sometimes that mountain you been climbin' is just a grain of sand

.
usch jag har tappat lusten att blogga helt,
just för tillfället iallafall.
Huvudet spinner på med tusen saker, plugg jobb sommar.
Vill bara hugga av det ibland. Jag kan ALDRIG slappna av!
Det är sjukt jobbigt..
måste iaf ta tag i det här med sömnen, de förstör så mkt!
Catherine kommer idag, sen blir de skövde kss å övernattning hos pappa
.

övernattning

behövde verkligen komma hemmifrån..
sover hos whiskyJosse inatt :)
Nattinatti

riktigt , riktigt less.

att jag haft sömnproblem dom senaste 10 åren e ingen hemlighet. Men fyfan så trött ja är på de.
Insomningen är totalt fucked, tar minst ett par timmar för mig att somna, när jag väl gjort det väcks jag av mina jävla ligistkatter efter sådär tre timmar. ALLTID mellan fyra och fem...och nu har jag alltså testat att leka med dom på kvällen för att dom ska sova på natten som dom gjorde i början. Men nej, dom springer runt..och det låter ju inte som det är två katter..mer som två stora jävla lejon som inte har mkt innanför skallbenet. In i bord, upp i fönster, riva på säng och soffa, allting gör dom HÖGT som fan. Fatta frustrationen?
ja vaknade halv fem nu.. och med mina insomningsproblem, va det inte ens någon ide för mig att försöka somna om. Jag har varken tid eller lust att sova bort dagarna.. Jag gillar att vakna sju på morgonen UTVILAD. Och det går ibland, när katterna har lust att ge mig den glädjen. Men nu, jag orkar inte. Känner mig helt slut efter veckor av de här. Jag kan inte koncentrera mig, irritationen ligger på max. Minsta lilla idag och jag lovar jag flippar!
Jag vill inte göra mig av med min katter egentligen....men ibland ser jag inget val.. jag kan inte ha det såhär!
Det är ju inte heller så att jag kommer ha en större lägenhet när ja flyttar - troligtvis mindre eller delad med ngn annan. Ne, det e nog egentligen bäst för både dom och mig att jag börjar leta nytt hem åt dom.

ja, ja vet inte... kommer antagligen va hur ledsen som helst om det väl kommer till kritan!
Men som ja mår just nu... efter ca 4 timmars sömn inatt. E inte okey! Speciellt inte när min utbildning till hösten kostar närmre 100.000 och jag har inte råd att fucka up.
Prioritera
.
hade en jävligt intressant och rolig fredag för övrigt!
.
nu ska ja plugga.. om det går!
Hjärnan känns bra slow!

Äntligen helg...

Finally! :) som ja väntat... händer egentligen inget speciellt.. vin idag med bl.a Nathalie.
Vill att molnen ska försvinna så att vi kan sitta i solen...suck! typiskt de ska va kasst väder
men kanske blir bättre! man kan ju hoppas...
.
krull idag

Luktar yumieee

aaaa...ja har kasslergratäng i ugnen :) Josse kommer snart , då ska vi äta!
mums mums
Idag har ja varit i skolan, gjort engelska prov. Gick sådär, fick Godkänt iaf! Orden va assvåra. Inte alls va ja räknat med. Men men, Php:n är ja inte klar med..sjukt svårt. Fick ta hem och fortsätta. Även om man får ha häftet o allt så e de hur svårt som helst verkligen. han vägrade hjälpa mig med ngt :P
.
Helgen då ja... den va hård! Fest fest fest..men kul hade jag, otroligt kul! Fredagen började på Josses balkong, vi påbörjade våran spakväll som tillslut blev festkväll istället =P drog till Sarja, sen kom även Angie och Molly dit..så drog vi till björnes och cepade ur på dansgolvet. Efterfest blev det, sen taxi hem till mig. 
Det första vi kom överens om dagen efter var att INTE festa...Men sen somna vi till allihop och vaknade runt tre :P mådde mkt bättre så då kom vi på andra planer. Haha vi e bra roliga. Tvärvände liksom. Happ så vi drog iväg å köpte mat sen upp till josse och fixa oss...förfesten blev hos Anna :) skitkul vart det. Drog ner till björnes. Fick ju gratis inträde så ja va nöjd. Hade väldigt kul där inne, träffa väldigt trevligt folk ;) men missa allt utom en låt när basic spela. dragen? ngt! haha..ja va helt övertygad om att dom bara spelat en låt..men de va tydligen mer.. och de va tydligen inte mkt folk som ja trodde heller :P
Hamnade ute på rattugglan. kommer knappt ihåg vägen dit faktiskt :P men de va jättekul där iaf :P minnet sviker bara lite granna..
Dock var ja så bakis att ja bara ville dö i söndags.... va hos josse hela dagen! Åt massa gott och sov emellan åt :P Josse den jäkeln gick ju hem o la sig innan vi drog ut så hon mådde kanoners! 

