Man börjar vänja sig vid den underbara solen


Lite update... jag och pems drog till skövde och bogrens i torsdags, spontant som fan :P Bestämde oss halv fyra och tio över åkte vi med pappa. Men vi hade skitkul, rockade loss ordentligt! Satt hemma hos far innan. Det va riktigt kul att träffa nytt folk. va hemma sent så gårdagen va ganska så seg men de va värt de :)


Kommer lite bilder från förra veckan me... min mobil har inte velat föra över innan men nu funkar de på nya datorn :D


Syns kanske inte så mkt men här är iaf röda slingorna klara :)

Lite nytt trams....

Nya skor förra veckan...

Pems i sin nya jeansklänning :) hett!

Igår vart det bara lugnt, kollade film och sådär... Idag blir de nog lugnt som de ser ut, men drar nog bort till josse ikväll och hälsar på iaf. De ska förfesta där så. Vill inte sitta hemma... Tråååkigt!


Min lilla katt har för övrigt gott o blivit könsmogen, håller på å visar upp sig för stackars hugo som inte fattar något... usch. Så blir till att beställa tid hos vetrinären så fort som möjligt...stackars liten, massa hormoner helt plötsligt! kan inte vara lätt...



Ser fram emot veckan som kommer med flytt och så...ska bli skönt å ha de gjort! Malpe e ju så snäll å hjälper till me städningen sen...ska hjälpa henne när ho flyttar med, då har hon nog en rätt stor mage me :) Inte lätt dåå jue.

Hamen hamen

de har varit en jobbig vecka....hatar sånt här!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0