woooohaaaa smurfi!

hallo

Sitter i Idas rum och datanördar, slipper sitta på det iskalla golvet i hallen. brrr
Jag har varit sjuk det senaste veckorna typ. Åkte på något jävla virus, har varit ett smutsigt helvete ärligt talat. Uttråkad till max! Men nu är jag faktiskt äntligen på bättringsvägen. Så underbart skönt, känner mig vid medvetande för första gången på en vecka. Har gått runt i en dimma i stort sett varje dag. Chefen sa att det är vanligt att man blir jättesjuk när man kommer hit i början, kroppen är inte van vid bakterierna och allt här. Sen är det varmt på dagen och mkt kallare på nätterna. man har på sig alldeles för lite kläder när man går ut egentligen. hamen, så kan det vara!
men på måndag ska jag ge gärnet, har tre veckor kvar på prövotiden, så ska fan visa vad jag går för.

Ikväll kommer Idas kompis Jenny hit, Hon ska stanna en vecka! Ska bli kul...är hon hälften så härlig som Ida så blir det garanterat roligt. haha, weii. Så ikväll blir det lite party, har inte festat på 2 veckor...men det blir nog hyffsat lugnt ( ni känner ju mig :P ) jag vill inte riskera att bli sjuk igen nu. Men lite fest måste man få unna sig ;) Drar nog till Seven först, vi har ju free bar där hela kvällarna. Bara o dricka hur mkt vi vill, haha helt sjukt! Sen drar vi säkert vidare till chick vid fyra...jävla pådrag är det.

Har lagt in lite bilder nu på facebook och bilddagboken. så bara o kika in!
Hoppas att allt är bra med er där hemma, saknar er!
Men det känns superbra att vara här, jag vill verkligen inte tillbaka till mariestad inom den närmaste tiden. Trivs helt sjukt bra.. Trivs bra i lägenheten, och med min roomie, har lika knasig humor :P haha. skrattar åt allt hela tiden känns det som. Ja , jag gjorde iallafall rätt som åkte hit. weii :)


ne nu måste jag knalla bort till mercadooooona.
men ha en trevlig helg alla där hemma,
pussish


Äntligen...

börjar det ge sig. Jag mår bättre för första gången på en vecka typ.. har sovit lite inatt oxå. Så känner mig mkt fräshare. tack och lov. Jag hade nog fått rå damp om ja hade behövt ligga inne en dag till. Har haft såååå tråkigt. Så nu vill ja bara bli frisk så ja kan börja träna och gå ut och träffa folk i helgen. weiiho. Ska bli skönt o jobba lite iaf, får lön på fredag tror ja. eller om de är torsdag. nej det är väl den sista på fredag? isf får vi den då. Blir ju inte så mkt efterssom vi kom mitt i månaden :( sen att ja vart sjuk fyra dagar hjälper ju inte heller.. jaja vi får väl se. har ju lite pengar kvar... måste handla mat idag. helt tomt i frysen. Måste fan hitta någon god yougurt. yumie.

Nu hör jag ida böka runt i sitt rum där inne. vet inte va hon gör :P haha.
hamen, vi ska gå och fixa vår bank idag tror ja. kanske tillochmed kolla gymmet.

caio


hoppashoppas

Livet

.


Ja ibland undrar man varför livet blir som det blir, varför möter man motgångar? varför händer vissa saker? Jag tror att man måste gå igenom vissa faser i livet för att klara framtiden. Och alla har vi olika, ingen annan är den andra lik. Ja vet inte om jag tror på att det finns en mening med allting. Isf kan jag inte förstå meningen med min mammas bortgång, min morbrors.

Jag blir så arg när jag tänker på det, att dom inte fick leva längre. Dom ville ju. Dom kämpade mot cancern in i det sista. Men hur tappra och bestämda dom än var, fick dom inte va kvar på jorden.

Orättvist!