Så det var min helg :)
.
Helgen som kommer blir nog fest då med :) halva stan e ju iväg på partykryssning...och inte fan tänker ja sitta hemma och tråka då , neheduuu! Så vi får skapa våra egna skandaler här hemma... blir säkert me natha och julia, och pemsie gummsan ska vi fira :D:D wey! Hon fyller 22 år idag , gammal kärring nu pemsan! :P <3 ne då. Grattis igen på din dag, ( typ 5:e gången ja säger/skriver de idag :P)
anyways...nu ska ja kika till min gratääääng...jossan blev lite sen tydligen..ja kreverar av hunger.
.
Har förövrigt jääävligt ont i ryggen, jävla knölgrej!
Hoppas man slipper vänta på röntgen resultaten i tusen år efter ja vart där nästa vecka..
Nervös jue.
.
Hepp hadeeee
Kos er

Restinpeace

Fick reda på för några timmar sen att min moster gick bort igår. Cancern tog henne med :( Fyfan! 
:( Nu är det bara Ulla och Bosse kvar av 5 syskon, Alla tre har dött av cancer. Mamma Lennart och nu Lena.
man kan ju bara vänta på att se vem av oss det blir näst.
Vila i frid Lena! 
Hälsa mamma och de andra om du möter på dom, vart man nu beger sig efter det här livet!
<3
.
Känner inte riktigt för en big update om helgen nu så får bli imorn lr ngt.

Sleeepy

Ja här har man varit kass på update senaste dagarna. 
Hård helg. skriver nog imorgon :)
nu ska ja läsa lite religion innan det är dags att sluta ögonen och vandra in i sömnen. Förhoppningsvis

inbakat!

Gjorde fyra inbakade flätor i håret igår kväll...blev rätt snygga lockar idag :)
Perfekt om man har bråttom på morronen eller så...

Love is on fire!

ÄNTLIGEN FREDAG!
Och solen skiner fortfarande utanför fönstret. SOLA SOLA SOLA ska jag göra idag på förmiddan, samtidigt ska ja plugga lite. Sen ska jag ta min packning och dra till Josse för en spaeftermiddag/kväll och vin :) Myspys. Sen slaggar ja där inatt. Och imorn blir det antagligen partii! Dock vet ja inte om ja kommer ha råd me basic element alltså. Om de kostar 200 kr e de lite dyrt för mig :/
hamen, ne nu ska ja dra mig upp ur sängen och sätta igång me alla måsten.
ciao

crazy cat!

Galen katt!
haha

I got You!

Haft en bra dag :)
Satt ute på min lilla trappa och sola hela förmiddagen. Perfekt verkligen. Katterna va me ute, har man inte hört att katter e smarta djur? Jag säger då emot det.
Sandra kom strax efter tolv, satt å tjöta lite sen drog vi till skolan. Sen hem hit, ja drog igång grillen och la på ett par korvar till lunch medans Sandra satt å nopra på en mcdonald muffin =P 
Pappa var här och fixade min cykel IGEN =P tack far min för att du ställer upp i alla lägen. Så nu kan jag rulla in till Josse imorgon. Vi ska nämligen ha spa & vinkväll :) Ser jag mkt fram emot kan jag säga. Blir troligtvis att jag sover över där.. sen drar hem på lördag till katterna över dagen sen in till stan igen för lite fest. Som det ser ut nu iaf :)
Nu ska jag läsa lite religion... KUL!
Köpte en ny vattenflaska idag :) snygg va?

R.I.O på Statt!

