Personalfesten..

...var helt klart över min förväntan. destinationen var som sagt hemlig...stod utanför jobbet med typ alla på jobbet vi e en jäkla hög. Så kom det bilar o hämta upp, men vi fick åka me Ulle. Hon skulle va nykter o hade bil me sig, det bar iväg upp mot billingen.. runt o hit o dit tillslut hamna vi på typ någon fotbollsplan lr så mitt i skogen :P jättestort o perfekt läge me toaletter precis där. Fick välkomstdrinkar sen tipspromenad med helt otroligt korkade frågor :P ingen fatta! gick vile ett tag men sen hörde vi all musik o hittade tillbaka, sen drog det igång.. massoooor med alkohol och dom hade brett ut massa filtar med små picknickkorgar i mitten.. jättegulligt, med kyckling potatissallad frukter brieost kex osv.
Dom dela ut hela vårens "månadens säljare" helt rätt människor som vann de faktiskt. sjukt duktiga... Självklart blev de femkamp senare på kvällen när man suttit o druckit och ätit en stund. Pinnen i flaskan som vi faktist inte fuskade på som alla andra :P haha Victoria tog de på största allvar. Sen var det irlänsk julafton SJÄLVKLART hatar den haha fast fan det va rätt kul o se alla ramla om kull en efter en. ahhh det var skitkul men man fick ju sitta o röka hela tiden senare för knotten var inte nådiga, ja ser ut som en prickikorv idag.
Åkte in till skövde, va meningen vi skulle till mariestad direkt men folket ville uut, så det blev vattra. Var helt okej, va bara några st som gick dit.. men de va skoj, fullare blev man iaf :P
Kom nog inte hem förens fyra imorse...så ja e rätt trött! men det var det värt! absolut...det e just de här grejjerna som gör att man inte vill sluta de jobbet..de är sån jäkla sammanhållning och folk e ju bara hur underbara som helst. ahh sammanfattningsvis : En Underbar kväll!

Och nu e det dags igeeen, haha fan sommaren är farlig alltså fest fest fest hela tideeen men det är roligt! Så nu ska jag fixa mig och sen bär det av till jenny. Grilla och dricka sen utgång skulle ja trooo.

ses i dimman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0