underbara sooool

Halloj
Midsommar är över, hade väldigt trevligt.
Först va vi som vanligt i skövde hos gittan & co. Massa folk, god mat och mkt alkohol. Som varje år.
Drog dock in till Catherine och oskar vid åtta. Och där var de lugnare tempo, till en början :P haha sen åkte absinten fram och alla blev precis kanon! :) :P blev tyvärr en väldigt dyr resa hem... men strunt i de. kul hade ja iaf. Dock mådde inte jag och magen min så bra dagen efter. de blev lite för mkt av de goda helt enkelt.
Så nästa helg har ja tänkt vara heeelt nykter. låta min mage vila lite. Vill ju helst inte åka på magsår eller ngt annat hemskt.
Va iaf hos läkarn idag, pratade om min rygg ännu en gång. men han tycker alvedon räcker tydligen, dock får ja ta högre dos. sen fick ja tabletter för magkattaren, och en insomningstablett, och sen mina vanliga atarax :) så nu e medicinskåpet fyllt. haha. ucsh, hatar tabletter!
men men får väl hoppas de hjälper lite nu iaf.
Ligger ute på gräset o lyssnar på sommar musik och göttar mig i solen. UNDERBART!!!
blev inget sällskap som ja trodde, men de e trevligt ändå :)
blir nog tidigt i säng ikväll..  behöver min sömn känner ja.
har mkt att se fram emot ändå :) På torsdag är det äntligen dags för eclipse, ja elin josse och angie ska gå på den här i stan. DREGGEL!
sen på lördag blir det tjejfest hos mela i Skövde. Fem kamp hörde ja ryktas om? :) Dock nyktert för min del som sagt :P Måste ju lära mig va på fest utan massa alcoholhaltig dryck :P blir en stor iskall loka för min del! ska bli kul iallafall :)
Sen har jag och ewe snackat om minigolf ngn dag med :)
mm, ja gillar sommarn!

pain

pain pain pain pain pain
"/
suck, deprimerad idag!

Soon i'll be going again

yep, snart är det dags för mig att för tolfte(?) gången packa grejerna och flytta. Men nu blir det bara 12 mil bort :) Jag ser verkligen fram emot detta.
känns inte som jag riktigt fattat att ja flyttar än, inte andra heller kanske.
snart bara en månad kvar.

Har börjat jobba iallafall, lägenheter igen. Men imorn ska jag gå brevid på häktet. Ska bli intressant å se hure ser ut där :P å fängelsena med. Lite nervigt å gå runt bland alla fångar men, man får ju sånt dära larm å ha på sig.
Är sjukt trött, jobbade åtta timmar med 5 minuters rast. å de är ta mig fan jobbigt att städa...svetten bara dryper efter en timme. Speciellt i de här jäkla lägenheterna, helt otroligt att folk kan leva så. Går inte ens beskriva så vidrigt.
Hade en kul lördag kväll för övrigt, tack alla inblandade.



ahh känslor, alltid dessa jävla känslor. Jag vill verkligen inte ha dom egentligen.
Önska ja bara kunde stänga av mig själv. inte känna alls.
alltid samma sak, om och om igen
men men that's life i guess



fcuk it
vem orkar egentligen lyssna

Sverigeväder!

...det är jag fruktansvärt trött på, HALLÅ?! Vart tog sommaren vägen?
De senaste dagarna har det vart som höst utanför fönstret, jävligt deprimerande må jag säga.
Neh strålande sol och 25+ tack!
Jag är sjukt sugen på en utlandstresa, Grancan? Kreta? Kos? vilket som egentligen, vore dock kul å åka ner till GC igen och hälsa på mina underbaringar där nere. Fast många av dom ska hem till Sverige och Norge snart verkar det som :) Hoppas på en liten reunion då!

usch jag har varit väldigt nere den senaste månaden, jag har inte känt för något annat än att vara hemma...festa och glömma...Har bara känt en hemsk tomhet, känt mig rädd och bara allmänt disträ! Jag har mina anledningar, jag vet varför, jag bara släppte allt. Hoppas på det bästa nu bara. Kan dock inte skriva om detta här men, som sagt...ja har mina anledningar!
Men nu har ja börjat ta tag i mig själv lite, försöka få orken tillbaka. Har känt mig som en stor degklump som inte orkar ta ett steg. Men nu måste ja ta mig ut, börja cykla till stan istället för buss igen, ut på promenader som jag vet jag mår så himla bra utav. Ja tror det är först nu ja känner att jag faktiskt orkar ta tag i mig själv. Så jag hoppas att jag klarar att ta mig upp och tillbaka till en nivå, där jag kan andas ordentligt!

I övrigt sitter jag nu i skolan, sista dagen för mig! Ska göra en film i Rörlig Bild bara sen är jag färdig! Om nu läraren kommer någon gång för han är inte här än. Hoppas han kommer, annars kan ja inte göra det här ju.
Om jag tillät mig själv skulle jag dra hem och dra täcket över huvudet men nu försöker ja ju faktiskt ändra den här onda cirkeln. Så nu får jag ta mig i kragen och umgås med min Malpe sen. Hon kanske kan göra mig på bra humör :)

Nu är det ju inte långt kvar tills jag flyttar, ca 1.5 månad kvar bara. Känns jättekul! Jag ser verkligen fram emot en nystart i ny stad. Nya bekantskaper! Och dessutom ska jag gå en skola och lära mig det jag älskar! Ska bli sjukt roligt!



Det har ju inte blivit så mycket update de senaste, har helt enkelt inte haft lust! Får väl se om den kommer tillbaka :)

Men tillsvidare
Pusspåer!




I think I miss having someone to love
v


A little on the outside...

vad ska man säga?
Kryssningen var fantastiskt rolig, helt otroligt...längtar redan till nästa!
har ingen blogglust för tillfället som ni märker.
men det kommer väl tillbaka det med tillslut.
Idag hoppas ja de går å sola heeeela dagen
puss

RSS 2.0