Har äntligen fått tummen ur och laddat upp en video på videofy.me =P


Sola sola sola

Sitter på Josses balkong och pluggar Php samtidigt som solen steker på som fan. UNDERBART!
Börjar bli rejält hungrig. Har inte käkat sen frukost, Men får gott vänta tills Josse lagar mat vid sex. Ska bli spännande. Mums mums
Ho är iväg i moholm ett par timmar så ja sitter här i min ensamhet. men Nathalie kanske kommer förbi en sväng(?)
Har fruktansvärd skoskav efter promenad till stan i nya skor. ALDRIG MERA! Fyfan ja fick ta av mig dom de sista biten. Gick verkligen inte. Så ja får åka med mela sen när hon ska till jobbet!
hamen, hade bra i vårsolen! :)

Ännu en underbar dag snart till ända!

Ligger i sängen med Php:häftet framför mig. plugga plugga plugga.
Josse är och klipper sig, sen kommer ho tillbaks hit, vi ska käka lite mat och glo på tv i vanlig ordning :)
Ja bjöd na på lunch förut, blev hemmagjorda pannbiffar och blomkålsmos, kan ju säga att det vart så underbart gott! Nästan så man kan dissa potatismoset framöver helt alltså. Mums!
Sen tog vi en promenad på 40 minuter ute i skogen :) Mysigt med alla hästar överallt. Ska nog kanske ta mig mod att fråga om det e ngn som behöver lite hjälp me sina pållar. saknar det!
.
Såg nu att Basic Element kommer till björnes på lördag, grymma! Så ja funderar på om man ska dit kanske... hmm det tål å tänkas på! Ekonomin är ju inte bäst nu men =P
Det blir nog väl
nu ska ja fortsätta me pluggandet..
sitter och glor på en mobil som ja vill ha meee.. haha ja tror att ja kan sluta intala mig själv att ja kan hålla mig till en o samma mobil! not possible. ME WANT IT NOW! 
Neh nu ska ja vänta tills ja får min såld iaf ;) inget på avbetalning här inte.. no worries.
Seeeyaa

NyDesign! :)

satt och knopa ihop en mycket ljus och fräsch design igår, blev mycket nöjd!
Vaknade för en stund sen, galet trött! Sovit skitkasst inatt, känner mig inte utvilad för fem öre. Suck jag är så trött på att ha det såhär. Men det har ju varit så i så pass många år nu, har provat det mesta men inget tycks fungera! Hmm ska googla, se om det finnns ngt jag inte provat! Ja vill bara kunna sova som en normal människa!

Ska slänga in min säng på blocket nu, se om jag får något förn. Ifall jag får den såld så ska jag ta malpes säng när de flyttar! Annars ställer ja la min i förråded och försöker säljan igen sen. Men vill verkligen ha lite större säng, och en 1.40 känns lagom för en person ändå.



Chill på josses balkong

Årets första grillning!
.

Vilken underbar dag!

Hej hopp!
Precis slängt mig själv i säng efter en underbar dag i solen.
I förmiddags satte jag mig och plugga en hel del, skönt att komma igång igen. Sen kom ett par gubbar hit och bytte min kyl till ett halvt/halvt kyl frys. ÄNTLIGEN har jag plats för frysvaror! Sen drog jag in till stan och till Josses soliga balkong. Satt och solade och drack kaffe :) Angie kom förbi en sväng också. Så trevligt så.
Vi drog iväg och handla lite och sen hem till mig för att grilla ena köttbete =P sååå gott! Yumyum.
Sen har vi då bara suttit och degat framför tvn, sett på Halv åtta hos mig - Arn - och spårlöst.
har ju inte direkt mycket att välja på med mitt kanalutbud =P och nu tittar jag på nyheterna.
.
Imorn ska jag bju Josse på mat :) Hemmagjorda köttbullar! Annars blir det plugg och tvätt hela dagen lång. Förhoppningsvis är det tillräckligt varmt att kunna sitta ute och sola benen lite.. Det är mitt projekt nu på våren, SOLA BENA! fan helt omöjligt att få färg på mina tydligen... suck!
.
hepp hepp nu ska ja surfa vidare,
så hejhej på er!

strålande sol

Underbart! Oh va ja är glad över att jag valde att stanna hemma igår. Inte för att jag är så pigg för det men jag antar att jag hade varit väldigt mycket segare om jag hade gått ut så =P Ska va ute så mkt jag orkar idag, ta med katterna ut i trädgårn och sådär. Sätta ihop grillen, och pappa kanske kommer förbi på kaffe. Tänkte sätta mig ute och läsa min Engelska. Sola sola sola :) Perfekt att jag har dagssol på framsidan och kvällsol på baksidan :)

Vår!


Fixade oss hos Josse medans solen lyste på hennes balkong. Underbart!


