weirdos.

Ja om man skulle ta o berätta om allt sjukt som hänt här nere iaf, kommer inte ihåg om jag har gjort det faktiskt. Kan ju ta det i turordning!


Tror det var andra dagen vi var ute här i playa del ingles. Vi kom ut från chic vid halv sex, sex på morgonen. Vi satt utanför och Ida var så jävla rolig. Hon drev med precis alla, och ja höll på o faktiskt ramla ihop av skratt. Ja va ibland tvungen att gå 10 meter bort... helt sjukt rolig. Så kom det en marocan. Massor med killar från marocco här och dom ska man akta sig för..men de visste inte ja... inte ida heller :P så hon började driva lite med honom... han verka mest som han tyckte vi va skitlöjliga. sen gick han, kom tillbaka och blev helt plötsligt jättego mot ida. hålla handen o grejjer, vi gick kanske 50 meter, sen skulle vi bli av med honom. och han ber då om Idas telefonnr. Och ja sa till henne att ge fel nr.. Sen ger han Ida en kram, och dyker med handen rakt ner i hennes ficka på koftan. Där hon alltså har sin mobiltelefon, Ida skriker nej, och drar tag i den men marocanen bara drog tag o han va ju självklart mkt starkare en stackars lilla Ida :( så han vände sig om och gick hur lugnt som helst över gatan, Ida den dummisen var alltså påväg över gatan mot honom, då vänder han sig om och drar fingret över halsen, och säger "muerte" . vilket betyder i stort sett, "jag kommer döda dig". Så vi var rätt skärrade efter det kan jag säga. Det var ju ingen dålig mobiltelefon heller, N95 med 8Gb. värd multum..men som ja sa till Ida, det är inget mot ditt liv. Han kunde lika gärna tagit upp en kniv och kört den i magen på henne.. ne du det var ingen höjdare alltså.


och sen...veckan efter detta, så hade vi varit ute en kväll, klockan var kanske 04, eller liknande. Vi var påväg hem, den vanliga vägen från plaza.. helt plötsligt börjar Ida springa. Och ja fattar inte varför, så ja kutar ju efter. Hon stannar efter kanske 70 meter o säger hon

såg in i bilen vi gick förbi. och där sitter de alltså en man och runkar för allt i världen. Och till råge på allt, hör vi hur bilen gasar på efter oss. Vi gömde oss bakom en papperskorg eller liknande. och vi ser bilen komma förbi. sen stannar den 60 meter framför oss. Vi får ju panik, så Ida, ( haha detta är riktigt kul när man var med, haha måste dock tillägga att vi var rätt fulla båda två ) Hon tar alltså upp sin hand, formar den som en telefon och börjar prata.. alltså de låter kanske sjukt. men Bilen stod lite längre bort, och som alltid när man e ute själv så tar man ju upp mobilen o låtsas prata. det roliga är ju att hon inte hade någon mobil utan hon tar upp handen, alltså hur rädd ja än var, kunde ja inte låta bli att skratta. Gumman du är ju bara för go alltså.
Ja i vilket fall så åkte bilen iväg strax efter de, vi gick över gatan och stannar lite utanför ett hotell, känns tryggare. ja då kommer det istället en jävla marocan och hoppar på mig typ , håller armarna runt mig och börjar fan slicka mig i ansiktet. JÄVLA ÄCKEL! Ida står i panik brevid o vet inte vad hon ska göra, så hon försöker få en taxi att stanna. Men ingen gör de. Jag har kommit på att jag är rätt lugn i sånna situationer alltså. Ja sa bara lugnt o sansat till idioten, "my grandfather is here in about 1 minute, and i promise he´s going to kill you". och vet ni, han släppte och fick faktiskt väldigt bråttom iväg. Vilka idioter, eller vad säger ni?

I veckan har ju Idas syster Lisa och hennes två kompisar varit här. det har varit riktigt roligt. Men något konstigt ska ju hända... så när vi var på seven. Så kom en gubbe fram som säljer rosor fram till Matilda. Och kör upp en ros under näsan på henne och säger "SMELL". strax efter det så tappade Matilda känseln i näsan, och blev jättekonstig. Så de andra tog in henne på toan och sköljde och hade sig. Helskumt, då har antagligen den här gubben lagt något knark i rosen. så jävla sjukt.


ja, hmm... det där var typ de jag kom på.

det har säkert hänt tusen andra små saker
men detta är dom värre sakerna :P

de roliga är att vår kompis nathalie har bott här i 6 år, o hon har inte varit med om så mkt saker ens på de åren. och här har vi inte ens vart i två månader. haha, bad luck

det kommer nog hända fler sjuka saker ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha gumman då. kunde bara inte låta bli att skratta .du skrev på ett så roligt sett. Men lova att vara rädda om er! <3

2009-02-22 @ 15:01:05
URL: http://emsy87.blogg.se/
Postat av: Sanna

haha men gud...Han i bilen har jag hort mkt om, de flesta ser honom vid ett eller flera tillfallen men jag har sluppit ;)

va roligt me carnevalen! Nar jag va dar hade jag guld bodypaint, va sa javla kul!

2009-02-23 @ 04:30:46
URL: http://sanna1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0