flaska vin och häva i mig ett par glas efter de. Bara slappa framför tvn. På tisdag är det besiktning. Hoppas hoppas hon blir nöjd. Ja sliter ju som ett djur.

på onsdag är det nyår, knappt tänkt på vad man ska hitta på. Men jag skulle helst vilja va ett litet gäng. Käka god mat, spela massa kul spel och dricka en massa vin. Utgång e inget ja e sugen på alls. Nyår ska firas med nära och kära enligt mig. Stor festen blir på lördag ...då ja har avskedsfest. ahhh nästan lite tårögd när ja tänker på att ja åker så snart. det kommer nog bli jobbigt till en början......

hamen nu ska ja hoppa i badet.
pusspåminapärlor.

Checka in syrrans hår , här e hon typ 14 bast. Ja vill ha det tjocka vackra håret!!!


En lugn lördagskväll?

jaa det ser ut som de slutar så faktiskt. Ja e både sugen och inge sugen. Mina pärlor sitter just nu o förfestar för att sen röjja på statt. Och ja skulle vilja vara med dom. Men ja måste tänka på ekonomin och även på att ja måste städa lägenheten imorgon. Bara 2 dagar på mig nu o göra de klart. Stressigt. Men de suger i öltarmen kan ja lova. Har haft sån jävla beslutsångest de senaste timmarna...men nu har ja bestämt mig...tror ja :P att stanna hemma hos syrran och se film istället. I hennes allt för varma lägenhet. Puh ja kreverar snart.
Ne fan de känns inte helt värt de idag...ja orkar inte vara bakfull, vilket ja vet att ja kommer vara om ja börjar festa. Ja tror ja väntar tills nyår. Då kommer de förhoppningsvis bli party för full rulle. vet dock inte riktigt vart de bär av nu men. de märks väl.

På torsdag är de EN vecka kvar tills jag lämnar sverige. Det känns helt sjukt. Det känns bra men skrämmande på samma gång. Det börjar sjunka in att ja ska iväg. Men tror ja gör de till en större grej en va de e. Mina pärlor finns ju kvar här hemma...de äkta iaf! :) och ja kommer lära mig så mkt, om livet... om mig själv. Som ja inte gör här. Här hemma flyter allting på.. de rullar som på repeat. alltid samma, lite nya intriger då och då, men annars...inget nytt! Man kommer liksom ingen stans. ne det ska bli en upplevelse de här..

nu ska ja sätta på en film och äta lite choklad =)

Ta de lugnt ikväll nu tjejer ;)

årets värsta bakfylla.

yes, gårdagen var helt okej. För mycket folk som vanligt. Men en gång om året får man väl ta de ;P De va kul iallafall. Men idag känns de rejält. blodtrycksfall och illamående bestod hela förmiddagen av i stort sett. Låg ihopträngd med alex och nathalie i hennes säng. varmt varmt. ne nu vill ja må bra igen.

Imorn ska ja fortsätta städa lägenheten. försöka bli klar så mkt som möjligt.

hey

Då va julafton över ännu en gång.

Jaa julaftonen var helt okej, förutom att jag var så förbaskat trött efter bara tre timmars sömn. Så fick lägga mig o vila lite efter maten.. Spelade lite kort , va riktigt kul faktiskt :P märks att vi fått vår dåliga humor från pappa. Hahaha. Han e förjävla rolig! Jag och annelie gick o la oss jättetidigt, det behövdes. halv tio typ :P men sov faktiskt rätt bra inatt. Skönt, nu har vi precis ätit frukost och druckit kaffe. ska fixa ordning oss lite sen bär det av mot mariestad. Åker nog till nathalie direkt.

Ska till Oskar idag och jävlar va vi ska festa hörrni! ;P

Ses i dimman då!


God Jul!


Ja nu vart de jul då, första året jag verkligen inte har ngn julstämning. Är väl vädret...sen har ja ju inte haft något julpynt hemma alls. O nu har ja ju ingen lägenhet o ha julpynt i.. tråkigt. Får hoppas julstämningen kommer när ja kommer till pappa. Längtar efter julmaten iaf. 
Är väldigt trött, sov hos nathalie inatt och ja kunde verkligen inte sova... va fan nära gråten framåt fyra. Skulle upp halv åtta på grötfrukost hos bror. Så ja känner mig inte piggast direkt. Funderar på o ta med mig en tablett o sova på hos pappa. Om ja hittar dom. Måste fan va pigg imorn juuuee! Fyfan det kommer bli hårt , mkt fest. :)

ne nu ska ja ringa angie

smärta.