Undrar också varför det finns så många människor som inte tar vara på tiden dom har överhuvudtaget. Som kan få det så bra, men som inte kämpar för att leva det långa liv som de fått. Är döden för dem den lättaste utvägen? Att lämna allt och alla bakom sig och fly? Varför kunde inte min mamma fått ta det liv de kastar bort, hon som ville leva.

Ne ja vet att det finns dom som inte ser en annan utväg, men ja kan inte tro det. Får man en diagnos med cancer, och får 6 månader att leva. Det är att inte ha en annan utväg.


Har tänkt mycket på det där, det gör mig arg. Och jag tror att de flesta som förlorat en närstående håller med mig. Man har ett val, att göra vad man kan för att få ut det absolut bästa av sitt liv. Ja eller så väljer man att kasta bort något så värdefullt. Som många sjuka i världen skulle göra vad som helst för att få, de där extra åren med sin familj och sina vänner.

Jag har inte alltid tyckt livet varit enkelt, jag har inte alltid haft bra dagar, långt ifrån. Men jag vet att livet har så mycket mer att ge än döden. Jag älskar min familj, mina vänner, och jag älskar mitt liv! Jag vet att man kan ta sig upp, hur långt ner man än sjunkit så finns viljan och styrkan att fortsätta leva. All energi man lägger på tankar om döden och all skit, vänd och försök tänka på hur mkt man kan få ut ur livet om man bara vill. oändligt.

Ingen har sagt att livet är lätt, men det är värt att leva.

Jag vet iallafall att jag har lagt ner alldeles för mycket tid på saker som inte betyder något, skit rent ut sagt. Jag vill att mitt liv ska bli bra, det kommer ta tid innan jag vänt på allting i mitt liv. Men jag är på god väg, och jag mår bra. Jag känner mig bra... Jag hoppas bara att alla lyckas, och att livet vinner över döden.


Life is Good!


/m


Hahaha, skrattet ekar på Nilo Salmananca.

Ja de här veckorna har jag skrattat så mycket, helt otroligt vilken rolig roomie jag har. Hon e för go helt enkelt! Haha precis nyss hörde jag henne stojja utifrån köket. Hon skulle göra popcorn i kastrull och istället råkar hon ta min påse med cashew nötter och häller i kastrullen. Kanske inte låter roligt i andras öron men helvete va kul det är. Sånt här händer så gott som dagligen hahaha. så jävla skön. Tvn, spisen, hahaha... vad mer? eller vad säger du Ida ?:P


Har vart sjuk ett par dagar nu, först fick ja ryggskott i söndags. Det small till i ryggen när jag stog o diskade. Kunde inte stå upp. var nära på o skrika på Ida ärligt talat som låg o sov. blev livrädd. De värkte i hela ryggen , ja trodde ja skulle dö:S de gjorde så fruktansvärt ont. Så att gå till jobbet o sitta på en stol i nästan 8 timmar var omöjligt. Så fort ryggen börjat bli bättre ( fortf inte helt ok ) så åker ja på ngt jävla virus lr influensa. Feber, värk i kroppen, kallsvettningar, otroligt jävla hosta och näsan rinner hela tiden! Skittråkigt verkligen. Så för 3e gången denna veckan har ja varit hos doktorn idag. Fick antibiotika och hostmedicin. Hoppas de hjälper snabbt. Ja orkar inte med de här...ligga inne hela dagarna.

Ida ska nog ut ikväll , med en jobbpolare och hans kompisar. Ja vill oxå...men ja måste bli frisk. Och tyvärr brukar inte alkohol hjälpa. tråkigt nog :P men men ja får väl ta en film kväll för mig själv eller ngt. kuljul.



GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN CATHERINE! Mina tankar går till dig idag på DIN DAG :D 22 år, fan nu börjar vi bli gamla. Men man blir inte äldre än vad man gör sig. Hoppas festen imorgon blir superb. Och att du får din lön snart så du kan komma o hälsa på mig :D Perfekt present till dig själv jue. weii,


nu ska ja flumma vidare med roomie.


hejhopp i smultronlandet.

sista jobbdagen för den här veckan! :)

Halloj.