Sweetnose


Middag och musikquiz på statt!


Your Call!

23årgammal.
Inte mycket att fira...att man blir äldre och äldre.
.
Skön hemmakväll med mig själv och mina tankar
Och katterna förstås.



.
Jag känner för att skrika rakt ut, inte för att jag är ledsen arg eller ngt annat. Tom kanske?
Det jag vet är att det är någonting som vill ut...



Knivar i min hals...

...ja det känns åtminstone som det är de. Fasen vad ont jag har. Alldeles tjock och svullen! :( Bara å ta sig själv i kragen.
Ikväll är det ju middag på statt för mig, och jag hade ju egentligen velat vara piggare men jag vill inte ställa in. Ska bara försöka hitta skjuts hem på ngt vis. Kommer aldrig att orka cykla 6 km i nattkylan när ja mår såhär. Får kika me syrran å sådär iallafall!
Hade en asäcklig dröm nu på morgonen. Och för en gångs skull kommer ja ihåg lite av den... De va ngt om en lägenhet i lundbergs som ja flytta in i, där en tant å en gubbe bott som ja å annelie tydligen känt förut. Sen stog ja i fönstret i lägenheten och så står det en lång man i vita kläder o mask å gör massa konstiga rörelser mot mig och stirrar rakt på mig , sen byter han färg till rött o blått å svart om vartannat.. samtidigt prata ja med pappa i telefon, å kommer på att dörrn inte e låst så ja springer til den å hinner precis innan den här konstiga gubben hinner in. Å pappa bara dumförklarar mig när ja skriker hysteriskt att de e ngn utanför =P sen vakna ja.. haha skitskum dröm. Men sånt där är det varje natt.


ha en trevlig fredag!
ja ska försöka me de iaf

>< Wilma är en liten klätterapa!

Haha, först tar hon tassarna lite försiktigt på min arm...sen kryper hon med ministeg och försöker lägger sig mitt i vägen. Mitt på magen ska ho ligga förstår ni, men de får hon icke. Sen börjar hon om igen när man tagit bort na =P rolig tös det där.
.
Vaknade för en stund sen, fortfarande vrålförkyld och värk i kroppen. Kommer nog inte bli mkt drickande för mig imorgon iallafall, inte om jag är såhär dålig. Men förhoppningsvis blir det ett par glas gott vin åtminstone :) Och god mat, yum yum.
.
Känner mig väldigt positiv för övrigt...framtiden står precis bakom hörnet. Hösten kallar på mig! Lite skrämmande, men jag längtar så jag spricker snart...att få göra något jag brinner för! Inte alla som kan , eller iallafall tar den chansen. Ser fram emot livet :) Får hoppas ingenting hindrar mig från att leva det!
.
Ne nu ska jag upp och äta lite frukost, innan ja dimper ner i sängen igen. 
Har föresten lyssnat klart på alla twilight böckerna nu. :( Fyfan va ledsen ja kände mig efter "THE END" sades i lurarna. Ni kan inte ens tänka er vad som sker =P De e de bästa böckerna jag någonsin gått igenom, och jag kan knappt vänta på att Eclipse och Breaking Dawn kommer på bio. 
.
Pusspåer

Prosit!

Jaa, här nyser man som bare den. Fortfarande helt svag och febrig! Bläh
En rolig sak dock, som ja har märkt många gånger nu är att så fort jag nyser så börjar wilma prata. Haha...skitkul, hon har gjort så förut med...men idag när ja nyser stup i kvarten märks de mer tydligt. Det e som hon tror ja pratar med henne eller ngt. hahahaha
hamen, ja ska ta en dusch å sen lägga mig och lyssna klart på Breaking Dawn. Yum!
Pusspusspåer

Mår inge vidare...

misstänkte att ja skulle bli förkyld igen, började hosta å snuva efter promenaden med Catherine i lördags. Sen har ja känt mig lite krassligt, men tränat ändå, å nu ligger ja här och mår riktigt dåligt :( huvudvärk, värk i kroppen, hosta å allmänt kass...
uhhh
hörs ngn annan dag,
de e bara å öppna skolböckerna å se gla ut!

snö igen

Jag suckar högt när ja ser de jäkla snöflingorna falla utanför igen...men men det lägger sig ju inte iallfall!
Eller vi kanske får tillbaka all snö nu när det äntligen försvunnit, skulle inte förvåna mig


usch igår åt man på tok för mkt gottigheter.. så nu är man tillbaka i vardagen med träning och såvidare.