i mina muskler. Har flyttat hela dagen och städat lite grann. Pappa oskar syrran o olsson har hjälpt till och josse gumman va gullig och städa min toalett. Har nog aldrig varit så rent. TACK hörrni! Det är iaf tomt på grejjer i stort sett...bara städning kvar. Den jobbiga biten. Men ska dit tidigt imorgon o köra hela köket iallafall. Fasar för att öppna fönstren usch kryper säkert fram ett antal spindlar som sitter däremellan. Men men de får ja tåla.
Har nu alla mina nödvändiga grejer packat i tre resväskor. Lite jobbigt men de e ju så de e. På torsdag är de bara 2 veckor kvar tills ja åker. går så sjukt fort. Det känns fortf inte verkligt. Men de kommer väl när ja står o säger hej då till mina älskade vänner. =( jobbigt...


nu sitter jag hos syrran, ska ta ett varmt bad och sen käka kvällsmat. Knallar över till malpe senare sen.

Snart är det juldagen :) party party all night long.

Just a fun day with my friends.

Ännu en dag med mina smultron.
Jag Pemsie Nathalie Oskar och Julia åkte till skövde idag. Kollade runt i massa affärer och Oskar köpte en jättefin skjorta. Usch jag gillar inte riktigt att gå runt i skövde...mycket folk och speciellt nu innan jul. Alla bara går in i en hela tiden och ja får lust o smälla till dom. När jag kom hem käka jag och nu sitter jag här o glor. Sjögrenen kommer hit ikväll , vi ska bara umgås och kanske dricka lite smått :) men imorn då jävlar blir de fest! as always. ;) Blir nog mycket party nu under jul och nyår. Men de e kul, känns som jag vill passa på o festa med mina guldkorn innan jag drar. shit de går så fort alltså... de e snart bara 2 och en halv vecka kvar. börjar bli lite nervös.
åå igår kom min lilla älskling angelica hit och hon hade med sig julklappar till mig, en liten ring med läppglans i och en jättefin scarf. Så sött av dig hjärtat, jag blev jätteglad! <3

Ne nu ska jag försöka fixa hit mitt vin som just nu befinner sig i lundbergs.
i want to have a glas of wine.

The most beautiful stars in the world.

mm, det är ni!


.
Har varit en hyffsat bra dag, trodde jag började bli sjuk förut men efter att ha knaprat i mig lite tabletter mot värken så mår jag bättre. Tvättade hela förmiddagen, sen drog jag iväg till Nathalie...hon bjöd mig på köttbullar, det va mums. Pemsie var där med, även Oskar och Julia titta förbi en snabbis. Alltid lika kul med er, mycket skratt. Det gillar vi =)
Har grejjat och haft mig här hemma..känns som det fortfarande är tusen saker att göra. Men det börjar ta påt iaf. Så himla mycket krångel med alla myndigheter hit och dit. Jag blir ju helt yr av alla saker ja måste hålla reda på. men men så är de. Det är värt de iallafall :)

Var förövrigt en superkväll igår, Ja pemsie oskar o Johan kollade på en psykisk rysare. Riktigt äcklig faktiskt. Pemsan fick fnatt i slutet av kvällen så oskar kom med förslaget att låsa in henne i källaren. haha.. ne du e så söt gumman! ja det var trevligt iaf.

Ikväll kommer min josse snutt till mig :) Blir trevligt det med. Måste ju umgås med mina stjärnor nu när jag kan. sen kan det ju dröja innan jag ser dom :/ meeeeeeeen förhoppningsvis kommer vissa av er ner och hälsar på mig :D weii. 


nu ska jag käka kvällsmat!
/M


on and on


Ja idag har jag allt hunnit med en del, var på soc kl 11 imorse. Sen halta jag iväg till polisen och hämtade ut mitt pass, usch kortet är hemskt. Vidare till arbetsförmedlingen och sen förbi ströget och hälsa på malpe en sväng. Har även packat ytterligare 2 lådor. Nu har jag 3 kaffekoppar och 1 stackars tallrik i mitt skåp :P så skönt o ha allting klart så det bara är att flytta sen. Pemsie har varit här och hjälpt mig med, tack gumman! :)
Ikväll blir det film hos oskar, skönt att han e hemma. Det märks direkt att stämningen blir roligare. Haha!

Guud vad jag längtar , helt otroligt! Det pirrar i hela kroppen på mig när jag tänker på att jag om typ 3 veckor kommer vara på Gran canaria. WEii.

nu har jag inte så mkt mer o förtälja

.

lite kort från helgen:






underbara.


ooopps.

