Image.

imorgon börjar Image kursen..
Ska bli sjukt roligt.. Ny lärare och ny sal dock.. men de blir nog bra
Ja o Jess ligger å ser på film... Blir färgning av ögonbryn o slingning av hår sen.
Kanske oxå en gitarr lektion med Alexander :) supergo han e som vill lära mig :P
mer update kommer i veckan med bilder o dyl.
Pusspåer

Skolarbete

Två dagar av provveckan är nu färdig.
stressigt är det... det känns i kroppen efteråt. Man blir helt slut..
Men men :) det är ju lite kul samtidigt så. Imorgon är det sista nagelprovet. Det går nog fint.


Sitter och skriver på mitt arbete om The Olsen Twins.
Älskar verkligen deras stil, mest MaryKates då.. boho-chic...eller "Homeless" stilen som de säger också. Så snyggt!


Passar ju inte riktigt mig med allt lössittande, behöver figursytt.. men någon dag ska jag passa i den stilen jag med :)





Dop & hemgång!

Sitter nu hos malpe, har varit här sen tio. Fixat hennes hår och mig själv... dom har redan åkt men jag ska åka med Söffet till kyrkan. Så himla tråkigt att jag måste åka hem redan vid halv fyra och inte hinner vara med mer än så... Men med min ekonomi så känns 180 kr mer , en timme senare lite småjobbigt. Plus att det tar 2 timmar längre tid med den resan. Mindre roligt. Men men ja hinner åtminstone vara med i kyrkan och förhoppningsvis lite på fikat oxå! <3


det har varit en bra helg :) Nu har jag fått en dos av Mariestad så jag klarar mig ett litet tag. Blir nog inte hemgång igen fören i mitten av december. Därimot blir det något besök i karlstad längre fram , och sen kommer även mina brudar till mig över en helg i November :) ska bli otroligt kul!


Ska bli skönt att komma hem till min lägenhet och min säng känner jag... Saknar Trollhättan lite, sjukt att jag redan är så hemma där. Det känns mer hemma än Mariestad. Men så är jag ju helt klar med denna staden som sagt, så det är bara så skönt att jag känner så. Aldrig mer flytt tillbaka till staden som står still!


Neh, nu är det framåt man ska :)
Jag längtar tills denna veckan är över och man ska släppa stressen lite. det blir till att jobba på arbetet och läsa på nagel provet på bussen idag.. måste måste måste klara detta!


Neh nu ska ja fixa de sista innan de hämtar mig här!

hade bra
pusspåer!

Inte värd att nämnas?


Mariestad :)

Ja här är jag nu, kändes skumt att komma hit. Det känns liksom inte hemma längre. Jag är nog helt enkelt klar med denna staden. Men de känns underbart att träffa mina godingar. Igår hade vi det urtrevligt verkligen, vi satt här hos Josse. Bl.a Angelica, Emelie, Ewe, Elin, Alle och flera andra. Det blev sjukt mycket skratt och prat om gamla minnen. Och alla var på toppen humör verkligen... kändes helt enkelt som en perfekt kväll:) Drog neråt stan, till buffalo. Det var inge vidare roligt där så jag drog och snacka med Nathalie en sväng sen gick jag upp till Anna ett tag.. jaa sen... hmm, :P
Blev sen att vi satt och snacka ett bra tag på balkongen, konstigt nog var det inte ens kallt :S Tror klockan var sådär 06.15 när vi la oss. sjuuuukt trötta, men man va så uppe i varv av att träffa alla godingar :) Härligt!
Idag är jag faktiskt inte bakfull, jag är bara väldigt trött. Men snart bär det av mot brorsan för att fira minstingen som blir hela tre år.. Shit, jag hänger inte med alltså! Likadant med Oliwer, träffade honom igår och gud vad han har växt.. lilla skrutten! Så otroligt underbart söt e han. Han spydde på mig dock :P men det gööör ingenting! Han e sååå goer.
Imorgon blir det dop för skrutten då, sen blir det hem till Trollhättan, tillsammans med Ewe! :) Min personliga modell. Och på måndag börjar provveckan! Puuuh, gud va det kommer kännas skönt på torsdag kväll!
Hittar tyvärr inte sladden till min kamera just nu så bilder kommer senare! 

Nu måste ja sätta igång och sminka mig : )

Pusspåer!

Uppskattning.

Jag älskar mina vänner som visar uppskattning...visar att de saknar mig och älskar mig, Som ger mig stöd och mod att göra vad jag vill...och som berömmer det jag har gjort, De som tror på MIG och att JAG kan lyckas!
That's friendsship!
Till Er som finns där i alla väder, oavsett milavstånd!
Jag älskar er! <3

Counting all the assholes in the room....

