Härlig dag!

aaa idag har det varit en bra dag, min lilla elin ringde mig imorse och frågade om vi skulle hitta på något, bestämde oss för o åka ut till snapen. Gick ut på klipporna och la oss , nathalie hängde på med! sen tog jag och Elin ett dopp i det blå..va riktigt skönt ändå för o va vänern tycker jag! Sen åkte jag och elin hem till mig, ja duschade sen drog vi till hamnen och åt glas och gick runt lite.. satt och beundrade de otroliga båtarna. Jag vill ha ha ha!
Nu e ja hemma, vet inte vad man ska hitta på ikväll...ja och nathalie försöker komma på något kuuul. Utan pengar är det ju dessvärre lite svårt. Mina sista 100 kr gick till o handla idag. damn.. två dagar kvar tills jag får lön! puuuhh vad ska man göraaaa..
fast imorn ska jag och syrran iaf ut till pappa under dagen, blir bad och solning..vill inte komma till jobbet som en blekfis heller! man får ju panik av att vara hemma när det e semester..man vill ju hitta på något kuuul! hamen hamen..borde kanske laga lite mat, inte ätit sen frukost! Man är ju inte så jättesugen på mat när de e varmt men äta bör man annars dör man :P :P

yeye, lite update om mitt liv för tillfället :)

hade hade i solskenet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0