Jaaa, vad ska man säga. Lördagen var skitrolig. Superkul förfest hos mig, alla var på toppen humör. Blev rejält full på statt iaf. Ne nu får de allt vara bra med karatefylla. Nästa gång ska jag va LAGOM! :P Vore skönt o ha kontroll på sig själv för en gångs skull. Först så hoppa mitt knä ur led en snabbis på dansgolvet, så fick sätta mig en stund men sen var ja uppe o hoppa igen , inte bra :) Och sen skulle jag gå från dansgolvet och någon måste dansat med armar o ben åt alla håll för jag fick en jävla smäll, rätt på högertinningen. Huvudet får rakt in i djbåset. sen ramla ja ihop... skitäckligt var de för allt ljud försvann för några sekunder...trodde fan jag hade blivit döv. Fick hjälp att sätta mig på en stol , kunde i stort sett inte gå. Så det blev en riktig smäll... det blev tillslut ambulans till kss. jag HATAR sjukhus. Men fick stanna över natten. Tydligen har jag fått en lätt hjärnskakning.. det var tur, fan livsfarligt o få smällar mot tinningen..

men fick åka hem på morgonen iaf!
Tack till josephine och märta som va så gulliga och hängde med i ambulansen :) Tur ni hitta skjuts hem sen.


yes, så ja känner mig inte helt 100 med värkande knä och huvud. Men dom sa att ja skulle ta de lugnt ett tag och vila. har tusen saker att göra i veckan iaf. Malpe kommer nog hit idag, nice nice. Sen måste jag diska o städa lite hemma med efter lördagen..

hamen, see ya!

//M

Bittersweet..

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart, Catherine och malpe kommer hit på förmiddagen. Senare måste ja iväg till syrran och sy lite, sen även upp till nadije och dom o låna deras skrivare. Ikväll blir det idol med gurka och dipp förhoppningsvis :P Det är ju final! Spännande...eller inte, Kevin vinner ju lätt! Imorn blir det fest som det ser ut. Ska ha lite här hemma, efterssom det är sista gången jag kan ha fest här, flyttar ju ut nästa helg. Så blir en utflyttningsfest helt enkelt :D:D weii.


ojojoj vad tiden går fort, mindre än fyra veckor kvar nu... men allt börjar iaf att ordna sig. Allting faller på plats, har så mkt i huvudet hela tiden...går igenom allting tio ggr för att inte missa något. O alla myndigheter, usch vad ja hatar o prata me dom. inga riktiga svar får man....allting e så luddigt... usch


nu ska ja äta yougurt.

Gotta be somebody

...med Nickelback. me like.


Syrran kommer snart och hämtar mig, ska till polisen och fixa pass. Sen iväg med lite lådor och skit till hennes föråd. Shit vad tiden går fort. om typ två veckor ja ska ha flyttat allting liksom. Så himl mkt jag måste ordna med jue. stressigt värre. Ska ta mig en liten lunch strax. Och ringa skatteverket... fatta, idag är det exakt en månad kvar tills jag sitter på flyget till GC. Känns fortfarande inte helt verkligt haha. för mig är det här stort... väldigt stort. Lite nervöst är det allt...men jag ser fram emot de som inget annat.
Kollade om vi hade någon speciell tidsanställning... vi har en månads provanställning sen ett fast kontrakt på så länge vi vill. det känns gött :P weiii. E faktiskt på bra humör idag...imorse trodde ja det skulle bli en pissdag , vädret är ju så deprimerande...men nu skuttar jag omkring här hemma till musiken :) Ikväll ska jag till Melander med pemsie är det tänkt. Trevligt! :)

annars, är jag pank så det skriker om de :P Jag har endast fisk och wok grönsaker i frysen.. men fick låna en hundring av pappa så ska köpa mig lite kyckling iaf :) trist när man inte har mat ju...
Hamen..

måndag igen då :) veckorna glider förbi väldigt fort.



hade underbart hörrni

Balladen om Konsekvenser

Ja vad ska man säga om folk.



Helgen har vart sjukt rolig, var längesen jag hade så kul! Karatefylla blev det både fredag och lördag. Jag och Nathalie ägde lätt björnes dansgolv tillsammans ;) haha. Lördags så förfestades de hos nathalie med alla goa människor, pemsie angie oskar storm o co. Blev statt efter de, oj oj jag hade lite problem med balansen ett tag haha. men så kan det vara ibland. Bakfullt har det ju varit med iof, det är mindre roligt. Men man får ju ta de om man vill ha kul! :P

Idag har jag varit hos malpe och emma, trevligt. Sitter här och väntar på att angelica ska komma , vi ska till sandra ikväll. Myspys. Blev tyvärr inget sandra firande i lördags. Men ska bli kul o se hennes lägenhet! Och träffa hennes busunge bowie. ;P

Oh, det börjar verkligen närma sig nu. Nervöst faktiskt.
men kul ska det bli!


nu kom angie pangie

så pusspuss

RSS 2.0