...and i'm definitely not alone...

så grym låt av Volbeat

 

 

 


Ligger nerbäddad i min sköna säng med massa kuddar och täcke :) riktigt mysväder ute jue. Men var hemskt kallt att cykla hem från skolan... Kändes som de regna is! Brrrr...vintern står på ingång.
Så den här helgen har varit sjukt skoj, haha de måste vara något med denna stad. Alltid efterfester eller konstiga saker som händer. Konstigt folk träffar man med.. Men förbannat kul har vi! Emelie & jag ägde som vanligt :) <3
Sitter här med ide torka, ska göra arbete till slutprovet.. står helt stilla i huvvet på mig!
hmmm... ideér? Ja får göra om vad ja vill liksom... men svårt då... :P

Naam! :)

Nu är min underbara pemsie här :) Vi sitter och dricker ett par glas vin och ser på idol :) Blir en dusch sen sängen. Imorgon blir det fullt upp. Ska göra naglar på Emelie, förmodligen på mig själv och sen ska jag styla Emelie och ut och ta massa massa bilder!!!! :) Sååå roligt ska det bli.
Tidigare ikväll gick vi i lite affärer, försöker hitta en bra vinterjacka. Men hittar fasen inget...får kanske kika nätet istället. Sen mötte vi upp Jennie och gick och käkade tacobuffe på Backstage. Sviiiingott :D:D naaaam



Gjorde ett set med extreme akryl naglar idag :) På en av frisöreleverna.


Förebild


Efterbild



The first day of the rest of my life...

Godkväll! 

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste....typ halvåret :P Först var det för att jag jobbade i sommeras och helt enkelt var för trött för att bry mig, sen börja jag skolan och här har jag så mycket för mig hela tiden så det hinns helt enkelt inte med. Är jag inte i skolan så umgås jag med tjejerna eller sminkar eller något annat roligt... :) Men nu får det bli lite skärpning på mig här.. Jag vill ju ha kvar min blogg och de läsare jag har! v



Vi har nog haft den roligaste veckan hitills denna veckan, HÅR! Vi har gjort massvis med uppsättningar. Jag har lärt mig så otroligt mycket och jag brinner så för det här! Våran lärare fick tjata ut oss på rast, alla bara stod kvar och fortsatte med sina frisyrer. Jag har ju vetat i många många år att det är hår jag vill hållas med... och nu fick jag det bara bekräftat! Har aldrig tänkt mycket på uppsättningar, men nu känner jag att det är det jag vill göra :P det är så otroligt kul att bara låta fantasin flöda och sätta ihop något som blir så vackert! Mm jag har njutit av varenda minut den här veckan.


Men man känner i kroppen att man stått upp en hel del :) Så det är skönt med helg och lite vila. Men imorgon ska jag göra mitt första nageljobb, en av frisörtjejerna ville ha. Så jag ska dit vid elva och köra igång! Ska bli kul.
Och så kommer ju min älskade Emelie imorgon eftermiddag. Då ska vi ha en myskväll här hemma för att sen ha en riktig photoshot dag :) Emelie ska in i min portfolio förstår ni;) Hojta gärna om ni vill bli sminkade och fixade gratis för min portfolio. De är jättekul! Anyway, vi ska ut och shaka på lördag kväll :) Så synd att nästan alla mina kära grannar har bestämt sig för att fly Trollhättan just denna helg. Camilla drog till sitt England, Johanna upp till Uppsala, Jessica hem till Finland och Michaela hem till Jönet... Men men, Emelie lär ju komma fler helger så hon får träffa dom igen! :) Vi får shaka för hela huset helt enkelt... Och det klarar vi ju lätt hon & Jag!


Neh nu är det allt dags att stänga igen här snart, hungrig är jag också...satt med min andra blogg så länge att jag glömde käka kvällsmat. Haha så det kan bli!

Ha en fortsatt trevlig Kväll/natt allihop! 
Så ska jag verkligen försöka hålla igång bloggen nu! :P


Modell: Johanna
Stylist: Jag

håååår hår hååår :)






De tre olika uppsättningarna ja gjorde igår :) fler bilder från dagens hår kommer imorgon!
Såååå sjukt roligt...

Johannas verk :)


Whats happening?

Varför mår jag så jävla illa,
Har haft extreme huvudvärk och illmående sen i förrgår nu.. hmm
Jävligt trist, skulle åkt till Gbg me klassen idag men inte våga ja sätta mig i bilen dit
känns som ja måste springa till toa stup i kvarten då de känns som ja ska spy. ( trevligt vetande , i know )
hoppas bara de inte har me magkatarren o göra.. palla me magen när den får cpryck.
Får väl helt enkelt ägna denna dag till plugg.. Har en hel pärm att läsa på så de kan ju va en bra ide , så har man iaf gjort ngt vettigt. 
E ju inte dåligt lessen att ja inte e med i Gbg, Perukmakeriet och Nagelgrejen skulle vi på... buuhu, så jävla typiskt.
Men men ingen ide o ligga här å tycka synd om mig själv liksom.. Ryck upp dig Marre!!!
Tror ja ska försöka få i mig lite Ost&broccoli soppa nu..
har ni någonsin sett mig med så fina naglar :P

mkt mkt nuu

mmm knappt ja hinner med att tänka
kan ju meddela att modevisningen i fredags gick suveränt. sjukt kul men lång dag.
Stod upp närmre 12 timmar och sminka m.m
fredagen var jag 6 timmar på frisörvisningen o sminka.. så fullt upp..
nu måste ja kika lite videos. sen komma på va ja ska skriva för arbete tills slutprovet..
hmm.

RSS 2.0