Då har man nästan klarat av hela första veckan på jobbet. Gud va tiden springer iväg. Vi har redan varit här en vecka. De funkar bra på jobbet..mkt trevliga människor. Det ska nog gå bra det här. Igår kväll gick vi ut och åt, tog en öl. Sen blev det vänneravsnitt och chill. Somna tidigt iallafall...skönt det. Sover så fruktansvärt bra, eller ja det kanske var o ta i. Men ja sover bättre än ja gjort de senaste året iaf. Konstigt...sängarna är ju inte bekvämast... :S Men vi får sova med massa kläder...för på nätterna är det svinkallt i vår lägenhet. Brrr, riktigt så man ligger och hutrar. Har ingen värme här inne...
hamen nu ska vi snart iväg till jobbet, gud va skönt... tre dagar ledigt! massor med fest blir det nog :P haha.. Ikväll ska vi till Las olas...ett lägenhetshotell..bor massor med svenskar där så ska dit och festa med en jobbkompis och hans polare. kika hur de e på las olas med..kan hända vi flyttar dit senare, lite fräshare och har pool o så. Ska bli roligt, ikväll iaf blir väl plaza :) Så imorgon räknar jag med en rejäl bakfylla :P Ska fan inte ha med mig min väska ut...stoppa pengar i bh:n bara , så jävla mkt tjuvar här...vill inte riskera att bli av me mobil eller plånbok...


hoppas ni har det bra där hemma i kylan :)
miss u.



/marros.


its just what i thought.

heeeeeeeeelt slut är jag efter jobbet..suttit och ringt idag, gick över förväntan. iaf tycker ja själv de. Men de e tempo. Oj oj. Najs o börja jobba ordentligt igen iaf..tjäna lite pengar... Va ute i söndags igen..sjukt kul, sjuk fylla hahaha. Träffa massa hollänska fotbollspelare.. oh ja e ju bra rolig iaf  hahaa. hamen hamen, mådde inte bäst dagen efter så blir inget hård festande när vi ska jobba. de va faktiskt inte planerat :P Men på torsdag blir de nog party party igen..
annars, ida och natalie sitter ute i vardagsrummet o kollar på vänner...ska joina dom snart sen blir de sängen tidigt iaf. Skööööönt. imorn blir de bara softish på förmiddagen.. e de varmt så blir de playan iaf.

föressten , har skaffat spanskt nr nu..det är det ja kommer att använda mig av nu framöver.
Nummret är : 0034699924585

sååå ifall ni vill ha tag i mig nån gång i framtiden så

anyway... ser fram emot att några pärlor från min vackra hemstan kommer och hälsar på. Angie är en av dom som tänker komma...kan inte förklara i ord så mkt längtar ja tills du kommer baby :) även mitt hjärta elin som först nu ska iväg till afrika och leva lyx , kommer väl kanske lite längre framöver. catherine har pratat om de med :) ni e så sjukt välkommna allihop.
Så sjukt...har inte ens vart här en vecka men de känns som ja bott här i evigheter..allt känns så naturligt på ngt sätt. Sover hur bra som helst , ( trot eller ej ) har inte känt ngn som helst ångest sen ja kom hit. INGENTING känns fel i stort sett. De va längesen ja kände mig så glad och uppåt. Så frisk. De händer lite mer här..e man uttråkad finns de alltid något att göra...vill man ha tråkigt kan man stänga in sig i lägenheten liksom:P ja venne, de känns bara så bra....
självklart tycker jag de e lite tomt, man är ju van vid att prata med de flesta där hemma varje dag. träffas. Förhoppningsvis finns de flesta kvar när ja kommer tillbaka. äkta vänskap klarar ju allt....som angie, elin , mfl ja vart ifrån ngt år i sträck..vår vänskap har bara blivit bättre :) så de hoppas ja blir samma sak nu när ja är borta..

thats all.
nu ska ja chilla me polarna här framför vänner avsnitt :P igen..

bilder kommer upp snart på facebook, och bilddagboken( omdefunkarsåattsäga)




I guess that´s just the way things are.

tougher than the rest



caio caio

Gran Canaria.