Ska plugga matte sen... 
Har precis tränat en timme, haha laddade ner träningvideon med de som dansar i Call on me videon. Jävligt jobbigt ska jag säga er. Men vilka kroppar, man blir ju motiverad till max iaf! Hepp nu ska ja dansa vidare med damsugarn här..



Knopade ihop en frill


FARLIGT


påskmiddag :)

Japp nu drar ja syrran å hennes pojk snart till pappa på påskmiddag :)

underbart väder!

jaaa... kom in för en stund sen från en promenad med Catherine. Gick marieäng, i skogen! Skitmysigt. Å behövde inte ens jacka :D
Ajaj säger jag bara, jag skulle inte sprungit på asfalten igår...mina knän gör sjukt ont idag, speciellt nu efter promenaden. Men men bara å vila dom stackarna imorgon! Men nu måste ja trampa iväg till statoil först. Sen ska jag inte belasta dom mkt mer idag :P Blir bara lugnt hemma kväll för min del, dock inte alls sugen på att vara ensam! Skulle vara med malpe men ho är ju sjuker.


Igår kväll blev det spontan utgång.. jävligt kul faktiskt!
Vart lite seg idag men inget allvarligt!

Imorgon blir det påskmiddag hos far och vi ska fira mig och honom samtidigt :) mums det ska bli såå gooott!!



Kul att man räknas föresten!

Vakna till fågelkvitter och solsken...

..är det inte underbart? Solen strålade in från båda hållen här i min lägenhet, och jag vaknade av alla goa fåglar utanför! Underbar start på dagen!

Gårkvällen/eftermiddagen spenderades med Josse, drog ut och käka lite och åkte och handla inför filmkvällen. Sen kika vi på Year one, haha bra sjuk film. Men det brukar de ju vara med Jack Black i huvudrollen. Angie kom också efter ett tag :) Så satte vi på en thriller/skräckfilm "The Strangers" oh fysjutton, en riktig PANIK film kan jag säga. Höll för öron och ögon ett par gånger... Vilken mardröm att va med om sånt där! Så vill ni bli rädda så kolla på den, dock lite segstartad men.. Usch, varför utsätter jag mig själv för sånt här? haha, jag fick ha på "Madagaskar" när ja skulle sova.. min fantasi är det ju verkligen inget fel på..haha

Idag är det ju långfredag, hmm vet inte vad jag ska hitta på riktigt faktiskt. Det blir plugg nu på dagen, engelska och matte. Sen ska jag köra lite Zumba och ta en promenad. Ska gå ut på baksidan å försöka få bort lite snö så den smälter snabbare... Åh så får jag min cykel idag med...bakdäcket exploderade ju häromdagen så nu har pappa lagat den :)

Hoppas alla hade en underbar skärtorsdag!


Underbara träningsvärk!

Jag bara älskar det, känslan av att man gjort något bra i kroppen, att det byggs upp och bildas nytt! Körde ju två pass av Zumba basic i går, efter de första 20 minuterna tyckte ja det kändes lite för kort så ja tog samma pass igen. Svetten dryper om en efteråt, och idag har jag otrolig träningsvärk i hela mittpartiet, mage rygg och höft... det är mycket shake :P Jag har aldrig haft svårt för dans och sådär, har ganska bra rytm och kordinationsförmåga..men det är ändå svårt alltså...Men med övning hemma behöver man ju inte skämmas :)
Va inne på dansstudions hemsida och de har ju tydligen börjat me Zumba där, tänkte faktiskt gå dit och testa framöver, kan va kul å köra med andra iallafall en gång i veckan. Drop in , och det kostar 70 kr för en timme. Blev sjukt sugen på att börja andra klasser där med, breakdance å jazz. Men det är dyrt!


Va tråkigt det är att vakna upp till regn utanför fönstret, man ler ju inte direkt :) Men det är väl bara att försöka se det positiva i det också. Fast idag har jag svårt att hitta det alltså... Hade ju tänkt ta mig en promenad til Josse senare. Får hoppas det slutar annars blir det bussen. Vet inte va vi ska hitta på ikväll, är inte så sugen på fest. Kanske blir en lugn kväll med film? Det återstår att se.


Men innan kvällen blir det plugg och träning!



Jag säger inget så har jag inget sagt - det brukar vara bäst så!


RSS 2.0