härliga sommarvärme!

Åå vad jag älskar solen. som nathalie skrev i sin blogg, det är den bästa antidepp medicinen. alla går runt med leendet och är helt enkelt lyckliga. Naturen kan göra mkt.
Har suttit ute på balkongen med nathalie tills nu. fan va det bränner på. Nu kurrar magen så ska laga mig lite mat, sen kommer syrran josse elin o kanske fler hit. ska dricka på min underbara balkong och spela lite spel ikväll :) ska bli jättemys. är verkligen inte spec intresserad av att gå ut längre. trevligare att sitta hemma o festa med sina nära.
Så imorn ska jag och sandra härja. som förr, med micke vakt! ska bli superb. fylla på hög nivå gumman , eller vad säger du?

annars, känns fortf underbart att vara hemma..spec nu när ja har flyttat in. Tack malpe för att du ställde upp och lät mig på hos dig en vecka. Skönt att vi bor så  nära varandra iaf. får sitta o steka på min balkong om dagarna :) smoothies till frukost vill ja ha :P

ne nu ska ja laga mat.

seee yaaa :)


hård helg.


helloo

sitter i soffan med malpe, käkat pizza godis och ser film. en riktig bakissöndag med andra ord
kul igår, men något för full! men de va trevligt...
ska bli skönt med en vanlig vecka, söka jobb träna och bara ta de chill. Hoppas på inflytt i lägenheten med.



heeeeepp nu ska ja kika vidare på filmen häär.

pusspuss

Vackert väder :)

Halloj

Sitter hemma hos malpe, ska laga mig lite köttbullar och spagetti tänkte jag.

Hon e jobbar hela dagen idag, så ja ska tvätta och ha mig. Kanske ska ner till gymmet

o köra lite sen, funderar på om det kanske e dumt me tanke på att ja e förkyld.
men får väl se vad ja bestämmer mig för.

Ska även träffa min babe, angelica. Ska sätta oss i solen och prata. myspys.


Imorgon blir det förhoppningsvis några kalla i det fina vädret. Hoppas det blir varmt så man kan sitta ute i gräset.

men fan har sett så mkt getingar o spindlar nu. usch jag hatar dom!


Saknar grancan. fast inte så mkt att ja känner ja vill tillbaka.. inte än iaf. Än så länge så känns

det riktigt bra att vara hemma. Har beställt bredband och så nu med. Och om de går som planerat så flyttar

in i min nya lägenhet nästa vecka. Hoppas hoppas


hepp nu kokar vattnet här.

ciao.


haha vilken bild, vad kan man va här...13? stallgänget iaf,
malpe ewe elin jag och marie , och catherine tar då kortet :) vilka tider det var!


snart varit i sverige en vecka.

Japp imorgon kväll har jag varit i sverige en vecka, känns fortfarande lite konstigt måste ja säga. men de känns bra iaf.
Har träffat massa goa vänner, festat lite grann. Statt är fortfarande lika tråkigt dock. Fast man är ju rätt van vid riktigt partyställen nu med. saknar grancan en del faktiskt, men de kommer väl mer sen.
Hoppas på fint väder nu i veckan, spec till helgen... grilla och dricka öl på fredag är det prat om. dock blir det nog inte utgång. inte som de känns just nu. umgås hellre med nära o kära och dricker på hemmaplan eller så istället.

Har bott hos syrran tills idag, men nu är jag hos malpe. Ska bo här tills på måndag iaf. hoppas ja får flytta in i min nya ( jättefina ) lägenhet i början av nästa vecka. var o kollade på den hos josefin idag och den var jättefin. Där kommer jag nog trivas. stoooor balkong. där jag o mina pärlor kommer tillbringa många varma sommarkvällar med ett glas vin.
weeeiii.

Imorn ska jag iväg till ams skriva in mig, ska även söka jobb på telemarketing stället i stan, luncha med josse när hon slutar... sen bär det av till pemsie , hälsa på lite och hämta mina saker. Vidare till oskar efter det, hämta saker där oxå:P, det blir fullt upp hela dagen. sen hem till malpe o nemo och softaaaa...

Ne malpe har redan gått o lagt sig, ja ska la kolla lite på csi sen sova jag med. Nemo killen ligger och sussar i fotöljen.
Han e ju för go. han gör en så glad :) fast han hårar ju ner så förbannat. hår i mun o näsa o alla kläder hahaha. tur du är så söt.


Det var allt för mig.
Nattinatti!


Bye GranCan hallo Sverige.


Ja då sitter jag hemma hos far min i skövde.
Resan hem igår gick bra, bortsett från att landningen var hemsk, trodde ärligt talat mina trumhinner skulle sprängas. Träffade pappa på landvetter, åkte till en hamburgekiosk i alingsås och käka burgare mos och pommes. Det var gudomligt. Vi var ju på hardrock café i fredags och firade tonyes födelsedag. Dom ska ju va så kända för sina burgare. men den här slog deras med hästlängder.
Gud va jag längtar tills ja kan flytta in i lägenheten och sova i min egna säng. Legat i 90 säng stenhård i tre månader,.. och nu kommer det bli syrrans stenhårda bäddsoffa :) men tack gumman att jag får bo hos dig.

Ska snart in till Mariestad, käka mat med far och systra mi. Fika med några av de underbara,. sen blir det hem till sis. Fixa sig...iväg till nathalie och börja dricka. oh fan, just de ja måste ju faktiskt till bolaget oxå. haha shit, det kommer kännas helskumt att behöva dricka sig full innanman går ut. vanliga fall går ja ut halv ett , ett nykter. har gratis bar och e knack vid halv tre. inga inträden eller något har ja behövt stå för de senaste 3 månaderna. har varit jävligt najs.
men men, nu e man tillbaka till verkligheten :P

ska fixa iordning mig lite nu då.
seeees v'äl i dimman kan ja tänka mig ;)

Sista Dagen på jobbet.

Jaaa...idag var det sista dagen på jobbet. Så nu är ja ledig en vecka innan jag åker. supernajs. ska bara njuta till fullo av varje dag. Ikväll blir det skumparty på Seven. får väl se hur den kvällen slutar. kanonkalkon. :)
Ska till amadores ngn dag oxå, fin strand vid puerto rico. Ska även hyra bil o dra upp i bergen hoppas ja. dock vet jag inte om ja har ekonomi till detta men ja må ju nästan offra de faktiskt. De kommer ju bli lite skillnad i sverige mot vad de e här. Cigg, alkohol, inträden. Ja de har knappt kostat mig något de senaste 3 månaderna. Men i sverige kostar det ju skjortan. jaja, de löser sig alltid ! =) 

ne nu ska ja fixa mig.
puss

RSS 2.0