Då sitter jag här äntligen i min lägenhet på gran canaria. Det har gått bra.. det krånglade lite igår och kändes lite jobbigt men efter ett par glas vin med min roomate ida här utanför och massa skratt kändes det bättre. Träffa även på några grannar. en argentinare och två finska tjejer. Haha min engelska är verkligen inte på topp kan jag säga. Satt och snacka med argentinaren ( adrian heter han ) och skulle förklara sverige, och mariestad. och ja vänder mig om mot honom och vräker ur mig på svenska. "alltså fattar du intriger" . haha hur dum i huvudet är ja. likdant när jag säger engelska meningar så poppar det in svenska ord som men och så hela tiden. haha. låter skitdumt verkligen. men men kul var de .

Lägenheten är STOR. VI har kök och vardagsrum i samma rum.. inte snyggaste möblerna eller köksluckor. men det kvittar. vi har det vi behöver...en tvättmaskin till och med. tre sovrum, och två bäddar i varje rum. Så sex sängar på 2 pers :P men ja hoppas ju mina guldkorn kommer och hälsar på mig...då har vi gott om plats. O idas pojkvän o hennes mamma o kompisar ska ju oxå komma hit så. Det e bara bra... Ska ta lite kort på lägenheten ngn dag och lägga ut på facebook.

Vi har precis städat lite här..såg ut som helvete när vi kom hit nämligen...inte fräsht alls. men nu känns det bättre. Har även stor handlat...så träningsvärk i armarna lär jag ha imorn fyfa nva kassar det blev. smarton som vi är gick vi till supermarket där det var svindyrt. sen hitta vi inte allt.. frågade i receptionen vart de fanns billiga varor... då ligger det ett typ liknande willys bara några 100 meter från oss. allt var hälften så dyrt. slösa bort massa pengar på asdyr skit när vi  kunde köpt allt där . lite surt men nu vet vi iaf var vi ska gå...
gud va ciggaretter är billiga här... typ 25 kr för ett stort marlboro. finns spanska cigg som inte kostar mer än 15 spänn liksom. Och vin..finns i snabbköpet...samma där. typ 25 kr för en flaska.  o 30 kr för san miguel öl 6 pack. Det e gött :)

ne nu ska vi duscha o fixa oss lite... vi fatta ju inte hur vår dusch funka igår så jag känner mig rätt jävla ofräsh kan ja säga. usch usch usch..ska bli så gött o göra sig snygg. Vi ska ut och shaka ikväll...blir förfest hos oss, sen bär det av till scandic o alla andra ställen... lär bli hårt. :)


ska försöka uppdatera så mkt ja kan :) vi har ju internetcafet vägg i vägg så vi kan sitta i idas rum o internetnörda oss :P asgöööööööööött. Bilder kommer som sagt inom kort. ni som inte har facebook, skaffa det!:)


pusspuss, och alla guldkorn i mariestad, nu tar ni det lugnt , inga skandaler ;)

Flygplatsen.

Nu sitter jag och Ida på flygplatsen och datanördar oss. Har inget bättre för oss nu vi väntar bara på vårt flyg. är incheckade och allt iaf. Fyfan jag kommer vara helt sjukt trött sen, har inte sovit något inatt. Försökte vid elva tiden men jag gav upp och spelade yatsi och satt och snacka gamla minnen med pemsan och sandra istället tills vi åkte vid tre. Var framme tidigt...typ sju, sen träffa jag ida kvart i åtta .
Satte oss och åt lite, men fick inte i mig något i stort sett...e lite nervös juue. Men de kommer bli bra de här. Det känner jag på mig. weii.. vi ska försöka få i oss lite mat när vi kommer fram sen ska vi nog ut o kika klubbarna :P haha. ett måste jue.

Kommer sakna er där hemma. mina små pärlor.
Inget hej då, Ett vi ses är mer passande.

älskar er!


GC imorn!



Oh herregud va jag är nervös. RESFEBER! Men ja längtar som en tok. Det kommer bli grymt det här... Fick lite små panik igår. Men nu känns de bättre. pirrar som sjutton i magen bara :P O självklart drömde jag mardrömmar om flygkrashar inatt. Hatar att jag är så nervös för allting hela jävla tiden. förhoppningsvis försvinner det med tiden.
Sov iaf hos syrran inatt, sista natten på hennes hårda bäddsoffa :P Tack sis för att du har stått ut med mig ett par veckor. supergulligt.
Dagsplaneringen ser ut som så här, ska snart ner till stan och fixa lite grejjer. Växla pengar till euro bland annat. Kl 12 ska jag till min kära vän nathalie och dricka kaffe. Sen bär det av till bror min o säga hej då till barnen och syskonen. Träffa angie och malpe senare idag och efter det ska jag hem till pemsie, där jag tillbringar min kväll / natt tills vi drar till arlanda kl 03. Oskar ska köra...stackarn har blivit sjuk. Hoppas han orkar annars får sandra ta över (:

weiooo. Gran canaria here I come :D

wísh me good luck


gooodbye

nervous.

ja börjar bli fruktansvärt nervös alltså. Gillar inte o flyga , så e mest de ja e nervös för. puh, men de kommer gå bra. Har helt otroligt mkt att göra ida och imorgon. Sovit hos malpe inatt och haft hand om nemo killen . skönt o sova i en riktig säng igen. Ska snart kila hem till syrran o fixa mig och äta frulle. Sen ner och fika me catat..

woooho


zombie.



Hej!

Jo idag känner jag mig inte piggast. Det känns i kropp och själ att man festat 3 ggr denna veckan. Man börjar ju bli gammal ;) Men roligt har det vart. Igår var det fullt ös i annelies lägenhet. Tack allihop för en underbar kväll, det var verkligen skitroligt. Alla var på superhumör. Och det blev statt iaf, hihi. Helt okej faktiskt. Men nu är det slutfestat tills jag kommer ner till spanien iaf ;) haha. Det går så fort.. nu är det bara några dagar kvar. Jag åker onsdag natt liksom. Känns verkligen helt overkligt fortfarande. meeeeeeen det kommer att gå bra det här. det känner jag på mig.


Blir fullt upp hela veckan, träffa vännerna, familjen, packa, tvätta m.m. blir stressigt. nu ska jag slänga mig i syrrans soffa igen. har legat där hela dagen :P inte orkat röra på mig alls. haha.




beklagar sorgen , det är ofattbart.
mina tankar går till dig och din familj.

avskedsfest.

jajjemen, idag smäller det! Det är sista party kvällen innan jag åker ikväll. Lite sorgligt juue. Men vi ska ha förjävla kul jag och mina pärlor. Blir en hel del folk om alla kommer. Just nu är jag lite sliten :P Jag och sandra drog till skövde igår, och festa till de lite med mina gamla jobbpolare. Det var riktigt kul, sjöng en jävla massa "lips" och spela guitarr hero för första gången , 70% är fan inte dåligt haha. vi hade jättetrevligt, men på hemvägen så vände sig min mage ut och in, så ja fick hoppa av vid far min och sova i gästsängen. Klarade verkligen inte att åka bil, spydde som en gris när ja kom upp till pappa. uuuää.

Nu är jag hos syrran, vi har pappas lilla vovve här. Hon är fan den sötaste hunden i världen. sweetie. Ska hoppa in i duschen snart. Sara kommer hit och dricker lite kaffe :) och elin kommer nu på eftermiddagen och umgås lite. Resten av folket kommer inte förens sju ikväll :) weiiho.


Nu är det snart dags för mig att lämna kalla sverige
weoho jag längtar!
Im gonna miss my darlings.

Lite kort från Nyårsafton.










Tack och Hej leverpastej.

RSS 2.0